sunnuntaina, elokuuta 06, 2023

Bidenin perhe ja korruptio


Kirjoitan nyt Bidenin rikollisperheestä, koska suomalainen valtamedia ei siitä kirjoita vaan käsittelee mieluummin pelkästään entisen presidentin  rikossyytteitä, jotka ovat lähinnä seurausta oikeusministeriön käymästä oikeudellisesta sodankäynnistä entistä presidenttiä vastaan. Oikeuden kanssa Trumpin saamilla syytteillä on vain vähän tekemistä vaan tarkoituksena on estää Trumpin ehdokkuus presidentinvaalissa. Trumpia koskevia syytteitä käytetään myös viemään huomio pois presidentti Joe Bidenin perheen korruptiosta, joka on Demokraateilla vakava poliittinen rasite.

Joe Bidenin ja Hunter Bidenin  korruptiosta suomalainen valtamedia ei raportoi käytännössä lainkaan. Tämä taas johtuu siitä, että suomalaisen valtamedian pääasialliset lähteet Yhdysvalloissa mielellään vaikenevat Bidenien korruptiosta, koska nämä lähteet eivät raportoi mistään, joka voisi olla Demokraateille vahingollista.

Korruption alku

Bideneilla korruptio, joka perustuu Joe Bidenin tarjoamiin poliittisiin palveluksiin, on perheen liiketoimintaa. Tietääkseni ensimmäisen kerran Bidenin perhe pääsi saaliinjaolle, kun Irakin jälleenrakennus tuli ajankohtaiseksi. Tätä ennen Joe Biden oli valittu varapresidentiksi presidentti Barack Obaman hallintoon.

Hillstone international oli rakennusyhtiä, jonka omistaja Kevin Justice oli kotoisin Delawaren osavaltiosta ja oli Bidenien perheystävä.

Joe Bidenin pikkuveli James värvättiin Hillstone International -yhtiöön varatoimitusjohtajaksi, vaikka hänellä ei ollut lainkaan kokemusta rakennusalasta, mutta tällä ei tuntunut olevan merkitystä Hillstonelle.

James Biden meni töihin Hillstonelle sen jälkeen, kun yhtiö oli voittanut suuren urakan Irakissa. Kuusi kuukautta myöhemmin Hillstone ilmoitti sopimuksesta rakentaa 100 000 kotia. Kyseessä oli osa 35 miljardin projektia, josta vastasi eteläkorealainen TRAC Development -yhtiö.

Ukraina ja Burisma

Bidenien tunnetuin korruptiotapaus liittyy kuitenkin Ukrainaan. Tämä tapaus kuvaa hyvin Bidenien toimintatapaa.

Amerikkalaisessa julkisuudessa alkujaan korostettiin, kuinka Hunter Biden pääsi mukaan ukrainalaisen kaasuyhtiö Burisman johtokuntaan. Hunterilla ei ennestään ollut minkäänlaista energia-alan kokemusta, mutta Burisma maksoi hänelle siitä huolimatta arviolta miljoonan dollarin vuosipalkkaa ilman työvelvoitetta.

Tai olihan Hunterilla myytävää. Hunter kauppasi asiakkailleen pääsyä isänsä Joe Bidenin puheille. Joe Biden toteutti  sen jälkeen Hunterin asiakkaan eli Burisman toivoman poliittisen palveluksen. Tämä taas oli mahdollista, koska Yhdysvaltojen presidenttinä vuonna 2014 toiminut Barack Obama oli nimittänyt Joe Bidenin edustajakseen Ukrainassa. Noihin aikoihin aiempi presidentti Leonid Janukovitsh oli syrjäytetty ja lähtenyt maanpakoon. Uudeksi presidentiksi valittiin Petro Poroshenko.

Joe ja Hunter Bidenin asiakas eli kaasuyhtiö Burisma oli vaikeuksissa, koska Ukrainan Valtakunnansyyttäjä Viktor Shokin halusi tutkia yhtiön korruptiota. Burisma oli palkannut Hunter Bidenin johtokuntaansa ja Joe Bidenin tarkoituksena oli saada Valtakunnan syyttäjä pois Burisman kimpusta.

