keskiviikkona, toukokuuta 11, 2022

2000 muulia

 


Monilla amerikkalaisilla ja itsellänikin oli Yhdysvaltojen vuoden 2020 presidentinvaalin jälkeen tunne, että kaikki ei mennyt ihan sääntöjen mukaan. Trumpin kannattajat menivät vaalipäivän iltana nukkumaan siinä käsityksessä, että heidän ehdokkaansa oli voittanut presidentinvaalin.

Yhdysvalloissa puolen yön aikoihin ns. vaa’ankieliosavaltioissa ääntenlasku keskeytettiin. Tämä itsessään vaikutti epäilyttävältä. Kun ääntenlaskenta aloitettiin uudestaan, kävi ilmi, että suurin osa äänistä meni demokraattien presidenttiehdokas Joe Bidenille, joka lopulta ohitti Donald Trumpin kaikissa vaa’ankieliosavaltioissa Arizonassa, Michiganissa, Wisconsinissa, Pennsylvaniassa ja Georgiassa.

Vaalien jälkeen vilppiväitteitä yritettiin tuoda korkeimman oikeuden käsiteltäväksi. Yhtäkään juttua ei kuitenkaan otettu käsittelyyn. Tämä on joidenkin mielestä osoitus, että mitään vilppiä ei itse asiassa tapahtunut. Demokraatit ovat koko ajan väittäneet, että vuoden 2020 vaalit olivat kaikkien aikojen turvallisimmat ja rehellisimmät.

Kun olen katsonut Dinesh D’Souzan dokumentin 2000 muulia, voin hyvällä omatunnolla todeta, että vuoden 2020 presidentinvaalissa harjoitettiin systemaattista vaalivilppiä. Ilman tätä vilppiä presidentin nimi  olisi varmuudella ollut toinen. Donald Trump olisi selvinnyt jatkokaudelle.

Vilpin onnistumisen edellytykset

Voidaan huoletta sanoa, että tietyillä äänestysalueilla ei ole järjestetty rehellisiä vaaleja vuosikymmeniin, jos koskaan. Vilpin suuruutta on rajoittanut saatavilla olevien vaalilipukkeiden määrä. Äänestystuloksen muuttamiseen tarvitaan paljon väärennettyjä ääniä. Niitä ei saa, jos liikkeellä ei ole riittävästi postiäänilipukkeita.

Vuoden 2020 vaalit käytiin korona-aikana. Tämä sai monet osavaltiot lähettämään kaikille vaaliluettelossa oleville oman postiäänilipukkeen. Koska äänestysluettelot tuskin koskaan ovat ajan tasalla, moni saattoi saada ylimääräisiä lipukkeita osoitteessa aiemmin asuneiden nimellä. Liikkeellä oli siis valtava määrä postiäänilipukkeita.

Todettakoon, että presidentti Donald Trump arvosteli postiäänten lähettämistä kaikkiin koteihin jo varhaisessa vaiheessa.

Muitakin vaikuttavia tekijöitä oli. Koronapandemian takia äänen antaminen vaalihuoneistossa katsottiin vaaralliseksi. Tästä syystä monet osavaltiot tarttuivat Facebookin perustaja Marc Zuckerbergin tarjoukseen tuoda laatikoita postiääniä varten. Laatikoita ei kuitenkaan jaettu tasaisesti ympäri osavaltiota vaan ne kohdistuivat suurelta osin demokraattien vahvoille alueille. Zuckerbergin järjestön mukanaolon myötä vaalien järjestelyt tavallaan yksityistettiin.

Zuckerbergin hyväntekeväisyysjärjestö käytti yhteensä 419 miljoonaa dollaria kasvattaakseen äänestysaktiivisuutta lähinnä demokraattien vahvoilla alueilla. Tätä rahoitusta kutsuttiin nimellä ”zuckbucks” tai ”zuckerbucks”. Rahat tekivät monista valtion työntekijöistä demokraattien vaaliaktivisteja.

Yhdysvalloissa osavaltioiden lainsäädäntöelin vastaa vaalien sääntöjen muuttamisesta. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan joissakin osavaltioissa toimeenpanovaltaa edustava osavaltion ministeri muutti omavaltaisesti vaalien sääntöjä.

