tiistaina, joulukuuta 13, 2022

Korona ja kuolintilastot


Edellisen kirjoituksen jälkeen on tapahtunut asioita, joiten joudun valitettavasti palaamaan korona-asioihin. Ensinnäkin tiukkoja lockdowneja kannattavan Eroon Koronasta -järjestön kantava voima Lasse Lehtonen ryhtyy Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi Uudellamaalla ja hän on Kokoomuksen todennäköinen ehdokas Kelan pääjohtajaksi.

Edellisessä kirjoituksessani mainitsin, että Lehtonen piti lähes varmana, että nähty ylikuolleisuus johtuu lähes kokonaisuudessaan koronaviruksen aiheuttamasta hengitystieinfektiosta.

Lisäksi vuoden 2021 kuolleisuustilastot ilmestyivät ja niistä ilmeni joitakin kummallisia asioita, jotka antavat aiheen olettaa, että tarkoituksena on saada asiat näyttämään siltä, että koronaviruksen aiheuttama hengitystieinfektio, johon kuolleiden keski-ikä on yli 80 vuotta, on jotenkin erityisen tappava tauti ja yksinään vastuussa ylikuolleisuudesta vuonna 2021

Tilastoista kävi ilmi, että koronavirukseen kuoli  vuonna 2021 lähes tuhat ihmistä   Tämä luultavasti pitää jotakuinkin paikkansa, vaikka kohua herättänyt koronakuoleman laskentatavan muutos herättikin arvostelua.

Tilaston erikoisuus oli erillinen kategoria koronavirusrokotteiden aiheuttamiin haittavaikutuksiin kuolleista henkilöistä. Tilaston mukaan kuusi henkilöä oli kuollut haittavaikutuksiin ja haitat myötävaikuttivat myös 15 muun henkilön kuolemaan.

Valitettavasti tämän kategorian luvut tuskin pitävät paikkansa. Itse kuolemantapaukset ovat varmasti totta, mutta siitä puuttuu erittäin suurella todennäköisyydellä sydämen ja verisuonten toimintaan liittyviää kuolemantapauksia, joiden aiheuttajaksi ei ole määritetty rokotehaittaa, koska ruumiinavaus on jätetty tekemättä.

Tällaiset kuolemantapaukset löytyvät kategoriasta verenkiertoelinten sairaudet, joihin kuoli yhteensä 19 000 ihmistä eli 300 enemmän kuin vuonna 2020. Rokotehaittojen osuutta näistä kuolemista on mahdotonta arvioida, koska ruumiinavauksia ei luultavasti ole tehty. Todellinen rokotehaittoihin kuolleiden määrä vuonna 2021 jää siis mysteeriksi.

Suomen ulkopuolella verenkiertoon liittyviä kuolemia on tutkittu. Sydänlihastulehdus on yksi koronarokotteeseen liittyvä kuolinsyy. Sen yleisyyttä ja vakavuutta tautina on vähätelty, koska Suomen tavoin muuallakaan  ei ole tehty ruumiinavauksia.

Saksassa Heidelbergin yliopistossa päätettiin tehdä ruumiinavaukset viidelle aiemmin terveelle henkilölle. Tulokset julkaistiin Clinical Research in Cardiology -julkaisussa.

Yliopiston patologeilla oli käytössään 25 äkillisesti kuollutta, jotka olivat menehtyneet  enintään 20 päivän kuluessa COVID-rokotuksesta. Useimmat kuolemista olivat tapahtuneet yhden viikon sisällä. Tutkimuksesta suljettiin pois tapaukset, jossa kuolleilla oli ennestään joku sairaus, joka olisi voinut aiheuttaa kuoleman. Eli tutkimuksen tekijät olivat huolellisia.

Normaali ruumiinavaus suoritettiin 25 henkilölle, jotka olivat kuolleet äkillisesti 20 päivän sisällä koronavirusrokotuksesta.

Lähdedokumentissa on kuvattu viiden henkilön 7 päivän sisällä kuolleen ruumiinavauksen tulokset.

