lauantaina, syyskuuta 09, 2023

HS kommentoi Hunter Bidenin syytteitä

 

HS uutisoi Hunter Bidenin syytteistä. Kommentoin, koska se, että suomalainen valtamedia millään tavalla kommentoi Bidenien rikoksia, on erittäin harvinaista.

HS kirjoittaa:: "Vielä kesällä ehdittiin olettaa, että Hunter Biden välttyisi oikeudenkäynniltä, koska hänen kerrottiin päässeen sopimukseen syyttäjän kanssa. Hänen oli määrä myöntää syyllisyytensä verorikkomuksiin ja välttää sen ansiosta syyte aserikkomuksesta. Sopimus kaatui yllättäen heinäkuun lopussa, kun tuomari kyseenalaisti siihen liittyvän syytesuojan."

Tämä on totta mutta HS ei kerro syytä, miksi tuomiosopimus kaatui.  Sopimusta ei tullut, koska se olisi ollut syytetylle erittäin antelias eli siihen sisältyi immuniteetti tulevista paljastuvista rikoksista.

Syyttäjäpuoli ei ole tutkinut Hunter Bidenin rikoksia mitenkään erityisen innokkaasti, koska se antoi usean verorikoksen vanhentua.  Tämä taas tarkoitti,että Hunter Biden sai pitää 125 000 dollarin edestä veroja samalla, kun Setä Samuli jäi nuolemaan näppejään.

Kirjoitin jokin aika sitten lyhyen yhteenvedon Bidenin perheen korruptiosta.  Kun puhutaan Hunter Bidenin rikoksista, ne tehtiin osana operaatiota, jonka tarkoituksena oli hyödyntää taloudellisesti Joe Bidenin tekemiä poliittisia palveluksia. Joe Biden pitkään valehteli, että hänellä ei ole mitään tekemistä poikansa liiketoimien kanssa.  Todellisuudessa Joe Biden oli tuote, jota myyttiin hämäräperäisille tahoille palkkiota vastaan. Hunter Bidenin tehtävä oli asioida hämäräperäisten tahojen kanssa ja varmistaa, että Bidenin perhe sai rahansa ja että asiakas oli tyytyväinen.

Hunter Biden ei saanut pitää kaikkia keräämiään rahoja vaan jokaiselle perheenjäsenelle maksettiin osuus tuloista. Osuuksien jako on kuvattu mm. Hunter Bidenin läppärillä, jota eläkkeellä olevat tiedusteluvirkamiehet aikanaan väittivät valheellisesti Venäjän disinformaatioksi.

HS kirjoittaa: Syytteen nostaminen tarkoittaa, että pojan oikeusjuttu varjostaa Joe Bidenia tämän kampanjoidessa kohti uudelleenvalintaa presidentinvaaleissa marraskuussa 2024.”

Hunter Bidenin rikolliset touhut eivät ole mikään uusi asia. Ne olivat yleisön tiedossa jo ennen edellisiä presidentinvaaleja.

Presidentti voi toki armahtaa  poikansa, mitä hän ei tee, koska se näyttäisi nykyissessä tilanteessa liian huonolta. Jos Joe Biden valitaan jatkokaudelle, hän melko suurella varmuudella armahtaa poikansa.

HS voisi jopa olla luotettava sanomalehti, jos sieltä ei putoilisi tällaisia pökäleitä:

” Trumpia vastaan on nostettu rikossyytteet kahdessa liittovaltiotason ja kahdessa osavaltiotason oikeusjutussa huomattavasti Hunter Bidenia vakavammista asioista, kuten yrityksestä mitätöidä edellisten presidentinvaalien tulos rikollisen salaliiton avulla.”

Trump työskenteli vaalituloksen muuttamiseksi, koska hän usko, että Bidenin voitto perustui laajamittaiseen vaalivilppiin Näin uskoo yllättävän moni Yhdysvalloissa, jos katsoo tätä mielipidetiedustelua. Vaalituloksen kiistaminen ei ole rikos. Vaihtoehtoisten valitsijamiesten tuonti Capitolin luo ei ole rikos. Näitä asioita on tapahtunut Yhdysvaltojen historiassa eikä kiistojen selvittämiseksi ole tarvittu erikoissyyttäjää, jonka perustuslaillinen asema on epäselvä.

