tiistaina, elokuuta 18, 2015

Vastaanottokeskus polkaistiin pystyyn


Viisi päivää sitten uutisoitiin, kuinka Kirkkonummella sijaitsevaan Evitskogin kylään aiotaan avata väliaikainen turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus. Vuonna 2009 kylään oltiin perustamassa vastavaa keskusta mutta hanke kariutui paikallisten asukkaiden vastustukseen.

Tällä kertaa hanke ei kuitenkaan kariutunut, koska hankkeen valmistelu tehtiin salassa julkisuudelta. Kirkkonummen kunnan johto sai tietää asiasta vasta viikkoa ennen keskuksen avaamista. Kunnanjohtajan mukaan Maahanmuuttoviraston ei tarvitse kysyä kunnalta mitään lupaa mutta toivoi, että virasto kertoisi asiasta julkisesti. Helsingin Uutiset tiesi myös kertoa, että entisen Aktiivi-instituutin tiloissa asustaa väliaikaisesti etupäässä virolaisia, jotka ovat töissä pääkaupunkiseudulla.

Pikavippiparonin vastaanottokeskusbisnes

Vastaanottokeskus toimii yksityisen KN-keskuksen tiloissa. Sen omistaa yksityinen yhtiö nimeltä Aktiivikeskus kiinteistö Oy. Yrityksen toimitusjohtajana ja hallituksen varsinaisena jäsenenä toimii henkilö nimeltä Tuomo Mäki.

Mäki on aiemmin tullut tunnetuksi pikavippifirmojen pyörittäjänä. Mäen yritykset tunnettiin nimellä ”Tuomon tuvat”, jolla internetistä löytyy runsaasti aineistoa ja keskustelua. Viisi vuotta sitten Ylen MOT-ohjelmassa tutkittiin pikavippiparoneita ja Mäen nimi nousi siellä esiin. Totean sen verran, että Mäen pikavippibisnesten toimintatapa ja omistusjärjestelyt eivät välttämättä kestä päivänvaloa. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt yhteistyötä Maahanmuuttoviraston kanssa.

Virolaiset häädetään

Kuten aiemmin mainitsin, KN-keskuksen tiloissa asustaa enimmäkseen virolaisia rakennusmiehiä. Jostain syystä kukaan ei ollut muistanut kertoa heille uusien kulttuurillisesti rikkaampien asukkaiden saapumisesta. Töihinlähtöä valmisteleville virolaisille kerrottiin tylysti, että heillä on tunti aikaa tyhjentää soluasuntonsa. Miehet lähtivät kuitenkin töihin tyhjentämättä soluasuntojaan.

Kun he palasivat takaisin, heidän tavaransa lojuivat yhdessä kasassa liikuntasalin lattialla. Virolaiset työntekijät olivat oman ilmoituksensa mukaan maksaneet kuukauden vuokran, ja heidän häätönsä oli laiton.

Asia nousi otsikoihin Suomenlahden eteläpuolella, jossa paikallinen Öhtuleht kertoi asiasta (suomenkielinen lyhennelmä). Lehtijutussa virolaiset ihmettelivät, kuinka 98 prosenttia pakolaisista oli nuoria miehiä. Lisäksi useimmilla oli uudet älypuhelimet ja tabletit, joihin virolaisen rakennusmiehen palkka ei välttämättä riitä. Virolaiset joutuivat viettämään yönsä urheilusalin katsomossa, mistä on kuva Öhtulehden artikkelissa.

Nettitietojen mukaan venäläisten ja afrikkalaisten välille olisi syntynyt käsikähmää, ja poliisikin jouduttiin kutsumaan paikalle. Vastaanottokeskuksen uusista asukkaista on otettu kuvia, joiden perusteella he ovat varsin hyvin pukeutuneita ja useimmat kuvissa olevat räpläävät kännykkäänsä.

Valtamediaa ei vastaanottokeskuksen toiminta ole toistaiseksi juuri kiinnostanut. Vain valtamedian lainsuojattomaksi julistama MV-lehti on kertonut keskuksen tapahtumista.

