lauantaina, joulukuuta 18, 2021

Helsingin Sanomat - tyrannian puolella vapautta vastaan

 


Helsingin Sanomat ei turhaan ole ansainnut lempinimeä Pravda (Totuus). Nykyinen HS on aina valtion puolella vapautta vaativia kansalaisia vastaan.

Äskettäin Helsingin Totuus julkaisi ”koronankieltäjiä” demonisoivan roska-artikkelin, jonka olivat laatineet Laura Halminen ja Hanna Mahlamäki.

Roskajournalismissa on yleinen tapa leimata ryhmä, joka ei jaa toimittajan käsityksiä haukkumanimellä. Näin tekevät myös Halminen ja Mahlamäki, jotka kutsuvat koronan torjunnan nimissä tehtyjen pakkotoimien vastustajat ”koronankieltäjiksi”.

Sitten otetaan paikallinen poliitikko, HS:n jutussa kristillisdemokraattien poliitikko, Saksin osavaltion pääministeri Michael Kretschmer, jonka sanomiset otetaan totuutena.

Kretschmer toteaa:

” Meillä on paljon ihmisiä, jotka kuuntelevat haukkuja ja valeuutisia. Olemme saaneet kokea sen katkerasti. Siihen auttavat vain henkilökohtaiset keskustelut.”

Kretschmerin mukaan tärkeintä on saada rokotekattavuus kunnolla nousuun ja vasta sitten on aika aloittaa keskustelu kansan jakautumisesta. Saksassa kansan jakautumista edistetään pakkorokotuksilla, jotka siis ovat Nürnbergin säännöstön vastaisia. Kretschmerin kaltaisten paukapäisyyteen eivät auta keskustelut.

Ei siis ole mitenkään ihmeellistä, että osa ihmisistä vastustaa koronaviruksen torjumiseksi tehtäviä toimia. Helsingin totuuden toimittajakaksikko yrittää demonisoida pakkotoimien vastustajat ja antaa ymmärtää, että mitään perusteltua syytä vastustaa koronatoimia ei ole.

Toimittajat eivät luonnollisesti kysy, mikä pakkomielle poliitikoilla on saada rokotekattavuus nousuun rokottamalla ihmisiä väkisin. Mitä hyötyä siitä on? Tiedämme jo, että rokote ei estä taudin leviämistä. Miksi toimittajat haluavat uskotella, että näin olisi?

Totuus myös kertoo rokotevastustajien mahdollisesta terroriuhasta.En kannata enkä hyväksy poliittista väkivaltaa. Silti epäoikeudenmukaisiksi koetut pakkotoimet suorastaan provosoivat kansalaisten vihaa tyrannimaista hallintoa kohtaan. Kaikkialla maailmassa valtiot ovat ylittäneet niille lain mukaan kuuluvat valtuudet ja rikkoneet ihmisten perusoikeuksia koronan torjunnan nimissä. Näytöt näiden toimenpiteiden toimivuudesta puuttuvat.

Jutun loppuvaiheilla toimittaja haastattelee rajoituksia vastustavaa Nadine Fuchsia.

”Jokainen saa rokotuttaa itsensä, jos tahtoo. Mutta jokaisen pitäisi saada päättää itse”, saksalaista koronapassia, Suomen käytäntöä tiukempaa rajoitusta, vastustava Nadine Fuchs sanoi maanantaina Berliinissä mielenosoituksessa

” Fuchs ei itse ole ottanut rokotteita. Hän sanoi pelkäävänsä rokotusta, koska hänen mielestään rokotteita ei ole tutkittu tarpeeksi.”

Kyseessä ei ole Fuchsin mielipide vaan fakta. Pfizerin mRNA-rokote ei ole käynyt läpi tarvittavia kliinisiä kokeita. Rokote otettiin käyttöön poikkeusluvalla. Miksi HS-toimittajat yrittävät harhauttaa ihmisiä näin yksinkertaisessa asiassa?

” Tätä ei saisi sanoa, mutta tuntuu siltä, että tarvitaan koko ajan uusia rokotuksia, eikä tämä silti lopu”, hän sanoo. Hän sanoo menettäneensä ystäviä rokotekantansa takia mutta aikoo jatkaa mielenosoittamista, kunnes rajoituksista luovutaan.”

Tässäkin Fuchs on oikeassa. Poliitikoilla ei ole aikomustakaan lopettaa rokottamista vaan koronapassin voimassaolo edellyttää, että ihminen käy säännöllisesti piikillä. Kyseessä on sekä keino kontrolloida ihmisiä että epäsuora tapa pakottaa ihmiset piikille. Jos poliitikot oikeasti olisivat kansalaisten asialla, he miettisivät keinoja, miten rokottamisesta päästään eroon.

Totuus ei olisi Totuus, jos esiin ei otettaisi sosiaalista mediaa negatiivisessa valossa tai jos mielenosoittajia ei yhdistettäisi Venäjään jollain tavalla. Totuus myös vihaa alustoja, joilla ihmiset saavat ilmaista mielipiteensä ilman sensuurin pelkoa:

” Toisin kuin monet muut sosiaalisen median alustat, viestipalvelu Telegram ei ole ryhtynyt suitsimaan koronavirukseen liittyvää viestintää. Niinpä rajoitusten ja rokotusten vastustajat viihtyvät erityisesti siellä.”

” Toisaalta ryhmissä verrataan koronarajoituksia natsien valtaannousuun.”

Miksi ei voisi verrata? Rokottamattomista on korporaatiomediassa tehty samanlainen paarialuokka kuin juutalaisista 1930-luvulla eli rokottamattomat on leimattu syyllisiksi pandemian jatkumiseen. Toki joukkotuhontaan asti ei olla edetty ja toivottavasti ei edetäkään.

Epämääräiseksi leimatun saksalaisen järjestön yhteyksiä Suomeen kuvaillaan artikkelin lopussa. Tämän osuuden tarkoituksena on leimata koronarajoitusten vastustajat hörhöiksi.

HS edustaa korporaatiomediaa, jolla ei ole aikomustakaan kertoa asioista tasapuolisesti, vaan tavoitteena on pitää yllä vallitsevaa narratiivia, jossa koronarajoitusten vastustajilla on narrin tai terroristin rooli.

Mitää tulee ”koronadenialismiin”, on täysin perusteltua väittää, että koronatoimet ovat olleet ylimitoitettuja taudin vaarallisuuteen nähden ja että koko väestöä koskeville rajoituksille ei ole kestävää perustetta. Perusteltua ”koronadenialismia” on myös sanoa, että poliitikkojen siunaamat pakkotoimet toimivat huonosti ja saavat aikaan pelkästään vahinkoa.

Lopuksi sanon, että ”denialismi” on käsite, jota käyttävilä ihmisillä ei ole takanaan kestäviä perusteluja vaan pelkkä narratiivi.

37 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Tämä Laura Halminenhan ei todistettavasti ole se penaalin terävin kynä:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201802132200741457

Tällaisen hölmöilyn jälkeen persoonallisuudeltaan normaalisti kehittynyt ihminen pitäisi varsin matalaa profiilia. Mutta eipä ihminen halunnekaan Hell-Sinkin Totuuden tai YlenAnnon toimittelijaksi, ellei omaa lievää vaikeampaa persoonallisuushäiriötä.