Bidenin Ukrainan matkan aikana oli myös tarkoitus myöntää Ukrainalle miljardin dollarin lainatakuut. Sen sijaan, että Obaman edustajana toiminut Joe Biden olisi myöntänyt lainatakuut ilman ennakkoehtoja, Biden ilmoitti, että Valtakunnansyyttäjä Shokin on erotettava virastaan ehtona lainatakuiden saamiseksi. Oheisella New York Postin julkaisemalla videolla presidentti Poroshenko kertoo Joe Bidenille erottaneensa Shokinin. Samalla hän kuitenkin toteaa, että Shokin ei ollut tehnyt mitään väärää. Joe Biden puolestaan ilmoittaa, että esteitä lainatakuiden myöntämiselle ei enää ole, ja sopimus voidaan allekirjoittaa.

Palattuaan kotimaahansa Biden ei suinkaan häpeillyt tekojaan vaan avoimesti kerskaili, kuinkä hän oli erotuttanut valtakunnansyyttäjän ehtona lainatakuiden myöntämiselle.

Venäjä

Kun Yhdysvaltojen ja Venäjän välit huononivat vuoden 2014 tapahtumien seurauksena, jotkut rikkaat oligarkit olivat valmiita maksamaan, jotta eivät joutuisi pakotelistalle. Yksit tällainen oli Jelena Baturina, joka omisti Inteko-rakennusyhtiön ja oli entisen Moskovan pormestari Juri Luzhkovin ex-vaimo.

Hunter Bidenin liikekumppani Devon Archerin mukaan Joe Biden oli mukana puhelussa, kun Baturina maksoi 3,5 miljoonaa dollaria Hunter Bideniin liitetylle pankkitilille ystävänpäivänä vuonna 2014.

Kokonaisuudessaan Baturinan arvioidaan sijoittaneen 100 miljoonaa dollaria  Hunter Bideniin yhdistettyyn kiinteistöfirma Rosemont Realtyyn

Kiina

Hunter Biden ja hänen liikekumppaninsa aloittivat liiketoimiet kiinalaisen, kommunistista puoluetta lähellä olevan yhtiön kanssa. Hunter Biden kertoi liittovaltiontuomioistuimelle, että heidän yhtiönsä sai yhteensä noin 664 000 dollaria kiinalaiselta infrastruktuuri-investointeihin erikoistuneelta yhtiöltä.

Hunter Biden kertoi tuomioistuimelle, että hän perusti yhtiön nimeltä Hudson West yhdessä liikekumppaninsa ja Kiinalaisen energiayhtiö CEFC:n kanssa. CEFC:n johtaja Jianmin kuitenkin katosi ja liiketoimet loppuivat siihe, kun Kiinan viranomaiset vangitsivat Yi Jianminin vuoden 2018 alkupuolella.

Bidenien liiketoimet  kattoivat myös Romanian ja Kazakhstanin

Presidentti Joe Biden väitti pitkään, että hänellä ei ollut mitään tekemistä poikansa liiketoimien kanssa. Väite on täysin absurdi, kun ajattelee, etä Hunterin liiketoimien olennainen osa oli pääsy Joe Bidenin puheille ja sitä seuraava poliittinen palvelus. Joe Biden otti myös oman siivunsa rahoista. Tämä tieto paljastui jo silloin, kun Hunter Bidenin tietokone ensimmäistä kertaa tuli julkisuuteen. Hunter Bidenin liikekumppani Tony Bobulinski kertoi, että 10 prosenttia rahoista kuuluu ”Big Guylle”, joka siis on Joe Biden.

Rikokset

Kun Joe Bidenin poliittista vaikutusvaltaa on markkinoitu ympäri maailmaa epämääräisille tahoille, siinä sivussa on syyllistytty rikoksiin.

Palveluksista maksettiin rahat pankkeihin erilaisten kuoriyhtiöiden tilille. Näillä yhtiöilla ei ole mitään varsinaista liiketoimintaa vaan ne toimivat lähinnä varallisuuden sijoituspaikkoina.

Hunter Biden teki omista rikoksistaan tuomiosopimuksen, joka oli hänelle edullinen. Sopimus kuitenkin kaatui tuomioistuimessa. Sopimuksessa Hunter Biden velvoitettiin tunnustamaan kaksi verorikosta vastineeksi ehdollisesta vankeustuomiosta. Sopimusta pidettiin yleisesti lempeänä ja sellaisena, jota tuskin olisi tarjottu tavanomaiselle veronkiertäjälle.Bidenin tuomiosopimus kuitenkin kaatui tuomioistuimessa.

