maanantaina, heinäkuuta 27, 2015

Immosesta seuraava James HirvisaariKaikki alkoi tästä lauantai-iltana Facebookissa julkaistusta englannikielisestä kirjoituksesta. Teksti on suomennettuna seuraava:

”Unelmoin vahvasta, rohkeasta kansasta, joka kukistaa monikultturismin. Tämä ruma kupla, jossa vihollisemme elävät, tulee ennen pitkää puhkeamaan miljooniksi pieniksi paloiksi. Elämämme ovat kietoutuneet yhteen rankkoina aikoina. Nämä ovat niitä päiviä, jotka tulevat jättämään ikuisesti jälkensä kansamme tulevaisuuteen. Minulla on vahva usko taistelutovereihini. Aiomme taistella loppuun asti kotimaamme ja aidon Suomen kansan puolesta. Voitto on meidän!”

Teksti vaikuttaa ehkä turhan ylevältä ja sen tarkoitusta on minunkin vaikea ymmärtää. Toisaalta lauantai-iltana tehdyissä Facebook-viesteissä ei välttämättä olekaan mitään tarkoitusta varsinkin, jos on tullut nautituksi miestä väkevämpää.

Viestin asiasisältö on jo tullut analysoiduksi tässä Jaakko Häkkisen kirjoituksessa. Olli Immonen ei siis vastusta monikulttuuria vaan monikulttuuriaatetta, jonka sisällön Häkkinen kiitettävästi avaa lukijoilleen.

Se, että vasemmistoliberaali valtamedia tekee tästä kohu-uutisen, ei ole yllättävää. Sekään ei yllätä ketään, että poliittisesti vasemmistolaiset tekevät Immosesta natsin ja yhdistävät hänet ja häntä puolustaneen Jussi Halla-ahon Breivikiin. Kukaan ei ole kieltänyt ymmärtämästä tekstiä tahallaan väärin, vaikka se ei ole erityisen kunniakasta.

Näyttelijä-ohjaaja Eppu Salmisen Twitter-tililtä voi käydä vilkaisemassa, miten asia ymmärretään tahallaan väärin ja sen jälkeen heilutellaan natsi- ja Breivik-korttia. Tässä on linkit muutamiin parhaisiin paloihin (1, 2, 3). Enempää tuskin tarvitsee kertoa. Totean tässä vain, että Breivik ei innostunut Halla-ahon ajatuksista. Miehen manifesti koostui suureksi osaksi Fjordman-nimimerkillä kirjoittavan norjalaisen bloggarin kirjoituksista, joista yhdessä oli siteerattu yksi Jussi Halla-ahon lause.

Valehtelu ja vääristely ovat vasemmistolaisille hyväksyttäviä toimintatapoja silloin, kun niillä edistetään oikeaa asiaa. Olli Immosen noitavaino edustaa itseään suvaitsevaisena ja avarakatseisena pitäville oikeaa asiaa. Tosiasiat ovat tässä asiassa yhdentekeviä.

Omat koirat purevat

Perussuomalaiset kokivat viime eduskuntakaudella useita nyt nähdyn kaltaisia ”kausteja”, joissa valtamedia nostatti yksittäisestä blogikirjoituksesta tai Facebook-postauksesta suuren kohun. Tunnetuin ja vastenmielisin näistä oli ns. hihamerkkikausti, jonka Turun Sanomat käynnisti kansanedustaja James Hirvisaaren avustajan satiirisesta blogikirjoituksesta.

Siksi luulisi, että puolue olisi näistä edes jotakin oppinut varsinkin, kun eduskuntaryhmän johto on vaalien jälkeen siirtynyt Sampo Terhon vastuulle. Tämän HS:n jutun perusteella julkisuuden hallinta ei sanottavasti ole parantunut Pirkko Ruohonen-Lernerin päivistä. Terho oli HS:n haastattelussa huolissaan kohun vaikutuksesta hallitusyhteistyöhön. Aiemmin HS:n verkkohaastattelussa Terho oli todennut, että Immosen kirjoitus ”vahingoittaa puoluetta”.

