tiistaina, marraskuuta 28, 2023

Moraalisen omahyväisyyden aika

 

Christian Virtue Signaling | Journeys of a Windmill FighterElämme juuri nyt moraaalisen omahyväisyyden aikaa. Aluksi voisin määritellä mitä tarkoitan kyseiselläa aikajaksolla. Kyseessä on aikakausi, jolloin hyveellisyyden julkinen esittely ja irtisanoutuminen kaikesta vääränlaisista mielipiteistä oli välttämätöntä, jotta ihminen pystyi toimimaan julkisuudessa ilman, että joutuisi julkisen häpäisyn kohteeksi.Kyseisen aikakauden aikana hyvyyden julkinen näyttäminen on muuttunut tärkeämmäksi kuin hyvän tekeminen. Moraalisen omahyväisyyden aikana hyvyys on ensisijaisesti performatiivista.

Koska hyveellisyyttä ei voinut esittää teoilla, sitä esitettiin puheen avulla. Hyvän tekeminen on Moraalisen omahyväisyyden sisäistäneessä yhteiskunnassa ulkoistettu valtiolle. Kun valtio huolehtii hyvyyden toteutumisesta, ihmisen tehtäväksi jää vain hyväksyä tapahtunut ja omaksua hyvän ihmisen mielipiteet


Moraalin mittari Moraalisen omahyväisyydena aikana ovat ihmisen mielipiteet. On olemassa oikeita eli hyväksyttäviä mielipiteitä. Sen lisäksi on mielipiteitä, joita kunniallisella ja hyvällä ihmisellä ei saa olla.


Kun kyse on etnisestä tai sukupuolivähemmistöstä, tällöin vain yksi mielipide on sallittu.


Milloin moraalisen omahyväisyyden aika sitten alkoi. Karkeasti voi sanoa, että se alkoi, kun ensimmäiset somalit saapuivat Suomeen. Ennen somaleja, Suomi oli toki ottanut pakolaisia kuten esimerkiksi vietnamilaiset venepakolaisetNämä oli kuitenkin varta vasten noudettu pakolaisleiriltä. Somalit olivat kuitenkin ensimmäinen ryhmä, joka ylitti spontaanisti Suomen rajan ilman tarvittavia matkustusasiakirjoja.


Somalien maahantuonnissa oli myös mukana aktivisteja, jotka rohkaisivata somaleja hävittämään paperinsa ja jotka nimenomaan halusivat tuoda somalit Suomeen. Moni näistä aktivisteista eteni myöhemmin korkealle virkakoneistossa.Puolueista Vihreät kunnostaútui erityisesti tunkkaisen ja impivaaralaisen Suomen muuttamisessa ”avoimeksi” ja ”kansainväliseksi”


Ennen täyskäännöstä somalien suhteen Suomi oli tullut kansainvälisesti tunnetuksi tiukan pakolaispolitiikan maana. Tämä maine säilyi vielä pitkään sen jälkeen kun Suomi oli siirtynyt pohjoismaiseen valtavirtaan liberaalin ulkomaalaispolitiikan maana, eli Moraalisen omahyväisyyden kannattajat voittivat. Tämä ei toki tarkoita, että näin radikaali yhteiskunnallinen muutos olisi mennyt läpi tyystin ilman vastaväitteitä. Ei se mennyt. Itse asiassa Moraalisen omahyväisyyden yhteiskuntaa on vastustettu koko sen olemassaolon ajan. Vastustus ei ollut erityisen tehokasta, koska yksikään puolue ei alkuvaiheessa asettunut maahanmuuttopolitiikan radikaalia muutosta vastaan, vaan vastustuksesta vastasivat muutamat yksittäiset poliitikot. Myös Helsingin Sanomien pilapiirtäjä Kari Suomalaisella oli merkittävä rooli uuden yhteiskunnallisen kokeilun perinnäisen valheellisuuden paljastajana. Ei kuitenkaan kestänyt kauan, kun veteraanipilapiirtäjälle annettiin tylyt potkut. HS:n päätoimittaja Janne Virkkunen kertoi haastattelussaan Ylelle, että Kari Suomalainen oli loppuaikoina rasisti.https://yle.fi/a/3-6880504

Näiden kahden miehen ero oli siinä, että Suomalaisella oli lahjakkuutta ja Virkkusella oli tarjota ainoastaan suurten ikäluokkien tympeää sosialismia.

Todellisuudessa Kari vain kertoi lahjakkuutensa avulla, miten valheellinen uusi paradigma oikeasti oli ja on edelleen.