Syynä tähän oli se, että puolustus oli ymmärtänut, että Hunter Biden ei saisi enää lisässyytteitä (esim. ”FARA-rikkomus” 

Hunter Bidenia voitaisiin syyttää myös ns. ”FARA”-rikkomuksesta.  Yhdysvalloissa ulkomaisen tahon puolesta työskentelevän ”agentin” on rekisteriöidyttävä. Tästä on oma lakikin nimeltään Foreign Agent Registration Act. Yhdysvaltojen kansalainen saa edustaa ulkomaista tahoa, mutta edustaminen edellyttää rekisteröitymistä Oikeusministeriössä.

Trumpin entinen kampanjapäällikkö Paul Manafort toimi aikanaan ukrainalaisten tahojen lobbarina ja sai tästä erikoissyyttäjä Robert Muellerin tutkinnassa 7,5 vuoden vankeustuomion. Manafort toimi Ukrainan presidentti Leonid Janukovitshin ja hänen alueiden puolueensa hyväksi. Työt kuitenkin loppuivat, kun Janukovitsh syrjäytettiin Maidanin jälkeisten tapahtumien yhteydessä vuonna 2014. Manafortia syytettiin aikanaan liittovaltion harhauttamisesta FARA-rekisteröinnin yhteydessä.

Epäilyttävät toimenpiteet

Yhdysvalloissa ja muuallakin läntisessä maailmassa pankit valvovat epäilyttäviä rahansiirtoa, joissa on todennäköisesti kyse rikoksesta. Näin pankit suojelevat itseään syytteiltä rahanpesusta tai veronkierrosta.

Epäilyttävää transaktiota koskeva ilmoitus on nimeltään ”Suspicious Activity” ”Report” eli ilmoitus epäilyttävästä tapahtumasta.

Bidenien perhe on saanut pankeilta yhteensä 170 raporttia epäilyttävästä toiminnasta. Todettakoon, että epäilyttävä toiminta itsessään ei ole todiste mistään rikoksesta.

Virkasyyte Joe Bidenille

Republikaanien keskuudessa on puhuttu presidentti Joe Bidenin virkasyytteestä (impeachment).

Edustajainhuoneessa Republikaanien äänet riittävät virkasyytteen läpimenoon mutta eivät enää tuomioon Senaatissa.

Lisäksi on epäselvää, ovatko Joe Bidenin rikokset sellaisia, joista voi nostaa virkasyytteen vai tekeekö Edustajainhuoneen republikaanienemmistö mitä tahtoo.

Joe Bidenin teot tapahtuivat silloin, kun hän oli Barack Obaman varapresidentti. Häntä ei syytetä presidentinvirassa tehdyistä teoista.

Virkasyyte olisi joka tapauksessa enemmän poliittista teatteria kuin oikeudenkäyttöä. Donald Trump sai ensimmäisen virkasyytteensä samasta teosta, jonka Joe Biden teki ja jolla hän julkisesti kerskaili. Trumpin toinen virkasyyte tuli presidenttikauden jälkeen.

Nykyisessä tilanteessa, jossa  Trump ei enää ole presidentti, häntä voidaan syyttää kuten tavallista kansalaista. Bidenin kohdalla tilanne on toinen. Hänestä pääsee eroon ennen kauden päättymistä vain virkasyytteen tai perustuslain 25. lisäyksen kautta.

Lopuksi vielä omituinen yksityiskohta

Bidenien toiminnasta on käynnissä tutkinta Kongressin edustajainhuoneessa. Aina, kun tutkinta paljastaa uuttta tietoa, Donald Trump saa uusia syytteitä. Tämä on jo tapahtunut niin usein, että se ei voi olla sattumaa. Donald Trumpin syytteistä kirjoitan vähän myöhemmin.

 

 

 

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Biden tahrii luonnollisesti myös liberaalin demokratian kruunatun kuninkaan Barack Obaman, miksi media vaikenee parhaansa mukaan Bidenin korruptiosta. Banaanivaltioissa on ollut tapana heittää vastustajat vankilaan, ja nyt Washingtonista on tullut sellainen.