Postiäänien osalta ratkaisevia muutoksia oli koronapandemian takia tehty päätös keventää postiäänten kelpoisuustarkistusta. Tarkistus tehdään vertaamalla postiäänen kuoressa olevaa allekirjoitusta äänestysluettelon vastaavaan. Tämä on käytännössä tarkoittanut, että tietty prosentti postiäänistä hylätään aina allekirjoitustarkistuksen jälkeen. Vuoden 2020 vaaleissa allekirjoitustarkistusta ei useimmissa tapauksissa tehty lainkaan. Niinpa vuoden 2020 vaaleissa postiäänten hylkäysprosentti oli ennätyksellisen alhainen. Todettakoon, että postiäänen ja sen kuoren välinen yhteys katkeaa, kun postiääni otetaan pois kuoresta ja luetaan vaalitietokoneeseen.

True the vote

Vuoden 2020 presidentinvaalin jälkeen en muista Dinesh D’Souzan ainakaan olleen eturintamassa vaatimassa vaalivilpin tutkimista. Hän on kuitenkin Yhdysvalloissa tunnettu konservatiivinen dokumentaristi. Tästä syystä True the Vote -niminen vaalien seuranta järjestö otti häneen yhteyttä ja kertoi, että heillä on todisteita systemaattisesta vaalivilpistä vuoden 2020 presidentinvaalissa.

True the vote oli hankkinut matkapuhelinyhtiöltä paikannustietoja alueilta, joissa vaalivilppiä epäiltiin harjoitetun. Näitä olivat Arizonan Maricopan piirikunta, Georgian Fultonin piirikunta, Michiganissa Detroitin alue, Wisconsinissa Milwaukeen alue ja Pennsylvaniassa Suur-Philadelphian alue. Lisäksi True the Vote hankki videoaineistoa postiäänille tarkoitettujen laatikoiden vierestä.

Lopputuloksena True the Vote -järjestön Catherine Engelbrecht ja Gregg Phillips löysivät 2000 ”muulia”, jotka kävivät hakemassa postiääniä voittoa tuottamattoman hyväntekeväisyysjärjestön tiloista ja viemässä ne eri puolilla kaupunkia sijaitseviin postiäänilaatikoihin.

Engelbrechtillä ja Phillipsillä oli tiukat kriteerit sille, kuka laatikolla käyneistä laskettiin muuliksi. Georgiassa kriteerinä oli vähintään 23 vierailua postiäänilaatikolla ja viisi vierailua voittoa tuottamattoman järjestön tiloissa hakemassa lisää postiääniä.

Tarkoituksena oli löytää tapaukset, jotka olivat mahdollisimman kaukana normaalista äänestäjästä, jotta he erottuivat selkeästi massasta. Usein vierailut postiäänilaatikolla ajoittuivat aamuyön hiljaisiin tunteihin. Moni muuli myös kaytti hansikkaita välttääksen sormenjälkien jättämistä äänestyskuoreen.

Tältä sivustolta löytyy taulukko, jossa on laskettu, miten True the Vote – järjestön kriteereillä määritetty vaalivilppi  vaikutti vuoden 2020 vaaleissa. Niitä soveltamalla Trump olisi voittanut Pennsylvaniassa, Georgiassa ja Arizonassa, kun taas Biden olisi pitänyt voittonsa Michiganissa ja Wisconsinissa. Hieman väljemmillä kriteereillä Trump olisi vienyt kaikki vaa’ankieliosavaltiot.

Engelbrechtin ja Phillipsin mukaan vaalivilpin järjesti salaliitto ja kyseessä oli järjestäytynyt rikollisuus.

Kun on katsonut D’Souzan dokumentin, itselleen rehellinen ihminen ei voi uskotella, että vuoden 2020 presidentinvaali olisi ollut rehellinen.

Miksi vaalivilppi?

Se, että valta vaihtuu demokraattien ja republikaanien välillä säännöllisin väliajoin, on olennainen osa amerikkalaista järjestelmää. Miksi kuitenkaan kukaan ryhtyisi nähdyn kaltaiseen vaalivilppiin?

