tiistaina, toukokuuta 27, 2008

Islamisaation torjuntaa käytännössä

Australiassa Sydneyn lähellä sijaitsevan Camdenin kaupungin asukkaat tekivät tänään oman yhteisönsä kannalta historiallisen päätöksen. He onnistuivat torjumaan islamilaisen koulun rakentamisen omaan kaupunkiinsa. Camdenin kaupunginvaltuusto hylkäsi yksimielisesti rakennusluvan, joka olisi oikeuttanut Sydneyssä majaansa pitävän koraaniyhdistyksen (Dar Tahfez El-Quran) rakentamaan islamilaisen koulun 1200 oppilaalle. (Camden Advertiser)

Poliittisen korrektiuden aikakaudella on käytännössä mahdotonta vastustaa kyseisen kaltaista hanketta pelkästään siksi, että asukkaat eivät halua islamin levittäytyvän omaan kaupunkiinsa. Näin on siitä huolimatta, että kouluhankkeen takana oli epämääräinen yhdistys, jonka taustavoimiin kuuluu Muslimiveljeskunta, ja hankkeen rahoitus tulee lähes kokonaisuudessaan Saudi-Arabiasta.

Asukkaat perustelivat vastustuksensa pelkästään kaavoitus- ja ympäristösyillä. 1200 oppilaan islamilainen koulu muuttaisi kaupungin ilmettä ja lisäisi liikennettä, koska noin 50 000 asukkaan Camdenin kaupungissa asuu ennestään vain vähän muslimeja (noin 150 perhettä) ja valtaosa oppilaista kuljetettaisiin kouluun Sydneystä.

Gates of Viennan mukaan rakennuslupahakemuksen jättivät arkkitehdit eikä koraaniyhdistys. Miksi yhdistys ei esiintynyt omalla nimellään? Yhdistys on ollut olemassa vuodesta 1986, ja sen tilillä oli rahaa 346 000 Australian dollaria. Muita varoja ei ollut, joten on luonnollista kysyä, mistä tulee rahoitus 19 miljoonaa maksavaan kouluprojektiin. Koraaniyhdistys on ilmoittanut valittavansa päätöksestä paikalliseen maa- ja ympäristöoikeuteen.

Jos oikeuskäsittely venyy ja käy monimutkaiseksi, Camdenin asukkaiden oikeudenkäyntikulut voivat kasvaa huomattaviksi. Vastaavasti toisella puolella on käytössä saudien käytännössä pohjaton kukkaro, eli islamilainen koulu voi hyvinkin nousta Camdeniin.

Todellinen syy islam

Vaikka viralliset perustelut noudattaisivat poliittisen korrektiuden pelisääntöjä, Camdenin asukkaiden valtaenemmistö luultavasti vastusti koulua, koska se oli islamilainen. BBC:n uutisen mukaan 70-vuotias paikallinen asukas sanoi: ”Vuonna 1983 Lontoon kaduilla muslimikulkue huusi lakkaamatta: ’Jos me saamme Lontoon, me otamme koko maailman.’ Älkää antako heidän ottaa Camdenia.”

Se, että islam ei kelpaa perusteeksi vastustaa koulun rakentamista, kertoo kuitenkin vain länsimaisesta yhteiskunnasta itsestään. Ihmiset eivät uskalla sanoa, mitä todella ajattelevat, koska he pelkäävät syytöksiä rasismista ja ksenofobiasta. Poliittisesti korrekti media on hanakasti etsimässä salattuja motiiveja ja heiluttamassa leimakirvestä.

Kuitenkin moskeijan ja islamilaisen koulun rakentamista voi vastustaa hyvällä omatunnolla pelkästään islamin takia etenkin, jos rahoitus tulee Saudi-Arabiasta. Kyseinen valtio ei nimittäin salli muiden uskontojen kuin islamin harjoittamista omalla maaperällään. Myös muissa islamilaisissa maissa muiden uskontojen harjoittamista on voimakkaasti rajoitettu.

On täysin käsittämätöntä, että länsimaat sallivat saudien rahoittaa lännelle ja länsimaiselle elämäntavalle vihamielisen islamin versionsa levittämistä omissa yhteiskunnissaan. Tavallisten ihmisten pitäisi vain alistua ja olla suvaitsevaisia, kun heidän asuinalueensa muuttuvat tunnistamattomiksi ja heistä itsestään tulee muukalaisia omassa maassaan.

2 kommenttia:

Esa kirjoitti...

Mikä pettymys, toivoin että artikkeli olisi käsitellyt keinoja, miten Islamisaatiota voidaan torjua täällä kotomaassa...
Australiahan on käsittääkseni ylipäätään tunnettu paratiisina, jossa äbäläwäbälä-syöpää ei suuremmin suvaita.

Vasarahammer kirjoitti...

Samat keinot pienillä variaatioilla toimivat kaikkialla. Jos tutustuit tuohon Camdenin tapaukseen, se kertoo islamisaation edenneen Australiassa paljon pitemmälle kuin täällä.