maanantaina, joulukuuta 05, 2022

Korona ja verihyytymät


Vuoden 2021 aikana alettiin kuolintilastoissa havaita ylikuolleisuutta tta, joka ei johtunut koronaviruksen aiheuttamasta taudista vaan jostain muusta.

Aivan ensimmäisenä ylimääräinen kuolleisuus havaittiin henkivakuutusyhtiöissä, joissa maksettavien korvausten määrä kasvoi voimakkaasti vuoden 2021 kolmannen ja neljännen vuosineljänneksen aikana. Tuolloin Yhdysvalloissa toimitettiin väestön massarokotukset suurimmalta osin.

Yhdysvalloissa Alabamassa sijaitsevan hautaustoimiston balsamoija alkoi joskus vuoden 2021 puolivälin tienoilla huomata, että haudattavaksi tuotujen ruumiiden verisuonissa oli pitkiä rihmaisia verihyytymiä. Näitä löytyi sekä koronapotilaiden että rokotettujen joukosta. Hautautaustoimiston palsamoija, joka on toiminut alalla 2000-luvun alusta asti eikä ole koskaan aiemmin nähnyt mitään vastaavaa.

Verihyytymiä voi katsella dokumenttielokuvassa Died Suddenly. Kyseinen dokumentti antaa ymmärtää, että kyse olisi tietoisesta ihmispopulaation vähentämisestä. Tässä kirjoituksessa ei kuitenkaan käsitellä tätä aspektia lainkaan.

Dokumentti jättää myös käsittelemättä sen, mistä verihyytymät johtuvat.Sen sijaan Epoch Times on tehnyt dokumentin, jossa väitetään, että koronaviruksen sisältämä piikkiproteiini aiheuttaa verihyytymät.

Aluksi jutussa korostetaan, että lääkärit ymmärsivät jo varhain, että koronaviruksen aiheuttama tauti ei ole ainoastaan hengitystieinfektio vaan myös tauti, joka vaikuttaa verisuoniin ja niiden sisäpintoihin koko ihmisruumiin alueella. Koronaviruksen aiheuttama tauti lisää verihyytymien todennäköisyyttä moninkertaisesti. Nämä verihyytymät voivat sitten aiheuttaa, joko sydänkohtauksia tai aivohalvauksia.

Tässä vaiheessa kannattaa todeta, että verihyytymät sinänsä ovat ihmisruumiin keino tukahduttaa verenvuoto. Verihyytymät liittyvät koronaviruksen aiheuttamaan sairauteen siten, että viruksen piikkiproteiini aiheuttaa peräkkäaisiä verihyytymiä verisuonten sisällä olevissa endoteelisoluissa. Viruksen piikkiproteiini siis vahingoittaa endoteelisoluja kaikkialla ruumiin verisuonissa.

Piikkiproteiinin vaikutuksesta  on kerrottu tarkemmin tässä dokumentissa, johon on koottu verihyytymiin liittyvää tutkimustietoa.

Verihyytymät ja koronarokote

Verihyytymät siis liittyväat koronaviruksen aiheuttamaan tautiin. Miten ne sitten liittyvät koronarokotteeseen.

Tässä vaiheessa  kannattaa muistuttaa, että koronarokotteita on vedetty pois sen takia, että ne aiheuttavat verihyytymiä. Lääkeyhtiö Johnson and Johnson joutui vetämään rokotteensa tilapäisesti pois sen aiheuttamien verihyytymien takia.

Mitä tulee Pfizerin lähetti-RNA-rokotteeseen, se ei itsessään sisällä koronavirustaa vaan ihmisen elimistö muodostaa lähetti-RNAn ohjeen mukaisesti piikkproteiinia eli juuri sitä ainetta, joka aiheuttaa ihmisen verisuonistossa hyytymiä. Tutkimusten mukaan sillä, mistä lähteestä piikkiproteiini tulee, ei ole vaikutusta  siihen, miten paljon verihyytymiä syntyy.

Löysin myös kotimaisen sivuston, jossa on kerrottu koronaviruksen piikkiproteiinin vaikutuksista verisuonten soluihin. Verihyytymistä ei siinä puhuta mutta  juttu liiittyy samaan asiaan kuin  kuin Epoch Timesin julkaisema .

Nykytilanne

Suomessa lähes koko väestö on rokotettu Pfizerin mRNA-rokotteella useampaan kertaan. Massarokotukset tapahtuivat vuoden 2021 puolella ja on todennäköistä, että rokotteesta aiheutuvat verihyytymät ja äkkikuolemat osuivat enimmäkseen tuolle ajanjaksolle. Piikkiproteiini poistuu elimistöstä ajan myötä ja luultavasti suurin osa vuoden 2021 aikana rokotetuista ei enää joudu kärsimään rokotteen piikkiproteiinin aiheuttamista verihyytymistä. Tähän asiaan olisi kiva saada vahvistusta niiltä, jotka tietävät

Suomessa kiertää koko ajan helposti tarttuva koronaviruksen variantti. Uusia muunnoksia viruksesta syntyy lyhyehköin väliajoin. Tämä kiertokulku on seurausta pandemian aikana tehdyistä massarokotuksista. Ihmiset, niin rokotetut kuin rokottamattomat, saavat tartunnan, sairastuvat ja paranevat. Taudille saatu immuniteetti jää kuitenkin lyhytkestoiseksi, ja ihminen voi saada uuden tartunnan hyvinkin pian edellisestä. Mitään merkkejä siitä, että tauti olisi häviämässä, ei ole.

