maanantaina, tammikuuta 30, 2023

Kuinka pian koronarokote poistetaan käytöstä?


 

Tässä aivan yllättäen HUS:n Asko Järvinen tuli julkisuuteen ja kertoi kaikille, että liian usein otettu koronan tehosterokotus aiheuttaa immuniteetin heikkenemistä, kun elimistö oppii sietämään koronarokotteen antigeeniä eli piikkiproteiinia. En muista kovin montaa kertaa, kun terveydenhuoltojärjestelmän edustaja olisi tullut julkisuuteen ja kertonut, että rokotteen ottamisesta saattaa aiheutua ongelmia. Tässä on kyseessä kuitenkin vasta hyvä alku. Pandoran lipasta ei ole vielä avattu enkä usko, että terveysviranomaiset ja muut asianosaiset edes haluavat avata sitä ja katsoa elefanttia olohuoneessa silmästä silmään. Virallisesti kaikki on hyvin ja koronarokote estää saamasta vakavaa tautimuotoa.

Koronarokotteen taru on kuitenkin lähenemässä loppuuan. Asko Järvisen kommentti oli ensimmäinen ja varsin viattoman oloinen häivähdys siitä, mitä  on tulossa.

Rotat jättävät uppoavan laivan

Microsoftin avulla miljardeja ansainnut Bill Gates on myöhemmin sijoittanut lääketeollisuuteen ja erityisesti rokotteisiin. Äskettäin Gates luonnehti Pfizerin mRNA-rokotteen tehokkuutta vähemmän mairittelevin sanankääntein.

Gates sanoi, että nykyisten rokotteiden viat tulisi korjata. Nykyiset rokotteet eivät estä tartuntaa, eivät ole vaikutukseltaan laajoja eli suoja häviää, kun uusi variantti tulee. Lisäksi rokotteiden vaikutusaika on erittäin lyhyt erityisesti ihmisillä, joille tällä on merkitystä, eli vanhoilla ihmisillä.

Gatesin mukaan kaikki ongelmat ovat korjattavissa ja tämän tekeminen palvelee rokotetiedettä laajemminkin.

Gates ei ole kuka tahansa vaan hän on merkittävä sijoittaja BioNTech-yhtiössä, joka kehitti mRNA-rokottteen Pfizerille.

Australialainen tutkiva journalisti Jordan Schachtel kommentoi Gatesin lausuntoa kirpeästi blogissaan.

”Microsoftin perustaja Bill Gates, joka oli yksi Covid-hysterian arkkitehdeistä ja joka vaikutti enemmän kuin kukaan muu katastrofaalisiin globaaleihin pandemiatoimiin, on vihdoin myöntänyt, että hänen kahden vuoden ajan markkinoimansa mRNA-rokotteet eivät ole muuta kuin viimeisen käyttöpäivänsä ohittanutta lääketeollisuuden jätettä.”

Gates siis myöntää, että rokotteet eivät pysy nopeasti kehittyvien virusvarianttien perässä ja ne vanhenevat valon nopeudella eivätkä estä tartuntaa. Lisäksi ne eivät toimi ainoaan merkittävän tautiriskin omaavaan osaan väestöstä.

Gatesin puheet eivät ole ainoa mRNA-rokotteiden uskottavuutta horjuttava tekijä.

BBC:llä esiintynyt kardiologi Aseem Malhotra kertoi katsojille, että mRNA-rokotteisiin liittyy merkittävä sydän- ja verisuonitauteihin liittyvä riski.

Äskettäin Pfizerin tuotekehitysjohtaja Trishton Walker kerskaili Project Veritasille, että lääkeyhtiö tutkii mahdollisuutta mutatoida COVID-19 -virusta itse ”suunnatun evoluution” avulla. Jatkovideolla näkyy lisäksi, kuinka Walker hyökkää Project Veritasin James O’Keefen kimppuun ja tuhoaa tämän välineistöä.