Näissä koronarokoteen  aiheuttama sydänlihastulehdus oli todennäköinen tai mahdollinen kuolinsyy.

Ruumiinavaus suoritettiin myös jäljellä olleille viidelle henkilölle, jotka olivat kuolleet 20 päivän sisällä koronarokotteen antamisesta. Näistä ruumiinavauksessa löytyi viidessä tapauksessa. Kaikkiaan siis 20% äkkikuolematapauksista kuolinsyy oli sydänlihaksen tulehdus.

Ilman ruumiinavausta, näiden ihmisten todellista kuolinsyytä ei olisi koskaan tiedetty.Tutkimuksiin osallistuneet patologit kertoivat, että he eivät olleet koskaan ennen nähneet vastaavaa tulehduksellista infiltraatiota. Kaikkien tutkimuksessa avattujen ruumiiden kuolinsyyt löytyvät tästä dokumentista.

Koehenkilöiden mediaani-ikä oli 58 vuotta (46 – 75 vuotta) Eli he olivat keskimäärin selvästi nuorempia kuin koronavirukseen kuolleet.

Ei ole mitään syytä olettaa, että Suomessa tilanne olisi olennaisesti erilainen kuin Heidelbergin tutkimuksessa. Myös täällä on ollut äkkikuolemia, joiden varsinaista kuolinsyytä ei ole varmistettu ruumiinavauksella. On todennäköistä, että suuri osa koronarokotteen aiheuttamista kuolemantapauksista on jäänyt pimentoon, eivätkä kuolleen omaiset tiedä, mikä aiheutti heidän rakkaansa kuoleman.

Suomessa johtava terveysviranomainen eli THL ei ole paljon puhunut koronarokotteeseen liittyvistä riskeistä. THL ei kuitenkaan toistaiseksi ole antanut lupaa jatkaa koronarokotuksia työikäiselle väestölle. Tämä tilanne on kuitenkin muuttumassa.

Mikäli Sosiaali- ja terveysministeriö hyväksyy, koronarokotteen neljänsiä tehosteannoksia aletaan jakelemaan työterveyshuollon kautta. Julkisuudesta on käynyt ilmi, että THL:n ja STM:n näkemykset koronarokotusten tarpeellisuudesta eivät välttämättä kohtaa. Siirtämällä työikäisten rokotukset  yksitykselle puolelle THL:n vastahakoisuus voidaan sivuuttaa.

Mitä tulee ylikuolleisuuteen, Kokoomuksen kansanedustajaehdokas Lasse Lehtosella on siitä oma varma käsityksensä. Blogikirjoituksessaan Lehtonen syyttää niin omikron-aaltoa, hidastelua tehosterokotusten antamisessa, sairaanhoitajien työtaistelua ja Sanna Marinin hallituksen sote-uudistukseen liittyviä perverssejä kannustimia. Ensinnäkin on epätodennäköistä, että enimmäkseen lieviä oireita aiheuttava omikron-variantti olisi mikään erityinen tappaja.  Muiden Lehtosen juttujen merkitystä ylikuolleisuuteen en ymmärrä. Ehkä Lasse vain käy vaalikampanjaa.

Palataan välillä edelliseen kirjoitukseen. Siinä kerroin tapauksesta, jossa vanhemmat halusivat lapselleen verensiirrossa  vain rokottamattomien verta. Kuusikuukautisella vauvalla on synnynnäinen sydänvika, jonka korjaaminen edellyttää leikkausta.

Uusiseelantilainen tuomioistuin ei kuitenkaan  suhtautunut vanhempien vaatimukseen ymmärtäväisesti vaan määräsi lapsen tilapäisesti huostaanotettavaksi.

Uuden Seelannin terveysviranomaiset ja veripalvelu sanoivat, että vanhempien vaatimukset rokottamattoimien veren käytöstä muodostaisivat vaarallisen ennakkotapauksen, jonka jälkeen vanhemmat saattaisivat vaatia tiettyä alkuperää olevaa verta.

