keskiviikkona, helmikuuta 09, 2022

Koronatoimien lopun alku

 



Olen miettinyt, mikä yksittäinen asia kuvaisi parhaiten korona-aikaa. Juuri nyt, kun korona-aika näyttää olevan päättymässä, voin sanoa, että parhaiten korona-aikaa kuvaa paasaava poliitikko, jonka vieressä viuhtoo viittomakielen tulkki.

Voin myös huoletta sanoa, että näitä kahta asiaa en jää kaipaamaan.

Myöskään paskaa puhuvien poliitikkojen määräämiä koronasulkuja tuskin kukaan suuremmin ikävöi. Itse asiassa sulkujen ajatteleminen voi monelle aiheuttaa suoranaista vitutusta, etenkin jos sattuu olemaan yrittäjä, jonka liiketoiminnan valtio mielivaltaisesti katkaisi pandemian torjunnan nimissä.

Lisäksi äskettäin ilmestyi Johns Hopkins -yliopiston tutkimus, jossa kerrotaan, että sulkutoimista ei ollut juuri mitään hyötyä. Tutkijat eivät löytäneet todisteita, että sulkutoimilla ei ollut mitään havaittavaa vaikutusta koronaviruskuolleisuuteen.

Tutkimuksen tekijöiden mielestä hallitusten tulisi hylätä sulkutoimet pandemian hoitokeinona, koska niiden vaikutus kuolleisuuteen on mitätön samalla, kun ne aiheuttavat todellista yhteiskunnallista vahinkoa.

Myös Suomessa sulkutoimia on herkästi lisätty sitä mukaa, mitä hälyttävämpiä tartuntalukuja julkisuudessa esitetään. Sulkutoimien todellisia vaikutuksia ei koskaan ole kunnolla arvioitu.

Tämän on huomannut myös koronakrisiisissä näkyvästi esillä ollut THL:n asiantuntija Mika Salminen, joka kertoi mielipiteensä Helsingin Sanomissa. (IS:n versio)

Salmisen haastattelu avaa hieman koronakriisin aikaista päätöksentekoa tavallisille suomalaisille:

” Salminen pitää epäreiluna, että koronakriisin johtaminen on keskittynyt sosiaali- ja terveysministeriölle (STM). Hän sanoo, että koronakriisin hoitamista olisi pitänyt jakaa tasaisesti, koska kriisi ei kosketa ainoastaan terveyttä.”

” Salminen näkee ongelmallisena, että koronatoimenpiteiden vaikutuksia muuhun kuin koronaepidemiaan ei ole arvioitu riittävän hyvin. Esimerkiksi hän nostaa nuoret, jotka ovat joutuneet kärsimään koronarajoituksista. Hänen mielestään olisi pitänyt pystyä arvioimaan etukäteen paremmin, millaisia haittavaikutuksia rajoituksilla on.”

” – Minua suoraan sanoen sapettaa se, että emme ole pystyneet huolehtimaan paremmin nuorten asioista. Ei ole oikeasti kunnolla arvioitu, minkälaiset haitat on siitä, että opiskelijat ovat kiinni etäopinnoissa vuosikaupalla, hän sanoo HS:ssa.”

Nuoret siis käytännössä uhrattiin vanhempien ikäluokkien ihmisten pelon takia.

Salminen nostaa esille erityisesti STM:n johdon ja ministeri Krista Kiurun. Itse asiassa STM:n toimintaan vaikutti zerocovid-ideologiaan sitoutunut lahko, joka vaikutti voimakkaasti sulkutoimia koskevaan päätöksentekoon. Lahkon oppien mukaan koronavirusepidemia tulisi tukahduttaa tiukoilla sulkutoimilla. Nämä opit ovat länsimaissa aiheuttaneet paljon taloudellista vahinkoa ja yhteiskunnallisia ristiriitoja. Zerocovid-ideologiaa ajavaan Eroon koronasta -liikkeeseen kuuluu mm. HUS:n diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen ja ihmisoikeusmies ja entinen kommunisti Martin Scheinin.

Salminen ei puhu paljon sulkutoimien aiheuttamista taloudellisista vahingoista. Niistä varoitti jo vuonna 2020 Tuotantotalouden professori Paul Lillrank. Itsekin suhtauduin alkujaan myötämielisesti koronan tukahduttamiseen mutta ymmärsin lopulta, että sellaisen oheisvahingot ovat paljon suuremmat kuin toimenpiteistä tuleva hyöty.

Kaatuvatko koronatyrannit?