Terho ja puheenjohtaja Soini olivat vaali-iltana innokkaasti viemässä Perussuomalaisia hallitukseen. Terho muistaakseni totesi, että ainakaan hallitukseen meno ei Perussuomalaisista kiinni. Äskettäin Terho kirjoitti blogissaan seuraavaa:

Vaalikampanjan aikana kaksi viestiä olivat kentältä ja äänestäjien taholta hyvin vahvoja. Vahvin oli ”menkää ehdottomasti tällä kertaa hallitukseen vaikuttamaan”. Toinen oli ”Kreikalle ei missään nimessä saa antaa enempää rahaa”. Mitään emme haluaisi enempää kuin noudattaa molempia toiveita, mutta nyt alkaa näyttää siltä, ettei näitä kahta toivetta voi sovittaa yhteen.”

Jo hallitusneuvottelujen tuloksen perusteella Perussuomalaiset taipuivat keskeisistä tavoitteistaan. Kreikalle annetaan nyt rahaa, mikä ei johtanut Perussuomalaisten lähtöön hallituksesta. Todennäköisesti toteutuva pakolaisten taakanjako EU-maiden kesken ei sekään näytä menevän Perussuomalaisten toiveiden mukaisesti. Hallituksessa ilmeisesti kuitenkin pysytään.

Itselleni on hieman jäänyt epäselväksi, mistä ”kentän äänestä” Terho puhuu. Kentän ääni tuskin haluaa, että puolue menee hallitukseen hinnalla millä hyvänsä ja pettää keskeiset vaalilupauksensa, kun hallitus on ollut koossa vain pari kuukautta. Ulkopuoliselle tulee sellainen tunne, että kentän ääni on todellisuudessa puheenjohtaja Timo Soinin kuiskaus.

Immosen tapaus tulee Perussuomalaisten puoluejohdon kannalta ikävään paikkaan. Poliittiset vastustajat ja valtamedia tekevät parhaansa pyrkiäkseen hajottamaan puoluetta ja heikentämään sen kannatusta. Helsingin Sanomat oli jopa kaivanut SMP:n entisen puheenjohtajan Pekka Vennamon Facebook-postauksen, jossa tämä vertaa Immosta Breivikiin:

”Immosen teksti on kuin lyhennelmä Breivikin manifestin aatesisällöstä ja vastaus Breivikin haasteeseen käydä taisteluun monikulttuurisuutta vastaan.”

Suomalaisen poliittisen korruption ilmentymä ja SMP:n tuhon arkkitehti Posti-Pekka saa maan suurimman päivälehden sivuilla ladata täyslaidallisen SMP:n seuraajapuolueen kansanedustajan niskaan.

Olli Immonen tarvitsee tällaisessa tilanteessa lujaa henkistä selkärankaa. Omien taholta tulevat puukotukset sattuvat varmasti enemmän kuin poliittisten vastustajien riekkuminen.

Perussuomalaisten kannalta Olli Immosen kohtelu ei ole yhdentekevää. Jos puolue ei hajoa, ainakin sen uskottavuus heikkenee. Enemmän kuin Immosen puheet puoluetta heikentää oleminen hallituksessa Keskustan ja Kokoomuksen kynnysmattona. Mitä pitempään puolue on hallituksessa ja selittelee hallituksen päätöksiä parhain päin, sitä enemmän kannatus sulaa tulevissa eduskuntavaaleissa.

Jatkan ennustamista sanomalla, että tulevaisuudessa liian paatoksellisista isänmaallisuuden ilmauksista saa tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Myös tämän blogikirjoituksen kuvituksena oleva viha-asuste kielletään rasistisena. Ennustan myös, että Perussuomalaisten eduskuntaryhmä rankaisee Olli Immosta sulkemalla tämän eduskuntaryhmän ulkopuolelle määräajaksi. Näin Perussuomalaiset on pelastanut kasvonsa hallituskumppanien silmissä. Äänestäjiltä ei tarvitse kysyä kuin vasta neljän vuoden päästä

21 kommenttia:

Oinomaos kirjoitti...