Kuitenkin tiedämme nyt, että koronavirusrokotteen piikkiproteiini voi aiheuttaa vaarallisia verihyytymiä. Ongelma ei tässä tapauksessa ole vanhempien vaan  terveydenhuoltojärjestelmän, joka ei lainkaan ota huomioon rokotettujen veren käyttöön sisältyviä vaaratekijöitä esimerkiksi verihyytymien osalta. Vähintä, mitä viranomaiset voisivat tehdä, olisi luoda säännöt rokotettujen verenluovutukselle, jotta veren saaja voi olla varma, että edellisestä koronarokotuksesta on kulunut riittävästi aikaa ennen luovutusta. Jos näin ei ole tehty, se kertoo holtittomuudesta ja välinpitämättömyydestä.

Pakkohuostaanotto taas kertoo, Että Uuden Seelannin kaltaisessa ankarien lockdownien maassa autoritarismi on päässyt pesiytymään terveydenhuoltoon koronatoimien myötä. Potilaan ja hänen läheistensä toiveita ei tällöin kuunnella.

Vuoden 2021 kuolleisuustilasteojen julkaisun yhteydessä koronakuolemien tilastointitapaa muutettiiin. Uuden tilastointitavan myötä koronakuolemia on vain 60 prosenttia siitä, mihin aiemmalla menetelmällä päädyttiin.

Helsingin Sanomien kotimaan toimittaja Tiina Rajamäki kiinnitti huomiota tähän asiaan ja kysyy mielestäni aiheellisesti, mikä vaikutus ylisuurilla kuolleisuus luvuilla on ollut koronapandemiaan liittyvään päätöksentekoon.

” Isompien tilastolukujen perusteella poliitikot ja aluehallinto­viranomaiset ovat tehneet johtopäätöksiä siitä, miten auki yhteiskunta voi olla. Myös siitä, miten tiiviisti riskiryhmät, kuten vanhukset, on eristetty. On vaikea arvioida, kuinka paljon liian suuret luvut koronakuolemista ehtivät niihin vaikuttaa.”

”Erittäin moni aiemmalla tilastointitavalla koronakuolemaksi laskettu kuolema on johtunut oikeastaan muusta syystä. Usein kyseessä on ollut vanha ihminen, jolla on sattunut olemaan myös koronatartunta.”

Toimittaja Rajamäki kiinnittää  huomiota oikeisiin asioihin mutta ei aivan uskalla viedä juttua loogiseen päätepisteeseensä ja kysyä, oliko koronapandemia itsessään suuri ylireagointi, jolle ei ollut todellista perustetta. Viruksen todellisen tappavuuden pystyi selvittämään jo alkuvaiheessa esimerkiksi japanilaisen Diamond Princess -risteilyaluksen matkustajien kuolleisuudesta. Aluksella suuri määrä ihmisiä, joista merkittävä osa iäkkäitä ihmisiä eli suljetussa tilassa. Matkustajat testattiin mukaan luettuna lievän infektion saaneet.

Ihmisten käsityksiä viruksen vaarallisuudessa muokkasivat myös  kuvat kaatuilevista ihmisitä Kiinassa ja Italian Bergamon alueen suuri koronakuolleisuus pandemian alkuvaiheessa. Tämä taas herätti kysymyksiä tarkoituksellisesta psykologisesta vaikuttamisesta, jolla ihmiset saatiin hyväksymään tiukat koronatoimet. Jälkikäteen ajateltuna useimmat toimet olivat joko turhia tai haitallisia.

Tässä kirjoituksessa käsittelin Britanniassa tapahtunutta pelolla vaikututtamista.

Rajamäki kuitenkin osuu kirjoituksessaan oikeaan. Päätöksenteon pitää perustua oikeaan tietoon.

Olisi myös hienoa, jos joku toimittaja hieman avaisi, kuinka paljon sydänperäisiä äkkikuolemia Suomessa on ollut vuoden 2021 aikana ja kuinka moni  näistä on liitettävissä koronarokotteeseen. Todennäköisesti näiden tapausten jäljet ovat jo kadonneet.