Anonyymi kirjoitti...

Juu en minäkään kannata mitään reuhkaamsta tms, vaikka ehkä akasemmassa kommentissa ehkä vähän saatoi tulla kuva, kun sanoin että esim. Australia, jossa koronatoimina koronatarunnnan saaneille on otettu mallia Yhdysvaltain eristysleirieistä Japanilaisille toisenmaailmansodan ajalta?, voi auiheutaa ikävästi karmeita vastareaktioita monissa maissa, kun ihmiset kokevat että pakotetaan ..
Millanen Austraalianainen luonteenlaatu on sitten, yleensä tunnetaan aika rentoina ..

Vasarahammer kirjoitti...

Qroquius Kad: "Tällaisen hölmöilyn jälkeen persoonallisuudeltaan normaalisti kehittynyt ihminen pitäisi varsin matalaa profiilia. Mutta eipä ihminen halunnekaan Hell-Sinkin Totuuden tai YlenAnnon toimittelijaksi, ellei omaa lievää vaikeampaa persoonallisuushäiriötä."
Olin jo unohtanut, että Halminen oli se salassa pidettävää tietoa levitellyt toimittaja. Kiitos muistutuksesta.

Anonyymi: "Millanen Austraalianainen luonteenlaatu on sitten, yleensä tunnetaan aika rentoina .."

Rentoja he luultavasti ovatkin mutta jotkut aussikommentaattorit ovat sanoneet, että ihmiset luottavat siellä valtioon aika paljon. Protestihengestä kertoo, että Melbournessa 400 000 ihmistä osallistui diktaattori Danin lisävaltuuksia vastustavaan mielenosoitukseen. Australiassakin on korporaatiomedia ja valtion televisio, jotka kertovat muunneltua totuutta kansalaisille.

HRbetting kirjoitti...

Kuten Gandalf totesi Pippinille Sauronin joukkojen siintäessä horisontissa: ”We’ve come to it at last, the great battle of our time”. Taistelu ei tietenkään ole koronaa vastaan, vaan koronan varjolla luotavaa uutta normaalia, totalitaristista valvontayhteiskuntaa, jossa yksittäisen ihmisen kaikki elämän osa-alueet ovat tiukan kontrollin alaisena.

Ja suurin osa ihmisistä elää täydessä pimennossa siitä, mitä maailmalle on tapahtumassa. Pahinta on se, että vaikka omassa tuttavapiirissä melkein kaikki kyseenalaistavat koronatoimet ja ovat sinänsä koronapassia vastaan, sitten kun tulee lomareissu tai harrastus on uhattuna, löytyy perse rokotusjonosta saman tien.

Olemme nyt tunnetun sanonnan kohdassa ”weak men create hard times”

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jotenkin vaan tulee mieleen ajatus että näissä koronatoimien pakkosyöttämisessä ei ole enää kysymys ihmisen terveydestä vaan siitä on tullut valtakoneiston pakkomielle. Et ole hyvä hallintoalamainen ellet hyväksy kyseenalaistamatta kaikkia rajoituksia.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Minulla ei ole korkeaa käsitystä Helsingin Sanomien toimittajien journalistisesta osaamisesta -- itse asiassa suhtaudun siihen niin vähin odotuksin, etten oikein ymmärrä niitäkään jotka valtalehdistöä jaksavat kritisoida, ikään todella jossain olisi joku joka osaisi siitä ottaa opikseen.

Mutta en sitten oikein ymmärrä näitä rokotevastaisiakaan. Kukaan ei esimerkiksi ole selittänyt, miksi niitä näyttää olevan kolme niin erilaista ryhmää. Yhden muodostavat ne, jotka ovat monessa muussakin suhteessa epäluuloisia niin sanottua yhteiskunnallista valtaeliittiä kohtaan, jonka moraali kompastuu uhriajatteluun. Eliitille esimerkiksi monikulttuurisuus on hieno arvo sinänsä, ja vähemmistöjen suojeleminen kaikkein jaloin aate.

Esimerkiksi perussuomalaisten kannattajissa on joukko roketevastaisia. Mutta toisen rokotevastaisen ryhmän muodostavat sitten nimenomaan ne maahanmuuttajat, jotka viis veisaavat suomalaisyhteiskunnan yleisestä turvallisuudesta. Jostain syystä kansainvaeltajien ryhmät ovat kuitenkin esimerkiksi vihervasemmiston lemmikkejä, joiden kaikinpuolinen hyvinvointi ja hyysääminen koetaan jotenkin "edistykselisenä" kun taas impivaaralaisia perussuomalaisia taas halveksitaan jälkijättöisinä typeryksinä.

Kolmas ryhmä sitten ovat nuo vihervasemmiston luomuhörhöt, joiden mielestä rokottaminen on jotenkin vastaan luonnonjärjestystä. He vastustavat yhtä todellisuudentajuttomasti autoliikennettä kuin pandemiaakin. Ikään kuin silmät tiukkaan sulkemalla ja liikenteen pysäyttämällä maailma asettuisi oikeille raiteilleen. Ehkäpä ufot hoitavat tilanteen.

Kuka kertoisi minulle, mistä tämä syvä yksi-ilmeisyys kolmen niin täysin erilaisen ryhmän? Kaikki voivat osallistua samaan mielenosoitukseen -- mutta ketä vastaan he siis mieltään osoittavat?

Itse näen asiaa ainoastaan siltä kantilta, etä jostain ajallemme ominaisesta kulttuurisesta narsismista johtuen vähän jokainen porukka voi omaksua ja sisäistää uhriaseman ja -roolin, ja vaatia itselleen oikeuksia ja vapauksia ikään kuin tuollaisia oikeuksia ja vapauksia voitaisiin vaatia niin ettei jokainen oikeis yhteiskunnassa kääntyisi jonkun toisen velvollisuudeksi.

Eiväthän rokotevastaiset ole vaatimassa oikeuksiaan siltä pohjalta, että haluaisivat esimerkiksi tehdä yhteiskunnan kanssa selvän kaupan: minä en ota rokotusta, mutta en sitten myöskään vaadi taudin kohdalle sattuessa itselleni mitään hoitoa, vaan kieltäydyn siitäkin. -- Miksi rokotevastaiset puhuvat rokotevastaisuudestaan ikään kuin kysymyksessä olisi jokin koko väestöä koskeva orientoituminen -- miksi he eivät tee yhteiskunnan kanssa selvää sopimusta niistä seurauksista joita heidän omat "oikeutensa ja vapautensa" toistaiseksi kuitenkin yhteiskunnalle aiheuttavat?

Anonyymi kirjoitti...

"Helsingin Sanomat ei turhaan ole ansainnut lempinimeä Pravda (Totuus)."

Itse käytän kylläkin mieluummin nimeä BRYSSELIN Pravda, koska sen agendan pääkohtiin
selvästi kuuluu ylimpien globalistirikollisten perustaman Euroopan Unionin agendan ajaminen.
Bilderberg-globalisti Aatos Erkon saappaisiin astuneen Antti Herlinin tarkoitushan on selvästi Erkon linjan jatkuvuuden takaaminen.

