keskiviikkona, joulukuuta 13, 2023

Totuus koronarokotteesta paljastuu vähitellen


Uudessa Seeelannissa paikallisen THL:n tietokanta-administraattori Barry Young imuroi lähes kaikki maan koronarokotukset sisältäneen tietokannan ja julkaisi sen yhdessä amerikkalaisetn Steve Kirschin kanssa. Aineistosta käy selville, miten vaarallisia koronarokotteet ovat. Kirschin mukaan joka tuhannes rokoteannos johtaa potilaan kuolemaan. Tämä on linjassa sen kanssa, mitä olen aiemmin kuullut Aseem Malhotralta eli joka 800:s rokoteannos aiheuttaa vakavan rokotehaitan.


Kirschin mukaan aineistosta voidaan yksiselitteisesti todeta, että koronarokotteet eivät ole

turvallisia.Kirsch ekstrapoloi aineistosta globaalisti rokotteisiin kuolleen ihmismäärän perustuen kuolleisuuteen, jossa joka tuhannes rokoteannos johtaa kuolemaan. Lopputulokseksi hän saa maailmanlaajuisesti 10 miljoonaa kuollutta.


Kirschin näkemyksiin voi tutustua täällä.


Omalla kohdallani Uuden Seelannin tietovuoto oli juuri sellainen, jonka avulla länsimaita vaivanneen mystisen ylikuolleisuuden syy saattaa selvitä.


Tätä ennen asianosaiset ovat keksineet syitä omasta päästään ja omien tarpeidensa perusteella.


Kirschin mukaan yksittäisten henkilöiden rokotustietoja ei koskaan ole julkaistu rokoteannoksen tarkkuudella. Syy tähän on pääasiallisesti yksityisyyden suoja. Kirschin aineisto on kuitenkin käsitelty siten, että rokotteen saanutta henkilöä ei voi tunnistaa.


Tiedot hankkinut Barry Young on sankari tai konna vähän näkökulmasta riippuen. Uuden Seelannin viranomaisille hän on konna, joka luultavasti saa teostaan pitkän vankilatuomion. Toisaalta hänen motiivinsa on ihmishenkien pelastaminen ja hän oli valmis ottamaan vastaan vankilatuomion

teostaan.


Myös Suomessa on havaittu samanlaistta ylikuolleisuutta kuin muissa maissa, jossa on käytetty mRNA-rokotteita ja rokotuskattavuus on korkea.


Myöskään Suomessa viranomaiset eivät ole olleet rehellisiä ylikuolleisuuden syistä. Syitä keksitään sitä mukaa,kun niiden tarve tulee eteen. Pääsääntöisesti THL:n edustajat ovat olleet hiljaa pitkän aikaa.

Äskettäin marraskuussa jätevedestä paljastui, että koronavirus on jälleen levinnyt laajalle. Tästä syystä ja mitä ilmeisimmin riskiryhmiin kuuluvien ihmisten toiveesta, uusia tehosterokotteita alettiin jakamaan.


Joulukuussa Iltalehti uutisoi, että viikottainen kuolleiden määrä Suomessa on nousemassa ennätykseen.


Vuoden alussa Iltalehti haastatteli asiantuntijoina Väestöntutkimuslaitoksen tutkimusprofessori Anna Rotkirchia, joka kuuluu samaan ankaria koronasulkuja vaatineeseen Eroon koronasta-ryhmään kuin Lasse Lehtonen.


THL:n tutkimusprofessori Mika Gissler toteaa, että ylikuolleisuus johtuu pääosin väestön ikääntymisestä ja jäljellejäävältä osalta suoraan tai välillisesti koronasta.27.10. 2022 Päivätyssä Länsi-Suomi-lehden artikkelissa Gissler arveli, että,suurimman osan kuolleisuudesta selittää koronaepidemia.