Valehtelu jatkuu edelleen

Iltasanomissa ilmestyi äskettäin peräkkäisinä päivinä kaksi artikkelia. Näistä ensimmäisessä referoitiin tutkimukseen, jossa jutun mukaan väitettiin, että rokotukseen liittyvä sydänlihastulehdusriski on pieni ja tapaukset ovat harvoin vakavia.

Tämä sopii toki valtamedianarratiiviin eli se antaa aiheen olettaa, että kyse ei välttämättä ole totuudesta vaan pravdasta.

Seuraava lausekin on pravdaa eli luultavasti peräisin lääkeyhtiön markkinointiaineistosta:

” Koronavirusinfektion jälkeen sydänlihastulehdukseen sairastuu noin 11 potilasta sadastatuhannesta, mikä on selvästi enemmän kuin rokotuksen jälkeen, jolloin sairastuu keskimäärin vain kolme sadastatuhannesta. Näin ollen rokotteiden hyödyt ovat merkittävästi suurempia kuin niihin mahdollisesti liittyvät riskit, tutkijat kirjoittavat.”

Rokotuksen hyödyt eivät ole ilmeisiä eli sellaisia jotka kuka tahansa ymmärtää. Siksi niitä pitää toistaa yhä uudelleen.

Toisaalta nuoret miehet ovat rokotteen aiheuttaman sydänlihastulehduksen merkittävin riskiryhmä. Vaikka tauti olisi kuinka ”lievä”, nuoret ihmiset eivät tyypillisesti ole sydänsairauksien riskiryhmää. He voivat olla sitä vain siksi, että terveille ihmisille annetaan rokotteita, joita nämä eivät tarvitse vaan joista on näille ihmisille enemmän haittaa kuin hyötyä.

Ehkä juuri siksi Britannian hallitus lopetti äskettäin koronan tehosterokotusten jakamisen terveille alle 50-vuotiaille.  Sanomattakin on selvää, että päätös tuli liian myöhään.

Eikä Iltasanomat millään voi lopettaa rokotteen turvallisuuden toitottamista.

Kuulemma rokotteet ovat turvallisia raskaana oleville ja rokote on hyödyksi lapselle ja äidille raskauden aikana. Jälleen kerran tietoa on kopioitu lääkeyhtiön mainoksista.  Jutussa myös väitetään ilman todisteita, että rokottamattomien äitien lapsilla on enemmän riskejä.

IS:n jutun uskottavuutta heikentää se, että referoituun tutkimukseen ei ole tarjottu linkkiä.

Suomi ja THL ratkaisevat ylikuolleisuuden syyt

Tätä blogia lukeneet muistavat varmaan, kun HUS:n diagnostiikkajohtaja Kokoomuksen kansanedustajaehdokas Lasse Lehtonen kertoi Iltasanomissa, että ylikuolleisuus johtuu koronasta. Lehtonen ei esittänyt mitään todisteita väitteensä tueksi.

Nyt Lehtosen väite on saanut virallisen siunauksen, kun THL tutki ylikuolleisuutta. Kun IS:n juttua lukee, tulee vaikutelma tutkimuksesta, jossa on ennalta määritetty johtopäätös eli se, että koronaan liittyvät asiat aiheuttavat ylikuolleisuudesta osan ja väestön ikääntymiseen liittyvät asiat loput.

Juttu ei kuitenkaan kerro, millä kriteereillä kuolema on tilastoitu ”koronaan liittyväksi”.

Itse veikkaan, että se osa, joka ei enää uusien tilastointikriteerien perusteella rekisteröidy koronakuolemaksi on nykyisin ”koronaan liittyvä”. Tämä taas on käsitteenä niin väljä, että sen alle voi kirjata melkein mitä tahansa.

 IS ja THL:n tutkija Mika Gissler eivät tunnu käsittävän, että sama ylikuolleisuus koskee kaikkia länsimaita. Mitään erityistä Suomelle spesifistä ei pieniä yksityiskohtia lukuun ottamatta sisälly ylikuolleisuuteen, jota esiintyy kaikkialla ja joka lisäksi kasvaa koko ajan eikä näytä merkkejä loppumisesta.

