lauantaina, tammikuuta 07, 2023

Onko tässä syy ylikuolleisuuteen?


Brittiläinen Youtube-tohtori John Campbell oli saanut käsiinsä tiedot Swindonin sairaalaan tehdyistä päivystyskäynneistä, jotka liittyvät joko sydänlihastulehdukseen (myokardiitti) tai sydänpussitulehdukseen (perikardiitti).

Swindonin sairaala sijaitsee Englannissa ”sote-alueella”, jossa asuu 240 000 ihmistä.

Campbellin saamissa taulukoissa on listattu päivystyskäynnit kahden tulehdusperäisen sydänsairauden takia vuosilta 2019, 2020, 2021 ja 2022. Luvut eivät siis indikoi kuolemantapauksia.

Vuosi 2019 on valittu pohjaluvuksi sen takia, että sinä vuonna koronapandemiasta ei ollut vielä mitään tietoa, joten se ei ole voinut vaikuttaa tilaston lukuihin.

Taulukosta näkyy tulehdusperäisten sydänsairaustapausten huima kasvu heti ensimmäisenä koronavuonna. Ylimääräiset tapaukset johtuvat todennäköisesti koronaviruksesta, koska koronarokote tuli Britanniaan vasta vuoden 2020 syksyllä eli jonkin verran aikaisemmin kuin Suomessa.

Vuonna 2021 potilasluvut kasvoivat vielä lisää. Tuolloin tilastoissa näkyi myös koronaviruksena aiheuttamaan tautiin annetut rokotukset koronataudin lisäksi.

Vuoden 2022 luvut yltävät marraskuun lopulle mutta ovat edelleen kasvaneet verrattuna aiempaan vuoteen.

Swindon on vain keskisuuri kaupunki Länsi-Englannissa. Jos luvut ekstrapoloidaan koko Britannian väestöön, päästään miljooniin kasvavaan potilasmäärään.  Vähintäänkin voidaan päätellä, että kyseessä on merkittävä kuolleisuutta aiheuttava tekijä.

Kirjoittaessani aiempaa verihyytymiä käsittelevää kirjoitustani ymmärsin, että sydän- ja verisuonipohjaiset taudit ovat todennäköisesti se koronavirusen aiheuttaman taudin vaarallisempi osa. Itse hengitystieinfektio on pääsääntöisesti vaarallinen kaikkein heikoimmille eli ikäihmisille ja niille, joiden immuunijärjeselmä on syystä tai toisesta heikentynyt.

Sydämeen ja verisuoniin kohdistuvat taudit eivät puolestaan katso ikää vaan tappavat nuorempia ihmisiä kuin koronaviruksen aiheuttama hengitystieinfektio.

Lisäksi kannattaa huomata, että annetuilla rokotteilla on oma selkeä vaikutuksensa tulehdusperäisten sydänsairauksien puhkeamiselle. Tämä vaikutus voi olla jopa suurempi kuin varsinaisen koronavirustaudin.

Tässä kirjoituksessa esitetyn tilaston perusteella voi päätellä, että sekä sairastettu tauti että rokotukset vaikuttavat tulehdusperäisten sydänsairauksien syntyyn.

En tässä väitä, että tässä kirjoituksessa esitetyt taudit ovat yksin vastuussa Britanniassa ja muualla Euroopassa  nähdystä ylikuolleisuudesta. Kyseessä on yksi aiheuttaja, joka Campbellin esittämän tilaston perusteella on ehkä yksi merkittävimmistä.

Pahinta on, että ylikuolleisuus jatkuu edelleen. Britanniassa ylikuolleisuus on luokkaa 1000 kuolemaa per viikko.

Niin Britanniassa kuin Suomessa poliitikot ja viranomaiset ovat täysin hiljaa ylikuolleisuudesta ja sen syistä. Sen sijaan Sosiaali- ja terveysministeriössä puuhastellaan Kiinasta tulevien matkaajien kanssa.