Gisslerin puheista voi päätellä, että hänellä joko ei ole tietoa ylikuolleisuuden todellisista syistä tai sitten hän valehtelee itsensä ja kollegojensa puolesta. Itse uskon, että THL:ssä tiedetään, mistä ylikuolleisuus johtuu. Sitä vain ei voida kertoa tavallisille hmisille, joista suuri osa edelleen uskoo koronarokotteeseen. Gissler on surkea valehtelija, koska hänen tarinansa ei pysy kasassa. Toisaalta valehtelemisen vaikein asia on tarinan pitäminen johdonmukaisena Totuuden puhumisessa ylimääräistä ”muistelua” harvemmin tarvitaan.


On kuitenkin yksi mies, kansanedustajaehdokkaanakin ollut Lasse Lehtonen, joka kertoo oman versionsa totuudesta erittäin vakuuttavasti. Siksi THL käyttää häntä tilanteissa, joissa tarvitaan tilanteeseen sopivaa totuutta.
Lasse Lehtosen mukaan Suomessa taas on ollut tänä vuonna merkittävää ylikuolleisuutta, ja todennäköisin syy sille on korona.


Tämä lausunto annettiin 29.11.2022.


9.12.2023 Lehtonen kommentoi pitkästä aikaa ylikuolleisuuden syitä Lehtosen mainitsema syy jääköön lukijalle harjoitustehtäväksi. Vihje: Syy alkaa k-kirjaimella.


Koronaa vastaan kuitenkin puhuvat moneet pandemian aikana paljastuneet tosiseikat. Ensinnäkin ensimmäisenä koronavuonna, jolloin rokotetta ei vielä ollut tarjolla, koronakuolleisuus ei näkynyt tilastoissa merkittävänä ylikuolleisuutena.


Ossi Tiihonen on jonkin verran perehtynyt pandemia-ajan kuolleisuutta kertoo sivuillaan, että kuolleisuus alkoi nousta vasta vuoden 2021 toisen rokotuskierroksen aikana.


Tiihonen väittää, että kuolleisuus kasvaa sekä Suomessa että muualla aina uuden rokotuskierroksen aikana.


En olisi yllättynyt, jos viime aikojen suuret kuolleisuusluvut olisivat rokotuskierroksen aikaansaamia.


Mitä tulee koronakuolleisuuteen, koronaan kuolleen mediaani-ikä on miehillä 77 vuotta ja naisilla 80 vuotta. Nämä luvut eivät hirvittävästi ole pandemia-aikana muuttuneet. Tiedetään, että ikä on yksi taudille altistava riskitekijä. Kirschin mukaan myös rokotteisiin kuolevat enimmäkseen iäkkäämmät ihmiset.


Barry Youngin paljastukset tarjoavat oikeastaan ensimmäisen kerran mahdollisuuden arvioida, mikä on länsimaissa tapahtuneen ylikuolleisuuden takana. Toki asioiden perinpohjainen selvittäminen edellyttäisi riippumatonta tutkintaa. Itse en pidättele hengitystäni sitä odotellessa.


Päätän kirjoituksen Lasse Lehtosen viisauteen: ”Lehtosen mukaan koronakuolleisuuden kasvussa on kysymys pitkälti siitä, että riskiryhmien rokotukset lähtivät liikkeelle liian myöhään – epidemia-aalto ehti tulla päälle ennen kuin rokotussuojaa oltiin pystytty vahvistamaan tehosterokotuksella.

Lehtonen muistuttaa, että rokotuksilla pystytään vähentämään kuolleisuutta merkittävästi.

– Ehkä itse sanoisin, että kun rokotukset jatkuvat ja joulukuuhun mennessä”


Vielä kun joku kertoisi, mikä on se rokotussuoja, joka koronarokotteella muka on? Käsittääkseni ainoa tosiasiaväite, joka edelleen uskalletaan tarjota on se, että rokote saa väitetysti aikaan lievemmän taudin kuin ilman ”rokotesuojaa”. Muilta ominaisuuksiltaan rokote on korkeintaan plasebon veroinen. Toki myönnän, että lievä tauti voi auttaa suojaamaan kuolemalta, jos kuuluu riskiryhmiin.