Koronaan liittyy kuolleisuuden aiheutttajana omat ongelmansa. Pääosa koronaan kuolleista on yli 80-vuotiaita. Jos nuorempiin ikäryhmiin liittyy ylikuolleisuutta, sitä on vaikea perustella koronaviruksen aiheuttamalla hengitystieinfektiolla vaan takana on jotakin muuta, jota ei toistaiseksi tiedetä ja johon Mika Gisslerin tutkimus ei tuo minkäänlaista lisävalaistusta. Tämä taas tuskin on Gisslerin itsensä vika. Lähdeaineisto on luultavasti sellainen, että se ei mahdollista kovin tarkkaa analyysia.

Gissler esittää myös seuraavan väitteen, joka ei voi pitää paikkansa.

”Vuodesta 2018 lähtien suomalaisten kuolleisuudessa ei ole tapahtunut merkittäviä muutoksia alle 65-vuotiaiden kohdalla.”

Toisaalta Gissler ei määrittele, mitä merkittävällä” muutoksella tarkoitetaan.

Iltasanomien juttu ei mitenkään erottele kuolleisuutta ikäryhmittäin mutta

Tässä nimenomaisessa tapauksessa toivon itse, että Gisslerin valkopesututkimus osuu edes jotenkin lähelle maalia.  Se toinen vaihtoehto on nimittäin liian kauhea. Toisaalta me joudumme odottamaan sitä, mitä muiden maiden tutkimukset tuottavat eikä tämä asia ole Gissleristä eikä meistä kiinni. Joka tapauksessa pidän kiinni oletuksestani, jonka mukaan Gisslerin tutkimuksen päätehtävä on siunata käsitys, jonka mukaan ylikuolleisuus johtuu pelkästään koronasta, ei tutkia asioita tarkemmin.

Riskien ja hyötyjen analyysi

Britannian Office of National Statistics(ONS)  julkaisi viime toukokuuhin saakka tilastoa kuolleisuudesta rokotusstatuksen mukaan. Maaliskuuhun2022 mennessä kävi ilmi, että rokotettujen kuolleisuus kaikissa ikäryhmissä oli 22-74 prosenttia korkeampi kuin rokottamattomilla.

Jonkinlainen hyöty koronaviruksen aiheuttamaa kuolemaa vastaan oli tilaston lakkauttamishetkellä edelleen olemassa mutta se pieneni jatkuvasti.

Tilasto osoittaa selkeästi, että rokotteen riskit ovat suuremmat kuin siitä saatavat hyödyt. Tämä oli totta kaikissa ikäryhmissä.

Tässä ei sinänsä ole tavatonta terveiden ihmisten kohdalta, kun kyse on sairauden ehkäisystä. Jokaisessa lääketieteellisessä toimenpiteessä täytyy tehdä kompromisseja. Nämä kompromissit muuttuvat merkittäviksi kun on kyse terveille ihmisille annettavista rokotteista. Sivuvaikutukset, jotka ovat perusteltuja esimerkiksi syövän tuhoamiseksi mutta muuttuvat sopimattomiksi, kun kyse on syövän ehkäisystä. Tämä pätee selkeästi koronarokotteeseen, jossa rokotteen mielekkyys on riippuvainen henkilön iästä ja terveydentilasta.

Siksi koronarokotetta ei pidä jakaa lapsille eikä raskaana oleville naisille.

Koska rokotteen tarjoama suoja on erittäin vaatimaton, viime kädessä meistä kukin on oman immuunijärjestelmänsä varassa. Siksi kannattaa mieluummin keskittyä oman luontaisen immuniteetin parantamiseen kuin odottaa uutta koronarokotteen versiota.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


1.

Ravitsemuksellisia mahdollisuuksia rokotehaittojen hoitoon: Kuinka pysäyttää verihyytymät ja purkaa piikkiproteiinit

Ongelman esittelemisen jälkeen meidän on kyettävä löytämään myös ratkaisuja. Meillä on jaettavana kaksi tärkeää havaintoa mahdollisista ravitsemuksellisista ratkaisuista hyytymistä ja piikkiproteiinihiukkasia vastaan.