Maahanmuuttokriittisen liikkeen nousu


Vasta maahanmuuttokriittisen liikkeen nousu mahdollisti laajamittaisemman pyrkimyksen muuttaa Suomen maahanmuuttopolitiikkaa. Kesti kuitenkin vuosia, ennen kuin eiralaisälykkö Jussi Halla-ahon perustama poliittinen liike kasvoi riittävän suureksi. Liikkeen kasvu kuitenkin sai aikaan vastareaktion eli valtio alkoi mertsästämään ”nettirasisteja”ja syyttämään heitä kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Tätä toimintaa johti vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen yhdessä Valtionsyyttäjä Mika Illmanin kanssa. Puumalainen on Venäjän hybridioperaatiossa päätynyt taas julkisuuteen, tällä kertaa apulaisoikeuskanslerin roolissa.


Syytteitä jaettiin ja moni Perusssuomalainen toimija ml. Jussi Halla-aho tuomittiin.Yritys tukahduttaa nousussa oleva kananliike epäonnistui eikä mielipidevainolla ollut juuri mitään vaikutusta Perussuomalaisten kannatukseen.


Venäjän operaatio

Juuri nyt on käynnissä tilanne, jossa Venäjältä työnnetään tulijoita Suomen raja-asemille. Suomen hallitus on reagoinut tilanteeseen, mutta toimenpiteitä haittaa virkakoneisto, joka haluaisi käsitellä turvapaikkahakemukset siitä huolimatta, että turvapaikanhakijoita työnnetään Suomeen osana vieraan valtion hybridioperaatiota.

Viro, Liettua ja Puola pystyvät työntämään tulijat rajan toiselle puolelle, mutta Suomelle tämä tuntuu olevan tyystin mahdotonta. Virkakoneiston lisäksi myös hallituksessa on puolueita (RKP), jotka mieluummin ottaisivat turvapaikanhakijoita kuin lähettäisivät heidät takaisin Venäjälle.


Tämä taas kertoo siitä, että Moraalisen omahyväisyyden aikakausi ei ole vielä päättynyt vaan moraaliposeeraus jatkuu edelleen täydellä voimalla. Moraaliposeeraajat eivät tunnusta, että itärajan takaa työnnettävät maahanmuutajat eivät ole sellaisia, jotka rikastaisivat Suomea muutenkin kuin ”kulttuurillisesti”


He edustavat sitä samaa maahanmuuttajamassaa, jota on eniten tyrkyllä Euroopan maihin eli nuoria muslimimiehiä. Niin kauan, kun päättäjille moraaliposeeraus on tärkeämpää kuin Suomen etu, tilanne huononee koko ajan . Yhä enemmän turvapaikkamaahanmuuttajia tulee Suomeen eikä sellaista yhteiskuntaa ole, josta massiivinen turvapaikanhakijoiden vastaanotto tekisi paremman.

On ilmeistä, että virkakoneisto sabotoi hallituksen toimia mutta hallituksen olisi toisaalta pitänyt ennakoida, että nähdyn kaltaista toimintaa on odotettavissa. Mitä kauemmin moraalisen omahyväisyyden aika jatkuu, sitä pahemmaksi tilanne ajan myötä muuttuu. Muissa Pohjoismaissa kurssi on jo kääntynyt jopa niissä puolueissa, jotka aiemmin puolsivat massamaahanmuuttoa.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Puolassa ja Unkarissa kristillinen identiteetti suojelee valtiota. Muhammettilaisia vierastetaan. Heitä vastaan on sodittu myös aikojen saatossa.

Maallistuneessa härmässä tilanne on eri. Musut ovat uuspakanuuden idoleja. Heitä vastaan ei ole myöskään vuodatettu verta armeijoiden toimesta.

p.s Israelin ystävä olen minäkin.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Koko turvapaikka-käsite pitäis ottaa uudelleen tarkasteluun. Sillä moraaliposeeraajat
yrittävät keplotella näitäkin jätkiä tänne lorvailemaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Hyvästä postauksestasi tulee mieleen inhimillinen tekijä josta olen puhunut usein. Tuo järjetön moraalisäteily on Suomessakin antanut niin kovin monelle ihmiselle mahdollisuuden ruokkia egoaan ja olla – ainakin omasta mielestään – itseään suurempi. Ja se inhimillinen tekijä estää myös moraalisäteilyn lopettamisen – vaikka faktat puhuvatkin sen lopettamisen puolesta – sillä se tarkoittaisi sen tunnustamista että olemme olleet vuosia täysiä idiootteja. Ja se tietäisi kasvojen menetystä. Eikä suurin osa noista moraalisäteilijöistä edes pysty mihinkään muuhun. Ei varsinkaan mihinkään hyödylliseen työhön.

Anonyymi kirjoitti...

Jostain syystä nuo ihmiset uskovat lastemme maan antamisen ulkomaalaisille olevan heidän oikeutensa ja velvollisuutensa. Se ei ole kumpaakaan, vaan huutava vääryys ja rikos.

