torstaina, helmikuuta 17, 2022

Onko Justin Trudeau Fidel Castron avioton poika?

 


Huhut siitä, että Kanadan pääministeri Justin Trudeau olisi Kuuban edesmenneen diktaattori Fidel Castron avioton poika ovat kiertäneet internetissä vuosia. Internetistä löytyy kuvavertailuja, joista on pääteltävissä, että Fidel Castron ja Justin Trudeaun yhdennäköisyys on ilmeinen. Tämä ei toki todista sukulaisuudesta mitään, mutta amerikkalaista valtamediaa tällaiset spekuloinnit ilmiselvästi ärsyttävät, koska sen edustajilla tuntuu olevan pakonomainen tarve ”kumota” nämä huhut. (Daily Beast )

Jottkut mediat esittävät todisteena sen, että Justin Trudeau syntyi 25. joulukuuta 1971. Eli kauan ennen kuin Trudeaut kävivät Kuubassa. Justin syntyi yhdeksän  kuukautta sen jälkeen, kun Pierre ja Margaret Trudeau viettivät kuherruskuukautta Brittiläisessä Kolumbiassa. Tämä pitää paikkansa, jos tarkastelee Trudeaun pariskunnan virallisia matkoja.

Trudeaut kuitenkin lomailivat Karibialla keväällä 1971.  Tarina Kuuban matkasta on täysin uskottava. Pierre oli ikääntyvä playboy, jolla ei ollut lainkaan jälkikasvua, vaikka hän oli viettänyt vilkasta sukupuolielämää koko aikuisen ikänsä.

Tultuaan pääministeriksi Pierre Trudeau tunsi tarpeelliseksi mennä naimisiin ja perustaa perheen. 1970-luvulla ei ollut spermapankkeja, joten jos hedelmätön vanha mies halusi saada lapsen, hänen vaimosa oli tehtävä se vanhanaikaisella tavalla.

Margaret taas oli miestään selvästi nuorempi 23-vuotias villikko, joka ihaili valta-asemassa olevia miehiä, vaikka jotkut näistä olivatkin vanhoja ja epäviehättäviä. Jos Ted Kennedy kelpasi hänelle partnerina, Castro oli isompi, vahvempi, laihempi ja komeampi. Kuvien perusteella oli selvää, että Margaret oli ihastunut Castroon.

Nykyisin muistamme Fidel Castron vanhana miehenä. 1970-luvun alussa hän oli kuitenkin yksi maailman vaikuttavimmista miehistä, erityisesti Trudeaun pariskunnan kaltaisille marxilaisille. Hän hankkiutui eroon brutaalista diktaattorista pienen kapinallisjoukon avulla. Hän teki Kuubasta läntisen pallonpuoliskon ensimmäisen marxilaisen valtion. Hän kukisti amerikkalaisten hyökkäyksen komentamalla itse joukkojaan panssarivaunusta käsin. Hän selviytyi CIA:n vallankaappaus- ja murhayrityksistä ja eli pitempään kuin kumpikaan iskujen takana olleista Kennedyn veljeksistä.Hän oli älykäs,charmikas ja hauska. Pituudeltaan hän oli 190-senttinen ja hänellä oli amerikkalasen jalkapallon pelaajan vartalo. Hän näytti siltä kuin pystyisi päihittämään kenet tahansa maailman johtajista, puhumattakaan niistä, jotka kilpailivat Margaretin huomiosta. Hän oli täynnä uhmakkuutta, itseluottamusta ja miehekkyyttä ja poltti sikareita kuin korsteeni. Miksi Pierre Trudeau olisi valinnut kenenkään muun lapsensa biologiseksi isäksi?

Trudeaun pariskunnasta kumpikaan ei ollut erityisen uskollinen vaan harrasti irtosuhteita. Fidel Castro oli samanlainen eli hänelle ei riittänyt yksi nainen. Castro tunnusti olleensa 11 lapsen isä ja huhujen mukaan hänellä oli vielä tuplasti enemmän äpärälapsia.