Jotta tämän ymmärtäisi, pitää mennä vuoden 2016 presidentinvaalia edeltävälle ajalle, jolloin Hillary Clintonin kampanja ryhtyi tekemään Trumpista Venäjän asiamiestä ja Vladimir Putinin sätkynukkea. Mitään todisteita ei koskaan löytynyt, vaan koko homma oli sepitetty Trumpin mustamaalamiseksi.

Spekulointi Trumpin Venäjä-yhteyksillä jatkui amerikkalaisessa valtamediassa aina Muellerin raportin julkaisuun saakka. Vaikka Trumpin Venäjä-kytkökset oli osoitettu tekaistuiksi, valtamedia ei koskaan korjannut virheellistä uutisointiaan.

Yritykset syrjäyttää Trump presidentin virasta jatkuivat heti Muellerin raportin jälkeen täysin perusteettomalla virkarikossytteellä.

Trump oli läpikotaisin demonisoitu amerikkalaisessa valtamediassa. Tällä ei ollut mitään vaikutusta Trumpin kannattajiin, mutta demokraatit vihasivat häntä palavasti. Trump oli demokraattien mielikuvituksessa se, joka yhdessä Vladimir Putinin kanssa vehkeili itsensä presidentiksi, vaikka Hillary Clintonin olisi kuulunut voittaa.

Kun ihminen on niin pahasti demonisoitu ja poliittisten vastustajien vihaama, jollekin saattaa syntyä ajatus varmistaa epärehellisin keinoin, että kyseinen henkilö ei enää pääse presidentiksi. Dinesh D’Souzan dokumentti osoittaa, että juuri näin tapahtui.

On Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmän häpeä, että se ei ole tutkinut vuoden 2020 vaaleissa esiintynyttä vaalivilppiä lainkaan eikä ketään ole tuomittu vaalivilppiin liittyvistä rikoksista, vaikka todisteet ovat koko ajan olleet viranomaisille helposti saatavilla.

24 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Erittäin hieno ja vakuuttava dokumentti ko. asiasta, kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

"On Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmän häpeä, että se ei ole tutkinut vuoden 2020 vaaleissa esiintynyttä vaalivilppiä lainkaan eikä ketään ole tuomittu vaalivilppiin liittyvistä rikoksista, vaikka todisteet ovat koko ajan olleet viranomaisille helposti saatavilla."

Oikeusjärjestelmä ja turvallisuuskoneisto joiden piti olla epäpoliittisia ovat siirtyneet tukemaan vain ja ainoastaan demokraatteja,jotka nykymuodossaan ovat lähinnä
kansandemokratiaa ajavia - Sama tapahtui neukkulassakin.Ne tukivat yhtä ja ainoaa demokraattista puoluetta eli Neuvostoliiton kommunistista puoluetta ja valitsivat johtajat.
Itseasiassa toiminnan peittelyynkin on käytetty aivan perinteistä KGB-ajoilta tuttua touhua eli syytetään muita siitä mitä itse on tehty.

Hallinto haluaa yksipuoluejärjestelmän - kansa ei ole vielä innostunut kas kummaa.

Anonyymi kirjoitti...

2024 lähenee

Vasarahammer kirjoitti...

Terho Hämeenkorpi: Erittäin hieno ja vakuuttava dokumentti ko. asiasta, kiitos!

Suomalaisessa valtamediassa kukaan ei tule mainitsemaan 2000 Mules -dokumenttia.

Anonyymi: "Oikeusjärjestelmä ja turvallisuuskoneisto joiden piti olla epäpoliittisia ovat siirtyneet tukemaan vain ja ainoastaan demokraatteja,jotka nykymuodossaan ovat lähinnä
kansandemokratiaa ajavia."

Tammikuun 6. päivän kapinaa ei koskaan tapahtunut. Vaalivilpistä suuttuneet Trumpin kannattajat vain kokoontuivat protestoimaan. Todellinen kapina oli jo tapahtunut eli vaaleilla valittu presidentti korvattiin huijarilla.