Ensinnäkin vuonna 2021 julkaistu tutkimus on yhtäkkiä mennyt viraaliksi viimeisten päivien aikana, kun joku tajusi, että se osoitti, miten bromelaiinin ja asetyylikysteiinin (molemmat yleisesti tunnettuja ravintolisäalalla) yhdistelmä voi inaktivoida piikkiproteiinin muuttamalla sen morfologiaa, jolloin se ei pysty hyökkäämään kehon soluihin.

En ole varma, kuka aloitti tämän tutkimuksen julkistamisen ensimmäisenä, mutta löysin sen laajamittaisesti julkaistuna Brighteon.social -sivustolla. Tutkimuksen otsikko on ”Bromelaiinin ja asetyylikysteiinin (BromAc) yhdistelmä inaktivoi synergisesti SARS-CoV-2:ta”. Se julkaistiin Viruses-lehdessä, ja se näkyy Researchgate.netissä sekä muissa tiedeartikkeleiden indeksointikeskittymissä. Artikkeli on julkisesti saatavilla ilmaiseksi.
Tutkijaryhmän – johtava tutkija Ahmed Mekkawy – laatimassa tutkimuksessa tarkasteltiin, miten bromelaiini ja asetyylikysteiini – joka tunnetaan myös ravintolisämuotona NAC – muuttavat piikkiproteiinin glykoproteiineja. Seuraavassa kaaviossa esitetään SARS-CoC-2-soluviljelmien läpinäkyvyyden muutokset, kun ne altistettiin eri pitoisuuksille BromAc-ravintoyhdistelmää: (huomaa, että mikrogrammaa millilitrassa tarkoittaa ppm, joten nämä ovat melko pieniä pitoisuuksia, mutta niillä on silti mitattavissa oleva vaikutus):

Kuva 2. Solujen lyysimääritykset osoitettiin, että asetyylikysteiinin ja bromilaineen yhdistelmä (BromAc) in vitro-inaktivointipotentiaali SARS-CoV-2:ta vastaan. Solujen elinkelpoisuus mitattiin värjäämällä solut neutraalipunalla, jossa optinen tiheys (OD) on suoraan verrannollinen elinkelpoisiin soluihin. Alhainen OD merkitsisi viruksen replikaatiosta johtuvaa merkittävää solujen lyysiä.

JT

Anonyymi kirjoitti...

2.

Tutkimuksen johtopäätöksessä selitetään, miten bromelaiinin ja asetyylikysteiinin yhdistelmä muuttaa SARS-CoC-2:n glykoproteiinien rakennetta, jolloin ne eivät kykene hyökkäämään ihmissoluihin:
Bromelaiinin ja asetyylikysteiinin yhdistelmä, BromAc, esti synergisesti kahden Vero-soluissa viljellyn SARS-CoV-2-kannan infektiivisyyttä. Proteiinien rakenne ja molekyyliominaisuudet ovat riippuvaisia niiden rakenteellisesta ja geometrisesta eheydestä, jotka ovat riippuvaisia sekä peptidisidoksista että disulfidi-silloista. Asetyylikysteiinillä on hyvänä pelkistävänä aineena taipumus vähentää disulfidi-siltoja ja siten muuttaa useimpien proteiinien molekyyliominaisuuksia.

Tätä ominaisuutta on hyödynnetty laajalti useiden hoitomuotojen kehittämisessä (krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus, allergiset hengitystiesairaudet, kystinen buroosi, pseudomyxoma peritonei jne.) [20,23-27]. Viime aikoina asetyylikysteiiniä on käytetty hengitystieinfektioiden, kuten influenssan ja COVID-19:n, hoitomuotojen kehittämisessä [28-30], joissa piikkiproteiinin eheys on elintärkeää infektion kannalta [12,13]. Hypoteettinen vaikutusmekanismi voisi olla piikkiglykoproteiinin avautuminen ja sen disulfidisidosten vähentäminen.