THL:n edustajat ja heidän nimissään puhuvat asiantuntijat kuten Lehtonen eivät ole koskaan myöntäneet rokotehaittojen osuutta ylikuolleisuuteen ja ylipäänsä rokotekuolemia ja vakavia rokotehaittoja. Aina, kun valheeseen perustuva virallinen totuus on uhattuna, Lehtonen tulee julkisuuteen ja julistaa ilman mitään näyttöä, että ylikuolleisuus johtuu koronasta.


Tässä vaiheessa on hyvä kertoa, että ylikuolleisuuden havaitsivat ensimmäisenä amerikkalaiset henkivakuutusyhtiöt, joiden maksamat vakuutussummat kasvoivat huomattavasti. Toinen ylikuolleisuuden konkreettisesti havainnut ammattiryhmä ovat hautausurakoitsijat, joiden tulot ovat kasvaneet pandemian aikana.

.

Itse luotan siihen, että totuus lopulta voittaa THL:n ”omertan” ja kumoaa Lehtosen sepitteet.Siihen vain voi mennä vielä aikaa. Uuden Seelannin pilliinviheltäjä antoi kuitenkin toivoa, että totuuden paljastuminen myös muissa maissa on vain ajan kysymys.


Italiassa entisen pääministeri Giuseppe Conten ja terveysministeri Roberto Speranzan ja 17 muun.toimet rokotekuolemien salailussa tutkitaan. On toivoa, että THL:n johto ja hallituksen koronatoimista vastanneet ministerit joutuvat jossain vaiheessa vastaamaan toimistaan oikeudessa. 

Loppukevennyksenä, jos nyt vakavalla asialla saa vitsailla, Iltalehden uutinen 3.11.2023 Siinä selitetään, että Suomessa  on väkilukuun suhteutettuna eniten koronaan kuolleita. Tämä lisi järkyttävää, jos se olisi totta. Koska jutussa esiintyy Lasse Lehtonen, voidaan epäillä, että luovalla tilastoinnilla saattaa olla osuutensa kuolleisuusluvuissa.Jutun mukaan positiivinen koronatesti 30 vuorokauden sisällä kuolemasta tekee kuolemasta koronakuoleman. Tässä on yksi keino, miten rokotekuolemat on hävitetty tilastoista. Pidän todennäköisenä, että Suomesta ei yllätten löydykään samanlaista tilastoa kuin se, jonka Barry Young julkaisi eli Suomessa ei ole rekisteriä koronapistoksista ja niiden seurauksista.


 

20 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Eli jotkut folihatut väittävät pokkana,että hallitukset ja terveysviranomaiset ympäri maailmaa tappaa kansalaisiaan tahallisesti. Alkaa olla samaa tasoa kuin putlerin äänitorvi MV:n liirumlaarumit.

QroquiusKad kirjoitti...

Mutta missä on hoiturineito Tiffany Dover?

Vasarahammer kirjoitti...

Joppos123: " Eli jotkut folihatut väittävät pokkana,että hallitukset ja terveysviranomaiset ympäri maailmaa tappaa kansalaisiaan tahallisesti. Alkaa olla samaa tasoa kuin putlerin äänitorvi MV:n liirumlaarumit."

Jutusta on linkki lähdeaineistoon, joka taas on peräisin Uuden Seelannin viranomaisten yksittäiset rokotukset sisältävistä tiedoista, jotka Steve Kirsch -niminen henkilö on julkaissut. Tiedot puhuvat puolestaan. Voit mennä kiistelemään tiedot julkaisseen tahon kanssa, jos uskot hänen tai hänen lähteensä valehtelevan. Minä en tuhlaa aikaani vänkäämiseen tällaisista asioista.Vasarahammer kirjoitti...

Qroquius Kad

Mutta missä on hoiturineito Tiffany Dover?

En tunne kyseistä naista, mutta kuvahaun perusteella olen saattanut menettää jotakin.

Vasarahammer kirjoitti...

Mitä tulee Steve Kirschin johtopäätöksiin, niihin löytyy vastineita hakukoneella ja itse kukin voi käydä katsomassa, miten hänen työtään arvostellaan. Tässä ei ole sinänsä mitään omituista
tai väärää.