Juhana Vartiainen sai haukkua työttömiä rikkaruohoiksi, imaami sai julistaa homoille kuolemantuomion, mutta Olli Immonen ei saa olla multikultista samaa mieltä kuin Merkel, Cameron ja monet, monet vaikutusvaltaiset poliitikot.

Kaikuja 1970-luvulta, eräänlaista "uussuomettumista" siis. Nyt tabuna on kehitysmaalaisten tänne haaliminen ja elättäminen, näiden aiheuttamista pahoistakaan ongelmista ei saisi puhua koska monikulttuurisuus on rikkaus. VMP.

Professori Jyrki Virolaisen blogiin jo kommentoin skeptisyyteni Immosen mahdolliseen erottamiseen. Kopioin sen tähän semmoisenaan, mielipiteeni ei eilisestä ole muuttunut.

En usko, että Immoselle tästä tulee minkäänlaisia sanktioita. Pitää muistaa, että paljon on vettä virrannut Vantaanjoessa Halla-ahon näytösoikeudenkäyntien jälkeen. Pitää muistaa sekin, että olemme Suomessa, emme Ruotsissa missä aito demokratia ja sananvapaus ovat pelkkä muisto vain.

Vasarahammer kirjoitti...

68-sukupolven sosialistit ja kommunistit tässä vain puolustavat saavuttamiaan voittoja noin karkeasti ottaen.

Säännöt eivät valtamediassa ole kaikille samat. Tässä tosin ei ole mitään uutta ja yllättävää.

"En usko, että Immoselle tästä tulee minkäänlaisia sanktioita. Pitää muistaa, että paljon on vettä virrannut Vantaanjoessa Halla-ahon näytösoikeudenkäyntien jälkeen. Pitää muistaa sekin, että olemme Suomessa, emme Ruotsissa missä aito demokratia ja sananvapaus ovat pelkkä muisto vain."

Voi olla, että tulee, jos Soini haluaa näyttää, kuka määrää. Tämän kaustin yhteydessä vihervasemmiston ja valtamedian käytös on ollut kovin "ruotsalaista".

Oinomaos kirjoitti...

Palataanpa vielä ajassa taaksepäin, vuoteen 1951. Sopii hyvin tähänkin päivään tämä sattumus.

"Jako populaariin ja korkeakulttuuriin kajahti tiedoksi 9.9.1951, jolloin Yleisradio juhli 25-vuotisuuttaan.

Tuona aamuna Yleisradion pääjohtaja Hella Wuolijoki oli saapunut Niilo Tarvajärven juontamaan Tervetuloa aamukahville -ohjelmaan. Lähetyksessä Tarvajärvi ojensi Wuolijoelle kupletisti Hiski Salomaan sanoittaman ja säveltämän, kansan parissa suositun levyn Lännen lokari, jota Wuolijoen tiedettiin syvästi inhoavan.

Wuolijoki sai iskeä levyn kappaleiksi, jottei kansan maun pilaavaa kuplettia enää soitettaisi sivistystehtäväänsä taiten hoitavassa radiossa. Levyn särkeminen oli osoitus siitä, että oli olemassa korkeakulttuuri, joka katsoi tehtäväkseen määritellä, mikä on hyvää ja mikä huonoa makua." (Lähde: Petri Laukka Remu ja Hurriganes Kekkoslovakiassa, s. 175)

Soinin pitää nyt näyttää ja todistaa olevansa hyvä johtaja ja seistä Immosen rinnalla taistelussa RKP:tä, vihervassareita ja vasemmistolaista valtamediaa vastaan. "Viholliset" haluavat hajaannusta keinoja kaihtamatta, ne haluavat kylvää riitaa PerSujen sisällä, ne haluavat PerSut ulos hallituksesta. En usko, että Soini tässä tilanteessa uskaltaa ottaa riskin ja pyllistää kannattajilleen. Ottakoon "Timppa" mallia Jari Leinosta, joka johti joukkojaan eturivistä.

Kari kirjoitti...