Maahanmuuttovirasto toimii törkeästi

Tapauksessa on useita arveluttavia tekijöitä. Ensinnäkin Maahanmuuttovirasto tekee yhteistyötä hämärän bisnesmiehen kanssa, joka rikkoo tekemiään vuokrasopimuksia surutta, kun Maahanmuuttovirasto tuottaa veronmaksajan rahoilla paremmin tuottavia vieraita. Toiseksi kunnalle ja paikallisille asukkaille kerrottiin turvapaikanhakijoiden tulosta vasta viime hetkellä. Ilmeisesti paikallisten asukkaiden vastustus oli ennalta tiedossa, ja salamyhkäinen toimintatapa valittiin tästä syystä.

Sisäministeri Petteri Orpo julkaisi 20.7.2015 tiedotteen, jossa ilmoitetaan Suomen ottavan vastaan 792 turvapaikanhakijaa ”Välimereltä”. Kirkkonummelle saapuneet kuuluvat ilmeisesti tähän ryhmään tai sitten he ovat vain sellaisia, joille ei muualta löytynyt tilaa. MV-lehden mukaan pakolaiset ovat ”afrikkalaisia rikkaita lapsia”, jotka ovat tulleet Hollannin ja Ruotsin kautta Suomeen. Keskukseen olisi myös tulossa täydennystä 400 turvapaikanhakijan verran, mikä tietää lähtöpasseja keskuksessa asuville virolaisille, venäläisille ja puolalaisille.

Tässä vaiheessa herää kysymys, miksi Suomi käsittelee näiden henkilöiden turvapaikka-anomukset, jos he kerran ovat tulleet kahden turvallisen maan kautta Suomeen. Miksi näitä ihmisiä ei välittömästi palauteta edelliseen turvalliseen maahan?

Symbolisesti työtä tekevien virolaisten, venäläisten ja puolalaisten häätö joutilaiden nuorten muslimimiesten tieltä kertoo Suomen valtion prioriteeteista kaiken olennaisen. Maahanmuuttoteollisuus tarvitsee raaka-ainetta, jotta veronmaksajan rahaa saadaan polttaa.

Turvapaikanhakijoille ainoa oikea ratkaisu olisi välitön passitus takaisin sinne, mistä he ovat tulleetkin. Mikä tahansa omien kansalaisten etua ajatteleva valtio tekisi niin, koska näille miehille ei ole kysyntää työmarkkinoilla ja he jäävät todennäköisesti sosiaaliturvan varaan.

Suomi ei kuitenkaan tee näin, vaan virkamiehet, poliitikot ja näitä korruptoiva maahanmuuttobisnes toimivat yhdessä veronmaksajan edun vastaisesti. Vaikka suurin osa miehistä todennäköisesti saa kielteisen turvapaikkapäätöksen, eli he eivät ole Geneven sopimuksen tarkoittamia pakolaisia, he saavat jäädä maahan ”toissijaisen suojelun” perusteella, kiitos entisen maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thorsin, jonka aikana maahanmuuttolainsäädäntöä löysennettiin.

Monelle saattaa olla yllätys, että ”hädänlaiset” eivät oikeasti näytä kärsineiltä vaan varsin hyvinvoivilta. Lisäksi he ovat enimmäkseen nuoria muslimimiehiä eikä heidän joukossaan ole vanhuksia, naisia eikä lapsia.

Iltalehti kysyi Vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja Kati Vahteralta, miksi turvapaikanhakijat ovat enimmäkseen nuoria miehiä. Vahtera selittää:

”Hostellin huoneet ovat pieniä, kahden hengen huoneita tai sitten suuria, 14 hengen tiloja ja niihin nuoret miehet voidaan sijoittaa helpommin kuin esimerkiksi perheet, Vahtera kertoo.
Tällä tavoin perheille ja esimerkiksi yksin tulleille naisille on voitu järjestää tiloja muista vastaanottokeskuksista vapautuneista huoneista.”
Vahtera ei kuitenkaan kerro, miten suuri osa tulijoista on perheitä tai yksin tulleita nuoria naisia. Valtaosa Välimeren ylittäjistä on nuoria muslimimiehiä, minkä kaikki voiman pimeän puolen edustajat jo tietävät.