Yksi syytös on se, että Kirsch olisi valikoinut oman teesinsä parhaiten vahvistavat tiedot aineistosta

E.H kirjoitti...

Minulle silloin koronarokotushysterian ollessa kuumimmillaan , melkein tultiin kraiveleihin kiinni , kun satuin toripenkillä mainitsemaan omat epäilykseni rokotteen suhteen ,etten ole ottanut piikkejä.
Minulle maalattiin kauhukuvia kohtalostani ja tietenkin myös moralisoitiin kaikkien median syöttämien narratiivien mukaisesti.
Koin hyökkäyksen tosi hämmentävänä joka entisestään lisösi epäilyksiäni että kaikki ei tässä jutussa täsmää.
Mitään ongelmia ei ole kuitenkaan ollut. Ihan joku normaali flunssa , niinkuin aina ennenkin ei muuta.
Sitä vastoin kaikki rokotukset ottaneilla tutuillani näyttää jatkuvaan olevan korona kierros ties miten monta kertaa menossa.
Minun kaaliini ei mahdu , miten voi olla mahdollista sairastua toistuvasti koronaan jos kerran on kaikki mahdolliset piikit sitä vastaan otettu? Ja minun (ja monen muunkin koronapiikejä ottamattoman tutun ja sukulaisen) pitäisi olla vähintään sairaalahoidossa tai kuollut jo aikoja sitten ?
Luottamukseni terveysviranomaisiin tämän johdosta on nykyään lähellä nollaa.
Ompa yksi koronapiikitetty ent työkaveri kuollutkin yllättäen , jota minä vähän pelkään, että piikit voi olla syy, mutta mistä sen tietää kun asioita ei tutkita? Ja jotain muitakin tapauksia joissa epäilen vastaavaa ?

Bogreol kirjoitti...

On kysyttävä, miksi THL ja muut terveydenhuollosta vastaavat ovat niin vaitonaisia ylikuolleisuudesta. Miksi suomalaiset ovat niin auktoriteettiuskoisia, etteivät kyseenalaista uutta rokotetekniikkaa, mikä on "tutkitusti tehokas ja turvallinen", mutta jonka tekijät eivät ota vastuuta mahdollisista haittavaikutuksista. Iltalehti kirjoitti 14.11.2023 "Suomessa tapahtuu nyt jotain täysin poikkeuksellista...missään muussa Euroopan maassa ei ole nyt sellaista intoa saada koronarokotusta kuin Suomessa". Tänä syksynä esim. Tanskassa monet ovat ottaneet vain influenssarokotuksen. Muualla ei ole niin keskittynyt yksiääninen media kuin meillä, ja muualla ilmeisesti enemmän epäileviä kansalaisia. mRNA-rokotteesta on paljon jo tietoa, mitä ei ole liitetty viralliseen ohjeistukseen. Olen huomannut, että on alettu mainostaa vyöruusurokotetta, kun tauti on niin lisääntynyt. Kahdelle tuttavalleni tuli vyöruusu parin piikin jälkeen, epäilin rokotetta, kumpikaan ei suostunut edes keskustelemaan asiasta. Tehokas ja turvallinen, ylpeinä ihmiset uskovat tieteeseen. Lisääntynyt kuolleisuus koronarokotusten aikana tulisi avoimesti tuoda julkisuuteen. Sairastuvuus voi johtua monesta asiasta, mutta yhteys rokotteisiin olisi tutkittava, autoimmuunitauteja on tullut lisää, on puhuttu immuuniglobuliini G4:n vaikutuksista. THL ja muut vastuussa olleet todennäköisesti vain suojelevat itseään ja/tai kansalaisia saamasta tutkittua tietoa, joka poikkeaa heidän jakamastaan.

Vasarahammer kirjoitti...

Jos ihmisten käyttäytymistä lähtee arvostelemaan, pitää ensiksi mainita pelko. Koskaan historiassa ei ole reagoitu vastaavalla tavalla tautiin, joka pohjimmiltaan on hengitystieinfektio.