Valtiokoneiston eli pysyvän byrokratian lisäksi mukana oli myös joukko republikaaneja, eläkkeelle jääneitä kenraaleja ja tietysti Piilaakson ja muiden taloudellisten valtakeskusten oligarkkeja. Kaiken huipuksi tekijät tunnustivat tekonsa jälkeen päin Time-lehden artikkelissa.

https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/?linkId=110717147

Anonyymi 2: "2024 lähenee" Niin lähenee ja on mahdollista, että sama kabaali yrittää huijata tas. Koronavirusta voidaan taas käyttää hyväksi, jotta kaduille saadaan keräyslaatikot postiääniä varten.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Muistan, kun katselin silloin sitä vaalien tuloslaskentaa. Yhtä-äkkiä juuri niissä ratkaisevissa osavaltioissa Bidenille alkoi paukkua älyttömästi ääniä ja Trumpille ei juurikaan. Mutta onko tietoa siitä, että kuinka laajalle tämä dokumentti on levinnyt Yhdysvalloissa ja minkälainen on sen aikaansaama vaikutus? Nimenomaan siellähän tämän pitäisi puraista.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Ranskankin presidentinvaaleissa ollu epäsuhtaa hylättyjen postiäänestyslappujen kanssa.
Jostain luin, että paljon hylättyjä. Mutta hylätyissä ei juuri Macronin nimeä näkynyt.

Jokatapauksessa uskoni vaalien rehellisyyteen laskee kiihtyvällä vauhdilla, ja onhan Suomessakin eräs pienpuolue kehoittanut äänestämään vain vaalipäivänä saadakseen todenmukaisemman tuloksen.

Pienikin huijaus voi kääntää pakan. Voittihan SDP persut jollain 8000? äänellä ja nyt voidaan nauttia sosialismista sen kaikilla mausteilla katkeraan loppuun asti.

Vasarahammer kirjoitti...

Ykö: "Muistan, kun katselin silloin sitä vaalien tuloslaskentaa. Yhtä-äkkiä juuri niissä ratkaisevissa osavaltioissa Bidenille alkoi paukkua älyttömästi ääniä ja Trumpille ei juurikaan."

Nähdäkseni tämä johtui siitä, että vaalipäivän äänet laskettiin vaalipäivänä ja postiäänet vasta seuraavan vuorokauden aikana. Ne yöllä lasketut olivat suurelta osin näiden muulien keräämiä ääniä.

Anonyymi 3: "Jokatapauksessa uskoni vaalien rehellisyyteen laskee kiihtyvällä vauhdilla, ja onhan Suomessakin eräs pienpuolue kehoittanut äänestämään vain vaalipäivänä saadakseen todenmukaisemman tuloksen."

Itsekin olen alkanut epäilemään. Jos Yhdysvalloissa toteutetaan härski ja suunnitelmallinen vaalivilppi valtakunnallisissa vaaleissa kaikkien nähden, miksi muka täällä oltaisiin rehellisiä?

Ranskan tilantesta en tiedä, mutta Macron on selkeästi valtaeliitin ehdokas ja WEF:n young global leader.

Vasarahammer kirjoitti...

Ykälle vielä jatkan:

"Mutta onko tietoa siitä, että kuinka laajalle tämä dokumentti on levinnyt Yhdysvalloissa ja minkälainen on sen aikaansaama vaikutus? Nimenomaan siellähän tämän pitäisi puraista."

Valtamedia on jo tehnyt "faktantarkistuksia" ja mm. todennut, että paikannustieto on epätarkkaa. Tästä huolimatta poliisi ja armeija käyttävät paikannustietoja hyväkseen. Huomatkaa, että faktantarkistuksen tarkoitus ei ole tarkistaa faktoja vaan mahdollistaa viestin sensurointi sosiaalisissa mediassa ja hakukoneen tuloksissa. Faktantarkkistajat ovat "riippumattomia mutta sosiaalisen median yhtiöt maksavat heidän työstään.

Dokumentti vaietaan kuoliaaksi valtamediassa. Vielä toistaiseksi sitä ei ole väitetty Venäjän disinformaatioksi, kuten Hunter Bidenin tietokonetta.

QroquiusKad kirjoitti...