Koronaan kuolleiden määrä ei ole ainoa kiinnostava luku kuolintilastoissa. Se rokotehaittaluku on liian hyvä ollakseen totta.

 

17 kommenttia:

Snowcamo kirjoitti...

Koska suomalaisista on tiedossa rokotestatus, olisi aivan ensimmäisenä nähtävä tilasto ylikuolleisuudesta rokotetuilla vs rokottamattomilla. Tämä olisi yhdessä excel-sessiossa triviaalisti hoidettavissa.

Nyt sellaista ei jostain syystä ole. Tämä on epäilyttävämpää kuin moni muu asia yhteensä.

Huomiota kannattaa myös kiinnittää äskettäiseen rokoteen pikakuolleisuutta vähättelevään suomalaiseen tutkimukseen, jonka julkaisun yhteydessä tutkija itse useaan otteeseen haastatteluissa kielsi tuloksensa! Vertailuluvuksi rokottamattomiin kun oli laskettu niin kuolemansairaat, että heitä ei voitu rokottaa. Tämä ei varmasti jäänyt ihmisille kuitenkaan asiasta mieleen.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Tämä ei selviä yhdellä Excel-sessiolla. Tuskin edes Wolframin Mathematicallakaan. On nimittäin niin, että ensinnäkin rokotukset aloitettiin iäkkäistä ja korkean riskin potilaista, ja ne olivat varsin kattavat. Vertailuryhmää ei oikein edes ole. Sitten rokotetut ovat myös sairastaneet, jotkut jopa useasti. Myös testausmenetelmiä on säädetty kesken kaiken, vääriä positiivisia on ollut ilmeisen paljon, vääristä negatiivisista ei oikein tiedä, mutta mitään testauksen kultaista standardia ei näköjään edes ole olemassa. Sairauden vakavuuteen, kuten ilmeisesti myös rokotehaitan vakavuuteen, vaikuttavat monet tuntemattomat tekijät, esim geneettiset, ja nämä eivät selviä kovinkaan helposti tilastoja tutkimalla. Sitten vielä sekin, että viisauksista halveksuttavin on jälkiviisaus.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Eräs mielenkiintoinen tarkastelun kohde voisi olla _kaikkien_, mistä hyvänsä syystä otettujen, FIDD-labrakokeiden tilastollinen tarkastelu ja vertailu. Ideaa saa vapaasti käyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Ossi Tiihosen blogissa tuoreita tutkimustuloksia ns. "kuumista eristä", jotkut koronapiikit ovat valtavan paljon vaarallisempia kuin jotkut toiset. Jos todella näin niin härskiys on todella noussut korkealle tasolle. Härskiähän on tietysti jo se ettei meillä ole mitään mahdollisuutta tietää miten paljon missäkin on annettu plaseboa. Ulkopuolisena eli Suomen kansalaisena voisi ajatella että plasebon määrää on koko ajan lisätty kun ehta tavara paljastui niin nopeasti niin karmeaksi. Seurataan tilannetta. -jussi n

Vasarahammer kirjoitti...

Catilina: "a nämä eivät selviä kovinkaan helposti tilastoja tutkimalla. Sitten vielä sekin, että viisauksista halveksuttavin on jälkiviisaus.

Toistaalta ihmisiä on kuollut ja jotenkin pitäisi yrittää varmistaa, että seuraavalla kerralla ei kävisi yhtä huonosti. Tiedossahan on, että rokote itsessään oli puutteellisesti testattu eli sen käyttöön sisältyi normaalia suurempi riski.

On siksi perusteltua kysyä, olisiko rokotetta ylipäänsä pitänyt ottaa käyttöön ja pitäisikö se poistaa vaarallisena käytöstä. Nyt olemme tilanteessa, jossa rokotetta ryhdytään jakelemaan työterveyshuollon kautta aktiiviväestölle.