Kolmisenkymmentä vuotta sitten itävaltalainen politiikantutkija Karl Steinhauser nimesi yhden kirjoistaan "EU: Huomispäivän super-Neuvostoliitto", ks. www.kielletytkirjat.com/product/euhuomispaivan-super-neuvostoliitto/

Steinhauserin ennakointi näyttää entistä oikeaanosuneemmalta:

"Kommentti: Saksan EU-linjaan tulossa radikaali käänne – maan seuraava hallitus haluaa muuttaa EU:n oikeaksi liittovaltioksi.
Saksan seuraava hallitus haluaa avata EU:n perussopimukset ja muuttaa EU:n liittovaltioksi. Se panee Suomenkin EU-linjan lujille, kirjoittaa erikoistoimittaja Jan Hurri.",
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008434043.html

Sen enempää kuin oligarkki-rosvojen valtaannostaman ja kannatteleman tsaari Putinin rautaisella kädellä ohjaamalla Venäjällä ei Stalinin KGB ole kuollut, ei Saksassakaan ilmeisesti koipussista esille kaivettu Hitlerin GESTAPOkaan näytä kuolleen:

Saksalainen poliisi pidättää lukituskriitikon(lockdown critic), kemian tohtori Andreas Noackin: https://rairfoundation.com/new-developments-in-anti-lockdown-doctor-raided-by-armed-police-during-live-stream-video/

Siis henkiinherätetty GESTAPO, Die Geheime Staatspolizei toimeenpani globalistirikollisilta saamansa tehtävän?!

Seuraavassa on Andreas Noackin video suomenkielisellä tekstityksellä https://www.bitchute.com/video/6KlMp8PvnV3I/
Seuraavassa Andreas Noakin vaimo kertoo miehensä murhasta: https://www.bitchute.com/video/TPZwCxnVVw5W/

Andreas Noackin murhasta luonnollisesti vihollismedia Brysselin Pravda ja muu suomalainen valtavalemedia vaikenee. Pravda kylläkin raportoi saksalaisen globalisti-rikolliseen Michael Kretschmeriin kohdistuneesta murhayrityksestä.

Brysselin Pravda näyttää tänään lauantaina 18.12.2021 aloittaneen mahtavan kampanjan tähän asti korona-"rokotteista" kieltäytyneiden saamiseksi maailman johtavien NWO-rikollisten eugeniikka-piikille.
Onhan tuo tarkoitus ollut kiveenhakattunakin jo kymmeniä vuosia:
Georgian opaskivet, https://www.shutterstock.com/search/georgia+guidestones
Kiveen hakatuista kymmenestä käskystä ensimmäinen on:
"Pidä ihmiskunta 500,000,000: n alla jatkuvassa tasapainossa luonnon kanssa."

Alex Jones elokuvassaan "Loppupeli: globaalin orjuuttamisen suunnitelma", sanoo opaskivien edustavan ylimpien globalistirikollisten eugeniikkaohjelmaa.

"Salaliittoteoriaa", sanovat Suomessa enemmistön muodostavat aivopestyt Pravda-/Yle-/THL-uskovaiset, joten siitä vaan grafeenihydroksidi-piikille - kolmannelle, neljännetylle, viidennelle...
Vilkaiskaa kuitenkin seuraavia kahta Juha Ahvion artikkelia:

"Se on salaliittoteoria!", https://beta.oikeamedia.com/o1-138512
"Uusi maailmanjärjestys: Mitä käsite oikeasti tarkoittaa?", https://www.oikeamedia.com/o1-157803
Ks. myös https://mkrsuomi.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi sentään. Rokote ei estä leviämistä, mutta se estää vakavan sairastumisen ja teho-osastojen ylikuormittumisen.
Jos potee piikkikauhua ja pyörtymistä, niin voi pyytää, että rokotus suoritetaan makuulla, niin kyllä se siitä...

Vasarahammer kirjoitti...

"Rokote ei estä leviämistä, mutta se estää vakavan sairastumisen ja teho-osastojen ylikuormittumisen.
Jos potee piikkikauhua ja pyörtymistä, niin voi pyytää, että rokotus suoritetaan makuulla, niin kyllä se siitä..."

Oletko varma, että väitteesi on edes totta? Niin tai näin, ei ihmisen tulee saada itse päättää, mitä hänen ruumiiseensa tungetaan.

Vasarahammer kirjoitti...

Anonyymi:"Kolmisenkymmentä vuotta sitten itävaltalainen politiikantutkija Karl Steinhauser nimesi yhden kirjoistaan "EU: Huomispäivän super-Neuvostoliitto", ks. www.kielletytkirjat.com/product/euhuomispaivan-super-neuvostoliitto/"

Sitä minäkin vähän ihmettelen. Kun vanha hajosi, miksi piti perustaa uusi tilalle?

Anonyymi: Saksalainen poliisi pidättää lukituskriitikon(lockdown critic), kemian tohtori Andreas Noackin"

Kuten aiemmassa kirjoituksessani sanoin, koronakriisi on taannuttanut valtiot tasolle, jossa he olivat historiansa häpeällisimpinä aikoina. Australia on vankileiri, Itävalta ja Saksa ovat palanneet fasismiin.

Seppo Oikkonen: "Eiväthän rokotevastaiset ole vaatimassa oikeuksiaan siltä pohjalta, että haluaisivat esimerkiksi tehdä yhteiskunnan kanssa selvän kaupan: minä en ota rokotusta, mutta en sitten myöskään vaadi taudin kohdalle sattuessa itselleni mitään hoitoa, vaan kieltäydyn siitäkin. -- Miksi rokotevastaiset puhuvat rokotevastaisuudestaan ikään kuin kysymyksessä olisi jokin koko väestöä koskeva orientoituminen -- miksi he eivät tee yhteiskunnan kanssa selvää sopimusta niistä seurauksista joita heidän omat "oikeutensa ja vapautensa" toistaiseksi kuitenkin yhteiskunnalle aiheuttavat?"

Vaatisitko samanlaisen sopimuksen alkoholisteille, laskuvarjohyppääjille tai ylipäänsä vaarallisten lajien harrastajille?

Ai niin, et vaatisi, eli se siitä.

Kyse on myös siitä, että verovaroilla kustannettu terveydenhuoltojärjestelmä katsoo omistavansa ruumiisi.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

""Vaatisitko samanlaisen sopimuksen alkoholisteille, laskuvarjohyppääjille tai ylipäänsä vaarallisten lajien harrastajille?

Ai niin, et vaatisi, eli se siitä.
""

Itse asiassa ne ovat ihan arkipäivää tuollaiset sopimukset, joissa itseaiheutetut vammat ynnä muut vastaavat käsitrellään eri perustein kuin vaikkapa onnettomuudet. Esimerkiksi riskin sisältävien lajien harrastajilla on lajiinsa kuuluvia sopimuksia vakuutusyhtiöiden kanssa.

Mutta olennaisempaa olisi pysähtyä miettimään tätä yhteiskuntamoraalia yleisemmin, eikä vain töksäyttää että se siitä. Tietty oikeudentunto tällaisissa jutuissa on kansan syvissä riveissä sisäistettyä. Esimerkiksi suomalaiset sananlaskut todistavat tapaa jolla oikeudentajumme näitä kysymyksiä käsittelee.

