perjantaina, maaliskuuta 27, 2009

Halla-aho sai syytteen

Leuka loksahti auki, kun luin tekstikohtia, joihin syyte perustui tästä Uusi Suomi -verkkolehden artikkelista.

"Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen mukaan Halla-aho ”oli laatinut ja internetissä toimittanut yleisön saataville kirjoituksen, jossa islam ja sen pyhät instituutiot yhdistettiin pedofiliaan ja jossa esitettiin, että ohikulkijoiden ryöstely ja verovaroilla loisiminen on erään kansanryhmän kansallinen tai geneettinen erityispiirre”.

Maailma on muuttunut mielettömäksi siinä vaiheessa, kun totuuden kertomisesta rangaistaan. Lisäksi väitteitä ei esitetty Halla-ahon omina käsityksinä vaan osana mielipidekirjoitusta, jossa pohdiskeltiin sananvapautta ja siihen liittyviä kaksoisstandardeja.

Jos syyte uskonrauhan rikkomisesta menee läpi, kaikenlainen islamin arvostelu ja ylipäänsä islamin opetusten totuudenmukainen käsittely on tästä lähtien kiellettyä. Syytteen läpimeno myös tarkoittaisi, että tämän blogin sisällöstä löytyy lainvastaista aineistoa. Kiihottuneet voivat saman tien tehdä tutkintapyynnön poliisille.

Mitä tulee "islamin pyhien instituutioiden ja pedofilian yhdistämiseen", profeetta Muhammad meni naimisiin Aishan kanssa, kun tämä oli kuusivuotias, ja avioliitto saavutti täyttymyksensä, kun Aisha oli yhdeksänvuotias. Näin kertovat islamin omat lähteet. Jos näiden siteeraaminen ja johtopäätösten tekeminen niiden perusteella on kiellettyä, sananvapaudella (sikäli, kun sitä Suomessa on ikinä ollutkaan) voi pyyhkiä takapuoltaan.

Oheiselta sivulta löytyy viitteitä islamin lähteisiin, joista Aishan ikä selviää:
---

From the hadith of Bukhari, volume 5, #234

"Narrated Aisha: The prophet engaged me when I was a girl of six. We went to Medina and stayed at the home of Harith Kharzraj. Then I got ill and my hair fell down. Later on my hair grew (again) and my mother, Um Ruman, came to me while I was playing in a swing with some of my girl friends. She called me, and I went to her, not knowing what she wanted to do to me. She caught me by the hand and made me stand at the door of the house. I was breathless then, and when my breathing became all right, she took some water and rubbed my face and head with it. Then she took me into the house. There in the house I saw some Ansari women who said, "Best wishes and Allah's blessing and a good luck." Then she entrusted me to them and they prepared me (for the marriage). Unexpectedly Allah's messenger came to me in the forenoon and my mother handed me over to him, and at that time I was a girl of nine years of age."

Bukhari vol. 7, #65:

"Narrated Aisha that the prophet wrote the marriage contract with her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old. Hisham said: "I have been informed that Aisha remained with the prophet for nine years (i.e. till his death).""

From the hadith of Muslim, volume 2, #3309

Aisha reported: Allah’s Messenger married me when I was six years old, and I was admitted to his house at the age of nine….

From the hadith of the Sunan of Abu Dawud, volume 2, #2116

"Aisha said, "The Apostle of Allah married me when I was seven years old." (The narrator Sulaiman said: "Or six years."). "He had intercourse with me when I was 9 years old."

From "The History of Tabari", volume 9, page 131

"Then the men and women got up and left. The Messenger of God consummated his marriage with me in my house when I was nine years old. Neither a camel nor a sheep was slaughtered on behalf of me"...(The Prophet) married her three years before the Emigration, when she was seven years old and consummated the marriage when she was nine years old, after he had emigrated to Medina in Shawwal. She was eighteen years old when he died.

From the Encyclopedia of Islam, under "Aisha":

"Some time after the death of Khadija, Khawla suggested to Muhammad that he should marry either Aisha, the 6 year old daughter of his chief follower, or Sawda Zama, a widow of about 30, who had gone as a Muslim to Abyssinia and whose husband had died there. Muhammad is said to have asked her to arrange for him to marry both. It had already been agreed that Aisha should marry Djubayr Mutim, whose father, though still pagan, was friendly to the Muslims. By common consent, however, this agreement was set aside, and Muhammad was betrothed to Aisha... The marriage was not consummated until some months after the Hidjra, (in April 623, 624). Aisha went to live in an apartment in Muhammad's house, later the mosque of Median. She cannot have been more than ten years old at the time and took her toys to her new home."


13 kommenttia:

Jukka Aakula kirjoitti...

Boston Globe rikkoo uskonrauhaa:

http://www.boston.com/globe/spotlight/abuse/

Willow kirjoitti...

Homma-forum ei näköjään toimi, mikähän lienee syy?

Syytteet on heppoiset ja helppo ajaa alas. Ihmettelen suuresti, jos Perussuomalaiset eivät uskalla tehdä Halla-Ahosta ehdokastaan näiden tekaisemalla tekaistujen syytteiden takia.