Ennen kuin menemme tuohon syytteeseen, muistutan lukijoita siitä, mistä Trumpin syytteissä oikeasti on kyse. Niiden tarkoitus on estää Donald Trumpin pääsy ehdolle vuoden 2024 presidentinvaalissa.

Fulton Countyn piirisyyttäjä Fani Willisin syytteessä käytetään järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan aiemmin käytettyjä pykäliä, joilla on tuomittu useita mafiapomoja pitkiin vankeusrangaistuksiin. Syytteet Trumpia ja hänen lakimiehiään vastaan ovat täysin naurettavia.

 

Tähän mennessä Deep State on yrittänyt saada Trumpin nimenpois listoilta hallinnollisilla päätöksillä osavaltiotasolla. Korkein oikeus päättää, voisaanko Trumpilta näin evätä ehdokkuus, vaikka häntä ei ole tuomittu kapinasta. Itse en usko,että Korkein oikeus sallii Trumpin  poiston listoilta, vaikka hänet tuomittaisiin erikoissyyttäjä Jack  Smithin tähän mennessä keksimistä rikoksista. On olemassa ennakkotapaus (Eugene V. Debs), jonka perusteella ehdolla voi olla, vaikka henkilö istuisi vankilassa. Käytännössä Trumpia tuskin passitetaan vankilaan, koska Secret Service ei moista salli.

On kuitenkin erittäin todennäköistä, että Trump tuomitaan alemmissa oikeusasteissa, jotka syyttäjä on varta vasten valinnut kuten Washington DC, jossa Trumpin on mahdotonta saada reilua oikeudenkäyntiä. Trumpin saamat tuomiot todennäköisesti kumotaan ylemmissä oikeusasteissa, mutta syyttäjäpuoli ei tavoittelekaan pitävää tuomiota vaan Trumpin presidenttiehdokkuuden estämistä.

Fulton Countyn piirisyyttäjä Fani Willis ja Washinton DC:n tuomari Tanya Chutkan, jota olen aiemmin  kutsunut nimellä jamaikalainen kommunisti., saavat varmasti tuomion aikaiseksi. Lisäksi uskon, että Jack Smith lisää vielä Trumpin syytekirjelmään syytteen kapinasta, jos Trumpin ehdokkuutta ei muuten saada torpedoitua. Tässäkään tapauksessa ehdokkuuden epääminen ei ole mitenkään varmaa. Kyseinen pykälä on tehty Yhdysvaltojen sisällissodassa Etelävaltioiden puolella taistelleita varten. Trump ei ole aseellisesti taistellut ketään vastaan vaan päin vastoin tarjosi kansalliskaartin sotilaita turvaaaan Tammikuun 6. päivän 2021 mielenosoituksia. Edustajainhuoneen tuolloinen puhemies Nancy Pelosi kieltäytyi tarjouksesta.

HS-lehti tuntuu olettavan, että korskean näköinen syyte tarkoittaa, että kyse on vakavasta rikoksesta, vaikka todelisuudess syyt3 olisi  tekaistu lainopillisien jujitsun avulla ja rikospykälien luovalla käytöllä. Viimeistään korkein oikeus kumoaa lainopilliseen kikkailuun perustuvat tuomiot, mutta tämä voi olla Trumpin kannalta liian myöhäistä.

Tässä jutussa HS tuntee myötätuntoa Joe Bidenia kohtaa tämän pojan tekojen takia. Itse olen täysin eri mieltä myötätunnon kohteesta. Joe Biden on se, joka käyttää huumeriippuvaista poikaansa keräämään lahjusrahoja hämäriltä ulkomaisillta liikemiehiltä. Moni pitää tällaista täysin moraalittomana. Media myös ptää Hunter Bidenia  varsinaisena rikollisena, vaikka hän on ilmiselvästti vain osa "perheyritystä"

Amerikkalainen valtamedia antoi Joe Bidenin valehdella vuosikaudet siitä, että hänellä ei muka ollut mitään tekemistä poikansa liiketoimien kanssa. HS:n kolumnistin tulisi ymmärtää, että Hunter Bidenin rikoksset ovatsamalla Joe Bidenin rikoksia eikä antaa virheellistä kuvaa, että Hunter Biden olisi se varsinainen rikollinen. Hunter Biden on se, joka ansaitsee edes vähän myötätuntoa, jota ei kannata tuhlata Joe Bidenin kaltaiselle korruptokraatille.