Jos joku olisi minulle joskus sanonut, että kanadalaiset rekkakuskit ovat länsimaiden vapauden suurin toivo, olisin nauranut moiselle väitteelle. Todellinen elämä kuitenkin joskus ylittää mielikuvituksen rajat.

Kanada on yksi länsimaiden pahimmista koronatyrannioista. Sen pääministeri Justin Trudeau  edustaa vasemmistolaista liberaalipuoluetta. Trudeaun johtama hallitus suututti rekkakuskit, kun se vaati kaikilta Yhdysvaltojen rajan ylittäviltä rekkakuskeilta koronarokotusta.

Tästä suuttuneet rekkakuskit kokosivat rekkakaravaanin ja ajoivat Kanadan pääkaupunki Ottawaan ja pystyttivät sinne leirinsä.

Pääministeri Trudeau ei lähtenyt keskustelemaan rekkakuskien kanssa vaan totesi rekkasaattuen osallistujien edustavan pientä äärivähemmistöä, jonka mielipiteitä ei voi hyväksyä. Trudeaun ei ehkä olisi pitänyt sanoa niin, koska tämä vain voimisti saattueen jäsenten päättäväisyyttä. Pian Lausunnon jälkeen Trudeau katosi joksikin aikaa julkisuudesta ilmeisesti koronatartuntaan vedoten.

Trudeau on poliitikkona modernin globalistipoliitikon perikuva. Työkokemusta on vain vähän eli mies on aiemmin toiminut draamaopettajan sijaisena ja osa-aikaisena hiihdonopettajana. Trudeaun merkittävin meriitti on se, että hänen isänsä Pierre Trudeau oli aikanaan Kanadan pääministeri.

Modernin ammattipoliitikon tavoin Trudeau on hyvä näyttelemään vilpitöntä. Tarvittaessa entinen näyttämötaiteen opettaja saa jopa tirautettua itkut. Itkeskely on näyteltyä eli Trudeau ei todellisuudessa juuri koskaan kadu tekemisiään eikä pyytele anteeksi. Tämä on luultavasti ollut omiaan pitkittämään rekkakuskien protestia.

Kanada on liittovaltio, joten osa provinssien johtajista on suorastaan kilpaillut koronatoimien tiukkuudessa toisten provinssien johtajien kanssa. Yksi pahimmista on ollut ranskankielisen Quebecin provinssin johtaja Francois Legault, joka mm sääti rokotamattomille erillisen ”terveysveron”. Provinssin johto kuitenkin luopui lisäverosta, jotta ”sosiaalinen rauha” säilyisi.

Vaikka pääministeri Trudeau ei ole taipunut, joidenkin provinssien johto on toiminut toisin. Saskatchewan ilmoitti lakkauttavansa paikallisen koronapassin eli henkilö voi 14.2.2022 alkaen päästä vapaasti julkisiin tiloihin ilman todistetta rokotuksesta tai negatiivisesta testituloksesta.

Panokset kovenevat

7.2.2022 Rekkakuskit sulkivat vilkkaimman Kanadan ja Yhdysvaltojen välisen rajanylityspaikan. Tämä rajanylityspaikka on sittemmin avattu Yhdysvaltoihin menevälle liikenteelle. Rekkakuskit ovat aiemmin sulkeneet Couttsin rajanylityspaikan Albertan provinssin ja Montanan osavaltion välillä.

Protesti on jo jatkunut Ottawassa useita päiviä. Kaupungin johto pormestari Jim Watsonin johdolla aloitti viime maanantaina toimet rekkakuskeja vastaan. Poliisi takavarikoi rekkakuskeille avustusrahoilla lahjoitetun polttoaineen. Lisäksi paikallinen tuomioistuin kielsi rekkojen torvien soittamisen kaupungissa.

On olemassa merkkejä siitä, että rekkakuskit yritetään häätää Ottawasta voimakeinoin. Ottawan poliisin resurssit eivät tähän riitä vaan apua tarvittaisiin muualta.

Kanadalaista mediaa lukiessa tulee mieleen paikallinen suomalainen valtamedia, joka puudelimaisesti uutisoi asioista hallinnon kannalta myönteisesti. Kanadassa on veronmaksajan rahoittama yleisradioyhtiö CBC. Lisäksi valtio subventoi muuta valtamediaa avokätisesti.