"Jos Yhdysvalloissa toteutetaan härski ja suunnitelmallinen vaalivilppi valtakunnallisissa vaaleissa kaikkien nähden, miksi muka täällä oltaisiin rehellisiä?"
Ollaanko täällä sitten taitavampia kuin USAssa?
Sikäläinen vaalivilppi on paljastettu ja purettu auki kansallismielisessä kansalaismediassa moneen kertaan, kuten vaikkapa jälleen kerran juuri nyt.

Jos Suomessa tehtäisiin vaalivilppiä suuressa määrin, miten se voisi jäädä kokonaan huomaamatta?

Anonyymi kirjoitti...

Naurettavuudella on asteensa ja sanoilla kohtalonsa. Pojat nokittelevat, toinen sanoo: "Mun äiti on queer-tutkija." Toinen panee paremmaksi: "Mun isä on faktantarkastaja." Ehkä vielä 10 vuotta sitten tämä olisi naurattanutkin. Nyt ei - kohtalokasta kyllä - naurata yhtään. - - - Vuoden 2016 vaalien Trump-syytökset muuten myös olivat "salaliittoteorioita", kannattaa muistaa kun tällä sanalla todella riittää kohtaloa. Mainio blogi! -jussi n

Anonyymi kirjoitti...

Itseäni ihmetytti kovasti kun Arizonan vaalihuoneistot sulkeutuivat, osavaltio julistettiin saman tien Bidenille. Yleensä siihen on mennyt tunteja. Toinen merkillinen seikka oli erään vaalipiirin vaaliaktiivisuus, joka vuosikymmeniä on ollut tasainen n. 70-75 %.Yht'äkkiä se noissa vaaleissa kohosi yli 85 %:in. Oikeassa elämässä tuollaista ei vain tapahdu. Sen tietää jokainen vaalihistoriaa tunteva.

Vasarahammer kirjoitti...

Qroquiuw Kad: "Jos Suomessa tehtäisiin vaalivilppiä suuressa määrin, miten se voisi jäädä kokonaan huomaamatta?"

Aika vaikea sitä on Suomessa tehtä laajassa mittakaavassa. Suomessa on postiääniä, mutta niitä käyttävät lähinnä ulkomailla asuvat. On täysin mahdotonta kuvitella, että postiääniä käytettäisiin Läntisen Euroopan maissa yhtä holtittomasti kuin Yhdysvalloissa.

Anonyymi: " kun Arizonan vaalihuoneistot sulkeutuivat, osavaltio julistettiin saman tien Bidenille."

Tuo ihmetytti laajalti. Arizonan julisti ensimmäisenä Bidenille Fox News. Foxin uutistoimitus oli ja on demarien hallussa.

Anonyymi: "Toinen merkillinen seikka oli erään vaalipiirin vaaliaktiivisuus, joka vuosikymmeniä on ollut tasainen n. 70-75 %.Yht'äkkiä se noissa vaaleissa kohosi yli 85 %:in"

Taisi olla Michiganissa Wayne Countyssa, johon kuulul Detroit, kun huijausäänien määrä melkein rikkoi huijausvaran. Jos osavaltiossa kaikille lähetettiin kotiin postiäänilipuke, huijausvara oli suuri. Kaikissa osavaltiossa postiääniä ei jaettu joka kotiin vaan se piti eriseen tilata.

Yhdysvaltain vaaleissa esiintyy vaalivilppiä, koska toinen pääpuolueista vastustaa säännönmukaisesti vaalien rehellisyyttä parantavia uudistuksia.

Anonyymi kirjoitti...


Tervehdys Vasara ja kumppanit.

Vahva kooste jota suomen "wannabe"lehdistö tuskin edes pystyy ymmärtämään.

Tarvittiin presidentti joka kelpaa Pentagonille,CIA:lle,FBI:lle,ja aseteollisuudelle.
Demokraattien älynlahjoilla saadaan hyväntahtoinen idiootti värvättyä.
Varapresidenttinä Kamala Harris ?

Ei sentään Madeleine Albright.
Condoleezza Rice.
Hillary Clinton.

Sivullisten ihmisten tapattaminen ei heille tuottanut tuskaa.
Paholaisen sikiöitä kaikkityynni.