"Sai maistaa omaa lääkettään." "Omat koirat purivat." Tai, vaikkapa, ehkä viimeisimpänä: "Sitä saa mitä tilaa."

Kun Jussi Halla-aho muotoili jonkin lausunnon siitä, että olisi oikein, jos maahanmuuton seurauksena kasvavat raiskaustilastot koostuisivat uhrien osalta niistä jotka ovat olleet monikulttuuristumista toivomassa ja edistämässä, kirjoituksesta nousi hirveä närkästys ja sitä kaivetaan esiin yhä jätkuvasti. Kuitenkin käsittääkseni tekstin olennainen sisältö vastaa sitä moraalia jonka ihmiset yleensä yleisessä muodossa hyväksyvät.

Vähän samantapainen reaktio on tämä rokotevastaisten nostama älämölö. Siinä on jopa taustalla samanlainen tilastollinen peruste kuin Halla-aholla.

Vasarahammer kirjoitti...

Seppo Oikkonen: "
Itse asiassa ne ovat ihan arkipäivää tuollaiset sopimukset, joissa itseaiheutetut vammat ynnä muut vastaavat käsitrellään eri perustein kuin vaikkapa onnettomuudet. Esimerkiksi riskin sisältävien lajien harrastajilla on lajiinsa kuuluvia sopimuksia vakuutusyhtiöiden kanssa."

Totta kai erilaiset lisenssit ja niihin liittyvät vakuutukset kuuluvat moniin urheilulajeihin. Ne ovat vapaaehtoisia, mutta ilman niitä et usein pääse harrastamaan lajia kilpatasolla.

En vain koskaan ole nähnyt, että joku ehdottaa moista ihmisestä toiseen tarttuvaan hengitystieinfektiooon. Hengittämislisenssikö pitäisi hankkia?

Rokotteen osalta kyse on ruumiillisesta itsemääräämisoikeudesta. Ihminen tekee riskiarvion omalta kannaltaan. Eräs täällä kommentoinut kertoi luottavansa siihen, että tartunnan sattuessa tauti olisi suurella todennäköisyydellä hänen kohdallaan lievä. Hän ei siksi halunnut ottaa rokotetta. Minusta hännellä on tuollaiseen täysi oikeus.

Itse olen hämmästänyt, että niin moni on mennyt mukaan tähän rokottamattomien demonisointiin ja vielä ihan tosissaan. Äskettäin Twitter-tili nimeltä Päivän Byrokraatti meni tähän mukaan. Kuulemma sairaanhoitopaikat eivät riitä, joten vaihtoehto ovat pakkorokotukset. Tämä tuli tililtä, joka omien sanojensa mukaan "kannattaa vapausaatetta".

Pakkorokotukset eivät vie pandemiaa pois. Laumaimmuniteettia ei saavuteta Pfizerin mRNA-rokotteella. Rokote on jo nyt kaikilla niillä, jotka sen haluavat.

Tämä pandemia ja sen takia mahdollisesti tarkoituksella lietsottu irrationaalinen pelko niittää karua satoaan suomalaisten keskuudessa ja se vain pahenee, jos osa väestöstä pakotetaan rokottautumaan tai heidät alennetaan toisen luokan kansalaisiksi. Sitä saa mitä tilaa.

Vasarahammer kirjoitti...

Seppo Oikkoinen on kirjoittanut omassa blogissaan seuraavan kirjoituksen:

https://alkonkassalla.blogspot.com/2021/12/pandemiadenialismista-halla-ahoon.html

Siinä hän niputtaa yhteen joukon erilaisia asioita, joita ei välttämättä kannattaisi tuolla tavalla niputtaa. Lopputulos vaikuttaa vähän sekavalta.

Sepolta kysyisin, mikä on se yhteinen hyvä, joka pakkorokotuksilla saavutetaan? Ihan konkreettisesti? Ja mielellään myös perustelut sille, miksi pakkorokotukset ovat toimiva ratkaisu. Jos haluat voit kertoa, miksi talouden sulkutoimet ovat toimiva ratkaisu.

Lääketieteellisen hoidon epäämiseen liittyy siihenkin eettisiä ongelmia. Rokottamattomat ovat itsekin maksaneet veroja vuosien saatossa siinä uskossa, että he saavat hädän hetkellä sairaanhoitoa.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Tunsin todellakin tarvetta kirjoittaa aiheesta jonkinlaisen kokoavan yleiskatsauksen -- eli kiitos inspiraatiosta. Ei muuten ollut ensimmäinen kerta.

Kuten huomasit, niputan yhteen asioita joita ei ehkä yleensä niputeta yhteen. Koen ja uskon, että juuri näin nousee esille asioita jotka muuten jäävät omiin laatikoihinsa, joiden päälle on sitten mahdollista rakentaa näennäisen pätevää päättelyä.

Kaikki ajattelumme tapahtuu tietyssä kehitysjärjestyksessä -- jostain jäsentymättömästä ja yleisestä johonkin täsmentyneeseen ja "konkreettiseen". Harvempi tiedollisesti sivistynyt enää kyseenalaistaa perusteita.

Kaiken insinööriajattelun harha on, että uskotaan siihen, että kokonaisnäkemys muodostuu "konkreettisista" ajatusalkioista. Tai päinvastoin -- että isot ongelmat voidaan ratkaista pilkkomalla ne pienemmiksi osaongelmiksi. Koetaan että "konkreettisempina" ne on mahdollista ratkaista.

Mutta jos ajattelussa jokin on vialla, siinä on kaikki vialla.

Omissa jutuissani olen aika vahvasti keskittynyt purkamaan ajallemme ominaisia, atomistiseen ajatteluun olemuksellisesti kuuluvia harhoja. Kuten sokeuden asteelle kasvaneen yksilöindividualismin harhoja -- sellaisia jotka räikeällä tavalla tulevat esiin moraalisissa yksilötunnoissa, todellisuudentajuttomissa vaatimuksissa yksilöoikeuksista. Ja opillisesti laajennettuna "ihmisarvo- ja -oikeusideologioissa".

Kuten ehkä huomasit, juttuni oli kärjekkyydestään huolimatta esitetty enemmän kysymyksen kuin vastausten hengessä. Muuta ei ole tarjottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Kuulemma sairaanhoitopaikat eivät riitä, joten vaihtoehto ovat pakkorokotukset."

Intiassa on tietyillä alueilla jaettu ilmaiseksi sadoille miljoonille ihmisille valmistuskustannuksiltaan HALPAA Ivermektiiniä ja sen covid-19-ehkäisy/hoitoprotokollaan kuuluvia lisäkkeitä kuten d-vitamiinia ja sinkkivalmistetta ennaltaehkäisevänä sekä varsinaisen sairauden hoitona. Seurauksena on korona takia sairaalahoitoa tarvitsevien joukko romahtanut lähes olemattomaksi. Eikä Intia ole tässä suhteessa ainoa maa.