Ihmiset saatiin hyväksymään rajoitukset ja sulut, koska ihmiset pelkäsivät tautia joka oli vaarallinen joillekin ihmisryhmille. Joissakin maissa pelkoa lisäksi lietsottiin tarkoituksella.

Jos uskoo psykologi Mathias Desmetin "massan muodostumiseen, se syntyy juuri tilanteessa, jossa tietynlainen levottomuus on ilmassa.Käsittääkseni tällainen joukko muodostui ja se kääntyi rokottamattomia vastaan ja syyttämään näitä pandemian jatkumisesta. Ilmiö jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi. Joissakin maissa ehdittiin kuitenkin rakentaaa karanteeneja.

Lähipiiriin kuuluva valehteli koko pandemia-ajan rokotusstatuksestaan työtovereilleen. Oli rokottamaton.

Itsekin muistan odottaneeni tilanteen vapautumista rokotusten myötä. Tilanne toki vapautui mutta pandemia ei lähtenyt minnekään.

Vasarahammer kirjoitti...

Bogreol:On kysyttävä, miksi THL ja muut terveydenhuollosta vastaavat ovat niin vaitonaisia ylikuolleisuudesta. Miksi suomalaiset ovat niin auktoriteettiuskoisia, etteivät kyseenalaista uutta rokotetekniikkaa, mikä on "tutkitusti tehokas ja turvallinen", On kysyttävä, miksi THL ja muut terveydenhuollosta vastaavat ovat niin vaitonaisia ylikuolleisuudesta.

Ihmiset eivät kyseenalaista rokotetta, koska siitä saa hörhön maineen. Häpäisy on tehokas tapa hiljentää soraäänet.

THL taas varmasti tietää. Ei voi olla tietämättä. Tosin en tiedä, onko heillä yhtä hyvin ylläpidettyä rokotusrekisteriä kuin Uudessa Seelannissa.

THL ei sano mitään, koska ylikuolleisuus on niin suurta ja ollut sitä jo pitkään. Korona on selityksenä hyvä, koska siihen kuolleet eivät ole THL:n vastuulla. Kannattaa myös muistaa, että ylikuolleisuutta ei ole tutkittu missään muuallakaan. Eikä ylikuolleisuus ole poliitikkojen asialistalla.Britanniassa tilanne on muuttumassa yhden sinnikkään parlamentaarikon ansiosta.

Anonyymi kirjoitti...

Näin mielenkiintoisen videon, jossa tutkijat pohtivat ylikuolleisuutta niissä maissa joissa
löytyy virallista julkista tilastoa.
Ylikuolleisuuspiikkejä on selitetty talvikaudella, flunssilla yms.
Mutta videon tutkijoilta oli hyvä huomio, että ylikuolleisuuspiikit osuvat eteläisellä pallonpuoliskolla samoihin ajankohtiin kuin pohjoisella. Vaikka siellä on kesäkausi.
(ei siis flunssakausi tms.)
Mutta piikitykset tehtiin samanaikaisesti kaikkialla pallonpuoliskosta/vuodenajasta huolimatta.

Pistää mietityttämään,,,

Anonyymi kirjoitti...

Pelko on todellakin se avainsana. Joillakin vielä nytkin koronan pelko. Paljon useammilla sosiaalisen uloslyönnin pelko. Jos kiistää WHO-lähtöisen narratiivin voi tapahtua ikäviä.

Itse olen spekuloinut että kunnollista "Koronan historiaa" joudutaan odottamaan pari vuosikymmentä. Vähintään menetettäviä kasvoja on niin paljon. Mutta tämä on siis optimistista spekulointia: että 2040 riittää niitä jotka muistavat hyvin ja puhuvat pelottomasti.

-jussi n

Joppos123 kirjoitti...

Samaa paskaa tunkee myös MV. Käyn joskus katsomassa sitä skeidaa ihan vaan siksi, että jo Tsun Tzu aikoinaan neuvoi " tunne vihollisesi".
Samaa rokotevastaisuutta löytyy sieltä ja jokainen perkeleen sydäri maailmassa on rokotteen aiheuttama.
Rokotevastaiset voivat ihan rauhassa jättää jatkossa veke normirokotteet. Niissähän voi olla vaikka mikrosiru tai muuta kavalaa.
Päästään samalla eroon ainakin osasta foliohattuja.