Jos haluaa riippumatonta uutisointia rekkakuskien protestista, on turvauduttava paikallisiin striimaajiin, joiden kautta rekkakuskien protestista saa inhimillisemmän kuvan kuin valtamedian propagandan sävyttämästä uutisoinnista. Itse olen seurannut Viva Frei -nimisen striimaajan lähetyksiä Ottawasta. Myös hallinnosta riippumattomia medioita on esimerkiksi Rebel News ja True North.

Miksi koronatyrannit häviävät?

Kanadan Justin Trudeau  porskuttaa toistaiseksi ja jatkaa rekkamiesten haukkumista entiseen malliin. Tosin hänen suosionsa on tippumassa, koska hän on tehnyt saman virheen kuin kaikki muutkin koronatyrannit eli kuvitellut, että poliitikko voi autoritaarisin toimin lopettaa koronaepidemian. Ei pysty, ei edes Kiinassa, josta koronatyrannit niin Kanadassa, Australiassa kuin Suomessa ammentavat oppinsa.

Jossain vaiheessa ihmiset kyllästyvät rajoituksiin ja ymmärtävät, että pakkotoimia toteuttavat poliitikot eivät todellisuudessa tiedä, mitä tekevät, eivätkä pakkotoimet vie tautia mihinkään vaan pelkästään aiheuttavat ylimääräisiä ongelmia. Vaikka Trudeau kätyreineen saisi rekkamiesten protestin lopetettua, hänen suosionsa ei ole entiselään vaan hänen pääministerikautensa lähenee vääjäämättä loppuaan.

Suomessa Lauri Nurmen kirja koronan selättämisestä ei koskaan ilmesty, eikä zerocovid-lahko pääse pitkittämään sulkutoimia, vaikka Kiurun sijaiseksi nimitetty taistolaisministeri Lindén kuinka yrittäisi. Täälläkin ihmiset olivat kyllästyneet. Convoy Finland keräsi ihan mukavasti porukkaa sekin, vaikka ei tapahtumana ollut yhtä merkittävä kuin alkuperäinen kanadalainen esikuva. Rekkakuskien protesti vain osoittaa sen, että edes maailman lainkuuliaisimpiin kuuluva kansakunta ei kestä tyrannimaisilta poliitikoilta ihan mitä tahansa.

Seuraava kaatuva koronatyranni löytyy luultavasti Uudesta Seelannista, jossa hevosnaamaisen pääministeri Jacinda Ardernin kupla on jo puhjennut eivätkä ihmiset enää usko, että ankarilla lockdowneilla oli todellisuudessa mitään merkitystä.  

Lisäys 10.2.2022  Kun kuuntelee tällä videolla puhuvaa kanadalaista parlamentaarikkoa, ymmärtää, mistä rekkamiesten protesti kumpuaa ja miten ylimielisesti pääministeri Trudeau suhtautuu ja on koko ajan suhtautunut meneillään olevaan protestiin ja sen osallistujiin.

19 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Ihan aluksi kun tämä uusi nuha puhkesi oli varmaan viisasta kohdella sitä kuin seuraavaa "Espanjan tautia".
Mitä pidemmälle ollaan menty niin koronasta on tehty poliittisen vallankäytön väline ja osa kansasta, ne kellarissa asuvat hurraavat.
Olen tällä hetkellä Teneriffalla ja täällä on matkustustiedotteiden mukaan tarkka systeemi.
Jokaiseen paikkaan kysellään sen tiedotteen mukaan rokotustodistuksia ja ravintoloilla on tiukat säännöt paljonko saa ottaa asiakkaita.
Ja vitut, kukaan ei kysele mitään ja tuvat täynnä.
Täällä tehdään rahaa ja Suomessa pieni hysteerinen sakki ajaa vaikkapa ravintola-alaa tuhoon.
Suomessa on pieni "kaikki kiinni ja ikuisesti" sakki joka on lienee pudonnut jo avohoidonkin ulkopuolelle jota politiikot peesaavat.
On aika kivaa olla hetki ihan normaalissa maailmassa.
Käydä lenkillä, syödä ja juoda ravintolassa ilman, että joku vitun koronakyylä alkaa piipittämään.

Vasarahammer kirjoitti...

Joppos123: "Mitä pidemmälle ollaan menty niin koronasta on tehty poliittisen vallankäytön väline ja osa kansasta, ne kellarissa asuvat hurraavat.
Olen tällä hetkellä Teneriffalla ja täällä on matkustustiedotteiden mukaan tarkka systeemi.
Jokaiseen paikkaan kysellään sen tiedotteen mukaan rokotustodistuksia ja ravintoloilla on tiukat säännöt paljonko saa ottaa asiakkaita."