Covid-19-ehkäisy ja -hoitoprotokolla suomeksi on seuraavassa:
https://mkrsuomi.fi/covid-19-ehkaisy-ja-hoitoprotokolla-imask-flccc/

Siitä lääkemafian korruptoimat terveysviranomaiset vaikenevat, koska lääkemafian rokoteliiketoiminnan muhkeat tuotot vähenisivät ratkaisevasti HALVAN ivermektiini-protokollan laajamittaisella käyttöönotolla. Se ei kuitenkaan ole ainoa olennainen syy ivermektiini-hoitoprotokollan ja muiden eri puolilla maailmaa tehokkaiksi osoittautuneiden covid-19-hoitoprotokollien pimittämiselle aivopestyltä kansalta.

THL:n, Ylen, valtavalemedian ja varsinkin vihollismedia Brysselin Pravdan taukomaton "salaliittoteoria"-vähättely-pelottelu-aivopesu ovat tehonneet niin hyvin suomalaisten valtaenemmistöön, että heidän on mahdotonta uskoa, mitä tarkoittaa em. Georgian opaskiviin hakattu "Pidä ihmiskunta 500,000,000: n alla jatkuvassa tasapainossa luonnon kanssa." ja edellä olevassa kommentissani mainitsematta jäänyt "Älä ole syöpä maanpäällä - jätä tilaa luonnolle. Jätä tilaa luonnolle." eli "hyödyttömänä syöjänä" mene kivien pystyttämän tahon eugeniikka-piikille!
Sivu tuohon tahoon kuuluvan Klaus Schwabin kirjasta:
https://res.feednews.com/assets/v2/99b7aca551d6767527b5375caf0b4150?width=1280&height=720&quality=hq&category=us_Economy&Finance - siis "salaliittoteoriaa"?! - Sanna ja Klaus: https://www.riemurasia.net/kuva/Sanna-ja-Klaus-/227363

Em. saksalaisen kemiantohtori Andreas Noackin murhan takana oli mitä ilmeisimmin tuo taho, koska Noack osoitti, että KOKEELLISET korona-"rokotteet" sisältävät mm. nano-mittaluokan kokoisia grafeenihydroksidi-"partateriä", jotka verisuonten sisällä kulkeutuessaan saavat tuhoa aikaan, seurauksena todennäköisesti mm. nuorten uheilijoiden äkkikuolemia, jotka ovat viime kuukausina yleistyneet.

Eli, siitä vaan grafeenihydrokidi-"partaterä"- eli EUGENIIKKA-piikille - kolmannelle, neljännelle, viidennelle...

Anonyymi kirjoitti...

Pravda/Yle/THL-uskovaisille:

Kardinaali Müller tuomitsee Great Reset -hankkeen
Wed Dec 15, 2021 - 11:36 am EST
(LifeSiteNews) - Uskonopin kongregaation (CDF) entinen prefekti, kardinaali Gerhard Müller on varoittanut, että Suuren Nollauksen kannattajat käyttävät COVIDia tilaisuutena "alistaa ihmiset täydelliseen valvontaan ja perustaa valvontavaltio".

Müller esitti huomautuksen Itävallan St. Bonifatius -instituutin haastattelussa aiemmin tässä kuussa.

Saksaksi tehty haastattelu julkaistiin tänään, mutta lyhyitä otteita oli lähetetty jo aiemmin.

Müller puhui "tietystä kaaoksesta", jonka COVID-pandemia on aiheuttanut ja jota globalistinen eliitti käyttää hänen mukaansa keinona käynnistää suuren uudelleenjärjestelynsä.

Hän selitti, että rajoitukset ovat osittain "syntyneet halusta käyttää tätä tilaisuutta hyväkseen ja alistaa ihmiset täydelliseen valvontaan [ja] perustaa valvontavaltio, aivan kuten Great Resetin kannattajat itse sanoivat".

Saksalainen kardinaali siteerasi Maailman talousfoorumin (WEF) perustajaa ja toimitusjohtajaa Klaus Schwabia, joka kuvasi COVID-19-pandemiaa "tilaisuudeksi" toteuttaa Great Reset, kun hän kirjoitti kesäkuussa 2020 julkaistussa artikkelissaan, että "pandemia edustaa harvinaista mutta kapeaa tilaisuutta pohtia, uudelleen ajatella ja nollata maailmamme".

Müller tuomitsi Schwabin siitä, että hän kuvasi COVIDia myönteisenä asiana maailmalle.

"Monet ihmiset kuolevat, ovat sairaita, heidän elämänsä on vakavasti rajoittunut, talous on pahoin vaurioitunut, lapset eivät voi käydä koulua, millä on dramaattisia pitkäaikaisia vaikutuksia heidän sielulleen ja hengelleen", hän sanoi. "Sitten on ihmisiä, jotka rikkautensa huipulta katsovat alaspäin näitä jokapäiväisiä kamppailuja ja julistavat sitten äänekkäästi, että tämä on tilaisuus ajaa omaa agendaansa."

Kardinaali väitti, että Great Reset -agenda "perustuu petokseen", ja selitti, että petos koostuu ajatuksesta, että ihmiset voivat "nykyaikaisen teknologian tai nykyaikaisen viestinnän avulla synnyttää uuden luomuksen, luoda uuden ihmisen omaksi kuvakseen ja kaltaisekseen".

"En halua tulla pelastetuksi ja luoduksi Klaus Schwabin tai Bill Gatesin tai Sorosin ja muiden vastaavien ihmisten kuvaksi ja kaltaiseksi", Müller sanoi.

Sitten hän tuomitsi rikkaan globaalin eliitin tekopyhyyden. Müller kuvaili heitä "ihmisiksi, jotka lentävät Glasgow'hun yksityiskoneillaan ja haluavat sitten määrätä toimenpiteitä ja rajoituksia 'massoille'".

Müllerin sanat olivat samankaltaiset kuin St Bonifatius -instituutin myös haastatteleman Kazakstanin piispa Athanasius Schneiderin, joka selitti, että "ehdotetut rokotepassit rajoittavat voimakkaasti vapautta".

https://www.lifesitenews.com/news/cardinal-muller-denounces-great-reset-covid-being-used-to-establish-global-surveillance-state/?utm_source=top_news&utm_campaign=usa
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Anonyymi kirjoitti...


Sanalla "rokotevastainen" hallitaan ihmisten mieliä. Suomessa tuskin on yhtään rokotevastaista, mutta moni ei halua itseensä pistettävän kokeiluvaiheessa olevaa ainetta.

acc

Vasarahammer kirjoitti...

Seppo Oikkonen: Kuten ehkä huomasit, juttuni oli kärjekkyydestään huolimatta esitetty enemmän kysymyksen kuin vastausten hengessä. Muuta ei ole tarjottavaa.

Olen lukenut kirjoituksiasi paljon ja kyllä tunnistan tyylin ja ajatukset pitkähköltä ajalta.

Kuten ehkä huomasit, juttuni oli kärjekkyydestään huolimatta esitetty enemmän kysymyksen kuin vastausten hengessä. Muuta ei ole tarjottavaa.

Minäkin kysyin edellisessä viestissäni ja vähän täsmennän tässä. Kysymys on siitä, onko koronavirus riittävän vaarallinen, jotta sen perusteella pitäisi turvautua pakkorokotuksiin. Mielestäni näin ei ole.