16 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kun tätä tuoreinta episodia katselee, niin voi todeta kyseessä olevan joko totaalisen vittuilun tai totaalisen alistumisen.

Vasarahammer kirjoitti...

Ykä: "Kun tätä tuoreinta episodia katselee, niin voi todeta kyseessä olevan joko totaalisen vittuilun tai totaalisen alistumisen."

Ehkä siinä on vähän molempia. EU:n liittovaltion provinssin hallinnolla ei ole sananvaltaa eikä pokkaa vastustaa. Lisäksi on virkamiehiä, jotka tykkäävät kansalaisten kyykyttämisestä ja siitä, että oma yksikkö saa vastuuta ja ennen kaikkea rahaa tuhlattavaksi.

Jos puen foliohatun päähän, sieltä näkee, että Immoskausti oli järjestetty juttu, jonka tarkoituksena oli saada Perussuomalaiset hiljaisiksi ja keskittymään muihin asioihin samalla, kun maahan rahdataan satoja karva-ankkureita ja perustetaan uusia vastaanottokeskuksia.

Viesti on se, että te ette voi meille mitään. Me tehdään mitä me halutaan. Samalla sisäministerinä toimii poliittisen kyvyttömyyden perikuva, nahjusmainen Petteri Orpo, joka on ministerinä vaalipiirisä ansiosta ja jonka paras ominaisuus on kyky keksiä selityksiä, miksi me ei oikein voida tehdä mitään.

Tvalve kirjoitti...

Kati Vahtera lohdutti , että uusissa järjestelyissä virolaisilla on sentään katto pään päällä,,,,

Näinkö tämä tulee olemaan tulevaisuudessa kantasuomalaisten osa? Olkaa onnellisia, että on edes katto pään päällä. Sopeutukaa !!

Oinomaos kirjoitti...

Petteri Orpo, tuo nössö RKP:n marionetti, jäi heti ministeriuransa alkumetreillä kiinni valehtelusta, mutta tästäkään valtamedia ei kirjoita tavuakaan.

Sen sijaan valtamedia pakkosyöttää sitä, että maailmassa on vallan hirmuinen hätätila jonka seurauksena Suomen pitää kantaa vastuunsa "sotalapsista". Kirkkonummelle notkumaan tulleet ovat konkreettinen osoitus siitä, mikä on karu todellisuus: öykkäröiviä elintasopakoloisia, jotka olisi heti rajalta pitänyt käännyttää.

SPR tietysti näkee tässä taas tilaisuuden tehdä ISOA tiliä, mutta Mänttä-Vilppulan tapaus osoittaa minkälaisia rahanahneita ylimielisiä öykkäreitä ne ovat. Suomalaisten tilanteesta ja huolista viis, pääasia että pääsevät taas rahastamaan. Sitähän ne ovat tehneet ainakin vuodesta 1990, tästä pitää aina muistaa mainita.

Taistellaan, veljet ja siskot! Tämä hullutus pitää saada loppumaan, muuten rupeavat Hell-singissä, Turussa ja muuallakin käsikranaatit paukkumaan kuten esimerkiksi Ruotsissa.

Kari kirjoitti...

Muslimiyhteiskunta on viritetty jatkuvaan jälkeläisten tuottamiseen neljine vaimoineineen ja sitä kautta uusille alueille laajenemiseen, misssä luvassa orjavaimoja ja haltuunotettavaa varallisuutta. Jos tämä estetään, niin nuoret miehet alkavat tappamaan toisiaan, sillä vanhemmat miehet ovat vieneet varallisuuden ja naimaikäiset naiset, eikä heillä ole etenemismahdollisuuksia elämässään, joten he alkavat tappamaan toisiaan, kunnes elintilaa alkaa taas löytymään. Tuossa epävakaassa tilanteessa osa nuorista miehistä lähtee hakemaan muualta valloitettavaa elintilaa. Tästä Kirkkonummellakin on kyse.

Arabien ja muiden muslimien pako johtuu islamin aiheuttamasta yhteiskuntien kurjistumisesta, eikä kyse ole niinkään pakolaisista, vaan migraatiosta ja muslimien ristiretkestä.