On kolmenlaista sakkia: 1. Niitä jotka oikeasti pelkäävät, koska ovat vanhoja ja/tai sairaita.
2. Niitä, jotka ovat tehneet koko ajan kuten valtio haluaa ja odottavat palkintoa eivätkä salli, että myös ne muut saavat palkinnon rajoitusten poiston muodossa.
3. Niitä, jotka eivät hyväksy rajoituksia.

Kolmosryhmän koko kasvaa, mitä pitemmälle edetään.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Yllättävän monet, esim. äitini, näyttävät suorastaan rakastavan rajoituksia. He saavat kummallisesti tyydytystä siitä, että esivalta kieltää, rajoittaa, valvoo, säätelee ja määrää. Kerrankin vastinetta verorahoille. Kun vielä Kekkonen olisi jyrähtämässä.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Turussa lukee bussipysäkeillä oikein kolmella kielellä: Busseissa maskipakko! Tietenkään en rättipääksi rupea! Mutta: Ei aikoihin ole minulta tuota maskirättiä kysytty, olipa kuskina suomalainen tai murjaani. Valtaosa matkustajista on kyllä kyykytetty.

Roinen, ikävämpi asia: Attendo-hoivaketjussa (jossa vaimonikin on potilaana) on edelleen ääliömäiset rajoitukset vierailijoille: Vain kaksi vierasta saa olla kerrallaan koko talossa, rätti päässä on oltava koko vierailun ajan, vain kaksi tuntia saa olla kerrallaan, ketään ulkopuolisia viihteen- tai ohjelmansuorittajia ei sallita tulevan yms. Arvatkaas, mitä tämä tekee potilaitten henkiselle ja fyysiselle kunnolle!!! Kaikki virkistystoiminta on ollut kiellettyä jo kaksi vuotta, saatana!

Tupla-J kirjoitti...

...isänsä Pierre Trudeau...

Heh.

Kannattaa ehkä vilkaista miltä Pierre ja Justinin veljet näyttävät. Sukunäkö ja kaverin pituus johtaa vähän etelämmäs.

Sami kirjoitti...

Eiköhän tässä nyt kuitenkin tule käymään niin, että kevään influenssakauden saapuessa, nämä meidän tyrannimme toteavat, että toimenpiteistä höllättiin liian aikaisin ja nyt meillä on tässä koronakatastrofi ja kaikki kiinni ja koronapassi käyttöön heti ja nyt ei riitä negatiivinen testitulos, vaan tarvitsee vähintään kaksi piikkiä, tai on lainsuojaton.

LS kirjoitti...

Juuri nyt, kun korona-aika näyttää olevan päättymässä, voin sanoa, että parhaiten korona-aikaa kuvaa paasaava poliitikko, jonka vieressä viuhtoo viittomakielen tulkki.

Tämän videon intro on tehty kuin mittatilaustyönä Vasaralle:

Jeff Berwick - Wear Your Pool Noodles And Take Your Shot... Or Get On The Bus To The Camps (2020-05)

Kanadassa on veronmaksajan rahoittama yleisradioyhtiö CBC. Lisäksi valtio subventoi muuta valtamediaa avokätisesti.

Well... Justin Trudeau Bragging About Paying Off The Mainstream Media

Aleksis Kives kirjoitti...

Jos Kanadan protesti onnistuu ja mandaateista luovutaan, se voi olla melkoinen mullistus ei vain Kanadalle vaan koko maailmalle: ihmiset ymmärtävät, että valta on heillä, jos he vain niin yhdessä päättävät.

Tästä syystä globalistit ja heidän propagandakoneisto eli valtamedia vuoroin vähättelee protestin laajutta ja vuoroin demonisoi siihen osallistujia. Globalistieliitti varmasti haluaa, että protesti kuivuisi itsestään kokoon, sen sijaan että se ottaisi kunnolla tulta alleen ja leviäisi ympäri maailman.

Koska jos protesti ei sammu itsestään, Trudeaun on pakko joko perääntyä tai hyökätä, mikä käytännössä tarkottaisi kansannousun tukahduttamista väkivalloin aitoon Castro-tyyliin (no, omena ei kauas puusta putoa).

Pitäisin hyvin todennäköisenä, että kun Trudeau luikki pakoon protestoijien saapuessa Ottawaan, hän oli yhteydessä muihin globalistijohtajiin. Häntä informoitiin siitä, että myöntyminen vaatimuksiin ei ole vaihtoehto, koska tästä seuraava ihmisten voimaantuminen olisi globalistien valta-asemalla (ja ehkä hengellekin) äärettömän vaarallista.

