sunnuntaina, syyskuuta 03, 2023

SDP:n johtohenkilöiden sikailut jäivät kesän persujahdin varjoon

 


SDP piti äskettäin puoluekokouksensa ja valitsi uudet puheenjohtajat ja puoluesihteerin. Puoluekokoukse kuuluvat kesään eikä tapahtumassa sinänsä ole mitään tavatonta. Mieleeni palasivat menneen kesän tapahtumat, joissa valtamedia systemaattisesti jahtasi Perussuomalaisia poliitikkoja ja onnistui jopa saamaan yhden ministerin eroamaan. Vilhelm Junnilaa väitettiin mediassa natsiksi mm. hänen vaimonsa ostaman pesukarhukravatin perusteella.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra joutui vastaamaan toimittajien kysymyksiin 15 vuotta vanhoisa kirjoituksista, jotka ovat löydettävisssä ainoastaan internetin arkistiosivuilta.

Oli kuitenkin yksi tapahtuma, jonka valtamedia sivuutti olankohautuksella. SDP:n tulevaksi puheenjohtajaksi veikattu Antti Lindtman esiintyi kavereidensa kanssa kuvissa tekemässä natsitervehdyksiä. Yksikään valtamediajournalisti ei lähtenyt moralisoimaan vaan juttu katosi  lehtien sivuilta erittäin nopeasti, ikään kuin asiasta ei haluttaisi keskustella kesken persujahdin. Sivusta katsottuna juttu näytti kiinnostavan enemmän ulkomaista mediaa kuin kotimaisia toimittajia.

Ainoastaan Iltalehti kyseli Lindtmanilta edes jotakin.  Selvästikin Lindtman oli kuvien ottamisen aikoihin jo nouseva nuorisopoliitikko eikä mikään  lapsi.

” Kuvasivustolla julkaistujen huomiota herättäneiden kuvien ottamisen aikaan Lindtman toimi muun muassa Sosiaalidemokraattiset Nuoret ry:n hallituksessa ja Uudenmaan Sosiaalidemokraatit ry:n piirihallituksessa.”

Lindtmanin kiinnijäännin  natsitervehdyksestä olisi vähinäänkin pitänyt lopettaa valtamedian persujahti. Näin ei käynyt vaan jahti sai uusia kierroksia, kun alettiin revitellä Riikkä Purran 15 vuotta vanhoja kirjoituksia.

Jos Antti Lindtmanin natsitervehdykset sivuutettiin olankoautuksella valtamediassa, puoluesihteeri Mikkel Näkkäläjärven vuonna 2006 tekemät rikokset sentään muistettiin mainita. Aikanaan SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kommentoi Näkkäläjärven tekoja sanomalla,että siellä on nuori mies tehnyt hölmöyksiä.

Natsitervehdys ei Suomessa ainakaan vielä ole laiton vaan äärimmäisen tyylitön ja huonoa arvostelukykyä osoittava teko. Näkkäläjärven teot sen sijaan olivat rikoksia eikä niitä voi kuitata pelkästään hölmöilyksi.

Valtamedia pelaa vasemmiston puolella

Useimmille Perussuomalaisille lienee selvää, että valtamediasta ei koskaan kannata odotttaa sympatiaa tai edes reilua kohtelua. Kun kesän persujahtia muistelee ja katselee, miten Lindtmanin natsitervehdysten kohdalla ollaan kuin niitä ei ikinä olisi tapahtunut, mieleen tulee kysymys, miksi persujahti järjestettiin. Tiesikö valtamedia Lindtmanin natsitervehdyskuvista ja kiinnitti tarkoituksella huomion Perussuomalaisiin, jotta Antti Lindt
man ei ryvettyisi kohussa  vaan hänet valittaisiin SDP:n puheenjohtajaksi Sanna Marinin jälkeen. Jossain toisessa eurooppalaisessa maassa Lindtmanin poliittinen ura olisi jo ohi.

9 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Suomen mediahan on äärivasemmistolaista.
Lindmanin kainalontuuletukset voisi ihan hyvin laittaa kategoriaan "kännihönöilyä" ellei persujen jahtaaminen olisi ollut jo todettua kiimaa täynnä.
Nyt se vaikeneminen Lindmanista näyttäytyy vain ja ainoastaan poliittiselta.
Tuo perseilevä koltta onkin jo asia erikseen.
Jätkä täyttää psykopaatin tunnusmerkistön täydellisesti.
Median ja koltan on ihan turha sönköttää mitään selityksiä.
Jos 15 v kloppi sraymaalaa kissankentuja silmiin, hakkaa niitä lapiolla ja lopuksi nakkaa elävänä nuotioon niin psykiatrinen pakkohoito olisi paikallaan.
Kysymyksessä on yksinkertaisesti synnynnäinen pahuus.
Toivotaa, että johdon valinnat näkyvät kannatuksessa.