Muslimien pako islamilaisia olosuhteita ja heidän vastaanottamisensa tänne on varma keino tuottaa ideologia ja sen haitat muuttajien mukana tänne omaksi tuhoksemme.

Kaikki nykyiset puolueet ja heidän äänestäjänsä sekä kannattajansa osallistuvat näihin väestönvaihto talkoisiin ja Suomen romuttamiseen. Mikään puolue ei osallistu nuorten muslimimiesten hyökkäyksen torjuntaan. Ei edes ymmärrä, että jotain torjuttavaa olisikaan.

Vasarahammer kirjoitti...

Kari on tuossa oikeassa. Jos tutkii esimerkiksi Syyrian väestökehitystä, vuonna 1960 maassa oli noin 4,5 miljoonaa asukasta. Nykyisin asukkaita on lähes 23 miljoonaa.

Islamilainen yhteiskunta tuottaa valtavat määrät nuoria miehiä, joille ei riitä järkevää tekemistä eikä aviopuolisoa. Nämä miehet tulevat Eurooppaan elätettäviksi.

Koska heille ei täältäkään löydy järkevää tekemistä, on varsin todennäköistä, että he aiheuttavat täällä ongelmia rikollisuuden ja jihadismin muodossa. Joku virolainen rakennusmies sanoi jossain MV-lehden jutussa, että nämä tulijat aiheuttavat Suomelle vielä ongelmia. Hän oli tässä asiassa täysin oikeassa.

Nyt eletään Camp of the Saints -skenaariota, jossa EU-maiden ja EU:n johto eivät ymmärrä, minkä kanssa ollaan tekemisissä. Tästä syystä kaikki parannuskeinot tilanteeseen vain muuttavat asioita huonompaan suuntaan. Mitä enemmän tänne otetaan turvapaikanhakijoita, sitä enemmän uusia tulijoita löytyy.

Ainoa toimiva ratkaisu on estää laittomien tulijoiden maahanpääsy, kuten Australiassa. Lisäksi Schengenin sopimuksen (vähintään tilapäinen) purkaminen ja rajatarkastusten palauttaminen auttaisivat. Tähän kuitenkin vaaditaan sellaista päättäväisyyttä, jota EU-maiden selkärangattomilla poliitikoilla ei ole. Näin he vain ajelehtivat ja antavat kaiken tapahtua, kuten Petteri Orpo tekee.

Bogreol kirjoitti...

Julia Caesar kirjoittaa Snaphanenissa Ruotsin pimeistä voimista, joiksi hän lukee nämä Afrikasta ja Lähi-idästä tulleet murhaajat, sotarikolliset ja terroristit. IKEA-murhaan syyllistynyt eritrealainen oli kaksi kertaa hakenut turvapaikkaa Ruotsista. Hänellä oli oleskelulupa Italiassa, mutta siellä täytyy elääkseen tehdä työtä, Ruotsi elättää vaatimatta vastinetta. Eikä Maahanmuuttovirasto kovin aktiivisesti toimi hakijan palauttamiseksi Italiaan. Media kohtelee tekijää uhrina, ja kirjoittaa murhatuista ruotsalaisista, että sattuivat vaan olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. Eikä tässä kaikki, vaan kun idiootti sosiaalidemokraattinen pääministeri vihdoin avaa suunsa kuusi päivää murhan jälkeen, hän sanoo "Meidän täytyy auttaa ihmisiä, jotka pakenevat sodan ja sorron aiheuttamaa uhkaa, väkivaltaa, raiskauksia ja murhaamista". Ruotsi on sodassa, eivätkä sen päättäjät edes huomaa sitä. Turvapaikkahuijaus on täysin yleistä, karkotuksia ei panna täytäntöön, tai laittomasti maassa olijat ovat kyllä etsinnässä (eftersökta), mutta elävät edelleen humanitaarisen suurvallan veronmaksajien laskuun, saaden ilmaisen terveydenhoidon, hammashoidon ja lapset kouluun. (Sveriges mörka krafter)
Näyttää, että meillä toistuu sama holtiton ja viranomaisten siunaama meno.