Itselläni ei ole mitään sitä vastaan, jos rokotetta jaetaan "keskeneräisenä" tuotteena, kunhan rokotettavalla on riittävästi tietoa käytössään, kun hän tekee päätöksen piikin ottamisesta. Kuten Catilina sanoi, kaikki tekijät eivät ole ennalta arvattavissa, koska ihmiset ovat yksilöitä, joiden geenit poikkeavat toisistaan.

Anonyymi kirjoitti...

Lääkärit paljastivat mRNA-Covid-rokotteiden vaarat Yhdysvaltain senaatin kuulemisessa
Lääkärit paljastivat mRNA-Covid-rokotteiden karun ja tappavan todellisuuden Yhdysvaltain senaatissa.
Videointi tilaisuudesta:
COVID-19 Vaccines: What They Are, How They Work and Possible Causes of Injuries
https://rumble.com/v1ze4d0-covid-19-vaccines-what-they-are-how-they-work-and-possible-causes-of-injuri.html
Twitter-käyttäjä totesi: ”Onko tämä rokote vai geeniterapia?”
Tohtori Robert Malone:
”Kuten olen toistuvasti sanonut, se on peräisin geeniterapian tutkimusohjelmasta. Nämä & adenovirusvektorit ovat ehdottomasti geeniterapiateknologiaa, jota sovelletaan immuunivasteen aikaansaamiseksi.”
Toinen henkilö jatkoi keskustelua toteamalla:
”Reitti, jolla estetään lisää haittoja, on se, että kaikki rokotteet on vedettävä pois markkinoilta, vedettävä pois – sen on tapahduttava välittömästi. Tässä on kyse kuolemasta” ~ Tri Peter McCullough.
Senaattori Ron Johnson yhtyi ajatuksiin:
”On todella hälyttävää, että @US_FDA:n 20 000 työntekijästä tohtori David Gortler on AINOA, joka puhuu ääneen.”
Covid-rokotetta on annettu maailmanlaajuisesti yli 13 miljardia annosta, eikä rokotteen etiketissä ole vieläkään rokotteen mahdollisia sivuvaikutuksia. Tarvitsemme avoimuutta nyt.
Lääkäri Paul Marik keskustelee Remdesiviristä: ”Se lisää munuaisten vajaatoiminnan riskiä 20-kertaisesti ja lisää kuoleman riskiä noin 4 %… Liittovaltion hallitus antaa sairaaloille 20 % bonuksen, jos ne määräävät tätä myrkyllistä lääkettä.”
Lastenlääkäri Dr. Renata Moon, MD: ”Sydänlihastulehdus lisääntyy, haittavaikutukset lisääntyvät, jokin on pahasti pielessä.”
The Great Game India
https://greatgameindia.com/doctors-expose-covid-vaccines-in-us-senate/

Vasarahammer kirjoitti...

Snowcamo: "Koska suomalaisista on tiedossa rokotestatus, olisi aivan ensimmäisenä nähtävä tilasto ylikuolleisuudesta rokotetuilla vs rokottamattomilla. Tämä olisi yhdessä excel-sessiossa triviaalisti hoidettavissa. Nyt sellaista ei jostain syystä ole. Tämä on epäilyttävämpää kuin moni muu asia yhteensä. Huomiota kannattaa myös kiinnittää äskettäiseen rokoteen pikakuolleisuutta vähättelevään suomalaiseen tutkimukseen, jonka julkaisun yhteydessä tutkija itse useaan otteeseen haastatteluissa kielsi tuloksensa! Vertailuluvuksi rokottamattomiin kun oli laskettu niin kuolemansairaat, että heitä ei voitu rokottaa. Tämä ei varmasti jäänyt ihmisille kuitenkaan asiasta mieleen."

Olisihan se mielenkiintoista tietää, miten paljon rokotteet hyödyttävät. Vertailussa tekijöitä on varmasti paljon muitakin kuin pelkkä rokotusstatus, kuten tuosta kommentistasi voi päätellä.

Vasarahammer kirjoitti...