Vasarahammer kirjoitti...

Catilina: "Yllättävän monet, esim. äitini, näyttävät suorastaan rakastavan rajoituksia. He saavat kummallisesti tyydytystä siitä, että esivalta kieltää, rajoittaa, valvoo, säätelee ja määrää. Kerrankin vastinetta verorahoille. Kun vielä Kekkonen olisi jyrähtämässä."

Ymmärrän vanhemman ikäpolven käytöksen. Eivät ole koskaan tottuneet siihen, että esivalta valehtelee suoraan päin naamaa eikä siihen voi luottaa.

Terho Hämeenkorpi: "Toinen, ikävämpi asia: Attendo-hoivaketjussa (jossa vaimonikin on potilaana) on edelleen ääliömäiset rajoitukset vierailijoille: Vain kaksi vierasta saa olla kerrallaan koko talossa, rätti päässä on oltava koko vierailun ajan, vain kaksi tuntia saa olla kerrallaan, ketään ulkopuolisia viihteen- tai ohjelmansuorittajia ei sallita tulevan yms. Arvatkaas, mitä tämä tekee potilaitten henkiselle ja fyysiselle kunnolle!!! Kaikki virkistystoiminta on ollut kiellettyä jo kaksi vuotta, saatana!"

Korona on vaarallinen vanhoille ihmisille, mutta hekin mieluummin tapaisivat elämänsä loppuvaiheessa sukulaisia tai nauttisiivat musiikkiviihteestä kuin kärvistelisivät eristettynä muista.

Tupla-J. "...isänsä Pierre Trudeau..."

Olen nähnyt kuvat, joissa Fidel Castro ja Justin Trudeau ovat vierekkäin. Minusta niiden perusteella voi olettaa, että Castro on Justin Trudeaun biologinen isä. Olen myös nähnyt kuvan, jossa Margaret Trudeau ja Castro ovat yhdessä. Sen aitoudesta en ole täysin vakuuttunut.


Sami: "toteavat, että toimenpiteistä höllättiin liian aikaisin ja nyt meillä on tässä koronakatastrofi ja kaikki kiinni ja koronapassi käyttöön heti"

Ymmärrän, mitä yrität sanoa. Päättäjiin ei voi luottaa eli siksi voi olla, että joissain vaiheesssa tarvitaan suurempaa joukkovoimaa kuin Convoy Finlandin aikana.

LS: "Tämän videon intro on tehty kuin mittatilaustyönä Vasaralle"

Siinä oli oleelliset elementit. Mitä tulee viittomakielen tulkkiin, siinäkin on kyse teatterista, jolla viestitään tilanteen vakavuutta. Sinänsä on ihan hyvä viittomakielen tulkkien kannalta, että töitä riittää.

Aleksis Kives: "Jos Kanadan protesti onnistuu ja mandaateista luovutaan, se voi olla melkoinen mullistus ei vain Kanadalle vaan koko maailmalle: ihmiset ymmärtävät, että valta on heillä, jos he vain niin yhdessä päättävät." Juuri näin. Meitä on kuitenkin enemmän kuin heitä.

"Pitäisin hyvin todennäköisenä, että kun Trudeau luikki pakoon protestoijien saapuessa Ottawaan, hän oli yhteydessä muihin globalistijohtajiin. Häntä informoitiin siitä, että myöntyminen vaatimuksiin ei ole vaihtoehto, koska tästä seuraava ihmisten voimaantuminen olisi globalistien valta-asemalla (ja ehkä hengellekin) äärettömän vaarallista." Trudeau ja Jacinda Ardern ovat molemmat WEF:n young leaders-ohjelan kasvatteja. Heillä ei ole omia ajatuksia vaan he toimivat WEF:n pelikirjan mukaan. Suomessakin hallituksessa on kaksi WEF:n nuorta johtajaa eli Annika Saarikko ja Sanna Marin. Oppositiosta löytyy kolmas eli Sanni Grahn-Laasonen.

Affu kirjoitti...

Itse kuulun skeptikkoihin, jotka alusta lähtien epäilivät tätä suureksi huijaukseksi ja nyt kahden vuoden tiiviin seuraamisen ansiosta voin onnitella itseäni oikeassa olemisesta. Osa syy siihen on, että olen 80 v. ja karastuin jo 60- ja 70-luvuilla taistolaisten kanssa väitellessä Vanhan kellarissa ja Kosmoksessa.