Mikä sitten olisi hyvä keino ylikuolleisuuden vähentämiseksi? Sitä pitää kysyä lääkäreiltä.

Luin IS:stä jutun, jossa kerrottiiin koronan takia vakavaan hengitystieinfektioon sairastuneesta 44-vuotiaasta Jarista. Hänelle korona aiheutti keuhkokuumeen ja sytokiinimyrskyn. Jarin keuhkot vahingoittuivat pahoin, ja hän tarvitsee luovuttajalta uudet keuhkot, jotta hengittäminen voisi palautua edes lähelle normaalia. Jutussa on valokuva Jarin käyttämistä lääkkeistä. Yksi lääkkeistä on verenohennuslääke. Mieleeni tuli kysymys. Pitääkö kaikille koronarokotetuille ja hengitystieinfektion sairastaneille määrätä verenohennuslääkettä? Riittääkö se?

Huom!  Youtube-sensuurin takia John Campbell lähettää osanvideoistaan pelkästään videopalvelu Rumbleen

Korjaus: Sen jälkeen, kun lähetin tämän tekstin, tiedot ovat muuttuneet. Tietojen muutoksen voi käydä tarkistamassa tältä videolta. Tarkkaavaisimmat saattavat huomata, että annetuissa uusissa tiedoissa on myös virheitä, mutta mikään ei ole niin täydellinen kuin virkamies, joka palvelee kansalaisia. Tapa, jolla  John Campbell hoitaa virheen korjauksen, on katsomisen arvoinen. Pasmat eivät mene sekaisin.

11 kommenttia:

Tupla-J kirjoitti...

Se, että poliitikot eivät pysty sen enempää tunnustamaan suositelleensa ihmisten myrkyttämistä kuin painostaneet siihen muutenkin monin tavoin, on helppo ymmärtää. Ennen maa repee kuin huora häpee, sanovat, eivätkä nykypoliitikot ole suomalaisilla leivissä kuin virallisesti.

Jarin lääkkeistä ei käy ilmi, josko niissä on mukana Remdesiviiriä, joka on lukemani mukaan melkein yhtä hirveää myrkkyä kuin AZT. Kyseisellä sotkulla on hoidettu kurnupotilaita ympäri maailmaa hyytävin seurauksin.

Tämän touhun rinnalla kaiken sortin holokaustit jäävät nappikaupaksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Pitääkö kaikille koronarokotetuille ja hengitystieinfektion sairastaneille määrätä verenohennuslääkettä? Riittääkö se?"

Oma asiantuntemukseni näissä asioissa on täysin maallikkotasoa, mutta en olisi aivan yllättynyt, jos tämän "koronakuplan" pikkuhiljaa särkyessä esiin tulisi härskejäkin vedätyksiä... Tai onhan niitä toki jo tullutkin, mutta jotain vielä tähäksi nähtyä paljon pahempaakin. Ainakin terveysviranomaisten tähän mennessä esiin tullut kädettömyys yhdistyneenä globaalien lääkejättien psykopaattisluonteisiin toimintatapoihin ei enteile erityistä hyvää.

Mitä tuohon verenohennukseen tulee, niin siinä on asialle avuksi esim. kalaöljykapselien säännöllinen nauttiminen (Huom! Siinäkin on syytä muistaa pitää annostus kohtuullisena, sillä tuo verenohennusvaikutus on yllättävänkin tehokas! N. 3-5 kapselia viikossa lienee osimoilleen sopiva annos perusterveelle aikuiselle.) Ainakin ne nyt ovat oletusarvoisesti "rotanmyrkkyä" (=varfariini, esim. Marevan) terveellisempiä, ja saahan niistä myös ne omega kolmoset ja kuutoset, D-vitamiinia, ym.

-J.Edgar-

Tupla-J kirjoitti...