Breivik vastasi sosialidemokraattien harjoittamaan terroriin sen omilla lääkkeillä.

Nyt sosialistisen terrorismin kannattajat haukkuvat breivikiläisiksi kaikkia, jotka vastustavat sen terroriin ja väkivaltaan perustuvaa ja johtavaa ideologiaa, jota he nimittävät monikulttuuriseksi sosialidemokratiaksi.

Vasarahammer kirjoitti...

Sosialismi ei välttämättä ole terroria kuten stalinismi mutta poliittista korrektiutta sovelletaan käytäntöön tyrannian keinoin.

Vasemmiston tapa keskustella perustuu kiusaamiseen ja häpäisyyn. Breivik-kortti on yksi tapa häpäistä keskustelija ja mitätöidä hänen mielipiteensä ilman, että sitä vastaan tarvitsisi argumentoida.

Suuri osa poliitikoista ei halua joutua häpäisykampanjan kohteeksi. Siksi he joko pidättäytyvät kommentoinnista, puhuvat latteuksia (esim. Stubb) tai liittyvät häpäisijöiden kuoroon (Tuomioja ja Heinäluoma).

Immosta vastaan käytävä noitavainoa muistuttava kampanja pitää yllä poliittisen korrektiuden tyranniaa ja se on koko kampanjan päätavoite.

Kumitonttu kirjoitti...

Valehtelu ja vääristely ovat vasemmistolaisille hyväksyttäviä toimintatapoja silloin, kun niillä edistetään oikeaa asiaa.

Myös islamissa - sisaraatteet.

Tämä on Soinille näytön paikka. Tähän asti Persut ovat olleet ainoa vastavoima - populisteja, jotka kuuntelevat populan ääntä. Nyt nähdään, sulautuuko se osaksi Puoluetta. Ainakin Packalen ja Terho ovat mieltyneet hyväpalkkaiseen elämään kansakunnan kaapin päällä.

Kari kirjoitti...

Norjan sosialidemokraattien AP:n terrorismi ei tapahdu yöllä ja mustilla autoilla, kuten Stalinilla, vaan sivistyneesti päivällä YK:n ja ICJ:n avulla ja Punaisen Ristin ja NATO:n kalustolla, sekä proxien, kuten PLO, KLA, Hamas ja maahanmuuttajien kautta. Uhreina useimmiten valtiot ja siviilit jotka asettuvat islamia ja kansainvälistä monilkultturismia vastaan. Juutalaiset aivan erityisesti.

Utöyalla on järjestetty monet terrorismin tukemisleirit ja vastakin järjestetään, nyt kun sinne on saatu uudet pompöösit rakennuksetkin.
Hankkeella on koko oikeamielisen suvaitsevaiston pyhä viha tukenaan, eikä edellisestä vastoinkäymisestä olla opittu yhtään mitään.

Terrorismin viljelemisessä käy kuitenkin usein niin, että sitä niittää, mitä kylvää, eli terrorismilla on ikävä taipumus takapotkaista.

IDA kirjoitti...

Näissä on aina tämä kuinka helposti ihmiset saa täysin hulluina lähtemään massan mukaan. Itse ainakin oletan ja toivon, että Immonen ei saa mitään rangaistusta. Juttu itse asiassa menettelee lauluna. :D

https://www.youtube.com/watch?v=yG7r2rfL5Yg&feature=share

Immosen sanomassa ei ole mitään perussuomalaisten ohjemien vastaista. Eikä edes SMP:n sillä aika pitkällehän Vennamo sovelsi Saksan CDU/CSU:n ohjelmia, jotka taas perustuivat Saksan katolisen kirkon ja luterilaisten sosiaalisiin ohjelmiin.

Paavi sanoi näin: "The world’s peoples want to be artisans of their own destiny. They want to advance peacefully towards justice. They do not want forms of tutelage or interference by which those with greater power subordinate those with less. They want their culture, their language, their social processes and their religious traditions to be respected. No actual or established power has the right to deprive peoples of the full exercise of their sovereignty. Whenever they do so, we see the rise of new forms of colonialism which seriously prejudice the possibility of peace and justice. For “peace is founded not only on respect for human rights but also on respect for the rights of peoples, in particular the right to independence”.""

