lauantaina, heinäkuuta 01, 2023

Natsittelu on hedelmätön tapa tarkastella maailman ilmiöitä.

 


Mieleen tuli, että Vilhelm Junnilan viljelemä huumori koettiin vasemmalla laidalla erityisen paheksuttavaksi. Natsismilla ei kuulemma saisi laskea leikkiä.  Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Natsismilla pitää laskea leikkiä, koska natsismiin liittyy selkeästi koomisia elementtejä kuten esimerkiksi pöyhkeä pokkurointi.

Myös muunlainen naureskelu natseille toimii oheisessa sketsissä nuori sotilas katsoo omaa koppalakkiaan, jossa on pääkallon kuva, ja kysyy esimieheltään: ”Hans, olemmeko me tässä pahiksia?” Mitchell and Webb -sarjan sketsi on Youtube-videopalvelussa mennyt viraaliksi ja sillä on miljoonia katsojia.

Moni myös muistaa humoristisen Iron Sky-elokuvan, jossa kuun pimeälle puolelle piiloutuneet natsit palaavat takaisin maan pinnalle.

Natsismille naureskelussa ei useimmiten ole mitään pahaa, paitsi totisen toveri vasemmistolaisen mielestä. Tuolloin naureskelu natsismille tulkitaan todisteeksi naureskelijan natsiudesta.

Jos ajattelee natsiussyytöstä, on oikeastaan mahdotonta esittää törkeämpää herjaa ihmiselle kuin antaa ymmärtää ihmisen olevan moraalisesti samalla tasolla erään maailmanhistorian törkeimmän massamurhan toteuttajien kanssa. Jos ihan vakavasti puhutaan, syytteen esittäjällä pitäisi olla natsiudesta vahvemmat todisteet kuin vasemmistolaiseen natsimytologiaan liittyvät päättelysäännöt.

Kun keskustelee totisen toveri vasemmistolaisen kanssa natsismista, lopputulos on yleensä aina reductio ad hitlerum.

Nykyisin luen Uuden Suomen blogipalstaa erittäin harvoin. Sieltä on jo kauan sitten siivottu kaikki lahjakkaat ja hauskat kirjoittajat. Jäljelle jääneet edustavat enimmäkseen suuria ikäluokkia ja erityisesti sen tylsämielisintä ja lahjattominta osastoa. Monet näistä ovat ideologisesti vasemmistoon sitoutuneita, joiden mielikuvitus riitää juuri ja juuri natsikortin tehokkaaseen käyttöön.

Menin Uuden Suomen blogipalstalle katsomaan, josko natsijahdin seuraava uhri olisi valittu. Olin tyytyväinen, kun havaitsin, että Junnilan lisäksi oli löytynyt myös toinen natsiepäilty.

Blogipalvelussa kirjoittaa ajatusten Mätäoja nimeltään Tapio Tuomaala. Hän oli jo ehtinyt ”havaita”, että sisäministeri Mari Rantanen jakaa äärioikeistolaista salaliittoteoriaa nimeltään väestönvaihto.

Tuomaala kertoo tästä salaliittoteoriasta seuraavaa:

Väestönvaihto on 2010-luvulla kehkeytynyt äärioikeistolainen salaliittoteoria, jonka mukaan versiosta riippuen esimerkiksi jonkinlainen globalistinen eliitti tai juutalaiset pyrkisivät maahanmuuton avulla korvaamaan valkoisen väestön ei-valkoisella.”

Suojelupoliisi on katsonut vuoden 2020 vuosikirjassaan, että väestönvaihto on yksi huomionarvoisista äärioikeistolaisen terrorismin aatteellisista vaikuttimista. Siinä myös todettiin, että väestönvaihtoteoriaan pohjaavat näkemykset ovat korostuneet useassa äärioikeistolaisessa terrori-iskussa.”

Tuomaala väittää, että Rantasen viestintä on kotoisin samasta ”äärioikeiston oppikirjasta” kuin Junnilankin. Tosin hän jättää kertomatta tämän oppikirjan nimen, koska hän tietää, että moista oppikirjaa ei ole olemassakaan eikä Rantanen sellaista koskaan ole lukenutkaan. Tosin ne, jotka seuraavat asioita tietävät, että esimerkiksi Pääkaupunkiseudulla vieraskielisten osuus väestönkasvusta kasvaa koko ajan. Suuri osa tästä vieraskielisestä väestöstä on peräisin turvapaikkamaahanmuutosta.

Kysymys siitä, mitä tapahtuu Suomelle, jos ei-länsimainen maahanmuutto kuviteltavissa olevassa tulevaisuudessa johtaa suomalaisten jäämiseen vähemmistöön omassa maassaan, on Tuomalan kaltaisten ansiosta Verboten ja johtaa välittömiin natsisyytöksiin tai vertailuihin Anders Breivikiin, joka kuulemma on vannonut väestönvaihtoteorian nimiin. Ainakin Tuomaala niin sanoo.