7 kommenttia:

Tupla-J kirjoitti...

Olen siinä käsityksessä, ettei kenelläkään asiaa seuranneellaa ole mitään epäselvyyksiä siitä, että entinen supervalta Yhdysvallat on tätä nykyä mahtaileva banaanivaltio. Ajasta, jolloin se oli planeetan kiistaton ykkönen, on jäljellä vielä varjo, mutta ei paljon muuta. Kansakunta, joka aikoinaan nosti sen asemaansa, on nyt kakkosluokan väestöä nimellisesti omassa maassaan.

Vasarahammer kirjoitti...

Tupla-J "supervalta Yhdysvallat on tätä nykyä mahtaileva banaanivaltio"

Se, että hallinto asetttaa tärkeimmän poliittisen vastustajansa syytteeseeen ennen presidentinvaalia, kertoo, että kyseessä on banaanivaltio. Myös poliisivaltio kuuluu banaanivaltion tunnusmerkkeihin.

Myös maahanmuutolla on oma vaikutuksensa. Kuten olen monesti sanonut, maahanmuuttajat tuovat mukanaan vanhasta kotimaastaan tavat arvot ja asenteet, jotka tekevät heidän vanhasta kotimaastaan sellaisen kuin se on.

Yhdysvalloissa yhä harvempi valkoiseen keski- ja työväenluokkaan kuuluva äänestää demokraatteja. Siksi Demokraatit kuvittelevat, että etelärajan takaa tulevat ovat heidän tulevia äänestäjiään.

Esimerkiksi Trumpin oikeudenkäynnissä tuomaroiva Tanya Chutkan toi kotimaastaan mukanaan kommunismin.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi nykyistä "bideniläistä" USA:ta pitäisi kutsua? Manner, maa, valtio? Itse sovellan joskus vihaisina hetkinä vanhaa törkysanontaa: jenkkilä on "Pentagonin pidike".

-jussi n

Vasarahammer kirjoitti...

Kansallisen turvallisuusvaltion ja sotilasteollisen kompleksin vaikutusvalta on selkeästi kasvanut verrattuna Trumpin kauteen.

Yhdysvallat on perustuslaillinen tasavalta, jossa perustuslain takaamat oikeudet ovat keskeinen osa valtion olemusta. Perustuslaillinen tasavalta on vähintäänkin katoamassa, ellei tyystin kadonnut poliisivaltiokehityksen myötä. Demokraatit eivät tästä ole perinteisesti piitanneet. Jos poliitikko käyttää termiä "our democracy", hän on melko suurella varmuudella Demokraatti

Vasarahammer kirjoitti...

Jussi N:

Miksi nykyistä "bideniläistä" USA:ta pitäisi kutsua?" Mielestäni bidenilaista USA:ta ei ole olemassakaan, koska Bidenin kognitiiviset kyvyt eivät riitä maan johtamiseen. Biden on keulakuvapresidentti. Todelliset päätöksentekijät ovat muualla ja luultavasti entisiä Obaman hallinnon virkamiehiä.

Salaliittojen Samurai kirjoitti...

Hiljan katsoin youtube:sta pätkän jossa Obama haastattelussa totesi 3. kauden olevan parhaimmillaan sellainen että hän jossain sivussa vetelee naruista ja kuiskaa korvanappiin mitä tehdä ja sanoa.
Ja jäi vielä Washingtoniin asumaan presidenttiytensä jälkeen, toisin kuin aikaisemmat presidentit.

Kieltämättä tulee mieleen nykyinen presidentti ja hänen hallintonsa.
- Hallintohan lienee pääosin Obaman ajan 2-miehiä ja -naisia.

Vasarahammer kirjoitti...

https://www.southernliving.com/home/barack-obama-home-house-washington-dc-obamas