Uudet variantit aiheuttavat enimmäkseen suhteellisen lievän hengitystieinfektion. Virus kuitenkin sisältää edelleen piikkiproteiinia, joka elimistössä vahingoittaa verisuonia ja saa aikaan verihyytymiä. Koska massarokotuksia muiden kuin riskiryhmien osalta ei enää järjestetä, on epätodennäköistä, että rokotteesta tulevia haittoja enää tulisi kovin paljon niille, jotka saivat rokotteen vuoden 2021 aikana.

Ylikuolleisuuden syyt?

Epäolennaisuuksiin paljonh huomiota kiinnittävä valtamedia sai uutisahetta, kun HUS:n diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen ja THL:n Mika Salminen ajautuivat joutavanpäiväisen tuntuiseen kiistaan koronakuolleisuudesta.

Salminen väitti, että Suomen koronatilastot antavat väärän kuvan todellisuudesta. Sen perusteella, mitä olen kuullut siitä, mikä tulkitaan koronakuolemaksi ja mikä ei, Salminen on toki oikeassa.

Lehtonen taas laukoi, että ylikuolleisuus johtuu koronasta. Salminen sanoi, että enemmistö on muuta kuin koronaa. Tavallaan molemmat ovat mielestäni oikeassa. Koronan aiheuttama hengitystieinfektio on enimmäkseen lievä eikä aiheuta paljon kuolemia, mikäli potilaalla ei ole muita vaivoja.

Sen sijaan koronaan liittyvät äkkikuolemat voivat hyvinkin johtua koronataudin seurauksena ihmisen elimistöön joutuneesta piikkproteiinista, joka aiheuttaa verihyytymiä ja sitä kautta äkkikuolemia. Jos nämä  lasketaan koronakuolemiksi, Lehtonen on luultavasti oikeassa.

Rokotteesta aiheutuvia äkkikuolemia on luultavasti melko vähän, koska massarokotuksita alkaa olla jo aikaa eikä rokotettujen elimistössä juuri nyt todennäköisesti ole kovin paljon piikkiproteiinia.

Jos Lehtosen ja Salmisen valtamedian inspiroimasta kärhämästä jotain voisi sanoa, se kuvaa hyvin, millaisista asioista valtamedia on kiinnostunut. Se luo klikkauksien takia vastakkainasettelua  Lasse Lehtosen ja Mika Salmisen välille mutta ei ole lainkaan kiinnostunut kertomaan lukijoille, mistä koronakysymyksesä oikeasti on kyse, millaisia virheitä on tehty ja miten nykytilanteesta päästään eteenpäin, jos päästään.

Poimin vielä yhden uutisen, joka kuvaa, että koronarokotukset sisältävät käytännön ongelmia, jotka pitää jollain tavalla ratkaista. Iltalehti kertoo vanhemmista, jotiden vastasyntynyt lapsi tarvitsee verensiirron, mutta vanhemmat eivät halua, että lapselle annetaan koronarokotetun verta.

Iltalehti selvästi haluaa kuvata vanhemmat rokotevastaisiksi hörhöiksi sen enempää miettimättä, voisiko vanhempien huoli olla aiheellinen.

Jos ajattelemme piikkiproteiinia, jota rokotettujen verestä  mahdollisesti löytyy, se voivat ainakin teoriassa siirtyä verenluovuttajalta pienen lapsen verenkiertoon. Näitä tapauksia varten tarvitaan säännöt, miten pian koronarokotuksen ottamisen jälkeen, henkilö voi luovuttaa verta ja miten pian sairastetun koronataudin jälkeen verta voi luovuttaa.

Iltalehti vain toteaa:

” Vakavia sairastumisia ja koronakuolemaa ehkäisevien rokotteiden on todettu olevan erittäin turvallisia ja tehokkaita. Jo miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa on rokotettu.”

Jos kerran rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita, miksi THL ei jakele uusia, päivitettyjä rokotteita koko väestölle? Eikö niitä muka ole varastossa?

Miten meni noin niinku omasta mielestä?

THL:n ja kaikkien koronatoimissa mukana olleiden on aika kertoa totuus. Miksi tiettyihin ratkaisuihin päädyttiin? Kuka on vastuussa epäonnistumisista? Missä vaiheessa tiedettiin, kuinka huono koronarokote oikeasti on? Miksi rokotteen ominaisuuksista valehdeltiin. Ovatko THL:n edustajat allekirjoittaneet vaitiolositoumuksen, joka kieltää heitä kommentoimasta Pfizerin koronarokotetta? Sen sijaan saadaan lehdistä lukea Lehtosen ja Salmisen sanailua merkityksettömistä yksityiskohdista.