Ns. lähimmäisen rakkaus on joutunut koville, koska enemmistö lajitovereistani on paljastunut fasismin kannattajiksi. Johtavat älykkömme ovat kannattaneet älyttömiä rajoituksia ja näin ollen joutuneet olemaan Kiurun tapaisen häiriintyneen idiootin kanssa samaa mieltä.

Netin ansiosta olen kuitenkin löytänyt yhteyden päänsä kylminä pitäneisiin ja onneksi siinä porukassa on niin vakuuttavaa väkeä, etten vielä heitä toivoani Suomen suhteen. Onhan aina ollut itsestään selvää, että itsenäisesti ajattelevat ovat vähemmistö.

Vasarahammer kirjoitti...

Affu: "Kiitokset hienosta kommentista. Vielä haluaisin tietää, mikä oli se asia, joka sai sinut tulkitsemaan koko homman huijaukseksi?

Itselleni valkeni vähitellen, että koronatoimissa syyllistyttiin globaalisti valtavaan ylireagointiin. Tämä johtui osittain siitä, että WHO oli muuttanut pandemian määritelmää.

"Onhan aina ollut itsestään selvää, että itsenäisesti ajattelevat ovat vähemmistö."

On myös selvää, että liian itsenäisesti ajatteleville ei ole niin suurta kysyntää kuin jees-miehille ja -naisille. Justin Trudeau ei olisi Kanadan pääministeri, jos hän olisi merkittävä poliittinen ajattelija tai kovin itsenäinen.

Bogreol kirjoitti...

Affun kommentiin liittyen luin juuri Helena Anhavan muistikuvia Toimita talosi -teoksesta (2006), hän kertoo 60- ja 70-luvun taistolaisuudesta kulttuuripiireissä, ajasta joka oli piinallista niille, jotka halusivat pysyä ulkopuolella, intellektuelleiksi itseään kutsuvat hamusivat valtaa. Konservatiivista näkökulmaa edustavia teoksia ei noteerattu. Tiedotusvälineiden haltuunottoa pidettiin tärkeänä. Anhava puhuu ilmapiirivallasta.

Hämmästyttävää, kuinka paljon yhtäläisyyksiä löysin tähän päivään, kaikkialla poliittisessa ja kulttuurielämässä vallitsee yhdenmukainen Amerikasta kopioitu identieettiajattelu, vähemmistöjen nostaminen sorrettuina, auktoriteetti-uskollisuus...valheisiin uskominen. Aggressiivisuus kansallismielisiä ja esim. rokottamattomia kohtaan kummastuttaa. Ihmisoikeudet ja -arvo näyttävät kuuluvan vain oikeassa oleville.

Onhan tämä aika kurjaa aikaa, mutta kanadalaisten rekkamiesten vastarinta antaa toivoa monessa suhteessa, ei vain korona-pakotteiden poistamisesta vaan terveemmästä suhtautumisesta tukahduttavaan wokeismiin, pakkodiversiteettiin ja inklusiivisuuteen, joiden puolesta Trudeau yrittää vielä vedota.



Vasarahammer kirjoitti...

Bogreol: "auktoriteetti-uskollisuus...valheisiin uskominen. Aggressiivisuus kansallismielisiä ja esim. rokottamattomia kohtaan kummastuttaa. Ihmisoikeudet ja -arvo näyttävät kuuluvan vain oikeassa oleville. Milloin tämänlainen käsitys ei olisi ollut vasemmistolaista valtavirta?

anadalaisten rekkamiesten vastarinta antaa toivoa monessa suhteessa, ei vain korona-pakotteiden poistamisesta vaan terveemmästä suhtautumisesta tukahduttavaan wokeismiin, pakkodiversiteettiin ja inklusiivisuuteen, joiden puolesta Trudeau yrittää vielä vedota..

Trudeau on jo hävinnyt. Se taas ohjuus enimmäkseen pääministeristä itsestään. Trudeau ei ole tullut tunnetuksi erityisein joustavana ja neuvottelukykyisenä johtajana. Siksi asiat johtavat lopulta konfliktiin, jossa nähdään, miten pitkälle Trudeau uskaltaa mennä.

Eikka kirjoitti...

Hei.
Kerronpa minäkin näistä korona kokemuksista .

Minäkin alussa otin asian tosissani ja luulin että nyt on tosi kysymyksessä ja ymmärsin, että kaikenlainen rajoittamistoiminta on silloin perusteltua.