Vasarahammer kirjoitti...

Muistelisin, että joku proffa antoi Lindtmanille synninpäästön natsitervehdyksistä mekein heti sen jälkeen, kun kuvat julkistettiin.
Lindtman ei saanut juuri mitään julkista arvostelua mediassa vaan asia pestiin nopeassti puhtaaaksi.

Mitä tulee Näkkäläjärveen, sarjamurhaajaelokuvien klishee on se, että murhaaja on lapsena tappanut ja kiduttanut eläimiä. En tiedä,kuinka todennäköistä on se, että tuollaisesta tyypistä kasvaa vanhempana sosiopaatti.

Anonyymi kirjoitti...

No jos on 15 vuotiaaana kiduttanut eläimiä, tuskinpa se luonteenpiirre jalostuu vanhempana pois. Ainakin piilevänä se siellä taustalla on.
Näissä jenkkien sarjamurhaaja dokumenteissa ovat olleet järjestään eläinten kiduttajia lapsena.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Jätän vaan tämän tähän:

https://www.psychologytoday.com/intl/blog/animals-and-us/201309/animal-cruelty-and-the-sadism-everyday-life

"The most interesting aspect of the study (other than the creativity of the design and the fact that a quarter of college students opted to kill Muffin, Ike or Tootsie), was that a statistical analysis revealed that sadism was a bigger factor in predicting animal cruelty than the Dark Triad variables. I emailed Erin Buckels the lead author of the article, to confirm this. “Yes,“ she wrote. “It’s sadism and not the Dark Triad that’s at work here.”

Anonyymi kirjoitti...

Lähettäkää Saksalaismedioille uutinen tuon kuvan kanssa. Vastaanotto voi olla erilainen, kuin täällä punikki-mediassa.

Vasarahammer kirjoitti...

Sveitsiläismedia noteeraa jo Lindtmanin sikailut ja hänen valintansa Marinin seuraajaksi. https://www.20min.ch/story/finnland-er-folgt-auf-sanna-marin-und-sein-parteisekretaer-ist-ein-buesi-killer-557477604724

Anonyymi kirjoitti...

Aika vähällä Mikkel Näkkäläjärvi selvisi. Mikä tahansa
muu puolue vaikka ps olisi melkoinen huuto.
MTV3 uutisissa sunnuntaina pyytänyt anteeksi.
Kumpiko on pahempi 15 vuotta vanhat kirjoitukset.

https://yle.fi/a/74-20048507

Ilmastopuolueet miten voi matkustellakaan näin.
Ennen vaaleja ratkaistaan ilmastokriisi...
Vain uusisuomesta tämän lukenut.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/pettymys-leviaa-kolme-vasemmistopoliitikkoa-osallistuu-ohjelmaan-jossa-lennetaan-ympari-maailmaa/fab99ccb-3507-43aa-bae4-58c2707de02e

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Tuo saatanan (anteeksi voimasana!) näkkärijärvi pääsee kuin koira veräjästä kahdenkin uhriominaisuutensa takia: 1) Lappalainen (nyk. sanotaan saamelainen), 2) Sossu. Tulos: Ei mitään nähtävää - hajaantukaa !
Muuten: Ilmoitin näkkärijärven sukulaismiehelle Nils-Aslakille, joka kiemurteli asian vuoksi kuin mato koukussa, että minulle riitti hänen bloginsa seuraaminen. "Släkten är värst#.

Vasarahammer kirjoitti...

Ilmastopuolueet miten voi matkustellakaan näin.
Ennen vaaleja ratkaistaan ilmastokriisi...
Vain uusisuomesta tämän lukenut.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/pettymys-leviaa-kolme-vasemmistopoliitikkoa-osallistuu-ohjelmaan-jossa-lennetaan-ympari-maailmaa/fab99ccb-3507-43aa-bae4-58c2707de02e

tiistaina, syyskuuta 05, 2023

Kyllä vasemmmisto tunnistaa oman kaksinaismoraalinsa. Se vaan ei välitä siitä paskaakaan. Vasemmiston arvostelu kaksinaismoraalin perusteella on toki oikeutettua mutta turhaa.

Parempi vaihtoehto on lukea Sal Alinskyt ja pakottaa vasemmmisto elämäänarvojensa mukaisesti. Kannattaa lukea Saul Alinskyn Rules for radikals ja sen perusteella ymmäryää, miksi vasemmiston strategia toimii. https://bolenreport.com/saul-alinskys-12-rules-radicals/