Steve Kirsch sai käsiinsä pitävän todistusaineiston massiivisesta korruptiosta ja siitä, että terveysauktoriteetit tiesivät tööttien vaaroista. Matopurkki on auki.

En usko, että Suomessa tullaan koskaan medioissa viittaamaan tuohon sanallakaan, ellei se sana ole "salaliittoteoria".

Bogreol kirjoitti...

Robert Kennedyn kirjassa käsiteltiin remdesiviirin myrkyllisyyttä, kiinalaiset olivat olleet mukana lääkkeen testaamisessa, ja todenneet ettei se vähentänyt virusta veressä, ja jopa pitivät lääkettä kuolettavan myrkyllisenä. Kiinalaiset vetäytyivät testauksesta. Fauci piti kuitenkin lääkettä kohtuullisen hyvänä koronan hoitoon. Eivätkä poliitikot epäröineet ostaa Faucin suosituksella vaarallista lääkettä, ja kun Pohjois-Carolinan yliopisto, joka oli ollut itse mukana lääkkeen kehittämisessä, antoi lehdistölausunnon remdesiviirin tehokkuudesta, teki EUkin lääkeyhtiö Gileadin kanssa sopimuksen 500 000:n erän ostosta.

Näistä asioista on masentavaa lukea, tuntuu että olemme olleet lääkeyhtiöitten ja johtavien terveysviranomaisten riepoteltavina, monet ovat kuolleet turhaan. Tehokkaita lääkkeitä ei ole käytetty hoitoon, jotta uusia patentoituja ja tuloa lääkeyhtiöille tuovia lääkkeitä ostettaisiin. Lisäksi koronan alkuaikoina ainakin Yhdysvalloissa Kennedyn kirjan mukaan lääkehoito aloitettiin liian myöhään ja jopa vilpillisesti testatuilla lääkkeillä.

Vasarahammer kirjoitti...

Tupla-J "Se, että poliitikot eivät pysty sen enempää tunnustamaan suositelleensa ihmisten myrkyttämistä kuin painostaneet siihen muutenkin monin tavoin, on helppo ymmärtää. Ennen maa repee kuin huora häpee, sanovat, eivätkä nykypoliitikot ole suomalaisilla leivissä kuin virallisesti."

Poliitikot poseerasivat toki televisiossa, kun koronatoimista tiedotettiin. Poliitikot myös ilmoittautuivat toistaiseksi vielä kirjoittamattomaan ja sellaiseksi luultavasti jäävään kirjaan "Kuinka Suomie selätti Koronan. Tänään luin, että kirjaa ei aiota kirjoittaisivat edes parodiaversion, jonka pääosassa on Krista Kiuru.

Steve Kirsch sai käsiinsä pitävän todistusaineiston massiivisesta korruptiosta ja siitä, että terveysauktoriteetit tiesivät tööttien vaaroista. Matopurkki on auki.

En usko, että Suomessa tullaan koskaan medioissa viittaamaan tuohon sanallakaan, ellei se sana ole "salaliittoteoria".

Narratiivikontrolli ei enää ole niin tiukka, joten väärämielisten ajatusten esittäjiä ei enää bannata sosiaalisesta mediasta yhtä intensiivisesti kuin aiemmin. Robert McCullough tosin voi päästä lääkärinoikeuksistaan. Maailmassa vain on niin, että väärälle miehelle ei koskaan kannata vittuilla ja Amerikassa tällainen mieson Anthony Fauci, joka muuten oli ennen eläköitumistään Yhdysvaltojen parhaiten palkattu virkamies.

Faucilla oli tapana valita myrkyllisin lääke ja kokeilla sitä ensimmäisenä. AIDS-epidemiassa 80-luvulla AZT oli lääke, joka tappoi talossa ja puutarhassa.
Koronan hoidossa tehoton Remdesivir näytteli vastaavaa roolia.