Alussa olin maski naamalla jne joukkopsykoosissa.

Sitten jossain vaiheessa ,pikkuhiljaa aloin kyseenalaistaa koko koronahässäkkää, kun ihan oikeasti mitään semmoista massa sairastumis /kuolemaa yms ympärillä kuitenkaan kaikista median viljelemistä uhkakuvista huolimatta ei ollut .

Epäilysten alussa ajattelin sen johtuvan rajoitustoimien onnistumisesta?

Sitten aloin netistä enemmän etsiä vastauksia yhä hurjemmaksi kiihtyvään massapsykoosiin joka alkoi jo rasittaa kun ihmiset jo käyttäytyi hysteerisesti yms, ja koko homma alkoi haiskahtaa enemmän politiikalta kuin lääketieteeltä aivan älyttömien keskenään ristiriitaisten ja järjettömien ohjeistusten yms astuessa kuvioon.
Mulla alkoi jäädä maskit yms pois ja aloin elää normaalisti , silläkin uhalla jos vaikka moisen körönan saisin.

Sitten tuli ne "rokotteet".
En ollut milläänlailla itse sairastellut , enkä ympäristössä tuntenut ketään joka myöskään olisi körönää tiettävästi sairastanut , joitain huhuja lukuunottamatta, tai jotain kaverin kaverin jossain muualla .

Itse ajattelin katsoa , että onkohan nämä "rokotteet" tehoavia ja turvallisia. (tuli mieleen ne sikapiikin narkolepsiat johon sairastuneita tiedetään ja itsekin yhden tunnen).

Sitten seurailin nettiä ja lisääntyvää tietoa eri lähteistä ,jotka poikkesi valtamedian narratiivista, ja epäilykset vaan edelleen kasvoi , että mitä tässä oikeasti mahtaa olla kysymys.
Tällä tiellä olen edelleenkin.

Eikka kirjoitti...


En ole ottanut yhtään korona "rokotetta". Yli kaksi vuotta mennyt ja suurimman osan olen elänyt normaalisti ilman maskeja yms. Terve olen ollut näistä jokavuotisista flunssista paitsi nyt talvella pieni pari päivää kestänyt räkätauti pari kertaa jotka luen normaaliksi flunssakauden flunssaksi. En ollut edes sairaslomalla!

Minulla on myös läheisiä, jotka ovat ei yhtään "rokotetta" ottaneita. He ovat myös eläneet normaalisti alusta alkaen ilman osallistumatta koronahysteriaan vielä vähemmän kuin minä, ja terveitä olleet , paitsi samoja pikku räkätauteja jotka on menny ohi niinkuin ennenkin.
Emme siis ole valtamedia narratiivin mukaisesti "rasittaneet terveydenhoitoa" tähän mennessä lainkaan!

Nyt olen kyllä ihan vakuuttunut, että päätökseni ottamatta "rokotetta " on ollut ihan oikea. Mitään en olisi sillä voittanut , mutta sen ottamisesta , nykyisen tietämyksen perusteella olisi todennäköisesti enemmän haittaa kuin mahdollisia hyötyjä.

Minä en ole "rokotevastainen" vaikka sitä leimaa nykyisin käytetään virallisen henkitoreissa olevan koronanarratiivin mukaan meitä korona"rokottamattomista".

Minä olen vakuuttunut, ja se on lääketieteellinen fakta , että ne perinteiset rokotteet oikeasti antaa ottajalleen suojan niitä tauteja vastaan joihin ne on kehitetty menneinä aikoina ja jotka mullekin on jo lapsena annettu.

Mutta nyt tämä "rokote" joksi sitä nimitetään on oikeasti injektio jonka toimintaperiaate on ihan toinen, sitä ei ole aiemmin kunnolla testattu kuin vasta nyt glopaalisti testataan , ja tulokset ei näytä millään mittareilla lupaavilta . Jo ihan talonpoikaisjärkikin sanoo , että jos maailmalla jo neljättä piikkikierrosta ollaan antamassa ja silti ihmiset vaan sairastuu koronaan niin eihän tämmöisellä "rokotteella" ole minkäänlaista hyötyä ottaa sitä.
Ja lisäksi on ne lukuisat vaarat mitä siihen liittyy joista jo tiedetään, ja mistä muusta ei kukaan vielä tiedä mitään kuin vasta tämän glopaalin ihmiskokeen jälkeen tulevina vuosina!

Eikka kirjoitti...