Isorokko ja ebola ovat tauteina riittävän vaarallisia, jotta sairastuneet ihmiset voidaan pakolla viedä karanteeniin ja rokottaa tautia vastaan. Isorokkoon kehitetty rokote on lisäksi oikea rokote, joka sterilisoi viruksen. Pfizerin mRNA-rokote ei näin tee vaan rokotettu voi saada tartunnan ja edelleen levittää tautia.

Pakkotoimet aiheuttavat aina vastustusta, jakavat yhteiskuntaa ja brutalisoivat poliisia. Näin on käynyt koronan kanssa useissa maissa.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Kelailin vielä omaa ajatteluani taaksepäin, ja huomaan kirjoittaneeni pandemiasta ensimmäisen kerran maaliskuun puolessa välissä 2020. Alusta alkaen olen suhtautunut kulkutautiin nimenomaan yhteiskunnan sosiaalisen eheyden koettelijana, reaktioiden paljastajana ja yleisen toimintakyvyn mittarina. Ensimmäisen kirjoituksen aihe oli Kropotkin ja hänen esittämänsä ideat yhteisöllisistä mutuaalitunnoista.

Jo seuraavissa kirjoituksissa tuli sitten yhteiskuntamoraali vahvasti kuvaan mukaan. Kannoin huolta siitä, ettei omantunnonetiikan asteelle hädin tuskin kehittynyt yhteiskuntamme kestä sitä kriisiytymistä, joka monikulttuuristumisen hajottavien vaikutusten lisäksi tulee kun pandemia romauttaa sairaanhoidon.

Monihan ei ymmärrä edes sitä yhteisöllistä tosiasiaa, että nimenomaan yhteiskuntamoraalin laatutekijät ovat ne "faktat" jotka joko pitävät sosiaalista eheyttä yllä tai raaistavat elämänmenon.

Yhä edelleenkin huomaan ajattelevani ja kysyväni itseltäni lähinnä sitä, miksi rokotepakko koetaan "pakkona". Jos yleinen yhteiskunnallinen ilmapiiri olisi toinen, kaikki koronatoimet rajoituksista rokotuksiin voitaisiin kokea yleisen edun ajamisena. Jossain vaiheessa kuitenkin "yleinen hyvä" -- termi käytettynä ihan rousseaulaisessa valistusajan hengessä -- on väistynyt yhä häikäilemättömämmin yksilöpohjalta muotoituvaa summatiivista "yhteistä hyvää" tavoiteltaessa.

Yleinen hyvä nähdään mielestäni ihan kiistattomasti tilastoissa. Tehohoidon kuormitus on hyvä mittari -- juuri sellaisia mittareita tarvitsemme, emme mitään historiallisia taudinkuvien välisiä vertailuja tai muuta yksilön mielikuviin vetoavaa ja yhteiskunnan resursseista ja toimintakyvystä irroitettua. Saati sitten salaliittoteorioita joidenkin pimeiden voimien vaikutuksista.Anonyymi kirjoitti...

Kiitos taas hyvästä kirjoituksesta ja siunattua Joulua Vasarahammerille!

arska kirjoitti...

Olen pitänyt Vasaraa fiksuna ja tolkun miehenä, mutta valitettavasti mies on liittynyt Anon porukoihin, ja pistänyt foliohatun päähänsä korona-asiassa. Siltä ainakin näyttää.

Hyväksyn ehdottomasti rokotuksesta kieltäytymisen, mutta yleisen moraalin ja oikeudenmukaisuuden vuoksi olisi välttämätöntä, että rokottamattoman saadessa Koronan vaikean muodon, häntä EI saisi missään nimessä siirtää tehohoitoon viemään paikkaa joltain sydänsairaalta yksilöltä.

Vaan! Hänet olisi siirrettävä entisajan leprapotilaiden tapaan jollekin saarelle sairastamaan tätä ”vaaratonta” flunssaa. Pari ruokapakettia ja teltta mukanaan. On erityisen niljakasta ja ikävää että rokottamattomat vievät tehohoitopaikat eli ns paskat housussa turvautuvat lääketieteeseen; vaikka ennen sairautta rokotuksen kieltämisen myötä pyllistelevät sille.

Eli hyväksyn rokottamisesta kieltäytymisen, mutta en voi ymmärtää porukkaa, joka sitten vakavan sairastumisen jälkeen ryöstää jonossa olevalta vakavasti sairaalta tehohoitopaikan. Munatonta touhua sanon minä.

Lisäksi täällä lakeudella näyttää de facto siltä, että rokotuksen hyljänneet ja jumalaan turvanneet suurperheet näyttävät olevan varsinaisia viruslinkoja.

Piste. Olen Sepon linjoilla. Taas.

P.S. Vasara, luuletko että rokotteessa on tosiaan joitain nanoluokan partateriä? Itse luulin lapualaisia hevosmiehiä kuunnellen, että rokote sisältäisi vain yhden tietosirun.

Anonyymi kirjoitti...

Tulee mieleen tämä vanha satu pojasta joka huusi sutta..
Ja nythän tosiaan valtamedia on tämä poika joka huutaa sutta, on senverta etovaksi mennyt tämä median koronahysteria, että sillä tehdään karhunpalvelus, jos jonain päivän maailamlle leviää oikeasti todella tappava tauti, niin ihmset enään usko ja siitä tulee lisää ja todella pahoja ongelmia ..

-jpt-

Vasarahammer kirjoitti...

Seppo Oikkonen: "
Yhä edelleenkin huomaan ajattelevani ja kysyväni itseltäni lähinnä sitä, miksi rokotepakko koetaan "pakkona"

Covid-19-viruksen aiheuttama infektio ei ole läheskään saman luokan tartuntatauti kuin esimerkiksi ebola. Kyseessä on hieman tavanomaista influenssaa voimakkaampi hengitystieinfektio, joka nuorille ja terveille tuottaa vain lievän infektion mutta sellaisilla, joilla on ikää, muita sairauksia tai ylipainoa, tauti voi muuttua vakavaksi.

Tällaisessa tilanteessa ei ehkä olisi kannattanut rokottaa koko väestöä, varsinkin, kun kaksi rokotusta näyttää olevan tehoton tätä viimeisintä varianttia vastaan.

Hengitystieinfektioille on vaikea luoda kunnollisia rokotteita. Pfizerin mRNA:stakin luvattiin sellaist, joka myöhemmin ei toteutunut eli rokote ei estä taudin levittämistä eikä se ole tie pois pandemiasta.

Nyt tiedämme myös, että ns. koronapassi on Euroopan Unionin tuotos ja siitä tulee pysyvä järjestely. Koronapassista eli EU:n rokotetodistuksesta oli suunnitelmat valmiina jo ennen pandemiaa.

Epäluottamus syntyy valehtelusta ja siitä, että luvataan sellaista, joka ei toteudu.

Arska: "Vaan! Hänet olisi siirrettävä entisajan leprapotilaiden tapaan jollekin saarelle sairastamaan tätä ”vaaratonta” flunssaa"

Ensinnäkin moinen olisi lääkärin etiikan vastaista. Sitä paitsi se rokottamatonkin on kustantanut työuransa aikana jo monen muum sairaalahoidot.