Immosen retoriikka voi olla huonompaa, että mutta ei hänen tekstissään juuri tuon kummallisempia asioita sanota. Paitsi tietenkin tuodaan esille, että Olli on omistautunut poliittiseen taisteluun.

Kari kirjoitti...

Käytännössä Vatikaani edustaa samaa vasemmistotyyppistä liehittelypolitiikkaa esim islamin suhteen kuin Tuomioja ja Stubbkin.

IDA kirjoitti...

"Käytännössä Vatikaani edustaa samaa vasemmistotyyppistä liehittelypolitiikkaa esim islamin suhteen kuin Tuomioja ja Stubbkin."

Siis käytännössä kaikki muut paitsi sinä edustavat. Valitettavaa, että ääni ei kanna, joten itsekin vain pelaat islamin voiton pussiin.

Tuossa ei edes sanottu islamista mitään, vaan otettiin kantaa kansojen itsehallinto-oikeuteen. Vatikaanin näkemyksen mukaan se tietenkin kuuluu myös Suomelle, ei ainoastaan Israelille. Saksalla menee kohtuullisen hyvin ja se nyt vain on niin, että CDU/CSU on luonut politiikkaansa kristilliselle pohjalle.

Kari kirjoitti...

Kristittyjen korulauseet ovat hienojas, mutta sanojen takaa paljastuu usein toinen todellisuus.

Käytännön politiikassaan Vatikaani ajaa esim mainitsemasi Israelin oikeutta itsenäisyyteen alas, ja toisaalta vasemmistolaisen ja islamilaisen terrorijärjestön PLO:n ja Hamasin omia valtioita sen kustannuksella ja alueella ylös.

Tämä tapahtuu linjassa Vatikaanin Espanjan Baskimaan ja Etelä-Ranskan terroriperinteiden mukaisesti.

IDA kirjoitti...

Näen tuon tilanteen toisin. Toisen maailmansodan, tai oikeastaan jo ensimmäisen, jälkeen lähi-itä on menettänyt kristityn väestönsä. Israel ei välttämättä ole paljonkaan auttanut kristittyjen asemaa, joten Vatikaanin asema Israelin suhteen on jännittynyt. Se kuitenkin tunnustaa Israelin suvereniteetin, jos sillä nyt jotain merkitystä on.

Espanjassa tilanne on myös monimutkainen. Baskien itsenäisyyttä on ajanut ETA, joka on puhtaasti kommarijärjestö ja ateistinen. Katolinen kirkko, sikäli kuin politiikkan osallistuu, tukee kyllä alueellista itsehallintoa, mutta suhtautuu epäillen täyteen itsenäisyyteen juuri poliittisista syistä. Politiikka on luonteeltaan likaista. Ei sille mitään voi.

Kari kirjoitti...

Asiasta toiseen.
Fjordman on kirjoittanut kirjan Utöyan tapahtumista. Mikään kustantamo ei julkaissut sitä Norjassa, joten kirja ilmestynee lähiaikoina Tanskassa.

Aiheesta on kirjoitettu yli sata kirjaa, mutta tapahtuman todellisiin syihin on päästy yleisessä keskustelussa yhtä syvälle, kuin Tuomioja Immosen tekstiin.

Fjordman/Jenseniin on on sen verran luottamusta, että nyt alkaa löytyä jotain asiaakin normaalin kauhistelun sijaan.

Vasarahammer kirjoitti...

Yhden kustantamon edustaja mainitsi, että Fjordmanin kirja ei ole yleisesti merkittävä. Tätä ennen Öivind Strömmen sai julkaista surkean pamfletin, jota itse en jaksanut lukea kuin vähän alusta.