Mearsheimerin ennuste toteutuu parasta aikaa,Venäjää pitää heikentää.
Nytkö sitä sitten heikennetään,Ukrainalaisten siviilien kustannuksella,kansanmurhalla.

Demokraattihallitus ei edelleenkään ymmärrä mihin heidät on valjastettu.

rgds JosefRigor.Mortis kirjoitti...

"Nähdäkseni tämä johtui siitä, että vaalipäivän äänet laskettiin vaalipäivänä ja postiäänet vasta seuraavan vuorokauden aikana. Ne yöllä lasketut olivat suurelta osin näiden muulien keräämiä ääniä."

Niin. Muistelen naureskelleeni silloin aikoinaan kun vilkaisin vaalien tuloksia. Taisi olla juuri Michigan, jossa mystisesti kello kolmelta yöllä Joe-sedälle vain ilmestyi jostain sellaiset päälle 120000 ääntä ja tasan tarkkaan 0 ääntä kaikille muille ehdokkaille yhteensä. Ei ollenkaan epäilyttävää.. :)

Olihan siellä kaikkea muutakin huvittavaa. Erityisesti tykkäsin tästä:

https://rumble.com/vazilb-19958-votes-in-pa-flipped-from-trump-to-biden.html

Juujuu, kaikenlaisia glitchejä sitä tapahtuu, mutta jännästi ne vaan tuntuvat menevän vain yhteen suuntaan..

Vasarahammer kirjoitti...

Josef: "Mearsheimerin ennuste toteutuu parasta aikaa,Venäjää pitää heikentää.
Nytkö sitä sitten heikennetään,Ukrainalaisten siviilien kustannuksella,kansanmurhalla."

Mediassa vähemmän esillä ollut asia Yhdysvaltojen tavoite heikentää Venäjää ukrainalaisten sotilaiden avulla. Myös hallinnon vaihtamisesta Venäjällä on puhuttu.

Lännessä monet uskovat Ukrainan jopa voittavan sodan. Kaikkiaan suurvaltojen välisen ydinsodan riski on kasvanut. Venäjän tv-kanavilla punditit puhuvat avoimesti ydinohjusten lähettämisestä eurooppalaisiin kaupunkeihin. En ole koskaan kuullut niin paljon uhkailua ydinaseiden käytöstä kuin tässä sodassa. Venäjän tv:n puhuvat päät elävät omassa lumetodellisuudessaan.

Samaan aikaan on vain hyvin vähän yrityksiä lopettaa sota ja saada rauha taistelevien osapuolten välille.

Vasarahammer kirjoitti...

Rigor Mortis: "Niin. Muistelen naureskelleeni silloin aikoinaan kun vilkaisin vaalien tuloksia. Taisi olla juuri Michigan, jossa mystisesti kello kolmelta yöllä Joe-sedälle vain ilmestyi jostain sellaiset päälle 120000 ääntä ja tasan tarkkaan 0 ääntä kaikille muille ehdokkaille yhteensä. Ei ollenkaan epäilyttävää.. :)

Niinhän se on. Amerikkalaisessa vaalilipussa voidaan äänestää monessa vaalissa. presidentin lisäksi paikallista kongressiedustajaa tai senaattoria sekä paikallista sheriffiä.

Huijausäänillä äänestettiin yleensä vain presidenttiä.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Kuin tilauksesta valkoinen nuori ampuu kymmenen neekeriä jättäen korkeatasoisen manifestin, jota hän tuskin on itse kyennyt kirjoittamaan. Rakkauden kesä 2022 usein rauhallisine mielenosoituksineen on nyt varmistettu. Lisäksi koronan n:näs aalto pakottaa jälleen sulkemaan yhteiskunnan. Mitään välivaaleja ei tule. Ei myöskään presidentinvaaleja 2024.
Ampuja kuolee pian mystisesti ja ruumis poltetaan nopeasti. Takaovesta poistuu yöllä nuori mies upouuden henkilöllisyyden kanssa.
2025 Yhdysvaltoja ei enää ole.

Anonyymi kirjoitti...