Tässä twiitti, johon törmäsin. Siinä yliopiston professori haikailee buustereita henkilökunnalle. Rokotteella on kannattajansa, jotka uskovat sen tehoon. https://twitter.com/myllarni/status/1602672019425968128?s=12&t=5_n63UEUPHLC7wvK2CQ3cg

Unknown kirjoitti...

Ihmiset eivät tuosta vain ala kuolemaan. Joku 6000 ylikuolleisuus/vuosi v.2022 on 1/3 5-vuotisen sotatilan 1939-1944 aiheuttamasta "ylikuolleisuudesta". Meillä on siis keskisuuri sotatilanne meneillään.

Anonyymi kirjoitti...

IS 28.11 "tilastot koronakuolemista "harhaa" "sanoo THL:n salminen, mutta miksei hän
sitten esitä mallia joka olisi oikea--hänen mielestään?

Antifilatelisti kirjoitti...

Koronavirus ei ole meidän aikamme rutto. Koronavirus on meidän aikamme polio.

Polio ei ollut pelätty siksi, että se tappoi. Se oli pelätty siksi, että se vammautti, usein loppuiäksi. Se aiheutti halvauksia, joista paraneminen oli usein onnenkauppaa, ja pahimmillaan se halvaannutti koko kehon, mukaanlukien hengityslihakset, ja siksi rautakeuhko - tuo hirviömäinen ruumisarkun kaltainen tankkihengityslaite, jossa potilas makaa elävänä ruumiina - ei syyttä ole polion symboli.

Ei kuolleisuudesta ole syytä olla huolissaan, vaan vammautuneisuudesta. Ei polionkaan kuolleisuus ollut edes yhtä promillea kaikista keisseistä. Sensijaan vammautuneita oli moninkertainen määrä. Ja kun polioepidemiat jylläsivät aikoinaan 1940- ja 1950-luvuilla, niin silloin koko yhteiskunta pantiin kiinni for good.

Me tiedämme, että koronavirus voi aiheuttaa pysyviä vammoja sekä keuhkoihin että keskushermostoon - yhdeltä tuttavaltani on sen seurauksena mennyt hajuaisti pysyvästi. Puolisolla meni makuaisti kahdeksi viikoksi, eikä se ole kunnolla palautunut vieläkään.

Näistä vammautumisista on syytäkin olla huolissaan, ei kuolleista - ja mikäli olettamus siitä, että vakavan koronataudin sairastaminen moninkertaistaa muistisairauksien riskin ("aivosumu" on yksi koronan jälkiseurauksia!), niin silloin puutteellinenkin rokote on parempi kuin ei yhtään mitään.

Vasarahammer kirjoitti...

Antifilatelisti: "
Polio ei ollut pelätty siksi, että se tappoi. Se oli pelätty siksi, että se vammautti, usein loppuiäksi. Se aiheutti halvauksia, joista paraneminen oli usein onnenkauppaa, ja pahimmillaan se halvaannutti koko kehon, mukaanlukien hengityslihakset, ja siksi rautakeuhko - tuo hirviömäinen ruumisarkun kaltainen tankkihengityslaite, jossa potilas makaa elävänä ruumiina - ei syyttä ole polion symboli."

En hylkäisi Antifilatelistin kommenttia suoralta kädeltä. Tosin koronan pitkäaikaisvaikutuksista ei vielä tiedetä tarpeeksi. Joku on spekuloinut, että ns. pitkä korona johtuisi piikkiproteiinin jäämisestä elimistöön. Lisäksi koronan synnyttämät verihyytymät voivat saada aikaan aivohalvauksia jne.
Kun itse luin noista verihyytymistä ensi kertaa, se muutti omaa käsitystäni itse taudista, jota olin aiemmin pitänyt pelkkänä hengitystieinfektiona.

Anonyymi kirjoitti...