Dinesh d'Souzan dokumentti 2000Mules paljasti, kuinka Biden nostettiin valtaan. USA on niin pahasti korruptoitunut, että edes sen vaaleihin ei voi luottaa. Samaan aikaan USA myy oikeutusta sotimiselleen juuri "demokratialla" ja "sääntöperusteisella maailmanjärjestyksellä", joita se ei itse kuitenkaan noudata.

Lännen kaksinaismoralismi on nostettu esiin Kiinassa ja Venäjällä. Politiikan tutkija John Mearsheimer totesi että autoritäärisissä maissa poliitikon ei tarvitse valehdella - länsimaissa tarvitsee. Koko demokraattinen järjestelmä nojaa valehteluun: luodaan uhkakuva ja tarjotaan itseä sen ratkaisijaksi.

X-sukupolvi kasvoi vapaassa lännessä, jonka olemassaoloa sosialismi uhkasi. Sen jälkeen alkoi ilmastonmuutos joka on jatkunut tähän asti. Hetken saimme nauttia koronarajoituksista ja uhkana ovat Kiina ja Venäjä. Yhdysvalloissa luonnollisesti rasismi on maan suurin ongelma, jos medialta kysytään.

T Kumis

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Jos Biden olisi yksinkertaisesti vain käymässä rasitteeksi, hänestä pääsisi varsin helposti hälinöittä eroon. Se, että TPTB on hyväksynyt, ehkä jopa aloittanut tutkinnat, kertoo muista tavoitteista. Pyritäänkö nyt löytämään selitys ja syntipukki reisille menneelle sodalle?

Vasarahammer kirjoitti...

Biden oli seniili jo paljon ennen edellisiä vaaleja. Mies ei käytännössä kampanjoinut lainkaan vaan kävi kampanjaa kotitalonsa kellarista käsin.

Biden on kognitiivisesti rajoittunut eikä pysty itsenäisesti johtamaan maata vaan jotkut muut ohjailevat häntä. Tällainen järjestely on toistaiseksi toiminut eikä tilanne olennaisesti muuttuisi, jos Biden korvattaisiin Kamala Harrisilla.

Kalifornian kuvernööri Gavin Newsom olisi pätevämpi korvaaja, jos sellaista tarvitaan. Aika kuitenkin kuluu ja pian on liian myöhäistä liittyä mukaan.

Eli en usko, että Biden on todellisuudessa rasite.

Washingtonin eliitin kannalta sota ei ole mennyt mitenkään reisille. Sota jatkuu edelleen ja tuottaa eliitille rahaa. Sillä, kuka sodan voitaa ei ole niin paljon väliä tai ei ole ollut kymmeniin vuosiin.

Vasarahammer kirjoitti...

Kumis: "iden tahrii luonnollisesti myös liberaalin demokratian kruunatun kuninkaan Barack Obaman, miksi media vaikenee parhaansa mukaan Bidenin korruptiosta. Banaanivaltioissa on ollut tapana heittää vastustajat vankilaan.

Jos riittävästi demonisoit poliittista vastustajaasi ja uskot hänen olevan uudesti syntynyt Hitler, looginen teko on vähintäänkin sulkea kyseinen henkilö vankilaan loppuiäkseen.

Barack Obama muuten ei koskaan muuttanut pois Washington DC:stä. Miksiköhän?

Vasarahammer kirjoitti...

https://www.dailywire.com/news/heres-real-reason-obama-didnt-leave-washington-and-joseph-curl

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset blogista, hyvä että Suomessakin joku käsittelee Joe Käsisuihkua. Siinä vasta johtaja Vapaalla Maailmalla. Eli nyt edetään aikaa jolloin melkein mikä tahansa "menee läpi". Mutta mikään mikä on ei pysy.

-jussi n

Anonyymi kirjoitti...

Hesarin perustamalla tutkivan journalismin ryhmällä varmaan parempaakin tekemistä ( = kahlata vanhoja foorumiviestejä), kuin kirjoittaa vallan korruptiosta.

Vasarahammer kirjoitti...

Anonyymi: "Hesarin perustamalla tutkivan journalismin ryhmällä varmaan parempaakin tekemistä ( = kahlata vanhoja foorumiviestejä), kuin kirjoittaa vallan korruptiosta."

Kyllä Hesari kirjoitaa vallan korruptiosta, jos kohde on oikea kuten Donald Trump tai Perussuomalaiset.