Suora mekaaninen vaikutus piikkiproteiiniin on erilainen hoitostrategia verrattuna useimpiin nykyisiin viruslääkkeisiin, jotka estävät viruksen pääsyn isäntäsoluihin sen sijaan, että ne kohdistuisivat replikaatiokoneistoon. BromAc toimii biokemiallisena aineena, joka tuhoaa monimutkaisia glykoproteiineja. Bromelaiinin monipotenttiset entsymaattiset kyvyt, joita hallitsee kyky hajottaa glykosidisidoksia, täydentävät hyödyllisellä tavalla asetyylikysteiinin voimakasta kykyä vähentää disulfidisidoksia.

BromAc:n potentiaalia SARS-CoV-2:n piikki- ja kuoriproteiineihin, jotka on stabiloitu disulfidisidoksilla, tutkittiin, ja sen todettiin aiheuttavan rekombinanttipiikki- ja kuoriproteiinien taittumista vähentämällä disulfidistabilointisiltoja. BromAc:llä oli myös estävä vaikutus villityyppiseen ja piikkimutaattiseen SARS-CoV-2:een inaktivoimalla sen replikaatiokapasiteettia in vitro. Näin ollen BromAc voi olla mutaatioista huolimatta tehokas terapeuttinen aine SARS-CoV-2:n varhaisessa vaiheessa tapahtuvaan infektioon, ja sillä voi olla jopa potentiaalia ennaltaehkäisevänä lääkkeenä ihmisillä, joilla on suuri infektioriski.”
On tärkeää huomata, että nämä testit tehtiin in vitro, eikä tällä yhdistelmällä ole tietääkseni tehty kliinisiä tutkimuksia ihmisillä, koska NIH ei koskaan rahoittaisi mitään muuta kuin Big Pharman lääkkeitä ja rokotetutkimusta. Pitäkää tässä esitettyjä tietoja teoreettisena toimintatapana, joka vaatii lisätutkimuksia.

Koska bromelaiinia ja asetyylikysteiiniä käytetään kuitenkin tällä hetkellä laajalti ravintolisinä – ja ne ovat helposti saatavilla ja kohtuuhintaisia – nämä ratkaisut ovat perusteltuja harkita edullisina ja vähäriskisinä interventioina, jotka voivat osoittautua ihmishenkien pelastajiksi.

Tohtori Bryan Ardis kertoi mahdollisen ratkaisun keinotekoisesti aiheutetun verihyytymisen pysäyttämiseksi

https://www.brighteon.com/0e464784-1db5-4e4f-9c90-3c2eae0c4d83

Liityin eilen tohtori Bryan Ardisin kanssa Ba’al Busters -ohjelmaan puhumaan ratkaisuista. Noin 30 minuutin kuluttua esityksestä tohtori Ardis paljasti lyhyen esityksen, joka osoittaa, kuinka glykyrritsiinin, lakritsinjuuren aktiivisen ainesosan, havaittiin estävän voimakkaasti myrkkypeptidin aiheuttamaa fibrinogeenin hyytymistä (mitä voi tapahtua veressä).
https://www.naturalnews.com/2023-01-17-nutritional-solutions-discovered-halt-clotting-unfold-spike-proteins.html

JT

Vasarahammer kirjoitti...

JT: "Onko linkki Campbellin youtube videoon oikein?"

Yhdysvalloissa Fauci torpedoi jo pandemian alkuvaiheessa erilaiset halvoilla patentittomilla lääkkeillä toteutettavat hoidot ja suosi Big Pharman ratkaisuja.

Anonyymi kirjoitti...


Dr. John Campbell

https://www.youtube.com/channel/UCF9IOB2TExg3QIBupFtBDxg

JT

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kirjoitus. Enpä ollut nähnyt tuota Gatesin kommenttia rokotteen huonoudesta. Olen itse työskennellyt Pfizerilla ja todistanut omin silmin miten tutkimustuloksia väärennellään. Olin yhtiössä kun se sai miljardikorvaukset maksettavakseen lääkkeen myynnistä ohi myönnetyn käyttöaiheen.