Puheiden mukaan pyrittiin korkeaan rokotekattavuuteen ja laumaimmuniteettiin. Missä vaiheessa THL:n asiantuntijat tiesivät, että rokotteella ei voida saavuttaa laumaimmuniteettiä?

Lisäksi pitää tietysti kertoa, kuinka monta ihmistä on kuollut koronarokotteen aiheuttamiin komplikaatioihin? Kuinka moni on vakavasti vammautunut? Onko rokotteen ottaneita tietoisesti johdettu harhaan.

Kaiken tohinan, taloussulkujen ja koronapassin jälkeen elämme tilanteessa, jossa virus on osa jokapäiväistä elämää. Ihmisiä sairastuu, ihmisiä toipuu. Pitkän aikavälin lopputulosta on vaikea arvioida. Itse ajattelen, että paluu normaaliin onnistuu vasta, kun viimeinenkin koronarokotettu on saatettu haudan lepoon. Tätä ei voi pitää merkittävänä onnistumisena poliitikkojen ja viranomaisten taholta.

Itse asiassa lähes kaikki toimenpiteet viranomaisten ja poliitikkojen taholta olivat joko turhia tai haitallisia. Koronatoimissa ei ollut mitään, jota voisi kutsua menestykseksi. Se, että näin kävi, heikentää ihmiisten luottamusta terveydenhuoltojärjestelmään. Toki on paljon ihmisiä, jotka edelleen luottavat koronarokotteen tehoon luultavasti siksi, että he eivät voi käsittää, että joku voisi huijata sellaisella asialla.

Luottamus heikkenee entisestään, jos  tilivelvollisuus ei toteudu, jos kukaan ei joudu epäonnistumisista vastuuseen. Tapahtuneen yhteydessä on todennäköisesti
tehty myös rikoksia. Järjestelmän uskottavuus edellyttää, että rikokset tutkitaan ja niihin syyllistyneet saadaan vastuuseen teoistaan.

Osana tutkintaa pitää selvittää eri toimijoiden kytkökset lääketeollisuuteen. Jatkossa pitää varmistaa, että terveydenhuollon keskeiset asiantuntijat eivät ole liian läheisissä väleissä lääketeollisuuden kanssa. Tämä voi olla hurskas toive, mutta aina kannattaa yrittää.

 

17 kommenttia:

J. Jörgensen kirjoitti...

Tuo lähetti-RNA teknologiaan perustuvat rokotteet ovat verrattain uusi kehitelmä, ja ne piti polkaista kiireellä tuotantoon ilman kunnollisia perustutkimuksia koko virityksen turvallisuudesta. Mutta käytössähän oli/on toinenkin rokotetyyppi, nimittäin adenovirusvektorin käyttöön perustuva versio. Piikkiproteiinin esittelystä immuunijärjestelmälle vasta-aineiden tuottamista varten siinäkin on kyse, mutta antigeenina tarjottava proteiini on kyllä paremmin sidottu viruksen seinämään. Olisi mielenkiintoista tietää, eroavatko nämä lähetti-RNA ja adenovirusrokotteet toisistaan sivuvaikutusten suhteen.

Vasarahammer kirjoitti...

J. Jörgensen: Tuo lähetti-RNA teknologiaan perustuvat rokotteet ovat verrattain uusi kehitelmä, ja ne piti polkaista kiireellä tuotantoon ilman kunnollisia perustutkimuksia koko virityksen turvallisuudesta. Mutta käytössähän oli/on toinenkin rokotetyyppi, nimittäin adenovirusvektorin käyttöön perustuva versio. Piikkiproteiinin esittelystä immuunijärjestelmälle vasta-aineiden tuottamista varten siinäkin on kyse, mutta antigeenina tarjottava proteiini on kyllä paremmin sidottu viruksen seinämään. Olisi mielenkiintoista tietää, eroavatko nämä lähetti-RNA ja adenovirusrokotteet toisistaan sivuvaikutusten suhteen.

En osaa varmuudella sanoa. Epoch Timesin jutussa annetaan mielestäni ymmärtää, että piikkiproteiinin lähteellä ei olisi vaikutusta sen haitallisuuteen. Tietääkseni Astra Zenecan rokotteessa havaittiin ongelmia Suomessa ja siksi sen käyttö lopetettiin. Astra Zeneca peruustuu adenovirus-tekniikkaan.

Kirjoituksessa mainittu Johnson& Johnsonin rokote on sekin adenovirus-tekniikkaan perustuva ja oli jonkin aikaa hyllytettynä verihyytymien takia.

Tupla-J kirjoitti...

Pikkulinnut kehottavat siirtämään katsetta kuolevuuden lisäksi myös syntyvyyteen, jonka olen lukenut pudonneen lehmänhäntätyyliin geeniterapiapiikkikokeeseen lähtijöiden keskuudessa. Samoin aiempaan verrattuna on ilmaantunut korkealla prosentilla töötin jälkeen syöpien ymv. uusiutumisia ja immuunikato-oireita.

