tiistaina, joulukuuta 23, 2014

Islam, Saksa ja natsismin varjo


Ei pitäisi antaa islamin pilata joulunviettoa. Ei edes silloin, kun sosiaaliseen mediaan leviää tietoja, joiden mukaan Islamilainen valtio olisi katkaissut joulupukin pään. Tällä videolla tehty mestaus edustaa tosin pelkkää jäljittelyä.

Saksa ja islam

Joulun alla Saksassa on järjestetty mielenosoituksia islamisaatiota vastaan. Niistä vastaava järjestö kutsuu itseään nimellä ”Isänmaalliset eurooppalaiset islamisaatiota vastaan”. Parhaimmillaan Dresdenissä järjestö on onnistunut kokoamaan jopa 10 000 ihmistä mukaan marsseilleen. Luonnollisesti mukana on aina myös valtaeliitin kanssa samalla puolella olevia äärivasemmistolaisia vastamielenosoittajia.

Osallistujien suuren määrän lisäksi merkittävää on se, että tämä tapahtuu Saksassa, jossa kansalaiset on syntymästään asti rokotettu kaikkea kansallismielisyyttä vastaan. Siksi Saksa tarvitsee ”Eurooppaa” kansallismielisyyden korvikkeeksi.

Luonnollisesti mielenosoituksissa on ollut mukana myös niitä, joita järjestäjät eivät haluaisi nähdä eli uusnatseja. Näiden ongelmana on se, että heidän läsnäolonsa tekee koko mielenosoituksesta natsistisen, mitä valtaeliitti ja sitä myötäsukaisesti seuraava valtamedia käyttävät häpeämättä hyväkseen.

Saksassa valtamedia tosin ampui itseään jalkaan, kun RTL-televisiokanavan toimittaja soluttautui mielenosoittajien joukkoon ja antoi haastatteluja toisille tiedotusvälineille. Saksan valtakunnallisista yleisradioyhtiöistä se vasemmistolaisempi eli ARD haastatteli miestä, joka sai tekonsa jälkeen potkut työstään. Jonkinlaista kunniaa löytyy myös mediayhtiöistä.

Suomessa kunniaa ei tietysti ole, etenkään maan suurimmassa päivälehdessä, joka menettää kymmeniä tuhansia lukijoita vuosittain. Lehti väänsi jutun Pegidasta ja teki sen tyylilleen uskollisella tavalla eurooppalaisia vasemmistomedioita jäljitellen.

Spiegel-lehden artikkelin mukaan 34 prosenttia saksalaisista uskoo, että Saksa islamisoituu. Prosenttiluku on suorastaan käsittämättömän suuri ja kertoo osaltaan, miksi Pegidan mielenosoituksissa käy niin paljon ihmisiä. Natsikortti, jolla johtavat poliitikot ja valtamedia lyövät mielenosoittajia, on menettänyt tehoaan jopa Saksassa. Spiegel-lehti ei sekään ole pyyteettömästi liikkeellä vaan valtaeliitin puolella, koska se nimittelee Pegidaa ”muslimivastaiseksi” eikä islamin vastaiseksi, kuten pitäisi.

Vaikka Suomessa Helsingin Sanomat raportoikin aiheesta asenteellisesti, suomalaisen veronmaksajan rahoittaman Yleisradion Saksan kirjeenvaihtaja Pertti Rönkkö kertoo tapahtumista kiihkottomasti tavalla, joka ärsyttää joitakin Tampereella asuvia historiantutkijoita, joiden mielestä Rönkkö ei kiinnitä tarpeeksi huomiota uusnatsien väkivaltaan.

Mitä sitten mielenosoituksesta pitäisi päätellä? Kasvava määrä saksalaisista on saanut tarpeekseen islamista. Tämän näkee mielipidetutkimuksista. Lisäksi yllättävän suuri määrä ihmisiä uskaltaa lähteä mukaan mielenosoitukseen vastustamaan islamisoitumista, vaikka mielenosoittajat kohtaavat väkivaltaa vastamielenosoittajien taholta ja leimataan natseiksi, vaikka he eivät millään tavalla haluaisi palauttaa Kolmatta valtakuntaa takaisin. Valtaeliitti yhdessä valtamedian kanssa kyllä muistuttaa uuniluukkujen kolinasta, mutta Hitler-kortin ongelmana on se, että liiallinen käyttö vie siltä tehoa.