Tapio Tuuri kirjoitti...

En edes uskaltanut lukea tekstiäsi läpi, koska pelkäsin, että siinä arvostellaan islamia ja pilkataan Muhammadia.

Allah on ainoa Jumala ja Muhammad hänen profeettansa.

Vasarahammer kirjoitti...

Tapio, juuri noin meidän on pian pakko sanoa, jos eteneminen kohti Suomen islamilaista tasavaltaa jatkuu nykyistä tahtia.

Syytteet ovat toki heppoisia, koska artikkelissa selvästi yritetään pilkata lähinnä Mika Illmania eikä somaleita tai muslimeja. Ehkä tämä on se suurin rikos. Don't mess with the Ill Man.

Juha kirjoitti...

Et ole ainoa, jonka leuka loksahti auki.

Anonyymi kirjoitti...

Voisikohan tästä antaa uutisvinkkiä esim. Fox Newsille? Tämä Suomen "sananvapauden" tila pitäisi saada koko maailman tietoisuuteen.

Juho kirjoitti...

Ihmeellistä.

Jos pyhän tekstin mukaan Allah paritteli alaikäisen kanssa, niin sitäkö ei nyt sitten saa sanoa?

Ja kuinka kukaan selväjärkinen voi tuomita Halla-Ahon somalikommentin kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan? Hän itsekin puhuu siitä (kuten myös Allah-kommentistaan) "täkynä". Tietääköhän syyttäjä mitä se tarkoittaa. Halla-Aho myös kysyy heti täkynsä jälkeen

"Onko tämä väite sopimaton?".

Hän myös perustelee väitteensä, ja jatkaa myöhemmin

"Niinpä esitän uudelleen arveluni (jota en käsittele faktana):..."

Eikö näistä asioista saa puhua edes niin, että esittää vain perusteltuja arveluita, ja tuo sen vielä kirjoituksessaan ilmi? Ainakin minä käsitän kiihottamisen ihan toisella tavalla.

Eiköhän tässä oikeusjutussa ole nyt kysymys jostain ihan muusta kuin lain valvonnasta.

Juho kirjoitti...

Ohoh, nyt minulla meni Allahit ja Muhammedit sekaisin. Toisaalta, jos Allah toimi Muhammedin kautta, niin pimpsaa saivat kai molemmat.

Unknown kirjoitti...

Milläköhän nimellä aletaan sitten pedofiilejä kutsumaan? Mohammed oli pedofiili. Siitä nyt ei vaan pääse mihinkään jos parittelee 9-v mimmin kanssa. Vai aletaanko pedofiilejä kutsumaan jollain toisella termillä kuten, seksuaalisesti ikärajoitteinen tai aikuis-seksi allergikko? Tästä tulee taas mielenkiintoista nähdä miten virkamiehet ja poliitikot tästä kiemurtelee ulos...

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä lapsen paneminen voidaan laskea "vähemmistön kulttuurilliseksi erityispiirteeksi", siis sellaiseksi, joka jo lähtökohtaisesti on Suomen valtiovallan erityisessä - vaikkakin mieleni tekisi sanoa "erikoisessa" - suojeluksessa.

(Vastuuvapauslauseke idiooteille: Yllä lausumani on tarkoitettu sarkastiseksi heitoksi eikä sitä tule ottaa vähemmistöjen erityisoikeuksia arvostelevana kansalaismielipiteenä. Sen ei myöskään ole tarkoitus kiihottaa ketään mitään vähemmistöryhmää vastaan, eikä kirjoittaja ota vastuuta sen lukijassa mahdollisesti herättämistä mielikuvista tai tunnetiloista.)

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Vaikka syytteet ovat heppoiset - niiden perusteella Halla-aho tuomitaan. Sakkoa tulee ja ehdonalaista.

Suomi ei ole oikeusvaltio, noilla 'syytteillä' ja heppoisemmilakin hyväveliverkosto alistaa kenet lystää.

IDA kirjoitti...

Kuka tunnustaa olevansa niin tyhmä, että toteaa olevansa vielä lainkuuliainen Suomen kansalainen?

Willow kirjoitti...

Pallo on nyt Soinilla ja Soini ja Perussuomalaiset on heitetty samaan ansaan. Jos Soini/puoluehallitus hylkää Halla-Ahon ehdokkuuden perussuomalaiset samalla hyväksyy sen, että islamin arvostelu jotenkin lähtökohtaisesti olisi väärin Suomessa, tähänhän tällä pyritään, kriminalisoimaan islamin arvostelu. Kristinuskoa ja Jeesusta täällä saa tietysti pilkata yllin kyllin, mutta islamia ei ilmeisesti saisi arvostella edes aiheesta. Islam on vasemmistolaisille pyhä lehmä, lähes yhtä pyhä kuin stalinismi.

Jos koskaan niin nyt on Soinin hetki Tässä on vaakakupissa sananvapaus, demokratia ja koko Suomen tulevaisuus ja tietysti myös Perussuomalaisten tulevaisuus.