Kyllä se tietystä vinkkelistä oli hyvinkin turvallinen ja tehokas operaatio: turvallinen lääketehtaille, joita ei pidetä missään vastuussa mistään, ja tehokas väestönvähentäjien agendaa ajatellen.

Lainkuuliaista ja velvollisuudentuntoista kansalaista tässä on kohdeltu siinä määrin väärin, että aiempina vuosisatoina sekä lääketehtailijat että hallinto olisi seipäännokassa. Nykyisin on niin mukavaa, että emme viitsi.

Unknown kirjoitti...

Koronan kanssa ilman rokotteita mentiin Suomessa yli vuosi, eikä tänä aikana ollut ylikuolleisuutta. Tuntuu jotakuinkin mahdottomalta, että korona alkaa tappamaan n.1,5 vuoden viiveellä.
Mahdollisista rokotehaitoista jäi mainitsematta vastustuskyvyn heikkeneminen. Vanhuksille tämä voi olla kohtalokasta. Ilmiön puolesta puhuu rokotettujen sairastuminen koronaan useamman kerran.
Viranomaisten luottamusta nakertaa hiljaisuus d-vitamiinin tärkeydestä. Asiasta on tieteellistä näyttöä.

Vasarahammer kirjoitti...

Tuntematon: "Koronan kanssa ilman rokotteita mentiin Suomessa yli vuosi, eikä tänä aikana ollut ylikuolleisuutta. Tuntuu jotakuinkin mahdottomalta, että korona alkaa tappamaan n.1,5 vuoden viiveellä. Mahdollisista rokotehaitoista jäi mainitsematta vastustuskyvyn heikkeneminen. Vanhuksille tämä voi olla kohtalokasta. Ilmiön puolesta puhuu rokotettujen sairastuminen koronaan useamman kerran. Viranomaisten luottamusta nakertaa hiljaisuus d-vitamiinin tärkeydestä. Asiasta on tieteellistä näyttöä."

Ensimmäisenä koronakeväänä nähty kuolleisuus oli niin pientä, että se ei edes näkynyt tilastoissa. Noista amerikkalaisista palsamoijista joku sanoi, että verihyytymätapauksia nähtiin jo vuoden 2020 koronakeväänä mutta varsinainen suma tuli vuoden 2021 puolivälin jälkeen. Tässä vaiheessa täytyy todeta, että verihyytymät eivät todennäköisesti ole ainoa lisäkuolleisuutta aiheuttanut tekijä.

Vasarahammer kirjoitti...

Tupla-J: "Pikkulinnut kehottavat siirtämään katsetta kuolevuuden lisäksi myös syntyvyyteen, jonka olen lukenut pudonneen lehmänhäntätyyliin geeniterapiapiikkikokeeseen lähtijöiden keskuudessa. Samoin aiempaan verrattuna on ilmaantunut korkealla prosentilla töötin jälkeen syöpien ymv. uusiutumisia ja immuunikato-oireita.

Kyllä se tietystä vinkkelistä oli hyvinkin turvallinen ja tehokas operaatio: turvallinen lääketehtaille, joita ei pidetä missään vastuussa mistään, ja tehokas väestönvähentäjien agendaa ajatellen.

Lainkuuliaista ja velvollisuudentuntoista kansalaista tässä on kohdeltu siinä määrin väärin, että aiempina vuosisatoina sekä lääketehtailijat että hallinto olisi seipäännokassa. Nykyisin on niin mukavaa, että emme viitsi.

Tuo syntyvyyden väheneminen pitää paikkansa. Lisäksi kuolleena syntyneitä lapsia on ollut paljon. Nykymaailmassa suurten korporaatioiden valta on kasvanut ja ne käyttävät valtaa Maailman talousfoorumin kaltaisten organisaatioiden kautta.

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin meikäläisen median mukaan on yksi joka hoiti koronaviruksen torjunnan ja ehkäisyn paremmin kuin omansa. Prinsessa SM Ensimmäinen Pyhä ja hänen taustaenkelinsä. Ilman heidän uupumatonta ja uhriutuvaa toimintaansa maassa vallitsisi jatkuva itku ja hammastenkiristys.
Ja joka muuta väittää on tolkuton populisti, natsi ja ikuinen naisvihaaja.
Tuo kaikki on tuotu julki hesarin, ylenannon ym. laatumedian tahoilta koko koronakriisin ajan ja san jälkeenkin. Viimeisimpänä, että ei vaikuta Prinsessa SM Ensimmäisen Pyhän toimiin mitenkään vaikka hän altistui Australin pääministerin koronalle. Kas kun nyt ei joudu vastaamaan kansalaisten ja opposition ikäviin kysymyksiin, jos ja kun kerkiää linnan juhliin. Toivottavasti joutuisi oikeasti linnaan.
Huru-ukko
PS. Mites se kollegasi Yrjö näistä sanookaan: Tyhjänpaskan hiertäjiä.