Joppos123 kirjoitti...

Vasarahammer väittää siis edelleen, että hallitukset ja siinä sivussa Koko maailman hoitohenkilökunta tappaa ihmisiä tahallaan antamalla rokotteen?
Mitä tulee tuon "tutkijan" taustoihin niin ei hirveästi vakuuta. Jokainen voi googlata hemmon.
Ryssä heittää tämmöistä paskaa ja sille on syynsä.
Onko sulta koskaan tullut muita päivityksiä kuin rokotevastaisia tai Trumppia ylistävää jargonia?

Joppos123 kirjoitti...

Edelleen. Foliohatut ja MV väittää, että koko maailma poislukien vitun ryssät ovat kuolemassa koska rokote.
Minkähän rokotteen mahtoi kaikkia ja kaikkea pelkäävä putler verinen ottAA. EI TAINNUT OLLA SPUTNIK?

Joppos123 kirjoitti...

Kansa vanhenee ja ensivuonna kuolee taas ennätysmäärä vanhuksia. Täyttä paskaa tuo stoori kuinka rokotteet tappavat.
Jokaisen ihan oma valinta. Ottakaa tai ette.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa video, joka kertoo Uuden-Seelannin tilastoiduista covid-rokoteen aiheuttamista kuolemista. Tekstitys englanniksi.

New Zealand - Health Worker Barry Young Blows the Lid on Deaths found from Covid Jabs
https://rumble.com/v3zggxm-new-zealand-health-worker-barry-young-blows-the-lid-on-deaths-found-from-co.html

Johan

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi myöhäinen osallistumiseni. Olen viime ajat touhunnut niin omien arjen kiinnostukssen kohteiden kanssa, etten ole seurannut juuri lainkaan blogeja enkä keskustelupalstoja.

Törmäsin kuitenkin kahteen videoon, missä David E Martin käy asiantuntijan roolissa puhumassa Brysselissä. Ensin EU-parlamentissa ja sitten jossain toisessa tilaisuudessa, mikä myös on jokin EU:n tilaisuus (pieniä EU:n lippuja näkyvissä).

Koronaviruksen historiasta, noin 21 minuuttia.
https://twitter.com/VigilantFox/status/1752151932003573940

Vaatimus WHO:n lakkautamisesta ja perusteet vaatimukselle, noin 25 minuuttia.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=WK9eD8DlrZg

Jatkan omien harrastusteni parissa tiiviisti enkä ole palaamassa toistaiseksi kommentoimaan. Hyvää alkanutta kevättalvea kuitenkin!

maallikko

Vasarahammer kirjoitti...

Täällä jortkut kysyivät,miksihoitohenkilökunta tappaisi ihmisiä.

Kaikkiin lääketieteellisiin interventioihin sisälttyy riskejä. Kysymys on vain siigä, mikä on hyväksyttävä riskitaso markkinoilla myytävälle lääketieteelliselle tuotteelle. Historiassa rokotteita on vedetty pois vähäisemminkin perustein.

Vasarahammer kirjoitti...

Korostan tässä vielä, että tämä blogi ei anna lääketieteellisiä neuvoja.

Vasarahammer kirjoitti...

Tässä vielä jonkinlainen viranomaiskommentti: Merja Rantala
@merja_rantala
Se, että tartuntoja esiintyy 💉kierrosten jälkeen johtuu ylläri pylläri siitä, että tehosterokotukset pyritään ajoittamaan juuri tartunta-aaltoa ennen. Kuolleisuuden nousu - ei yllättävästi - seuraa hengitystieinfektioaaltoja, jotka viime vuosina pääs. koronaa. (Kuva: Euromomo)
Kuva

En tiedä, voiko tuosta höpinästä päätellä, että korona ei enää ole se varsinainen kuolleisuuden aiheuttaja.