Bogreol:"Näistä asioista on masentavaa lukea, tuntuu että olemme olleet lääkeyhtiöitten ja johtavien terveysviranomaisten riepoteltavina, monet ovat kuolleet turhaan. Tehokkaita lääkkeitä ei ole käytetty hoitoon, jotta uusia patentoituja ja tuloa lääkeyhtiöille tuovia lääkkeitä ostettaisiin. Lisäksi koronan alkuaikoina ainakin Yhdysvalloissa Kennedyn kirjan mukaan lääkehoito aloitettiin liian myöhään ja jopa vilpillisesti testatuilla lääkkeillä."

Korruptio masentaa aina. Kannattaa myös muistaa, että omikron-variantille räätälöityä koronarokotetta on testattu vain hiirillä. Tästä huolimatta se on otettu käyttöön.

Yksi mielenkiintoinen äakwrräin kuulwmNIyksityiskohta koronarokotteeseen liittyen on se, että tauti tarttuu sitä helpommin, mitä enemmän boostereita henkilö on ottanut

QroquiusKad kirjoitti...

Körinän nykyiseen ylikuolleisuuteen en osaa ottaa kantaa.
Rokotuksista tiedän, ettei niillä ole todellista vaikutusta:
minulla on lukuisia sukulaisia, jotka on töötätty kolmesti;
osa heistä on saanut sen jälkeen körinän, toiset eivät.

Silkkaa lottoa siis.
Itselläni ei ole ensimmäistäkään tööttäystä, ja hyvin olen körinät kiertänyt samoin kuin flunssatkin tämän vuosituhannen ajan:
pesen käteni saippualla aina tilaisuuden tullen.

Senkin tiedän, että körinähysterian aikana Suomessa oli tuskallista alikuolleisuutta.
Niinpä muka körinään kuolleiden lukua paisuteltiin epätoivoisin keinoin suuremmaksi.
Asia on myönnetty valtamediassa aivan suoraan ja häpeilemättä:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/osa-ilmoitetuista-koronakuolemista-ei-johdu-taudista-jopa-liikennekuolemat-kirjautuneet-koronakuolemiksi-emme-tieda-joukon-suuruutta/8362566

Suoraan päin naamaa:
"Me olemme valehdelleet teille influenssaa vaarattomamman räkätaudin olevan muka uusi Musta surma julistamalla jopa autokolareissa kuolleet körinään kuolleiksi, kun olimme ensin työntäneet heidän neniinsä tikut, joiden testitulos on kaikkea muuta kuin luotettava!"

Vaan mikäpä suomalaiselle valehdellessa.
Mehän uskomme kaiken mitä joku auktoriteettiasemastaan lausuu.
Sellaisenaan.
Ja uuden körinähysterian lietsonta näyttää olevan jo menoillaan, kun Tanhupalloministeri Kiukku palasi porsimislomaltaan täynnä intoa ja puhkua uuteen yhteiskunnan kurjistamiskierokseen.

Vasarahammer kirjoitti...

Qroquiuw
Kad
Körinän nykyiseen ylikuolleisuuteen en osaa ottaa kantaa.
Rokotuksista tiedän, ettei niillä ole todellista vaikutusta:
minulla on lukuisia sukulaisia, jotka on töötätty kolmesti;
osa heistä on saanut sen jälkeen körinän, toiset eivät.

Silkkaa lottoa siis.

Rokotteen hyödyt varisivat kuin lehdet syksyisistä puista vuonna 2021 Jäljelle jäi väite, jonka mukaan rokote estää vakavan taudin ja kuoleman. Ei tainnut pitää tuokaan väite paikkansa.

Rokote kyllä muodostaa piikkiproteiinia ihmiskehossa ja kun piikkiproteiini kohtaa immuunijärjestelmän, syntyy jonkinlainen immmuunivaste, joka ei kuitenkaan ole yhtä hyvä kuin sairastetun taudin antama. Piikkiproteiinii liittyvät rokotteen pääasialliset riskit, jotka kohdistuvat sydämeen ja verenkiertoelimistöön.Näistä ei paljon valtajulkisuudessa puhuta. Virallisen narratiivin mukaan esimerkiksi sydänlihastulehdus on erittäin harvinainen.