Yksinkertaisesti riskit on hirvittävän suuret . On järjetöntä kenenkään enää tässä vaiheessa hehkuttaa korona "rokotteiden" puolesta!
Sitä tekee vain ne jotka on nielleet valtamedian ja poliitikoiden sekä niiden yhteistyössä olevien "asiantuntijoiden " virallisen narratiivin koukkuineen ja kohoineen päivineen!

Tämä on niin ilmiselvää kun olla voi ! Kaikkein selvemmin tämän narratiivin valheellisuus näkyy sen raivoisassa ,manipuloivassa ja kaiken muun toisenlaisen todistusaineiston ja -tutkijoiden sensuroinnissa , vieläpä todella merkittävien ja tunnustettujen alan professorien sensuroinnissa!
Totuus ei tarvitse tuekseen sensurointia!

Jos tässä maailmassa enää koskaan toteutuu oikeus ihmisen toimesta, niin odotettavissa on varmasti melkoinen likapyykki kaikkine takinkääntöineen.
Minun ei tarvitse takkia käännellä . En ole mikään fanaatikko joka vastustaa vastustamisen vuoksi. Olisin ihan tyytyväinen ja itsekin olisin ottanut rokotteet jos olisi selkeästi näyttöä niiden hyödystä ja ylipäätään että kokisin perusteltua tarvetta ottaa niitä. Perusteluksi ei minusta riitä kuvittelut "vakavammasta infektiosta " yms joka on jo menettänyt senkin vähäisen uskottavuutensa nykytiedon valossa!

Kuolemaa en pelkää , jos se körönä sitten tappa niin tappaa sitten. Yhtä hyvin se voi olla vaikka normaali kevät flunssa joka menee keuhkoihin ja niihin kuolee vuosittain paljonkin ihmisiä erityisesti iäkkäämpiä . Itse olen 58 v joten riskit kasvaa .

Mutta tämä nyky koronahysteria itsessään on jo sairaudeksi diaknosoitavissa kohta . On ihan sairaalloista tuo maskien naamalla pito menny , lasten kehitys kärsii yms jota on jo todettu. Saattaa olla monilla jo tullut maskiriippuvuus josta varmaan pitää jo hakeutua hoitoon kyllä se niin näyttää muodostuneen aivan älyttömiin mittoihin?
YMS

Vasarahammer kirjoitti...

Eikka:"manipuloivassa ja kaiken muun toisenlaisen todistusaineiston ja -tutkijoiden sensuroinnissa , vieläpä todella merkittävien ja tunnustettujen alan professorien sensuroinnissa!"

Sensuuri on viittomakielen tulkin lisäksi yksi korona-ajan symboleista. Miljardöörien omistamat teknologiayhtiöt tekevät yhteistyötä valtion kanssa ja poistavat kaikki virallisen narratiivin kanssa ristiriidassa olevat viestit.

Itse olen sitä mieltä, että jokaisen tulisi tehdä oma riskiarvionsa ja tehdä päätöksensä rokotteen ottamisesta sen perusteella. Valitettavasti tällainen päätös voi olla vaikea tehdä, jos kaikkea tarvittavaa tieoa päätöksen tekemiseksi ei ole saatavilla ja samaan aikaan valtio pakottaa ihmisiä joko suoraan tai epäsuorasti ottamaan rokotteen ja syyllistää ja lietsoo vihaa niitä kohtaan, jotka kieltäytyvät ottamasta rokotetta.

Koska rokotteen lyhyt kehityshistoria on tiedossa, on mielestänit täysin moraalitonta manipuloida tai pakottaa ihmiset ottamaan se. Tällainen on täysin vastuutonta.

Eikka kirjoitti...

""Koska rokotteen lyhyt kehityshistoria on tiedossa, on mielestänit täysin moraalitonta manipuloida tai pakottaa ihmiset ottamaan se. Tällainen on täysin vastuutonta.""

Juuri näin!! Etenkin lasten rokottaminen on äärimmäisen vastuutonta kun on jo jopa nähtävissä mitä ne on jo aiheuttanut tietojeni mukaan. Ja vaikka ei vielä olisikaan , niin sittenkin pitemmän ajan vaikutuksista kukaan ei varmalla tiedä. Venäläistä rulettia ,sillä erotuksella että revolverin piippu on lapsen ohimolla, ei omalla! Jos olisi vielä omia pieniä lapsia, en antaisi piikittää.!

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen näkökulma (englanniksi)

https://theupheaval.substack.com/p/reality-honks-back?r=1ke0l&utm_source=url