Jos lääkäri uskoi Pfizerin markkinointimateriaalia, hän oli joko innokas saamaan yhtiöltä hyvätuottoisia yhteistyöehdotuksia (tein itsekin sellaisia kymmenittäin) tai yksinkertaisesti sinisilmäinen. Kaikki arvostamani lääkärit suhtautuivat kyynisesti tarjottuun tietoon.

Itse olin hyvin lääke- ja lääkärikuntamyönteinen kun aloitin yhtiössä nuorena kloppina. Vuosien saatossa aloin inhota yhtiötä ja minulla oli vaikeuksia ymmärtää miten kollegani olivat myyneet sielunsa. Siihen aikaan oli ehdottomasti kiellettyä markkinoida lääkkeitä kuluttajille ja yhdestäkään lääkkeestä ei saanut sanoa että se on turvallinen.

Pahin uhkakuva, että lääkärien auktoriteettiin vedoten aiheutetaan satojen tuhansien ihmisten kuolema on toteutunut. Lääkäreissä on hyvin paljon DISC-analyysin mukaisia "vihreitä" eli myötätuntoisia ja rauhantahtoisia ihmisiä. Uskon että monelle heistä tämä on elämää syvästi järkyttävä tapahtumasarja, ja aivan varmasti moni tulee päättämään päivänsä kun selviää kuolleiden ja vammautuneiden lukumäärät.

- Piikki perseessä

Anonyymi kirjoitti...


Tervehdys teille.

Kun suomen huoltovarmuutta ihasteltiin ja kehuttiin ympäriinsä.
Niin kävi ilmi että mm. maskit ovat kelvottomia ja niitä ei edes riittäisi kuin nimeksi.
Siispä paniikissa päädyttiin hankkimaan lisää uusia ja luokiteltuja ex-koronkiskurilta.
Koko tilaus meni totaalisesti persiilleen.
Kukaan ei tietenkään ole vastuussa.

Sen jälkeen alkoi paniikkiselittely että ei niistä maskeista oikeastaan ole hyötyä.
No miksi niitä sitten käytetään esim. kirurgisissa toimenpiteissä yleisesti.
Saksassa julkistettiin havainnollinen kuvaus kuinka pimeähuoneessa UV-valossa suurnopeuskameralla otetuissa valokuvissa ero on hyvin ilmeinen.
Siis kun ihminen yskii tai aivastaa.

Suomen hallituksen prinsessat toistelivat jotain koronastrategiaa.
Seuraan jokseenkin päätoimisesti maailman uutisointia ja en ole koskaan päässyt kärryille suomen koronastrategiasta.
Singaporessa sairaanhoitajat jaettiin kolmeen työvuoroon,he työskentelevät ryhmissä.
Kaksi 12tunnin vuoroa,kolmas ryhmä 10 vrk karanteenissa täydellä palkalla.
Työssä oleville maksettiin huomattava vaarallisen työn lisä koko ajalta.

Kun uudenmaan alueelta halusivat ne kellä mahdollisuus lähteä maakuntiin evakkoon.
Niin se tietenkin sosialistin logiikalla pyrittiin estämään.
D-vitamiinin hyödyistä ei ole liikaa näkynyt THL-suunnalta.
Vapaaehtoinen pakkorokotus olisi ainoastaan autuaaksi tekevä.
Monet se onkin tehnyt autuaaksi,perusterveitä nuoria ihmisiä putoilee niille sijoilleen.

Ylikuolleisuus on suurempi kuin koskaan sotien jälkeen.
Palkatut paniikkiselittelijät vetoavat alhaiseen syntyvyyteen eivätkä tajua että sekin johtuu rokotteista.
Ja kysehän on siis kuolleisuusluvuista,niitähän on tilastoitu ties kuinka kauan.
THL odottelee josko savuverho hälvenisi ja kansa unohtaisi.

Toivoisi hallitukselta ja virkamiehiltä edes jonkinlaista kompetenssia.
Sitä lienee turha haaveilla tässä maassa.
On vaikea uskoa ettei edes THL tiedä mitä maailmalla tällä hetkellä tapahtuu.
Eikö niillä ole kielitaitoa vai mistä kiikastaa ...