Ei korona niitä verihyytymiä synnytä, vaan ne rokotteet!
HOSPITAL HOMICIDE: Newborn baby DIES from “huge blood clots” following pre-surgery transfusion of covid vaccine-tainted blood
https://www.naturalnews.com/2022-12-15-newborn-dies-huge-blood-clots-vaccine-transfusion.html

Anonyymi kirjoitti...


Covid-rokotteiden-piikkiproteiinit saavat lymfosyytit ”nakertamaan reiän aorttaan” – Tohtori Ryan Cole

Esiintyessään "Ask Dr. Drew" -ohjelmassa koronaviruksen (Covid-19) "rokotteita" käsittelevässä haastattelussa patologi ja virologian asiantuntija tohtori Ryan Cole paljasti, että injektioissa olevat piikkiproteiinit aiheuttavat suurta vahinkoa verenkiertoelimistölle.
Aluksi tohtorit keskustelivat siitä, että minne piikkiproteiineilla on tapana kerääntyä elimistössä. Colen arvion mukaan ne kulkeutuvat minne tahansa, aivan kaikkialle, myös aivoihin.

https://twitter.com/catranchdream/status/1600266030567129088?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1600266030567129088%7Ctwgr%5E3d8f777a94843d5d69bc98122dc7e921b5e28b76%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.naturalnews.com%2F2022-12-12-covid-jab-spike-proteins-lymphocytes-hole-aorta.html

”Tohtori Drew’lla oli loistava kysymys: ’Onko se aivokudoksessa, onko se valkeassa aineessa, missä päin aivoja?’. Mihin tahansa lipidin nanohiukkanen leviää – ja se pääsee veri-aivoesteen läpi ja tiedämme, että S1, piikkiproteiini, pääsee myös läpi.”
Cole jatkoi selittämällä, että covid-rokotteiden-piikkiproteiinit ”seuraavat pieniä kapillaareja ja vuotavat mihin tahansa kudokseen”. Cole näytti dioja, jotka kuvasivat piikkiproteiinien tulehdusvaikutuksia niiden vuorovaikutuksessa lymfosyyttien kanssa.

”Tämä piikkiproteiini saa lymfosyytit nakertamaan reiän aorttaan”, Cole sanoi. ”Tämä on kehon suurin verisuoni, joka lähtee sydämestä. Kun se repeää, olet mennyttä muutamassa minuutissa. Se on siis vain yksi esimerkki siitä, mitä talletettu piikkiproteiini ja indusoitu tulehdus voivat tehdä.”

Covid-rokotteiden piikkiproteiinit ovat vastuussa ”hyytymistaudista”.
Cole oli muuten ensimmäisten joukossa, jotka selittivät pistoksen jälkeen muodostuvien pahamaineisten hyytymien syyn. Piikkiproteiinit aiheuttavat sen, mitä Cole kuvaili ”hyytymistaudiksi” eli niiden salaperäisten verihyytymien muodostumiseksi, joita jotkut palsamoijat sanovat vetävänsä ulos ruumiista.
Cole on myös toistuvasti käsitellyt sitä, että kaikki lääkärit ja lääketieteen ammattilaiset eivät ole yhtä mieltä siitä, että piikitykset ovat turvallisia ja tehokkaita. Ainoa syy, miksi asia näyttää siltä, on se, että eri mieltä olevat, Cole mukaan luettuna, sensuroidaan järjestelmällisesti.

Covid-rokote-”tauti” voidaan yleisesti ottaen tiivistää endoteeliitiksi, jota kuvaa verisuonten limakalvon tulehdus. Nattokinaasin ottaminen voi lievittää sitä, ja lisäetuna on se, että nattokinaasia käytetään laajalti koko Japanissa Parkinsonin ja Alzheimerin taudin ehkäisyyn.
Yksi huolestuttavimmista asioista covidi-injektioissa on Colen arvion mukaan se, että niiden piikkiproteiinit ovat pysyviä. Elimistöltä kestää hyvin kauan päästä niistä eroon – jos se koskaan edes pääsee niistä kokonaan eroon.
Väestöä ei koskaan varoitettu näistä riskeistä, mikä tarkoittaa, että tietoinen suostumus ei koskaan ollut osa yhtälöä. Jos näin olisi tehty, kuinka moni olisi silti suostunut siihen, että hänet rokotetaan?