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäiset somalipakolaiset tulivat Moskovasta, jossa he olivat opiskelemassa kommunistidiktatuurin tarvitsemia taitoja. Somaliassa vaihtui valta ja jätkiltä meni mandaatti jatkaa Moskovassa. Kotimaahan ei ollut paluuta, joten ei kun Suomeen.

Nyt eletään halla-aholaisen rajapolitiikan riemuaikaa.
raja sulkeutuu kokonaan runsaan vuorokauden päästä. Jos Venäjä masinoi väkivaltaisen rynnäkön rajalla, antaa niiden tulla mutta Raja-Joosepin rakennukset on pidettävä lukittuina. Piankos sitä munamankelilla veivaa Ivaloon.

Vasarahammer kirjoitti...

Yrjöperskeles:tulee mieleen inhimillinen tekijä josta olen puhunut usein. Tuo järjetön moraalisäteily on Suomessakin antanut niin kovin monelle ihmiselle mahdollisuuden ruokkia egoaan ja olla – ainakin omasta mielestään – itseään suurempi. Ja se inhimillinen tekijä estää myös moraalisäteilyn lopettamisen – vaikka faktat puhuvatkin sen lopettamisen puolesta – sillä se tarkoittaisi sen tunnustamista että olemme olleet vuosia täysiä idiootteja. Ja se tietäisi kasvojen menetystä. Eikä suurin osa noista moraalisäteilijöistä edes pysty mihinkään muuhun. Ei varsinkaan mihinkään hyödylliseen työhön

Useimmat ihmiset saavat työstään tyydytystä ja merkitystä elämäänsä. Tämä on useimmiten hyvä asia ja saa ihmiset kestämään työssään.

Moraalisäteilyyn liittyy tietyssä määrin suuruuden hulluutta, kun ihminen tosissaan kokee parantavansa maailmaa ja muuttavan maamme tulevaisuutta. Tämän jälkimmäisen kuulin VOK-työntekijän sanovan vanhempainillassa, kun turvapaikanhakijoita sijoittettiin suomalaiseen kouluun.

Vasarahammer kirjoitti...

Anonyymi: Jostain syystä nuo ihmiset uskovat lastemme maan antamisen ulkomaalaisille olevan heidän oikeutensa ja velvollisuutensa. Se ei ole kumpaakaan, vaan huutava vääryys ja rikos.
eskelin joskus Lutherin kirjoituksia ja sieltä pisti silmään teksti, jossa Luther sanoi, että yhteisillä varoilla ei pidä ruokkia ulkomaalaisia kerjäläisiä.Tätä viisautta ei ole lännessä sisäistetty. Jos ruokit ulkomaalaisia kerjäläisiä, saat niitä jatkuvasti lisää.

Tapsa vaan: Puolassa ja Unkarissa kristillinen identiteetti suojelee valtiota. Muhammettilaisia vierastetaan. Heitä vastaan on sodittu myös aikojen saatossa.

Maallistuneessa härmässä tilanne on eri. Musut ovat uuspakanuuden idoleja. Heitä vastaan ei ole myöskään vuodatettu verta armeijoiden toimesta.

Kyllä Suomikin kärsi orjuudesta ja systemaattisesta terrorista Ison vihan aikana. Suomalaisia myytiin orjiksi muslimeille.

Venäjän tataarivallan aikana Novgorodin ruhtinaat maksoivat jizya-veroa kultaiselle ordalle Eli läheltä on pitänyt meilläkin.

Vasarahammer kirjoitti...

Anonyymi: Musut ovat uuspakanuuden idoleja

Ainakin hillittömän suvaitsemisen kohteita he ovat. Heidän uskontonsa arvostelu on myös tehokkaasti eikä kukaan enää julkisesti uskalla kertoa Islamin profeetta Muhammadin aviollisesta elämästä

Vasarahammer kirjoitti...

Nyt eletään halla-aholaisen rajapolitiikan riemuaikaa.
raja sulkeutuu kokonaan runsaan vuorokauden päästä. Jos Venäjä masinoi väkivaltaisen rynnäkön rajalla, antaa niiden tulla mutta Raja-Joosepin rakennukset on pidettävä lukittuina. Piankos sitä munamankelilla veivaa Ivaloon.

Tilanteeseen on reagoitu mutta toimenpiteiden seurauksia ei välttämättä ole täysin mietitty Tilanteeseen sisältyy riskejä mm. eskaloitumisen mahdollisuus.

Strix Senex kirjoitti...