Bogreol kirjoitti...

Pelätäänkö meillä eniten sitä, että luottamus terveydenhuoltoon romahtaa, jos koronarokotusten yhteys ylikuolleisuuteen tulee todistetuksi. Rokottamattomia alettiin pitää niin mediassa kuin muutenkin tiedevastaisina, ja kun näyttää käyvän niin, että he selvisivätkin varsin hyvin korona-ajasta, niin väitetysti turvallisen rokotteen puutteellisuus paljastuisi liikaa hämmennystä tuottavasti suurelle yleisölle.

Onkohan tässä liian paljon liian monella pelissä: valtamedian, julkisen terveydenhuollon ja poliittisten päättäjien uskottavuus on vaakalaudalla, joten pätevää analyysia on näiltä tahoilta turha odottaa, puhumattakaan vastuunkannosta.

Anonyymi kirjoitti...

Oleellisin ""Koronatoimissa ei ollut mitään, jota voisi kutsua menestykseksi. Se, että näin kävi, heikentää ihmiisten luottamusta terveydenhuoltojärjestelmään.""

Minulta meni todellakin luottamus kaikkiin viranomaisiin kaikessa.
Onnekseni sentään senverran oli järkeä päässä tämän hullunmyllyn keskellä että en ottanut ainuttakaan piikkiä.
Muutenkin korona hässäkän alun otin vakavasti ,ja maskejakin jonkin aikaa pidin , mutta sitten koko härdelli alkoi näyttää lähinnä jakomielitautiselta , että päätin jättää koko asian omaaan arvoonsa.
Nykyisin monet elää samaa jakomielitautia edelleen maskit naamalla peläten ihmisiä ja läträämällä joka käänteessä desifektioaineiden kanssa, luullen sillä jotakin hyvää aikaansaavan itselle tai toisille?
Itse aika pian rupesin elämään ihan normaalia elämää , että jos tämä tappajavirus nyt sitten oikeasti on olemassa , niin varmasti se olisi minut löytänyt . Mutta ihmeekseni mitään dramaattista en ole tähän päivään kohdannut itseni kohdalla. Normaaleja pikkuflunssia mitkä on ollu aiempinakin vuosina.
Mutta niillä monilla hysteerisesti maskien ,turvavälien, desinfektioaineden ja piikityksien kanssa suojautuneilla tuttavilla näyttää niitä koronoita riittävän montakin kertaa , rokotteesta johtuvien monenmoisten sivuoireiden lisäksi.
Yksi tälläinen koronapiikitetty vanha ystäväni päälle viisikymmentä vuotta vanha kuoli yllättäen sydänkohtaukseen ,mitä minä epäilen että voi olla rokotteen aiheuttama.
Monia muita, sukulaisianikin ,vyöruusuja yms.
En väitä mitään mutta epäilen kovasti että kaikki ei nyt ole niin kuin meille virallisesti uskotellaan.

Anonyymi kirjoitti...

Rokottamattomasta verestä voi tulla kovaa valuuttaa
Koska rokotteiden aiheuttamia pandemian jälkeisiä komplikaatioita ilmenee yhä enemmän, rokottamattomien veren kysyntä kasvaa. Terveydenhuolto ei kuitenkaan aio ottaa tätä huomioon.
Lääkärit todistavat nyt sitä, miten potilaat pyytävät verensiirtoja varten verta rokottamattomilta ihmisiltä. Sveitsissä luontaislääkäri George Della Pietra on perustanut SafeBlood Donation -järjestön. Hänen mukaansa maailmanlaajuinen rokotuskampanja koronaa vastaan on vuosisadan rikos, koska se saastuttaa veren ja tuhoaa immuunijärjestelmän.
Kysynnän kasvusta kertova yhdysvaltalainen Vice-sivusto kutsuu mRNA-rokotteita ja niiden aiheuttamia sivuvaikutuksia koskevia huolia "salaliittoteorioiksi ja pseudotieteellisiksi käsityksiksi mRNA-rokotteiden vaaroista".
Amerikan Punaisen Ristin ja muiden tärkeimpien verenkerääjien mukaan mRNA-rokotteita saaneiden henkilöiden veri on turvallista verensiirtoa varten, ja vaikka rokote on suunniteltu tuottamaan immuunivaste, rokotteen komponentit eivät itse ole verenkierrossa.
Della Pietran mukaan mRNA-tekniikkaan ja sen sivuvaikutuksiin liittyvät huolenaiheet saavat kuitenkin jotkut varomaan tarvittavaa lääketieteellistä hoitoa, ja on syntynyt kysyntää luotettavalle rokottamattoman "turvallisen veren" tarjonnalle.
– Saan satoja sähköposteja, joissa kysytään: "Onko teillä [saatavilla] verta, koska minut leikataan kolmen viikon kuluttua".
– Haluamme toimia foorumina ihmisille, jotka haluavat valita verenluovuttajan vapaasti. Olivatpa he sitten sitä mieltä, että meneillään on todellinen salaliittoteoria, että uusi maailmanjärjestys [on] tapahtumassa, tai sanovatko he vain, että "en vain halua sitä" jostain syystä.
Uusi Maailmanlaajuinen infrastruktuuri
SafeBlood Donation, jolla on jäseniä ainakin 16 maassa, toivoo voivansa vähitellen avata veripankkeja, jotka tarjoavat rokottamatonta veriplasmaa.
Ryhmän alustavana tavoitteena on kuitenkin painostaa sairaaloita ja terveysviranomaisia maailmanlaajuisesti sallimaan rokottamattoman veren niin sanotut "suunnatut luovutukset", joiden avulla vastaanottajat voivat nimetä luovuttajia, jotka eivät ole saaneet covid-rokotuksia, luovuttamaan verta suoraan heidän hoitoaan varten.
Tällä hetkellä kohdennetut lahjoitukset ovat sallittuja vain erityistilanteissa.
Järjestön pitkän aikavälin tavoitteena on luoda uusi maailmanlaajuinen infrastruktuuri rokottamattoman veren toimittamiseksi.
Valvonta todellinen tarkoitus
Della Pietran mukaan hänen omat tutkimuksensa rokotetusta verestä ovat paljastaneet, että covid-rokotteessa on pelottavan paljon saastumista.
– En ole koskaan nähnyt tällaista verta. Tämä oli rehellisesti sanottuna tärkein syy siihen, että aloitin koko jutun, koska kun näin tämän, niin olin kauhuissani.
Hänen mukaansa maailmanlaajuisen rokotuskampanjan todellinen tarkoitus on ihmisten valvonta.
Andreas Nilsson
https://samnytt.se/icke-vaccinerat-blod-kan-bli-hardvaluta/