Vasarahammer kirjoitti...

Tästä Helsingin Uutisten jutusta käy ilmi, että Maahanmuuttovirasto ei tutkinut palveluntarjoajan taustoja eikä välittänyt maksuhäiriöistä:

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/310114-kohutun-pakolaiskeskuksen-taustayritysta-haetaan-konkurssiin

Vasarahammer kirjoitti...

Bogreol:
IKEA-murhaaja oli selvästi tyypillinen asyylituristi eli ei halunnut lähteä Ruotsista Italiaan, jossa hänellä oli oleskelulupa, koska Italiassa olisi joutunut tekemään työtä elääkseen.

Ruotsi antoi kuitenkin miehen notkua ja hakea turvapaikkaa pariin kertaan. Tällaisia ovat ne Ruotsin vihreiden paapomat "paperittomat" eli hylätyn turvapaikkahakemuksen jälkeen maahan jääneitä.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt voisi tilata nootin tänne. Viron, Venäjän ja Puolan valtioiden kannattaisi lähettää Suomen valtiolle virallinen nootti ja riitauttaa asia sekä vaatia selitystä.

Imulippo kirjoitti...

Toivottavasti Venäjä miehittää Suomen asap ja estää tämän monikultturismi-painajaisen leviämisen ja syvenemisen, itsestämme ei selvästikään siihen ole.

Bogreol kirjoitti...

Toimittelijat käyvät katsomassa nyt Kosilla, kuinka epätoivoiset ihmiset pakenevat turvaan ja vapauteen. YLE mukana. Martin Pennings kirjoitti Snaphaneniin, että hän tunsi myös sydämensä särkyvän noista näyistä, kunnes otti asiosta selvää. Toimittajien tarinoita voi kutsua Nick Daviesin mukaan "Flat Earth stories", ne ovat totta, kunnes joku ottaa ja tutkii asiaa.

Suurin osa Kosille tulijoista ovat saaneet Libanonissa, Jordaniassa ja Turkissa hyvän vastaanoton, he eivät ole vaarassa, silti he haluavat lähteä Turkista helpon puolen tunnin venematkan päähän Kreikkaan. Tulijat ovat suhteellisen vauraita. Osa ottaa hotellihuoneen ja viettää aikaa uima-altaalla ennenkuin pääsevät lähtemään Eurooppaan. Nykyajan pakolaisina he huolehtivat WiFi-yhteyksistä ja kännyköistään voidakseen ylläpitää sosiaalisia suhteitaan. Hyvin pienen vauraan vähemmistön huoltaminen tehdään suuren todella avuntarpeessa olevan Syyrian lähimaihin jääneen joukon kustannuksella. Tulijat eivät ole aitoja avuntarpeessa olijoita, heidän ympärillään pyörii turvapaikkateollisuus, he ovat pääasiassa muslimi-seikkailijoita ja onnenonkijoita.

Eurooppalaisten poliitikkojen kypsymättömyys ilmenee näiden tulijoiden auttamisessa, EU hyväksyi juuri 2,4 mrd euron lisärahoituksen Välimeren siirtolaisongelmaan, ja Kreikka saa rahaa samaan tarkoitukseen. Samaan aikaan Lähi-idän alueelle jääneiden pakolaisten ruoka-annoksia puolitetaan, koska YK:n ruokaohjelmassa ei ole tarpeeksi rahaa. Länsi-Euroopassa ei ole enää valtavirran toimittajia, jotka etsisivät tosiasioita, on vain vasemmistolaisen ideologian valtaamaa tarinankerrontaa. Eikä tavallisella kansalla ole enää valtaa EU:n hallinnoidessa asioita. (Asylumseekers in Kos rich and in no danger)

Becker kirjoitti...

Näitä on tosiaan tullut Ruotsiin mm.yksityssuihkareilla. Hyvinpukeituneita Samsoniten laukkuja raahavia ylimielisiä "pakolaisia."

Lakeudenmies kirjoitti...

Täytyy myöntää taas että tätä luiessa tuli ottaa muutama miettimistauko, juoksennella vähän pihalla ja jatkaa taas, rupesi meinaan veri virtaamaan ihan väkisin väärään suuntaan useamman kerran.