"Anonyymi: Musut ovat uuspakanuuden idoleja"

Oikeastaan kyse ei ole uuspakanuudesta vaan uususkonnollisuudesta. Tässähän on kyse vihervasemmistolaisuudesta, joka on korvikeuskonto, vaikka muuta väittää. Siitä löytyvät oikeastaan kaikki autoritäärisen uskonnon piirteet, alkaen siitä, että kaikkien muiden uskontojen julistetaan olevan harhaoppeja. Näihin uskonnollisiin piirteisiin kuuluu moraalinen ylemmyydentunne, usko ehdottomaan oikeassa olemiseen, kritiikin torjuminen rikoksena ja syntinä, vahvan auktoriteetin kaipuu ja kritiikitön auktoriteetille alistuminen, omat rituaalit, jne. jne. Ei siis ihme, että tämän uskonnon kannattajat ovat vahvasti kallelaan uskonnoista autoritäärisimpään eli islamiin vieläpä sen fundamentalistisimpaan ilmenemään ja pitävät sen kritisointia tuomittavana.

Bogreol kirjoitti...

Teennäinen näytelty hyveellisyys alkaa saada vastaiskuja. Irlantilaiset mellakoivat algerialaisen maahanmuuttajan puukotettua kolmea lasta ja nuorta naista, oli asunut maassa yli 20 vuotta, työssä ei ollut käynyt. Vallanpitäjät reagoivat kiristämällä vihapuhelakeja, mikä todennäköisesti kuumentaa valtaväestön tunteita entisestään. Kansaa on aivopesty jo tarpeeksi.

Laaja rintama erilaisia monikulttuurisuuteen ja antirasismiin suuntautuneita yhdistyksiä ja kansalaisjärjestöjä voi hyvin veronmaksajien rahoilla, ideologia on niille elinkeino, ja siitä suunnasta on turha odottaa tervettä järkeä. Palestiinalaisia puolustellaan ja rahoitetaan, vaikka heidän terrorisminsa on paljastunut suunnattoman julmaksi tappamiseksi, missä ei säälitä pieniä vauvojakaan. Juutalaisia voi polttaa vaikka elävältä. Islam on näyttänyt taas pimeät kasvonsa niin Israelissa kuin länsimaiden Pro Palestiina -mielenosoituksissa. Uskontona ei pidä kunnioittaa väkivaltaista ideologiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, varmaan Strix Senex näinkin. Mutta vihervasemmistolaiset ovat myös kulttuurimarksisteja, jotka pyrkivät uskonnon mitätöintiin vahvasti, etenkin kristinuskon kohdalla.

Tapsa vaan

Vasarahammer kirjoitti...

Strix Senex:Oikeastaan kyse ei ole uuspakanuudesta vaan uususkonnollisuudesta. Tässähän on kyse vihervasemmistolaisuudesta, joka on korvikeuskonto, vaikka muuta väittää. Siitä löytyvät oikeastaan kaikki autoritäärisen uskonnon piirteet, alkaen siitä, että kaikkien muiden uskontojen julistetaan olevan harhaoppeja. Näihin uskonnollisiin piirteisiin kuuluu moraalinen ylemmyydentunne, usko ehdottomaan oikeassa olemiseen, kritiikin torjuminen rikoksena ja syntinä, vahvan auktoriteetin kaipuu ja kritiikitön auktoriteetille alistuminen, omat rituaalit.

Kyllä Vihreyttä voi minusta kutsua uususkonnoksi tai uskonnon kaltaiseksi liikkeksi. Yksi termi, jota olen kuullut käytettävän on Gaia-panteismi, jossa luonto eli kristillisin termein luomakunta on pyhä ja jumaluus on kaikkialla luonnossa (panteismi). Mitenkään vakiintuneesta nimityksestä ei toki ole kyse.

Islam on uskonto, johon Gaia-panteismi suhtautuu myönteisesti mutta Vihreällä uususkonnolla on muuten vain vähän yhteistä islamin kanssa.

Vasarahammer kirjoitti...

Bogreol: Teennäinen näytelty hyveellisyys alkaa saada vastaiskuja. Irlantilaiset mellakoivat algerialaisen maahanmuuttajan puukotettua kolmea lasta ja nuorta naista, oli asunut maassa yli 20 vuotta, työssä ei ollut käynyt. Vallanpitäjät reagoivat kiristämällä vihapuhelakeja, mikä todennäköisesti kuumentaa valtaväestön tunteita entisestään. Kansaa on aivopesty jo tarpeeksi.

Äärioikeistolaisuutta on syytetty myös mellakoista. Irlannin valtapuolueet ovat erittäin vasemmistolaisia. Lisäksi Britannian antama esimerkki vihapuhelakien osalta on huono. Irlanti on perustaltaan samanlainen homogeeninen kansallisvvaltio kuin Suomi ja sinne monikulttuuri saapui varsin myöhään.

UFC-vapaaottelija Conor MacGregor on irlantilaisten puolella, kun taas Varadkarin hallitus on irlantilaisvastainen. Pääministeri Varadkar on todella karmea tyyppi ja ajaa etnisiä kiintiöitä vähemmistöille.