”Covidin historia on, että he huijasivat ihmisten enemmistöä ja aiheuttivat suurta yhteiskunnallista ja lääketieteellistä vahinkoa käyttämällä CDC:n ja FDA:n hallintaa ja määräämällä uskottavia ja kannattavia mRNA-rokotuksia”, lukee twiitissä, jossa vastataan yllä olevaan videoon.
”Sitten he valehtelivat vaihtoehtoisten varhaishoitojen turvallisuudesta ja tehokkuudesta yleensä ja erityisesti ivermektiinistä. Ja he luulivat pääsevänsä pälkähästä, koska heillä on määräysvalta useampiin suuriin hallituksiin, suuriin teknologiayhtiöihin ja suuriin tiedotusvälineisiin.”

https://www.naturalnews.com/2022-12-12-covid-jab-spike-proteins-lymphocytes-hole-aorta.html

JT

Vasarahammer kirjoitti...

JT

"Covid-rokotteiden-piikkiproteiinit saavat lymfosyytit ”nakertamaan reiän aorttaan” – Tohtori Ryan Cole"

Tämä on uusi tieto minulle.

Tohtori Aseem Malhotra puolestaan on vaatinut Covid-rokotteiden kieltämistä, koska ne ovat vaarallisia ja niiden hyöty on vähäinen. On tosin yksi tutkimus, joka väittää Covid-rokotteen pelastaneen 20 miljoonaa ihmishenkeä. Tutkimus on tehty matemaattisen mallinnuksen pohjalta eikä perustu mihinkään todelliseen havaintoaineistoon.

Malhotran mukaan joka 800:s koronainjektio aiheuttaa vakavan rokote haitan.

Luin myös jutun, jossa vastasyntyneelle oli tehty verensiirto, joka aiheutti verihyytymiä. lapsi kuoli pari päivää sen jälkeen. En kuitenkaan täysin luota lähteeseen, vaikka kuvat olivat mukana.

Juuri nyt näyttää siltä, että koronarokote on vastatuulessa ja sen vaarallisuus tunnustetaan yhä laajemmin.

Mitä tulee koronan aiheuttamiin verihyytymiin ja sydänlihastulehduksiin, ne perustuvat täsmällleen samaan kuin rokotteen aiheuttamat eli piikkiproteiiniin. Tosin rokotuksessa elimistö luo piikkiproteiinia usean viikon ajan eli määrät ovat suurempia kuin koronainfektiossa.

Anonyymi kirjoitti...

Häiriköin täällä taas hännänhuippuna ja muistutan että "turvallisuus" oli Suomessa uskonto vuoden 2021 alkuun asti. Ja vieläkin pilteillä kypärät päässä. Mutta tässä välissä ovat ainakin varovaisuusperiaatteen ja todistustaakan kaltaiset asiat lentäneet romukoppaan. Toivottavasti eduskunnassa on nyt monella ns. outo olo. Tyylitöntä tässä yhteydessä tuottaa vaalimainontaa mutta "rokotevastaisilla" on nyt selkeä vaihtoehto Vapauden liitto. Voi ottaa tai jättää. -jussi n

Vasarahammer kirjoitti...

En ole tässä asiassa kiinnostunut ns. rokotevastaisuuden käyttämisestä politiikassa enkä äänestä sen perusteella.

Haluan kuitenkin, että totuus piikistä voittaa valehtelun ja korruption, mikä tahansa se totuus sitten onkaan.

Pfizerin mRNA-rokotteen vastustaminen ei tarkoita automaattisesti, että ihminen olisi yleisesti rokotteita vastaan. Kuitenkin koronarokotetta on markkinoitu valheellisin perustein eikä sen riskeistä ole kerrottu rehellisesti. Pelkästään se oikeuttaa koronarokotetta kohtaan tunnetun epäluulon.