Mitä tulee uusnatseihin, he haluavat varmasti käyttää Pegidan kaltaista liikettä päästäkseen lähemmäs keskiluokkaa ja välttääkseen enimmäkseen ansaitun luuserileiman. Tässä he epäonnistuvat mutta heidän epäonnistumisensa tarjoaa vallanpitäjille tekosyyn olla välittämättä protestiliikkeestä ja kuitata oikeutetun tyytymättömyyden maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaan uusnatsismina ja muukalaisvihamielisyytenä. Uudessa uljaassa Euroopassa keskiluokan tehtävänä on maksaa monikulttuurin kustannukset ja alaluokan tehtävänä on kestää sen seuraukset omilla asuinalueillaan. Eliitti puolestaan nauttii moraalisesta erinomaisuudesta saatavasta hyvän olon tunteesta, josta sen ei tarvitse maksaa mitään.

”Euro-islam”

Yhä harvempi uskoo väitteisiin, joiden mukaan Islamilaisella valtiolla ei olisi mitään tekemistä islamin kanssa. Paljon markkinoitu euro-islam on paljastunut pilvilinnaksi, jonka on murentanut Euroopassa asuvien muslimien innokas osallistuminen Islamilaisen valtion toimintaan.

Islamin pahuus näkyy läpi niin selvästi, että sen osoittamiseen ei tarvita manipuloituja kuvia Joulupukista, jonka pää katkaistaan. Äskettäin Ranskassa taksikuski ajoi väkijoukkoon huutaen islamilaista taisteluhuutoa ”Allahu akbar”. Toinen samaa taisteluhuutoa käyttänyt jihadisti hyökkäsi poliisiasemalle ja puukotti kolmea poliisia ennen menehtymistään poliisin luoteihin.

Voit yrittää jonkin aikaa selitellä tapahtumia tekijöiden mielenterveysongelmilla mutta tapausten yleistyessä selitysten voima vähenee.

Islam ei ole tuonut eikä tuo Eurooppaan mitään hyvää vaan pelkästään huonoja asioita. Islamin vaikutusvallan lisääntyminen heikentää tavallisten eurooppalaisten elämän laatua. Vallanpitäjillä on mahdollisuus valita, hillitäänkö ihmisten islamin vastaisia käsityksiä tukahduttamalla ne vai muuttamalla politiikkaa. Ainakin toistaiseksi tukahduttaminen näyttää voittavan.

9 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kommentoin tietysti stetsontuntumalla, mutta näkisin, että nämä mielenilmaukset ovat siinäkin mielessä hyvin merkittäviä, että niihin osallistuvat aivan tavalliset ihmiset. Sellaiset, joille pääasia on saada olla rauhassa, ja joille ajatus marssimisesta kadulla ja esiintymisestä julkisuudessa on yleensä vieras ja vastenmielinenkin. Toisin kuin ns. tiedostavalla vastapuolella, jolle show, meteli ja esillä oleminen muodostaa heidän ideologiastaan paljon suuremman osan, kuin mitä he ilkeävät tunnustaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Nuo Jussi Jalosen sekoilut ovat johanbäckmanin kaltaisia oman edun ajamista. Beckham on taloudellisesti riippumaton ja Jalonenkin kiistää saavansa mitään hyötyä, mutta tässä kyse on ideologisesta sodasta, ei rahasta.

Oletko ollut kiltti - saatko lahjoja?

Kumitonttu kirjoitti...

Ei muuten uskoisi tätä Iltalehden uutista lukiessa, että kyse on varmaan samasta tapahtumasta.

Professori kirjoitti...

Tulit tiivistäneeksi erittäin täsmällisesti islamilaisen maahanmuuton vaikutuksen meille eurooppalaisille tuohon kirjoituksesi loppuun: "islam ei ole tuonut eikä tuo Eurooppaan mitään hyvää".

Itse listasin tänään Saksan mielenosoituksen yhdeksi päivän hyvistä uutisista.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän päivän Hesari on vähän nostanut tasoa: "Tuhannet osoittivat mieltään islamia vastaan". Kirjoittaja on sama Rajamäki, mutta pomolta lienee tullut käsky kirjoittaa ilman suurempia ideologisia vinkunoita.

--

"Pe­gi­da-mie­le­no­soi­tuk­sen aluk­si ko­ko kan­san­liik­keen alul­le pan­nut Lutz Bachmann lis­ta­si kan­san­liik­kees­tä hei­dän mu­kaan­sa vir­heel­li­ses­ti ra­por­toi­nei­ta vies­ti­miä ja toi­mit­ta­jia.

Suu­ri jouk­ko in­tou­tui mo­neen ot­tee­seen huu­ta­maan "Lü­genp­res­se – va­leh­te­le­va leh­dis­tö".