Ulkopuolisilla tekijöillä on vain rajallinen vaikutus Lähi-idän ristiriitoihin. Alueen sisäinen dynamiikka (shia vs. sunnit ja islamistit vs. muut) määrittävät sen kehityksen. Myös alueen yksinvaltiaat ovat pyrkineet järjestelemään valtasuhteita uudelleen ja käyttäneet hyväkseen suurvaltojen intressejä.

Kristittyjen exodus Lähi-idästä on ollut käynnissä jo vuosikymmenien ajan. Islamistit tosin voivat viedä sen loppuun.

Mitä tulee katoliseen kirkkoon, se muiden länsimaisten toimijoiden tavoin yliarvioi Israelin vaikutuksen. Israel on kuitenkin pieni tekijä kokonaisuudessa.

Kari kirjoitti...

Tämä Immoskohu ja demonisointi on täysin vasemmiston tyhjästä polkaisemaa ja siihen osallistuja todistaa vain elävänsä josssain todellisuuden ulkopuolisissa tuhoisissa harhamaailmoissa.

Samaa tapahtuu kaikkialla. Mm Gates of Vienna on parastaikaa samanlaisen ryöpytyksen ja oikeusuhkien alla.

Se mistä minun on vaikea päästä yli, on se, että neljä vuotta sitten, kun Fjordman ja GoV olivat samanlaisen ryöpytyksen alla, niin persut mukaanlukien Hommaforum ja JH-a valitsivat paikkansa paineen alla pro-jihadistien ja multikulturalistien paniikin valtaamissa joukoissa ja sanoutuivat kilpaa irti islamofobiasta ja monikulttuurisuuden vastaisuudesta.

Minutkin bannattiin (IDAN:kin) Hommaforumilta kirjoitettuani, "että sitä niittää, mitä kylvää", viitattuani Norjan vasemmiston ja (Vatikaaninkin) kristittyjen tukemaan Israelin vastaiseen terrorismiin, jossa kuoli yli tuhat siviiliä ja sitä seurannutta ABB:n vastaterroria jossa kuoli 77 ihmistä, joista suuri osa oli sitoutunut AP:n poliittiseen terrorismiin. Eivät kuitenkaan kaikki.

Uskonnollinen ulottuvuus tekee Israelista alansa johtavan suurvallan, mitä asemaa sillä ei muuten, kokonsa ja sijaintinsa puolesta olisi.

Vasarahammer kirjoitti...

"Se mistä minun on vaikea päästä yli, on se, että neljä vuotta sitten, kun Fjordman ja GoV olivat samanlaisen ryöpytyksen alla, niin persut mukaanlukien Hommaforum ja JH-a valitsivat paikkansa paineen alla pro-jihadistien ja multikulturalistien paniikin valtaamissa joukoissa ja sanoutuivat kilpaa irti islamofobiasta ja monikulttuurisuuden vastaisuudesta."

Hommaforum on keskustelupalsta ja siellä mopo karkaa välillä käsistä suuntaan jos toiseenkin.

Valitettavasti olin Utöyan tapahtumien aikaan itse lomalla ja internet-pimennossa. Kun tulin kotimaahan, huomasin, että oma blogi on päässyt Hesarin sivuille. Ajattelin, mitä täällä oikein tapahtuu.

Sen jälkeen katsoin Halla-ahoon viittaavat tekstipätkät Breivikin manifestista ja havaitsin, että Halla-ahoa kohtaan käynnistetty ajojahti perustuu yhtä mitättömään asiaan kuin tämä Immoskausti. Fjordman oli lainannut Halla-ahon kirjoituksesta yhden lauseen ja sen jälkeen Halla-aho oli Breivikin oppi-isä.

Tundratabloidsin ylläpitäjä KGS mainittiin HS:n artikkelissa nimeltä. Taisi olla Jalonen silloinkin "asiantuntijana". KGS ei edes tiennyt koko artikkelista, kun otin häneen yhteyttä.

Nämä noitavainot käynnistyvät aina yllättäen ja puskista. Kun niiden kohteeksi joutuu, kannattaa pitää pää kylmänä ja pitäytyä tosiasioissa. Halla-ahokin käsittääkseni yllätettiin kesken loman. Poliitikon kannattaisi tuossa tilanteessa ilmoittaa, että kommentoi asiaa myöhemmin eikä heittäytyä heti suoraan median pyörteisiin.