Tässä Tuomaalan väestönvaihtoteoriassa on yksi ongelma. Sitä promotoivat tahot ovat enimmäkseen Tuomaalan kaltaisia vasemmistolaisia, joiden tarkoitus on käyttää väestönvaihtoteoriaa lyömäaseena poliittisia vastustajia vastaan. Kyse on samasta asiasta kuin natsittelussa eli väestönvaihtoteorialla on vain välinearvoa poliittisen vastustajan mustamaalauksessa. Sillä, mitä mustamaalauksen kohde oikeasti ajattelee, ei ole merkitystä.

Itse olen sitä mieltä, että kysymys siitä, millainen Suomi on, jos suomalaiset joutuvat vähemmistöksi omassa maassaan on täysin relevantti ja mielestäni perusteltu syy lopettaa massamaahanmuutto ja siirtyä konservatiivisempaan maahanmuuttopolitiikkaan.Vasemmiston lanseeraaman väestönvaihtoteorian takaa löytyy  siis aito huoli maan tulevaisuudesta. Ihmiset kyllä huomaavat asuinalueillaan tapahtuvat muutokset ja osaavat laskea yhteen yksi ynnä yksi.

Mihin natsittelulla pyritään ja miksi sitä ei lopeta

Typerät vasemmistolaiset fantasioivat Tuomalan blogissa kuinka he toiminnallaan vähentävät  Perussuomalaisten kannatusta. Tässä asiassa he kuitenkin toimivat muiden kuin vasemmiston hyväksi. Käytännössä kaikki muut puolueet haluaisivat, että Perussuomalaisia ei olisi ja että heidän kannatuksensa laskisi. Natsinmetsästys on yksi keino muiden joukossa.

Hallituskumppanit pitävät Perussuomalaisia löysässä hirressä ja tekevät hallitustaipaleen alusta mahdollisimman vaikeaa. Tämä tehtävä on annettu RKP:lle.  Normaalimaailmassa RKP tyytyisi pariin ministeripaikkaan ja ruotsin kielen aseman säilymiseen mutta nyt on kyse muustakin. Perussuomalaisten kannatusta pitää heikentää eikä heidän anneta saada omia tavoitteitaan läpi. Sipilän hallituksessa tämä toimi, koska Perussuomalaisten  tuolloinen puheenjohtaja Timo Soini ei lainkaan piitannut hallitusohjelmaan kirjatuista maahanmuuttopykälistä vaan oli kiinnostunut ainoastaan ulkoministerin pestistään. Soinin toiminta johti lopulta puolueen hajottamiseen entisen puheenjohtajan johdolla.

Nyt selkärangaton Soini puuttuu, joten Perussuomalaisten hallitusohjelmaan kirjaamien tavoitteiden vesittäminen pitää tehdä eri tavalla. Vesittämistä ei tehdä siksi, että tavoitteet olisivat itsessään ongelmallisia. Ne eivät ole mutta muut puolueet haluavat käyttää hyväkseen tilaisuuden niistää Perussuomalaisia ja toivoa, että heidän kannatuksensa laskee. Muiden puolueiden toiminta perustuu siis osittain toiveajatteluun.

Perussuomalaiset voivat tietysti lähteä hallituksesta oma-aloitteisesti. Tämä tulkittaisiin automaattisesti vastuunpakoiluksi. Vaikka se sitä olisikin, vaihtoehto ei välttämättä ole huono. Suomen taloudellinen tilanne on surkea ja odotettavissa on laihoja vuosia. Tällainen ei suosi vallassa olleita puolueita. Siksi Persujen kannattaisi vähintäänkin uhkailla hallituksesta lähdöllä tai  jättää hallitus ja  Suomen talouden paikkaaminen sen tuhonneille demareille. Kokoomukselle ja muille puolueille tämä olisi aivan oikein.

Perussuomalaisilla ei ole tapaus Junnilasta huolimatta syytä tappiomielialaan. Puolue on suosituin kaikissa ikäryhmissä yli 65-vuotiaita lukuun ottamatta. Muut puolueet tietävät tämän.

Lisäys1.7: Oletin, että vihavasemmisto yhdessä valtamedian kanssa olisi hyökännyt voimallisesti sisäministeri Mari Rantasen kimppuun, kuten tässä Mtv-uutisten artikkelissa annetaan ymmärtää. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Uskon, että Ranskan tapahtumat ovat olleet sellaiset, että Rantasta ei voi uskottavasti piinata väestönvaihtoon liittyvillä salaliittoteorioilla.

8 kommenttia:

Tupla-J kirjoitti...