Jotta Justin voisi olla Castron poika, hänen äitinsä olisi pitänyt olla jossain Kuuban lähettyvillä maalis-huhtikuussa 1971. Näin kävikin. Trudeaut viettivät toisen kuherruskuukautensa Karibialla mutta kieltäytyivät kertomasta yhden vierailemansa saaren nimeä.

Artikkelin alaviitteistä selviää, että Trudeaut kertoivat lehdistölle kaikki matkakohteensa paitsi tämän yhden saaren, koska he halusivat yksityisyyttä. Justin Trudeau syntyi 8 ja puoli kuukautta myöhemmin.

Ideologinen yhteys

On periaatteessa samantekevää, onko Fidel Castro Justin Trudeaun biologinen isä vai ei. Ideolginen yhteys on merkittävämpi.

Trudeaun julkisissa puheissa hän on useasti tunnustanut ihailunsa autoritaarisesti hallittuja valtioita kohtaan. Vuonna 2013 ennen kuin hänestä tuli pääministeri, Justin Trudeaulta kysyttiin, mitä maata hän ihailee eniten. Hän vastasi:

”Oikeastaan ihailen jonkin verran Kiinaa. koska he voivat perusdiktatuurinsa ansiosta kääntää taloutensa suuntaa hetkessä ja sanoa, että meidän pitää siirtyä vihreään talouteen nopeimmin. Meidän pitää investoida aurinkovoimaan.”

Kun Fidel Castro kuoli vuonna 2016, Trudeaun lausunnossa ei viitattu lainkaan Kuuban kommunistihallinnon verenhimoisuuteen ja repressioon. Trudeau ylisti Kuubaa pisimpään hallinnutta presidenttiä ylitsepursuavasti. Hän lausui:

”Fidel Castro oli elämää suurempi johtaja, joka palveli kansaansa melkein puoli vuosisataa. Legendaarinen vallankumouksellinen ja puhuja Castro teki suuria parannuksia saarivaltionsa koulutukseen ja terveydenhuoltoon.”

Trudeau myönsi, että Castro oli ristiriitainen hahmo mutta väitti, että sekä hänen kannattajansa ja vastustajansa tunnistivat rakkauden ja omistautumisen Kuuban kansaa kohtaan, joka taas tunsi syvää ja kestävää kiintymystä ’el Comandantea’ kohtaan.

 Trudeau sanoi, että hänen perheensä suree yhdessä Kuuban kansan kanssa tämän huomattavan johtajan poismenoa.

Lausunnoista näemme, että Trudeau ihaili autoritaaristen hallintojen kykyä saada asioita  aikaiseksi ilman, että heidän täytyy alistua kaupankäyntiin opposition kanssa.

Ja nyt Trudeau voi hankkiutua eroon rekkakaravaanista ja tyhjentää protestoijien pankkitilit ilman oikeuden päätöstä. Jos vanha Fidel katsoo haudan takaa, mitä Trudeau on tekemässä, hän tuntee varmasti ylpeyttä.

Kaikkein pahinta on kuitenkin hiljaisuus. Yksi maailman johtavista vapaista demokratioista muuttuu poliisivaltioksi silmiemme edessä eikä yksikään länsimaailman johtaja ole tuominnut Trudeaun tekoja.

Yhdysvalloissa vanhan Joe Bidenin ohjaajat eivät luonnollisesti sano mitään, koska hekin tekisivät saman kuin Trudeau, jos vain kykenisivät.