Kun terveydenhuolto on sosialisoitu, silloin Arskan käsitytkset muuttuvat normaaleiksi varsinkin, kun rokottamattomia on demonisoitu mediassa ja jopa viranomaiset ovat totuudenvastaisesti puhuneet "rokottamattomien pandemiasta".

Vasarahammer kirjoitti...

Jatkan vielä Arskalle. 60-80-vuotiailla ei ole moraalista oikeutta varastaa nuorten ihmisten elämän parhaita vuosia vaatimalla koko väestöä koskevia rajoituksia.

Vasarahammer kirjoitti...

jpt: "jos jonain päivän maailamlle leviää oikeasti todella tappava tauti, niin ihmset enään usko ja siitä tulee lisää ja todella pahoja ongelmia"

Valehtelulla on aina seurauksensa.

Vasarahammer kirjoitti...

Tässä vielä linkki EU:n rokotustodistusta käsittelevälle sivulle.

https://ec.europa.eu/info/policies/justice-and-fundamental-rights/eu-citizenship/movement-and-residence/eu-digital-covid-certificate-vaccinations-and-travel-restrictions_en

Vasarahammer kirjoitti...

Hyvät joulut kaikille kommentoijille ja erityisesti niille, jotka toivottivat allekirjoittaneelle hyvää joulua.

Qroquius Kad kirjoitti...

Hyvää joulua sinnekin päin.
Kaikki kirjoitukset on luettu ja luetaan vastakin täällä päässä, vaikka harvemmin tulee kommentoitua.

arska kirjoitti...

Vielä kommentti. Asiat joita toit esille pitävät paikkansa ja ovat sinänsä ok. Covid-19 ei ole ebola eikä H5N1. Ja Korona on vaarallinen ennen kaikkea vanhuksille.

Kuitenkin korona ei ole tavallinen flunssa, vaan vaikeamman muodon kohdalle sattuessa ikävä ja jopa kuolemaan johtava. Siksi sitä ei kuitenkaan voi rinnastaa tavalliseen influenssaan. Lisäksi rokotteet estävät pääsääntöisesti vaikeamman tautimuodon kehittymisen, ja henkilökohtaisesti en voi ymmärtää tyyppejä, jotka jättävät rokotuksen ottamatta. Ja sitten turvautuvat kuitenkin lääketieteeseen ja tehohoitoon.

Kyllä kait oikeuksia on myös niillä vakavasti sairailla, jotka odottavat leikkausta tai kiireellistä syöpähoitoa, joka jää väliin sen vuoksi, ettei porukka ota rokotuksia.

Lisäksi työssäni olen nähnyt, että virusta pukkaa olemaan niillä, joilla on jäänyt rokotteet ottamatta.

Se on myönnettävä, että esim. uudesta omikronista uutisointi on heilahdellut taivaan ja helvetin välillä. Aluksi uutiset ilmmoittivat ilmeisen maailman lopunolevan tulossa uuden variantin myötä. Yhtäkkiä variantti on vaarattomampi kuin vanha delta-muunnosa.

Tästä huolimatta jokaisen pitäisi ottaa rokote jotta tauti ei iskisi kaikella voimalla yhteiskuntaan ja jotta tehohoitopaikat eivät täyttyisi turhan takia. Näin itse uskon.

Lopuksi. HS on......HS. Ja lehdellä ei välttämättä ole mitään tekemistä vastuullisen ja puolueettoman journalismin kanssa. Siitä olen samaa mieltä.

Hyvää joulua. Ja onnellisempaa uutta vuotta meille kaikille.....

Anonyymi kirjoitti...

Etkö sä Vasara oo hakenu rokotteita? Mulla todettiin eilen positiivinen koronatesti. En kyllä suosittele tätä
olotilaa kellekään. Itte hain noi rokotteet aikalailla heti kun ne sai. Just nyt tuntuu ihan järkevältä teolta. Olen melkolailla erakkona elänyt, maskeja käyttänyt, käsidesiä lätrännyt, turvavälit pitänyt ja ihmissmassoja vältellyt; tauti tuli. Parempaa uutta vuotta!
-Tikka

Veijo Hoikka kirjoitti...

Seppo Oikkonen kommenteissaan on käyttänyt kaikki kohteliaat sanat koskien blogia.
Eli minun ei tarvitse vaivautua.
V-hammer. Voitko tarkistaa CV:si, josta ilmenee varmastikin se lääketieteellinen pohjaton oppineisuutesi lääketieteeseen, josta ammennat kaiken sen tiedon, jota julistat liittyen koronaan. Jos CV on liian laaja, laita linkki, niin KVG löytää loput.
Urho Kaleva K kommentoi aikanaan: Saatanan Tunarit. Mukaillen: Saatanan Puoskarit.

Anonyymi kirjoitti...

Juristi Jaana Kavoniuksella on asiaa korona-natsismista ja meneillään olevasta korona-kansanmurhasta:
https://tokentube.net/l/1906124151/Jaanalla-on-asiaa-OSA-11-Korona-jakso-vol-2-Korona-natsismi-jakansanmurha-20-12-21-kello-20-00

Vasarahammer kirjoitti...

"Tikka sanoi...

" Etkö sä Vasara oo hakenu rokotteita? Mulla todettiin eilen positiivinen koronatesti. En kyllä suosittele tätä
olotilaa kellekään. Itte hain noi rokotteet aikalailla heti kun ne sai. Just nyt tuntuu ihan järkevältä teolta."

En ole kertonut täällä, mikä minun rokotestatukseni on. Kerron sen nyt eli olen ottanut kaksi rokotetta. Lähipiirissäni on ihmisiä, jotka eivät ole ottaneet rokotetta, koska heidän sukulaisensa ovat kärsineet vakavista rokotehaitoista.

Rokotestatuksestani riippumatta en hyväksy rokottamattomien syrjintää enkä heidän pitämistään koronapandemian syntipukkeina.


Veijo Hoikka: "V-hammer. Voitko tarkistaa CV:si, josta ilmenee varmastikin se lääketieteellinen pohjaton oppineisuutesi lääketieteeseen, josta ammennat kaiken sen tiedon, jota julistat liittyen koronaan."

Mitä jos itse kertoisit, mikä erityinen asia kirjoituksessani närästää? En ole mikään auktoriteetti ja terveyttä koskevissa asioissa kehotan kääntymään lääkärin puoleen.

Veijo Hoikka kirjoitti...

V-ham
Olen lääkäri, valmistuin -77.
Et vastannut kysymykseeni. No ehkä siltä osin, että tunnustit olevasi ei-auktoriteetti.
KVG.

Vasarahammer kirjoitti...

Veijo Hoikka: "Et vastannut kysymykseeni. No ehkä siltä osin, että tunnustit olevasi ei-auktoriteetti."

En ole lääkäri, jos sitä kysyt. Jos olen antanut täällä lääketieteellisiä neuvoja, olen pahooillani. Olen yrittänyt välttää sitä ja toistan, että jos on jotakin omaan terveyteen liittyviä kysymyksiä, kannattaa mennä lääkärin puheille.

Sen sijaan koronan hoitoon liittyviä poliittisia kysymyksiä kommentoin niin kuin itse haluan.

En pidä tätä blogia kertoakseni itsestäni vaan kommentoin itse valitsemiani aiheita kulloisen mieltymykseni mukaan.