Anonyymi kirjoitti...

Rokottamattomasta verestä voi tulla kovaa valuuttaa
Koska rokotteiden aiheuttamia pandemian jälkeisiä komplikaatioita ilmenee yhä enemmän, rokottamattomien veren kysyntä kasvaa. Terveydenhuolto ei kuitenkaan aio ottaa tätä huomioon.
Lääkärit todistavat nyt sitä, miten potilaat pyytävät verensiirtoja varten verta rokottamattomilta ihmisiltä. Sveitsissä luontaislääkäri George Della Pietra on perustanut SafeBlood Donation -järjestön. Hänen mukaansa maailmanlaajuinen rokotuskampanja koronaa vastaan on vuosisadan rikos, koska se saastuttaa veren ja tuhoaa immuunijärjestelmän.
Kysynnän kasvusta kertova yhdysvaltalainen Vice-sivusto kutsuu mRNA-rokotteita ja niiden aiheuttamia sivuvaikutuksia koskevia huolia "salaliittoteorioiksi ja pseudotieteellisiksi käsityksiksi mRNA-rokotteiden vaaroista".
Amerikan Punaisen Ristin ja muiden tärkeimpien verenkerääjien mukaan mRNA-rokotteita saaneiden henkilöiden veri on turvallista verensiirtoa varten, ja vaikka rokote on suunniteltu tuottamaan immuunivaste, rokotteen komponentit eivät itse ole verenkierrossa.
Della Pietran mukaan mRNA-tekniikkaan ja sen sivuvaikutuksiin liittyvät huolenaiheet saavat kuitenkin jotkut varomaan tarvittavaa lääketieteellistä hoitoa, ja on syntynyt kysyntää luotettavalle rokottamattoman "turvallisen veren" tarjonnalle.
– Saan satoja sähköposteja, joissa kysytään: "Onko teillä [saatavilla] verta, koska minut leikataan kolmen viikon kuluttua".
– Haluamme toimia foorumina ihmisille, jotka haluavat valita verenluovuttajan vapaasti. Olivatpa he sitten sitä mieltä, että meneillään on todellinen salaliittoteoria, että uusi maailmanjärjestys [on] tapahtumassa, tai sanovatko he vain, että "en vain halua sitä" jostain syystä.
Uusi Maailmanlaajuinen infrastruktuuri
SafeBlood Donation, jolla on jäseniä ainakin 16 maassa, toivoo voivansa vähitellen avata veripankkeja, jotka tarjoavat rokottamatonta veriplasmaa.
Ryhmän alustavana tavoitteena on kuitenkin painostaa sairaaloita ja terveysviranomaisia maailmanlaajuisesti sallimaan rokottamattoman veren niin sanotut "suunnatut luovutukset", joiden avulla vastaanottajat voivat nimetä luovuttajia, jotka eivät ole saaneet covid-rokotuksia, luovuttamaan verta suoraan heidän hoitoaan varten.
Tällä hetkellä kohdennetut lahjoitukset ovat sallittuja vain erityistilanteissa.
Järjestön pitkän aikavälin tavoitteena on luoda uusi maailmanlaajuinen infrastruktuuri rokottamattoman veren toimittamiseksi.
Valvonta todellinen tarkoitus
Della Pietran mukaan hänen omat tutkimuksensa rokotetusta verestä ovat paljastaneet, että covid-rokotteessa on pelottavan paljon saastumista.
– En ole koskaan nähnyt tällaista verta. Tämä oli rehellisesti sanottuna tärkein syy siihen, että aloitin koko jutun, koska kun näin tämän, niin olin kauhuissani.
Hänen mukaansa maailmanlaajuisen rokotuskampanjan todellinen tarkoitus on ihmisten valvonta.
Andreas Nilsson
https://samnytt.se/icke-vaccinerat-blod-kan-bli-hardvaluta/

Vasarahammer kirjoitti...

