torstaina, maaliskuuta 21, 2024

Deep State haluaa viedä Trumpin omaisuuden

 

Helsingin Sanomien pääkirjoitus analysoi Donald Trumpin taloudellista ahdinkoa mutta tekee valitettavasti täysin väärät johtopäätökset ahdingon syistä. Helsingin Sanomien mukaan Trump on valehtelullaan saattanut itsensä pinteeseen. Näinhän asia ei ole. Trumpin toimintatapa on hänen toimialallaan aivan normaali.


Lisäksi itse oikeudenkäynti on siviilioikeudenkäynti, jossa ei ole kyse rikoksesta. Oikeudenkäynnissä on yksi omituinen piirre. Siitä puuttuu kokonaan vahinkoa kärsinyt osapuoli. Helsingin Sanomat antaa ymmärtää, että Trump olisi muka huijannut pankkia käyttäessään kiinteistöjään vakuutena. Kuitenkin itse oikeudenkäynnissä pankki ja vakuutusyhtiö eivät esiintyneet lainkaan. Oikeudenkäynnissä ei ollut vahinkoa kärsinyttä osapuolta.Pankki ja vakuutusyhtiö olivat saaneet rahansa aikoja sitten.


Demokraatit ja piirisyyttäjä Letitia James olivat suunnitelleet kuvion etukäteen ja tarkoituksena oli köyhdyttää Donald Trumpia, jotta tämä ei kykenisi kamppailemaan presidenttiydestä New Yorkin oikeudenkäynti oli osa oikeudenkäyntien sarjaa, jonka tarkoituksena on saada Trump kiikkiin keinolla millä hyvänsä. Sarjan seuraava jakso nähdään Georgiassa, jossa pahasti ryvettynyt syyttäjä Fani Willis pääsi yllättäen takaisin syyttäjäksi, vaikka hän oli suhmuroinut rahaa poikaystävälleen Dwayne Wadellle.


HS ”analysoi” Trumpin ahdinkoa Väitteet järjestelmällisestä valehtelusta ovat seuranneet Trumpia koko tämän uran ajan. Nyt siitä asiasta on tuomioistuimen päätös. Rahoittajien luotto Trumpiin näyttää horjuvan. Trumpin poliittinen luottokelpoisuus tulee äänestäjien arvioitavaksi syksyllä.


Trump on todellakin taloudellisessa ahdingossa juuri nyt mutta se ei johdu valehtelusta vaan siitä, että sakot ovat Trumpin omaisuuden arvoon nähden todella suuria. Letitia Jamesin ja tuomari Arthur Engoronin toimintaa voi luonnehtia lähinnä maantierosvoukseksi.


Mitä tulee Trumpin ”luottokelpooisuuteen äänestäjien edessä, tähän mennessä oikeusjärjestelmän väärinkäyttö istuvan presidentin merkittävimmän vastaehdokkaan tuhoamiseksi ei ole vähentänyt Trumpin kannatusta vaan joka kerta kannatus on lisääntynyt.


Ihmiset eivät ole niin tyhmiä kuin Demokraatit ja Joe Bidenin oikeusministeriö kuvittelevat heidän olevan. Useimmat ymmärtävät, että kyse on politisoituneesta oikeudenkäytöstä


HS antaa ymmärtää, että Sorosin rahoittama syyttäjä Letitia James olisivat oikeuden asialla. Näin ei tietystikään ole. Oikeudenkäynti pidettiin New Yorkissa. Monet pitävät Trumpin kohtelua erikoistapauksena ja muut kiinteistösijoittajat saisivat reilumman kohtelun. Syyttäjä Letitia James yritti näin kertoa mutta on vielä epäselvää, miten tuomio vaikuttaa kiinteistöaalaan New Yorkissa, kun syyttäjä hyökkää yksittäisiä liikemiehiä vastaan. New Yorkin kaltaiset siniset osavaltiot menettävät jatkuvasti asukkaita, jotka ovat kyllästyneet rikollisuuteen ja korkeisiin veroihin Mielivaltainen oikeudenkäyttö tuskin lisää luottamusta.


Lopuksi sanon, että ihmettelen,miten suomalaiset valtamedian toimittajat eivät ymmärrä Trumpin oikeudenkäyntien todellista luonneetta ja sitä, että oikeussalirumban taustalta löytyvät tahot eivät ole kiinnostuneita laista ja oikeudesta vaan käyttävät oikeudenkäyntejä aseena poliittista vastustajaansa vastaan. Lavrenti Berija katsoisi näitä oikeudenkäyntejä hyväksyvästi, koska niissä syyllinen on tiedossa ennen rikosta..


Sen sijaan HS:n toimittajien ja muiden ns. analyytikkojen sitoutumista demokraattien lanseeraamaan oikeussalimaratoniin ei voi kuin ihmetellä. Demokratiassa äänestäjä päättää, ei tuomioistuin. Vähän aikaa sitten osa demokraattijohtoisista osavaltioista yritti tehdä Trumpista vaalikelvottoman sillä perusteella, että Trump muka olisi syyllistynyt kapinaan protestoidessaan vuoden 2020 presidentinvaalissa esiintynyttä vaalivilppiä, jota amerikkalaisen liberaalimedian narratiivissa kutsutaan ”suureksi valheeksi”. Yhdysvaltojen korkein oikeus kuitenkin säilytti järrkensä eikä sallinut yksittäisen osavaltion tuomita opposition kärkiehdokasta vaalikelvotttomaksi osavaltion yksipuolisella päätöksellä.


Kaikkia demokraattien Trumpia vastaan toteuttamia toimia voi ilman omatunnon tuskia kutsua vaalihäirinnäksi, jonka jäljet johtavat istuvaan presidenttiin ja hänen hallintoonsa. Deep State ei aio sallia Trumpin valitsemista presidentiksi.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

samahan se on nyt meillä. Vaaleissa kansa "äänesti väärin" ja nyt demarit muun vasemmiston kannattamana ajavt sakilaisten avulla poliittisia lakkoja hyväksikäyttäen kumoon vaaleissa voittanutta "äärioikeistolaista" hallitusta ja eduskuntaa.
Huru-ukko

Vasarahammer kirjoitti...

Huru-ukko: Vaaleissa kansa "äänesti väärin" ja nyt demarit muun vasemmiston kannattamana ajavt sakilaisten avulla poliittisia lakkoja hyväksikäyttäen kumoon vaaleissa voittanutta "äärioikeistolaista" hallitusta ja eduskuntaa.

Siinähän ajavat. vaaleissa äänestäjä päättää.

Anonyymi kirjoitti...

Hesari voisi vaihtaa nimensä : Helsingin demokraattiset sanomat.

Vasarahammer kirjoitti...

Tällä videolla on analysoitu vähän, miten asiassa tulee käymäänhttps://www.youtube.com/watch?v=JQYJaN0jncA

Vasarahammer kirjoitti...

Anonyymi:"Hesari voisi vaihtaa nimensä : Helsingin demokraattiset sanomat."

Aivan hyvin voisi. Trumpin omaisuuden takavarikoinnissa on kyse kommunismista puhtaimmillaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä ja naulankantaan osunut kirjoitus. Juuri näin ajattelevia on onneksi USAssa paljon, jopa enemmistöksi asti, mikä on tärkeää, koska siellä vaalit käydään. Ihmetellyt useasti Trumpin vastaisen materiaalin määrää lehdistössämme ja muussakin mediassa.