Kalergi-suunnitelma kirjoitti...

Kansalaisaktivisti, juristi Jaana Kavonius on laittanut vireille koronapäätöksiä ja rikollista ihmiskoetta koskevan 25-sivuisen rikosilmoituksen: https://www.oikeusturvakeskus.net/rikosilmoitus-korona-asioissa-vireille-27-12-2021/
Annetuista kahdesta linkistä näkyy itse rikosilmoitus ja siihen liittyvät todisteet.

Todisteissa on mm. seuraava kohta:

”Koronarokote kansanmurha – Kalevi
Korento 16.8.2021
Tällä videolla on tiivistetty versio tutkija, analyytikko, Kalevi Korennon
vierailusta 16.8.2021 Mikko Kemppe Podcast -ohjelmassa. Kalevi
Korento on tehnyt kaikkiaan yli 10 000 tieteellistä analyysia ja
tutkimusta kokonaisvaltaisesti ja kirjaimellisesti aivan laidasta laitaan.
Kalevi kertoo tällä videolla siitä, miten hän on tutkinut mikroskoopillaan
nyt koronarokotepulloista löytyneitä rokotteiden jäämiä ja löytänyt niistä
mm. Ebolaa, adenovirusta ja rotavirusta. Osa tyhjistä rokotepulloista on
paljastunut keittosuolaksi eli lumeversioksi. THL tietenkin kiisti tämän,
kun Korento oli heihin puhelimitse asiasta yhteydessä.
Kalevi Korento ei säästellyt sanojaan, vaan kertoi aivan suoraan sen
totuuden, miten rokotteilla tehdään harkittua kansanmurhaa valtiomme
johdon toimesta. Tässä on lainauksia siitä, mitä hän sanoi:
“Nämä ovat kaikki tappavia aineita, mutta kaikki eivät kuole heti tähän.
1. piikki tappaa 3-5 vuoden kuluessa tai viimeistään 10 vuoden kuluessa
syöpään. 2. piikki tappaa 1-2 vuoden sisällä tai viimeistään 5 vuodenkuluttua. Kaikki kuolevat näihin rokotteisiin, joka ainoa, joka on saanut
rokotteen. 100% varmuudella.”
“Jos rokotettu menee raskaana olevan lähelle, piikkiproteiini menee
raskaana olevan sikiöön ja se sikiö kuolee lähes 100% varmasti.
Ensimmäiset 4 kuukautta rokotuksen ottamisesta ihminen levittää
piikkiproteiinia. Piikkiproteiini aiheuttaa sterilisaatiota. Se menee
kiveksiin ja tuhoaa siittiösolut. Naisilla se tuhoaa munasarjat. Ihmisistä
tulee täysin steriilejä koko loppuelämäkseen.”
“Tätä valheellista propagandaa levitetään sen takia, että saataisiin kaikki
ottamaan nämä rokotteet. Koska alkuperäisen suunnitelman
tarkoituksena on hävittää maapallon väestöstä vähintään 85% eli vain
15% jäisi henkiin. Tässä on tarkoituksena tappaa ihmisiä ihan kylmästi.
Tämä on kansanmurhaa. Kansanmurhaajia ovat Suomessa presidentistä
lähtien valtionjohto, oikeuslaitos, poliisijohto ja kaikki nämä. Nämä
levittävät tätä kansanmurhaa. He ovat ihan puhtaasti murhaajia.”
Kemppe kysyi lopuksi Kalevilta, että onko tämän piikkiproteiinin suhteen
nyt mitään tehtävissä?
“Toluidiini hajottaa piikkiproteiinin. Sitä saadaan kuusen ja männyn
neulasista. Ja tämän tarkoituksena on estää ja ehkäistä
rokottamattomia, että heihin ei tulisi tätä piikkiproteiinia rokotetuista
kosketuksen tai ilman välityksellä. Toluidiini siis tuhoaa piikkiproteiinin.
Tästä voidaan tehdä teetä ja sen toimivuus on jo kokeiltu käytännössä.
Se toimii, oireet häviää. Hierojat ovat saaneet oireita rokotetuista
asiakkaistaan, mutta kun he ovat juoneet ensin tätä teetä, niin he eivät
ole saaneet enää rokotettujen piikkiproteiinista itselleen oireita.”
PIIKKIPROTEIININ HAITTAVAIKUTUKSIA
EHKÄISEVÄN TEEN RESEPTI:
Havunneulasteen valmistusohje…”

Toluidiini kylläkään ei tuhoa KOKEELLISISTA korona-”rokotteista” vereen saatuja nanomittaluokan suuruisia grafeenihydroksidi-”partateriä”. Niistä on tutkimustietoa seuraavassa:

https://www.orwell.city/p/archivo.html
Tarvittaessa apuna voi käyttää ilmaista kielenkäännösohjelmaa https://www.deepl.com/translator

Kalergi-suunnitelma kirjoitti...

Pfizerin rokotteesta on löydetty mikroteknologiaa – La Quinta Columna: https://rapsodia.fi/pfizerin-rokotteesta-loydetty-mikroteknologiaa-la-quinta-columna/

”Tuomitaan tämä kansanmurha
Espanjalaisen La Quinta Columna verkoston perustaja Ricardo Delgado Martín tuohtui aivan silmin nähden tällä videolla käsitellessään kuvia Pfizerin rokotteesta löytyneestä mikroteknologiasta keinotekoisine rakenteineen. Videolla nähdään useita kuvia neliön ja suorakaiteen muotoisista rakenteista, jotka näyttävät elektronisilta komponenteilta.
Kiitokset American Bigfootille tämän videon tekstityksestä.
Tässä on suoria lainauksia videolta:
“Perheenjäseniimme on laitettu tätä mikroteknologiaa. He ovat tulleet täysin petetyiksi. Ja tämänkö ei muka tulisi aiheuttaa myrskyä? Pyydän saman tien lääketieteellistä yhteisöä lopettamaan välittömästi tämän kansanmurhan. Emme voi antaa näille ihmisille enää sekuntiakaan aikaa rokottaa näillä injektioilla ja varsinkaan lapsiamme! Jakakaa tämä video kaikkialle. Jakakaa tätä videota sosiaalisessa mediassa. Menkää tekemään suoraan rikosilmoitus näiden kuvien kanssa.
Tämä ei ole rikos. Tämä on kaikkein pahin mahdollinen nöyryytys ja mielettömyys, mikä on koskaan kohdannut ihmiskuntaa. Joko te otatte vastaan professori Campran raportin, joka on todistanut tästä kaikesta ja paljosta muustakin tai sitten meidän on ryhdyttävä toisenlaisiin toimenpiteisiin. Kutsukaa minut todistamaan. Tämä on todellinen kansanmurha. Rikos ihmiskuntaa vastaan, jossa käytetään hyväksi ihmisten tietämättömyyttä, lukutaidottomuutta ja ymmärtämättömyyttä. Poistakaa välittömästi virastaan tämä huijari, joka kutsuu itseään pääministeriksi. Mennään ja tuomitaan kaikki tämä kansanmurha.””

Kuinka aiheellinen onkaan juristi ja kansalaisaktivisti Jaana Kavoniuksen em. rikosilmoitus korona-asioissa!