"Mediassa vähemmän esillä ollut asia Yhdysvaltojen tavoite heikentää Venäjää ukrainalaisten sotilaiden avulla. Myös hallinnon vaihtamisesta Venäjällä on puhuttu."
globaalia valtapoliitiikka, pitää sada Venäjä heikommaksi, jota Yhdysvalla voisi myöhemmin keskittyä Kiinan kanssa vääntämisen ?
- Mikä muuten sai Putinin nyt hyökimään ukrainaan ?

-jpt-

Anonyymi kirjoitti...

Näin youtube-videon jossa ranskalainen avasi 3(?) talouteen saapunutta äänestyspostia.
Joka postissa oli mukana laput joissa oli nimet Macron / Le Pen.
Kaikissa Le Penin lapuissa sattui olemaan muutaman millin 'repeytymä(tm)' (=leikkaus) samassa kohtaa.

Videon mukaan äänet lasketaan koneella. >>> Kone hylkää 'repeytyneet' Le Pen -äänestysliput.
- Ja Presto! Vaalit voitettu.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, luin vasta nyt venäläisen Garri Kasparovin kirjan Talvi lähestyy vuodelta 2015. Siinä hän mainiosti kuvaa vuoden 2007 Venäjän duuman vaaleja, jotka olivat farssi hänen mukaansa. Niissä oli ilmeisesti käytössä hyvin samantapaisia metkuja kuin USAn presidentin vaaleissa viimeksi. Postiäänillä ja liikkuvilla äänestyspaikoilla asia hoidettiin. Ääntenlaskukin sai ihan samoja piirteitä eli yhtäkkiä yöllä Putinin puolue saa kuin tyhjästä äänivyöryn.

Yle muistelee niitä ja jopa mainitsee jutussa Kasparovin: https://yle.fi/uutiset/3-5811547
Huomattava myös äskettäin Zerohedgen kirjoitus e-äänestyksen hakkerointimahdollisuuksista, jotka USAssa silloin tulikivenkatkuisesti kiellettiin demokraattien taholta.
https://www.zerohedge.com/political/dominion-voting-machines-16-states-vulnerable-hacks-cyber-agency

Anonyymi kirjoitti...

Ei todellakaan vaikuta vuoden 2020 USA-presidentinvaalit olevan ohi. Ilmeisesti miljardit matkapuhelinten ping-tiedostot ovat avainasemassa, 'muulit' ovat liikkuneet.
https://www.theepochtimes.com/barrs-jan-6-committee-testimony-provokes-push-back-from-election-watchdog-group_4536667.html

Anonyymi kirjoitti...

Nykyinen lainsäädäntö joka pakottaa 5v välein raahautumaan ankeille kyttäasemille hakemaan koronan ja ties mitä muita tauteja jonotelleen tunteja vuorolappu kädessä on täysin perusteeton ja typerä. Viimeiset puoli vuotta on ollut samaa passiruuhkaa ainakin Uudellamaalla. Teoriassa passin voi tilata netistä, sehän se vasta kätevää on kunhan kuva on otettu mutta ne perkeleet sanookin sitten lomaketta täyttäessäsi että täytyy käydä niiden toimistolla joka tapauksessa vaikka olet saanut biometrisen passin sormenjälkitunnisteineen jo aiemmin. Lukuisissa muissa EU-maissa on kymmenen vuoden kestoinen passi - kuten meilläkin oli ennen - joten Suomi voisi ja sen pitäisi ottaa 10v passit takaisin pikimmiten. Mikäli olet samaa mieltä, tue kansalaisaloitetta alla. Kiitos ajastasi!

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9701

Anonyymi kirjoitti...

Tätäkään aikaisemmin kirjoitettua.
Onko tuo Donald Trump hyvä.
Kun kuuntelin kirjan.

Luke Harding: Venäjän vakoojaverkosto

Jonkun vaikutuksen alaisena ollut?

Vasarahammer kirjoitti...

"uke Harding: Venäjän vakoojaverkosto

Jonkun vaikutuksen alaisena ollut?"

En usko Hardingin väitteisiin. Väitteet Venäjä-yhteyksistä ovat peräisin Hillary Clintonin kampanjasta eikä näitä väitteitä ole näytetty toteen.

Hardingin kirjoista olen lukenut Putinin Venäjää käsittelevän Mafiavaltion.