Olen usein pauhannut tämän näennäisdemokratian töppäilyjen kanssa, mutta tämä ylittää jo pisteen missä se olisi naurettavaa. Kuinka julkishallinnollinen toimielin voi tehdä salaisia (tai siis eihän ne virallisesti salaisia ole, harvojen tiedossa vaan) päätöksiä ja pakottaa sitten jonkun toisen organisaation maksamaan näistä syntyvät kulut, liitännäiskuluineen? Ja kuinka julkishallinnollien toimielin kykenee tekemään tällaisia päätöksiä ilman asiallista tarjouskilpailua? Lisäksi takaraivossa kaikuu ajatus siitä että kuinka julkishallinnollinen toimielin kykenee tällaisen toiminnan tekemään ilman julkisen mielipiteen suorittamaa teloitusoperaatiota?

TOkihan ymmärrän sen miksi asia tehtiin salassa, koska edellinen ennakkotapaus oli olemassa missä kansalaiset pystyivät tekemään tyhjiksi huolella valmistellun asian ja useat huolella tupakoidut työtunnit omaamalla väärän mielipiteen.

Otetaan mahdollisuus mielipiteen esittämiseen pois.
Ongelma ratkaistu.

Vasarahammer kirjoitti...

Lakeudenmies: Tieto Suomen viranomaisten salamyhkäisestä ja itsevaltaisesta toiminnasta lähtee lähiaikoina kansainväliseen levitykseen blogeissa eri kielillä. En tiedä, lohduttaako se ketään tai auttaako mitään, mutta ainakin asiasta on kerrottu.

Koko tämä viimeaikainen iTurvapaikanhakijoiden vyöry ja Kirkkonummen tapaus kertovat, että viranomaiset ovat menettäneet sen vähäisenkin kunnioituksen tavallisen kansalaisen vaikutusmahdollisuuksia kohtaan, joka heillä ennen oli. Asiasta vastaava ministeri Orpo ei tee eikä sano mitään muuta kuin ympäripyöreitä latteuksia ja piiloutuu EU:n ja kansainvälisten sopimusten taakse. Asiat vain tapahtuvat, ja kansalaisen, korjaan alamaisen, on pakko alistua.

Gruvmor - Maria Olsdotter kirjoitti...

Surettaa kovasti, kun näkee miten Suomi on lähtenyt polkemaan ihan sitä samaa tuhoon vievää polkua, jonka päähän Ruotsi nyt on lähestulkoon päässyt. Olisi luullut, että siellä olisi nähty Ruotsin "pakolaispolitiikan" seuraukset ja pyritty niitä välttämään!

Päättäjämme täällä Humanistisessa Suurvallassa™ kuvittelevat kuitenkin yhä ratkaisevansa kaikki maahanmuutosta aiheutuvat ongelmat sillä, että Lisätään Resursseja™ eli heitetään rahatukkuja sinne tänne. Samalla ihmetellään suu ammollaan, miksi Ruotsidemokraattien kannatus lisääntyy ja kansan luottamus valtaa ja tiedotusvälineitä kohtaan rypee pohjamudissa.

Meidän ainut tehtävämme elämässä tuntuu olevan ulkomaalaisten ilmaisen elämän kustantaminen verovaroista. Ja verojahan on pakko korottaa. Mistään ei ikinä saa valittaa, vaan ulkomaalaisten järjettömiä vaatimuksia ja epäkunnioittavaa käytöstä Pitää Ymmärtää™ ja Suvaita™. Tuntuu, että tukehdumme.

Ruotsin valtiollisen TV:n ja radion kallistuma on niin paha, ettei se purtilo siitä varmaan enää koskaan oikene. Ns. väittelyitä on mahdoton katsella tai kuunnella. Propaganda on saanut kosmiset mittasuhteet.

Jotkut uskovat vuoden 2018 vaaleihin, mutta tätä menoa maa on silloin aivan tärviöllä eikä ihan äkkiä mitään massiivista jälleenrakennustakaan voida järjestää. Mihin nämä kaikki elätit oikein pistetään siinä vaiheessa?

Apua.