Anonyymi: "Rokottamattomasta verestä voi tulla kovaa valuuttaa"

Vaikka uskon, että jotkut ovat valmiita maksamaan siitä, että saavat verensiirrossa rokottamattomien verta, rokotettujen veri muuttuu sekin ajan myötä turvalliseksi.

"Della Pietran mukaan hänen omat tutkimuksensa rokotetusta verestä ovat paljastaneet, että covid-rokotteessa on pelottavan paljon saastumista"

Ne saastumiset ovat todennäköisesti verihyytymiä. Se hiekalta näyttävä aine veressä on mikrohyytymiä. Niiden arveltiin linkitetyssä tutkimuksessa aiheuttavan uupumusta, joka kai on yksi long Covidin oireista.Vasarahammer kirjoitti...

Anonyymi sanoi: "Ainakin meikäläisen median mukaan on yksi joka hoiti koronaviruksen torjunnan ja ehkäisyn paremmin kuin omansa. Prinsessa SM Ensimmäinen Pyhä ja hänen taustaenkelinsä. Ilman heidän uupumatonta ja uhriutuvaa toimintaansa maassa vallitsisi jatkuva itku ja hammastenkiristys.
Ja joka muuta väittää on tolkuton populisti, natsi ja ikuinen naisvihaaja."

Lauri Nurmi ei ole vielä julkaissut kirjaa siitä, miten Suomi selätti koronan.

Anonyymi: "Minulta meni todellakin luottamus kaikkiin viranomaisiin kaikessa.
Onnekseni sentään senverran oli järkeä päässä tämän hullunmyllyn keskellä että en ottanut ainuttakaan piikkiä.
Muutenkin korona hässäkän alun otin vakavasti ,ja maskejakin jonkin aikaa pidin , mutta sitten koko härdelli alkoi näyttää lähinnä jakomielitautiselta , että päätin jättää koko asian omaaan arvoonsa.
Nykyisin monet elää samaa jakomielitautia edelleen maskit naamalla peläten ihmisiä ja läträämällä joka käänteessä desifektioaineiden kanssa, luullen sillä jotakin hyvää aikaansaavan itselle tai toisille?
Itse aika pian rupesin elämään ihan normaalia elämää , että jos tämä tappajavirus nyt sitten oikeasti on olemassa , niin varmasti se olisi minut löytänyt . Mutta ihmeekseni mitään dramaattista en ole tähän päivään kohdannut itseni kohdalla. Normaaleja pikkuflunssia mitkä on ollu aiempinakin vuosina.
Mutta niillä monilla hysteerisesti maskien ,turvavälien, desinfektioaineden ja piikityksien kanssa suojautuneilla tuttavilla näyttää niitä koronoita riittävän montakin kertaa , rokotteesta johtuvien monenmoisten sivuoireiden lisäksi.
Yksi tälläinen koronapiikitetty vanha ystäväni päälle viisikymmentä vuotta vanha kuoli yllättäen sydänkohtaukseen ,mitä minä epäilen että voi olla rokotteen aiheuttama.
Monia muita, sukulaisianikin ,vyöruusuja yms.
En väitä mitään mutta epäilen kovasti että kaikki ei nyt ole niin kuin meille virallisesti uskotellaan."

Kuten kirjoituksessani sanoin, useimmat koronatoimet olivat joko turhia tai haitallisia.

Yksi asia, jonka haluaisin vielä tietää on se, miten koronarokote vaikuttaa ihmisen luontaiseen immuunijärjestelmään.Olen lukenut jostakin, että rokotetun immuunijärjestelmä ei kykenisi tuhoamaan virusta. Tietoa tästä pitää vielä odottaa.

Vasarahammer kirjoitti...

Bogreol: elätäänkö meillä eniten sitä, että luottamus terveydenhuoltoon romahtaa, jos koronarokotusten yhteys ylikuolleisuuteen tulee todistetuksi. Rokottamattomia alettiin pitää niin mediassa kuin muutenkin tiedevastaisina, ja kun näyttää käyvän niin, että he selvisivätkin varsin hyvin korona-ajasta, niin väitetysti turvallisen rokotteen puutteellisuus paljastuisi liikaa hämmennystä tuottavasti suurelle yleisölle.