Pitäisi suosiolla uskoa että ilmaisia lounaita ei ole.

Ei mistään syrjästä vaan keskeltä korpea luonnehtii

JosefVasarahammer kirjoitti...Ylikuolleisuus on suurempi kuin koskaan sotien jälkeen.
Palkatut paniikkiselittelijät vetoavat alhaiseen syntyvyyteen eivätkä tajua että sekin johtuu rokotteista.
Ja kysehän on siis kuolleisuusluvuista,niitähän on tilastoitu ties kuinka kauan.
THL odottelee josko savuverho hälvenisi ja kansa unohtaisi.

Josef:"Sen jälkeen alkoi paniikkiselittely että ei niistä maskeista oikeastaan ole hyötyä.
No miksi niitä sitten käytetään esim. kirurgisissa toimenpiteissä yleisesti.
Saksassa julkistettiin havainnollinen kuvaus kuinka pimeähuoneessa UV-valossa suurnopeuskameralla otetuissa valokuvissa ero on hyvin ilmeinen.
Siis kun ihminen yskii tai aivastaa."

Sarmaste-episodi kertoi, että hallituksen toiminta oli harrastelijoiden puuhastelua. Mitä tulee maskeihin, ne eivät estä viruksen leviämistä. Kirurgiset maskit on tarkoitettu leikkaukssaleihin, jossa ne lähäinä estävät syljen erittymisen leikkaushaavaan. Virus tulee maskeista heittämällä läpi. Maski torjuu toki lentävät limaklöntit mutta ei mitään pienempää.

Edes paremmat sairaalakäyttöön tarkoitetut maskit eivät estä tehokkaasti viruksen leviämistä. Maskien merkitys oli lähinnä psykologinen eli ne toivat turvallisuudentunnetta niille, jotka pelkäsivät.

Vasarahammer kirjoitti...

Josef: "Ylikuolleisuus on suurempi kuin koskaan sotien jälkeen.
Palkatut paniikkiselittelijät vetoavat alhaiseen syntyvyyteen eivätkä tajua että sekin johtuu rokotteista.
Ja kysehän on siis kuolleisuusluvuista,niitähän on tilastoitu ties kuinka kauan.
THL odottelee josko savuverho hälvenisi ja kansa unohtaisi.

Valheella on tässä tapauksesssa lyhyet jäljet, koska sama ylikuolleisuus esiintyy kaikissa länsimaissa. Uskon, että ainakin yhdessä länsimaassa otetaan härkää sarvista ja selvitetään ylikuolleisuuden syyt pohjiaan myöten. Suomessa näin ei tule tapahtumaan.

Vapaussotien soihdunkantaja vapaussoturi Seppo Lehto Tampere suojeluskuntaperinteiden reinkarnaatio kirjoitti...

Ryssäkoronaa vastaa varma Natokannanotto. Seppo Lehto sinimustille perinteisen IKL- ja AKS:n edustajana ei käy, paradoksien paradoksi. Sinimusta Liike siirtynyt kommarien eli ns #rauhanpuolustajien kelkkaan. Siksi:
https://lnkd.in/gSwK46jD #eduskuntavaaliehdokas #Tampere #Pirkanmaa #SeppoLehto #Maanpuolustus #NatojäsenyysSuomelle #KehitysapukusetukselleEiEuroakaan #Nato5Artikla #AwascTutkajärjestelmät #AluepalautuksiaSuomelle #AluepalautuksetUkrainalle #aluepalautuksetSaksalle #AluepalautuksetJapanille #SeppoLehtoEduskuntaan2023

Seppo Lehto tiedottaa: Varokaa eri puoluelistoilla olevia Natovihamielisiä. Antakaa keskitetysti tukea varmalla jo vuodesta 1991 Natojäsenyyttä vaatineelle Pirkanmaalla, samalla esille aluepalautukset Suomelle etc Ryssän uhreille
https://eduskuntavaaliehdokas-maanpuolustus.blogspot.com/