Sen verran muistan, että koronakevään 2020 sairastumiset eivät aiheuttaneet tilastoissa havaittavaa ylikuolleisuutta. Sitä alkoi näkymään vasta 2021,jolloin massarokotukset aloitettiin. Ylikuolleisuus jatkuu edelleen.


Itselläni ei ole ensimmäistäkään tööttäystä, ja hyvin olen körinät kiertänyt samoin kuin flunssatkin tämän vuosituhannen ajan:
pesen käteni saippualla aina tilaisuuden tullen.

Senkin tiedän, että körinähysterian aikana Suomessa oli tuskallista alikuolleisuutta.
Niinpä muka körinään kuolleiden lukua paisuteltiin epätoivoisin keinoin suuremmaksi.
Asia on myönnetty valtamediassa aivan suoraan ja häpeilemättä:

Tuossa artikkelissa viitattu koronakuolleisuus on viimeisimmissä tilastoissa jo korjattu.
Jos kaikki ylikuolleisuus halutaan koronan alle, silloin pitää poistaa mielestä se, että nykyinen vallitseva koronavariantti tuottaa enimmmäkseen lievän taudin, johon ei kuole paljon ihmisiä. Ne jotka kuolevat, ovat enimmäkseen yli 80-vuotiaita.

Ylikuollleisuutta niistä saadaan vain luovalla kirjaustekniikalla.

ttps://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/osa-ilmoitetuista-koronakuolemista-ei-johdu-taudista-jopa-liikennekuolemat-kirjautuneet-koronakuolemiksi-emme-tieda-joukon-suuruutta/8362566

Vasarahammer kirjoitti...

J.Edgar
ä tuohon verenohennukseen tulee, niin siinä on asialle avuksi esim. kalaöljykapselien säännöllinen nauttiminen (Huom! Siinäkin on syytä muistaa pitää annostus kohtuullisena, sillä tuo verenohennusvaikutus on yllättävänkin tehokas! N. 3-5 kapselia viikossa lienee osimoilleen sopiva annos perusterveelle aikuiselle.) Ainakin ne nyt ovat oletusarvoisesti "rotanmyrkkyä" (=varfariini, esim. Marevan) terveellisempiä, ja saahan niistä myös ne omega kolmoset ja kuutoset,

Marevanissa on annosteluongelma eli se ei ole kovin käytännölllinen lääke. Modernimmat taas ovat kovin kalliita. Käsittääkseni tavallisella aspirinilla on verta ohentavia vaikutuksia myös. On myös erillinen Aspirin Cardio -valmiste.

Anonyymi kirjoitti...

Aspiriniä vastaava Primaspan 100 mg. Lääkärin sanoin: "Ei siitä haittaakaan ole".
Ei kallis.

Anonyymi kirjoitti...

Onko linkki Campbellin youtube videoon oikein?

Videota ei näytä löytyvän,joten joko linkki on rikki - tai sitten Campbell on poistanut videonsa mikä on hyvin epätavanomaista häneltä.

Jos hän poisti videonsa, niin ei tainnut videon faktapohja olla kunnossa?

Vasarahammer kirjoitti...


Anonyymi: "Onko linkki Campbellin youtube videoon oikein?


Campbellin kaveri lähetti FOIA-tietopyynnöllä haettua tietoa sairaalapäivystyksen käynneistä. Viranomaisen toimittama Tieto oli virheellistä ja Campbell poisti videon. Campbell teki tilalle uuden videon, jossa oli korjatut tiedot, jotke nekin sisälsivät virheitä. Sen kohtalosta en tiedä. Se oli kuitenkin olemassa, kun lisäsin linkin.

Harkitsin itsekin koko postauksen deletointia. En tehnyt niin.