Kari kirjoitti...

Itse asun Norjassa ja seurasin tilanteen kehitystä jo ennenkuin tiedettiin kyseessä olevan terrori-iskun.

Norjalainen yleisö koki tilanteen melko veret seisauttavana, kun Suomessakin Soini, laivat ja Homma pysähtyivät.

Tälläinen tilanne erottelee jyvät akanoista ja paljastaa vääjäämättä aatepohjan tukevuuden ja sen seurauksena, kenen joukoissa kukin todella seisoo.


Fjordmanin huojuminen oli ymmärrettävää, mutta norjalaisten ja suomalaisten nuivien irtisanoutuminen islaminvastaisuudesta median ja vasemmistolaisen oikeuslaitoksen inkvisitiossa aiheutti lähinnä myötähäpeää.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä merkitys on mediahallinnan taidolla? Siis julkisuusstrategialla ja viestinnällä "omille" ja "muille"? Marko Hamilo on todennut persujen mediahallinnan taidot puutteellisiksi. Hän teki siitä raportin ja esitteli sen persujen puoluetoimistolla. Äskenkin Hamilo kirjoitti Facebookissa käsityksensä Immos-kaustista ja persujen mediataidoista.

Miksi valtamedia ei mehustele muiden puolueiden kohuilla? Muissakin puolueissa on ollut kohuja mutta niillä on jokin strategia siinä miten kohuista päästään eroon. Valtamedia ei mässäile muiden puolueiden kohuilla verrattuna perussuomalaisten kohuihin. Valtamedia ei ainakaan pyri tahallaan ruokkimaan muiden puolueiden kohuja vaan on jotenkin sallivampi niitä kohtaan.

Ei valtamedia ole esim. kysynyt miksi kommunismin ja sosialismin ideologioihin kuuluu luokkataistelu ja luokkasota. Luokkataistelua ja luokkasotaa on yritetty käydä väkivalloin ja aseellisesti. Ei pelkällä retoriikalla ja laululla. Onko se sitten "hyvää" taistelua ja sotaa?

Kari kirjoitti...

Hommaforumin Turkkila vahvistaa asemiaan persujen suvakkisiiven äänitorvena immos-kaustin avulla.

Hän vaatii epäsuorasti Immosen päätä vadille, koska " Kaikki tässä maassa on ollut paskana viimeiset viisi päivää. Puoluekaverini Olli on saanut suututettua ja pelkäämään hirveän määrän ihmisiä".

Tosiasiassa Suomessa ei ole tapahtunut yhtään mitään, paitsi että Turkkilan tyyppinen vasemmisto-turhaimmisto on saanut taas median avulla nostettua melun tyhjästä.

Vasarahammer kirjoitti...

Melua on nostettu tyhjästä joo...

Mitä tulee näyttäviin irtisanoutumisiin Suomen vastarintaliikkeestä, niissä haisee hurskastelu ja oman hännän nostaminen. En ylipäänsä ymmärrä, miksi pitää irtisanoutua jostakin, jonka kanssa ei ole ollut missään tekemisissä.

Television päivystävät dosentit tosin vaativat irtisanoutumista mutta minusta kenenkään ei erikseen tarvitse vastata "joko olet lopettanut vaimosi hakkaamisen" -tyyppisiin kysymyksiin.

Kari kirjoitti...

Tämä nykyinen hysteria monikulttuurista, uusnatseista, äärioikeistosta ja Suomen vastarintaliikkeeseen kuulumisesta on osa vasemmiston sisäistä lahkosotaa ja valtaistelua, jossa kaikki osallistujat kuuluvat vasemmistoon, mutta Koivulaakso & kansallissosialistit sen ääri-vasemmistoon ja kansallinen kokoomus ja -persut sen oikeampaan laitaan. Ääri-oikeistoa Suomessa ei ole. On vain vasemmistolaista "ääri-oikeistoa".