Onkohan tässä liian paljon liian monella pelissä: valtamedian, julkisen terveydenhuollon ja poliittisten päättäjien uskottavuus on vaakalaudalla, joten pätevää analyysia on näiltä tahoilta turha odottaa, puhumattakaan vastuunkannosta.

Itsekin ajattelen pitkälti samalla tavalla kuin Bogreol tuossa.On valehdeltu liikaa ja enää valheet eivät mene läpi entiseen tapaan. Krista Kiuru höpötti lomalta tultuaan rokotteista mutta kaikki muut ovat hiljaa, nykyisin myös Kiuru. Valtamedian narratiivi, jossa rokote on turvallinen ja miljoonat ihmiset ovat jo ottaneet sen, pysyyt toki edelleen ennallaan. Eikä edes englanninkielisessä maailmassa enää potkita pois sosiaalisesta mediasta, jos sanoo totuuden maskeista eli sen, että niistä ei ole yhtään mitään hyötyä.

Vasarahammer kirjoitti...

John Campbell on löytänyt ruumiinavauskuvia mRNA-rokotteenn aikaansaamasta sydänlihastulehduksesta.

https://www.youtube.com/watch?v=j_DdSMn55cA

Anonyymi kirjoitti...


Tohtori McCullough: "Piikitettyä mRNA:ta siirtynyt rokotetuista rokottamattomiin"

Rokottamattomien "puhtaaseen vereen" on mahdollisesti siirtynyt mRNA:ta rokotetuilta, kertoo tunnettu kardiologi, tohtori Peter McCullough.
Puhuessaan Action4Canadan perustajalle Tanya Gaw’lle tohtori McCullough viittasi Substackissaan viime kuussa julkaistuun tutkimukseen, jossa ranskalainen tutkija Helene Banoun totesi, että mRNA:ta oli mahdollista siirtää rokottamattomien ja rokottamattomien ihmisten välillä.

”Banoun tiivistää – tämä on huolestuttavaa – näyttää siltä, että lähetti-RNA on siirtymässä nyt rokotetuista rokottamattomiin”, McCullough kertoi.
McCullough huomautti edelleen Tudor Emanuel Fertigin ja muiden tutkijoiden artikkelista, jonka mukaan mRNA:ta voidaan havaita verestä jopa kaksi viikkoa rokotuksen jälkeen.
”Ja käyrät eivät laskeneet. Se on niin kauan kuin ne näyttivät”, lääkäri huomautti ja lisäsi, että toisessa tutkimuksessa havaittiin, että mRNA:ta löydettiin myös rokotettujen äitien verestä 15 päivää rokotuksen jälkeen.

”Tutkimukset viittaavat erittäin todennäköiseen mahdollisuuteen, että mRNA:ta voidaan siirtää ihmisten välillä”, McCullough sanoo. ”Joten nyt on selvää, että mRNA – se on suurin huolenaihe, että voit ottaa rokotteen vahingossa läheisessä kosketuksessa eli suudellessa, seksuaalisessa kontaktissa, imetyksen aikana – ja näyttää siltä, ​​että vastaus on kyllä.”
Dallasissa toimiva lääkäri jatkoi, että hän on tutkimusten perusteella tarkistanut omia neuvojaan potilaille, jotka kysyvät, kuinka kauan heidän tulisi pidättäytyä läheisestä kosketuksesta rokotettujen ihmisten kanssa.

”Nyt pöydällä oleva kysymys on: Kuinka kauan odotat ennen yhteydenottoa? Kukaan ei tiedä”, hän sanoi. ”MRNA-rokotteiden ei ole koskaan osoitettu poistuvan kehosta”, tohtori McCullough lisäsi. ”Ne näyttävät pysyviltä, samoin kuin niiden jälkeen tuotettu piikkiproteiini.”
”Tämä on erittäin ärsyttävää. Vaikea siis ohjata. Sanoin, että 30 päivää pidättäydy suutelemasta tai seksuaalisesta kontaktista rokotetun henkilön kanssa. Mutta nyt pidennän sitä vähintään 90 päivään ja konservatiivisesti ehkä jatkan sitä siitä hetkestä eteenpäin.”
”Koska rokotteet pysyvät kehossa niin kauan, näyttää siltä, että ne asettuvat pysyvästi ihmisen genomiin niin sanotun käänteisen transkription kautta.”

Infowars

https://www.infowars.com/posts/dr-peter-mccullough-messenger-rna-is-transferring-from-vaccinated-to-unvaccinated/

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneenä huomiona sopii ehkä tähän ketjuun että "rokotehaitat.fi" on ollut monta viikkoa alhaalla. En tiedä varmaa syytä mutta toivon että saavat taas pystyyn. Oliko jo muutama sata omin sanoin kerrottua tarinaa ihmisiltä jotka ovat hävinneet eniten ja joilla on vähiten mahdollisuuksia päästä valtajulkisuuteen. Rokotehaitan saanuthan on jo kohta kaksi vuotta muuttunut myös epähenkilöksi. Fimean raporttienkin perusteella kymmenien tuhansien suomalaisten karmea tilanne. -jussi n