Järjissän olevassa maailmassa Kanadan oppositio olisi jo saanut aikaiseksi epäluottamuslauseen Trudeaun hallitukselle. Mutta jostain syystä Justin Trudeau ei näytä olevan poliittisissa vaikeuksissa kotimaassaan eikä ulkomailla. Tämä taas kertoo, että entisen vapaan lännen valtiot ovat melkein yhtä huonossa tilassa kuin Kanada.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, sattumaa tai ei, mutta Elon Muskin tweet Kanadan rekkakapinan tiimoilta herättää hilpeyttä tai väristyksiä:
https://gizmodo.com/elon-musk-tweets-meme-comparing-justin-trudeau-to-adolf-1848553110

Anonyymi kirjoitti...

Muistan vuosikymmenien takaa lehtijutun, jossa Margaret Trudeau kertoo öisestä rantakävelystä Castron kanssa, ja siitä miten Fidelissä oli tenhoavaa miehistä vetovoimaa.

Vasarahammer kirjoitti...

Anonyymi: "Elon Muskin tweet Kanadan rekkakapinan tiimoilta herättää hilpeyttä tai väristyksiä"

Elon Musk on eri maata kuin toinen avaruuslentäjämiljardööri Jeff Bezos, joka wokettaa täysillä toisin kuin Musk. Bezosin Amazon on kaikki markkinat itselleen haalinut postimyyntiliike.

Anonyymi 2: "Muistan vuosikymmenien takaa lehtijutun, jossa Margaret Trudeau kertoo öisestä rantakävelystä Castron kanssa, ja siitä miten Fidelissä oli tenhoavaa miehistä vetovoimaa."

On täysin uskottavaa, että myös suomalainen lehdistö on seurannut Trudeaun pariskunnan edesottamuksia ja lainannut kanadalaisen median juttuja aikanaan.

Anonyymi kirjoitti...

Justin Trudeaun ja Fidel Castron yhdennäköisyys on huomattava. Mutta on myös mahdollista, että Justin on perinyt ulkonäkönsä äidiltään. Justinin kaksi veljeä, joista toinen on kuollut vuosia sitten, eivät ole erittäin paljon erinäköisiä Justinin kanssa. Tämä tietysti selittyy yhteisellä äidillä.

Lopullisen vastauksen antaisivat DNA-testit. Onko veljeksillä sama isä. Testitulos lopettaisi huhut. Testiin meneminen omasta aloitteestaan parantaisi Justinin mainetta. Hänelle Pierre Trudeaun vahvistuminen isäksi olisi voitto. Voisi ilkkua epäilijöille. Jos taas Fidel osoittautuu hänen isäkseen, voisi todeta tilanteen ja saada tosiasioita piilottelemattoman miehen maineen.

Kukavaan

Catilina kirjoitti...

Castro vihasi koiria:

https://nationalpurebreddogday.com/castro-and-havanese/

Vasarahammer kirjoitti...

Anonyymi: "Justin Trudeaun ja Fidel Castron yhdennäköisyys on huomattava. Mutta on myös mahdollista, että Justin on perinyt ulkonäkönsä äidiltään. Justinin kaksi veljeä, joista toinen on kuollut vuosia sitten, eivät ole erittäin paljon erinäköisiä Justinin kanssa. Tämä tietysti selittyy yhteisellä äidillä."

Lainaamassani kirjoituksessa lähinnä yritettiin kumota väite, että Castro ei voi olla Justinin biologininen isä. Todellisuudessa tätä väitettä ei voi kumota niillä todisteilla, joita vasemmistolaiset ovat käyttäneet.

Toisaalta juttui ei myöskään todista, että Castro olisi Justinin biologinen isä. Jutussa kyllä vihjataan Pierre Trudeaun mahdolisesta hedelmättömyydestä.

Juttu sen sijaan varmuudella todistaa sen, että Justin Trudeau suhtautuu hämmästyttävän positiivisesti sekä Kiinan ett Kuuban kommunistidiktatuureihin.

Vasarahammer kirjoitti...

Catilina: "https://nationalpurebreddogday.com/castro-and-havanese/"

Meilläkin on kotona ollut havannankoira. On puudeliksi sisukas.