Jär­jes­tä­jät käyt­ti­vät usei­ta pu­heen­vuo­ro­ja, jois­sa maa­lat­tiin Sak­san muut­tu­van "yh­tä is­la­min val­taa­mak­si kuin Hol­lan­ti". He va­roit­ti­vat burk­hien tu­le­van ka­tu­ku­vaan, jos jo­ta­kin ei teh­dä.

Il­lan toi­nen is­ku­lau­se oli "Wir sind das Volk – Me olem­me kan­sa", jo­ka on vuo­den 1989 syk­sys­tä lai­nat­tu is­ku­lau­se tuo­tu­na uu­teen mer­ki­tyk­seen. Mie­len­osoit­ta­jil­la oli mu­ka­naan sa­to­ja Sak­san lip­pu­ja.

Au­kion kul­mas­sa oli uus­nat­se­ja, jot­ka yrit­ti­vät aloit­taa omien is­ku­lau­sei­den­sa huu­ta­mi­sen.

Jär­jes­tä­jät ir­ti­sa­nou­tui­vat kui­ten­kin puo­lueis­ta ja "ou­dois­ta" ju­lis­te­teks­teis­tä.

--

Sak­saan tu­lee toi­sek­si eni­ten maa­han­muut­ta­jia Yh­dys­val­to­jen jäl­keen. Vii­me vuon­na tu­li­joi­ta oli noin 465 000."

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Kummastelin lähinnä sitä että mielenosoitus tapahtui Dresdenissä eikä jossain vastaavankokoisessa "Länsi-Saksan" kaupungissa. Wikipedian mukaan Dresdenissä ei ole montaa turkkilaista. Aikoinaan DDR:ään ei hankittu eikä sinne mennyt ulkomaalaisia. Ehkä heillä on DDR:n kokemusten pohjalta kyky tunnistaa huono hallinto ja media, joten siksi tuo mielenosoitus järjestettiin siellä.

Ehkä Pegida:n kannattaisi ottaa mielenosoitukseen mukaan muutama Israelin lippu ja siinä samalla puolustaa Israelia ja juutalaisia. Olisko se taktisessa mielessä auttanut viemään pohjaa natsileimoilta?

Miksi natsileimojen esittäjät eivät ikinä käsittele sitä minkälainen yhteistyö natseilla ja arabimuslimeilla ja muilla muslimeilla oli toisen maailmansodan aikana? Hitler majoitti ja kestitsi suurmufti Amin al-Husseinia. Miksei valtamedia tutki miksi Mein Kampf on suosittu myyntiartikkeli islamilaisissa maissa?

http://en.wikipedia.org/wiki/Haj_Amin_al-Husseini

IDA kirjoitti...

Sori, että kommentoin popesta vaikka oletkin West Ham ;)

Uutisointi on kautta linjan hölmöä. Kun paavi kertoi europarlamentille, että mistään ei tule mitään, jos Euroopan kansalaiset eivät hyväksy noudatettua maahanmuuttopolitiikka ja halusi Euroopan valtioiden panostavan enemmän siihen, kuinka maahanamuuton lähtömaat voisivat vaurastua ja antaa ihmisesten asua omilla kotiseuduillaan, niin koko läntinen media uutisoi paavin sanoneen, että Välimerestä ei saa tulla hautausmaa. Minkä hän toki sanoikin. mutta tuossa kehyksessä.

Eurooppa haluaa halpatyövoimaa, se elää sillä. Tämä kannattaisi nyt nähdä.

Kumitonttu kirjoitti...

Eurooppa haluaa halpatyövoimaa, se elää sillä. Tämä kannattaisi nyt nähdä.

Vasemmistolaiset poliittiset ryhmät haluavat, ei koulutettu valkoinen keskiluokka. Yhtymäkohtaa voi hakea jostain 90-luvun Suomesta. Ei silloin kaivattu monikulttuurisuutta, etnisiä ravintoloita ja itä-eurooppalaisia kerjäläisiä. Kyllä tämä "halu" nojaa tiettyyn poliittiseen ideologiaan (Curley-effect), jossa matalapalkka-alojen luominen on oman poliittisen vallan ylläpitämistä sukupolvien yli.

Ei Neuvostoliitossakaan haluttu matalapalkka-aloja muualla kuin Kremlissä, joka ajatteli matalapalkkaisten lisääntymisen johtavan valtion tukiaisten kannattamiseen ja sitä kautta kommunismin voittokulun turvaamiseen. Samalla tavalla toimivat natsit Saksassa, missä erilaisilla sosiaalituilla varmistettiin Puolueen ylivalta.