Itse alan olla siinä pisteessä, että ihmisessä täytyy olla jotakin perustavanlaatuista vikaa päässä, jos ei ole tullut koskaan nimetyksi nasseksi.

Minäkään minkään sortin sosialisti ole, mutta jostain syystä sen leiman saa, kun toteaa avoimesti, että haluaa Suomen olevan suomalaisten maa.

QroquiusKad kirjoitti...

Eipä tuosta niin kauan ole, kun natsikortin pelaaminen väittelyssä katsottiin automaattiseksi tappioksi.
Nähtävästi näin ei enää ole.

Anonyymi kirjoitti...

Marin kävi puhua posmittamassa New Yorkissa taannoin. Muistelen että hänen sanomansa ydin oli se, että (vapaasti ilmaisten) taistelu on alkanut ja nyt on valittava puolensa tms.

Sitten taas kotimaassa kevään aikana kyllä huomasi kuinka vasemmisto blokkiutui ja keskustakin halusi assosioitua vasemmistopuolueeksi. Eli he tavallaan radikalisoituivat ja päättivät omilla toimillaan aloittaa uudenlaisen politiikan teon Suomessa, missä perussuomalaisille ei anneta milliäkään periksi missään asiassa.

Kokoomus on saanut Orpon johdolla ajella kaksilla rattailla viime vuodet, mutta se loppuu nyt. Selviääkö Orpo uudessa tilanteessa, on vielä epäselvää. Orpo vaikuttaa sellaiselta poutasään mieheltä, että olen kyllä vähän epäileväinen, mutta katsotaan miten äijän käy.

maallikko

Vasarahammer kirjoitti...

Anonyymi: Marin kävi puhua posmittamassa New Yorkissa taannoin. Muistelen että hänen sanomansa ydin oli se, että (vapaasti ilmaisten) taistelu on alkanut ja nyt on valittava puolensa tms.

Sitten taas kotimaassa kevään aikana kyllä huomasi kuinka vasemmisto blokkiutui ja keskustakin halusi assosioitua vasemmistopuolueeksi. Eli he tavallaan radikalisoituivat ja päättivät omilla toimillaan aloittaa uudenlaisen politiikan teon Suomessa, missä perussuomalaisille ei anneta milliäkään periksi missään asiassa.

Marin ja Saarikko ovat molemmat nuoria globaaleja johtajia, jotka WEF on kouluttanut. WEF:n ajama Great Reset on uuskommunistinen keskiluokan tuhoamishanke. Siinä ehkä selitystä

Vasarahammer kirjoitti...

Maallikko: Kokoomus on saanut Orpon johdolla ajella kaksilla rattailla viime vuodet, mutta se loppuu nyt. Selviääkö Orpo uudessa tilanteessa, on vielä epäselvää. Orpo vaikuttaa sellaiselta poutasään mieheltä, että olen kyllä vähän epäileväinen, mutta katsotaan miten äijän käy.

Kokoomuksen on vaikea yhdistää sen talousoikeistolaisia äänestäjiä ja käytännössä vihreitä naisia, joita suuri osa sen kannattajista on.Yleensä talousoikeisto ja jäljellä oleva isänmaallinen siipi joutuvat joustamaan. Kaksilla rattailla ajaminen on käytännön pakko.

Anonyymi kirjoitti...

Natsittelu on aivan varmasti hedelmätöntä. Mutta se on myös välttämätöntä. Liberaali eliitti ymmärtää että nyt ollaan tärkeässä paikassa. (Vaikka suurin osa liberaaleista ei ymmärtäisikään.) Korona oli mitä oli, Ukraina on mitä on - miten valtavien todellisten kriisien maailmassa pidetään esillä valekriisejä? Ei riitä hössötys "ilmastosta", tarvitaan myös hekottelua "natsismista". Tarvitaan siis valtavia ihmisten enemmistön kannalta haitallisia omaisuuksia. Tarkempaa tietoa voi kysyä farmari Bill Gatesiltä, siltä rennolta kaverilta joka ei skragaa käytä.
-jussi n

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että tölväisi Tuomaala. Hän on patologinen persuvihaaja, mistä voi käänteisesti päätellä, että hän on myös holtittoman maahanmuuttopolitiikan innokas kannattaja.

Vasarahammer kirjoitti...

Anonyyymi: "Hyvä, että tölväisi Tuomaala. Hän on patologinen persuvihaaja, mistä voi käänteisesti päätellä, että hän on myös holtittoman maahanmuuttopolitiikan innokas kannattaja.


Tuomaala on rasittava tyyppi, jonka juttuihin puuttumisesta tulee likainen olo. Hakukoneen perusteella pakkomielle on jatkunut jo pitkään. Tauti on Usarin jäljellä oleville blogisteille tyypillinen.