perjantaina, kesäkuuta 27, 2008

Hyvää kesää!

Blogi siirtyy kesätauolle ja tapana on yleensä lisätä tähän joku kuva kesämaisemasta. En tee näin, vaan lisään videon OTP:n ja Reippaan veikkausliigaottelusta vuodelta 1990. Reippaan paidassa vilahtaa kymppipaidassa tutun näköinen tummatukkainen hahmo.Muistutan samalla, että syksyllä alkavat MM-karsinnat ja Suomi pelaa samassa lohkossa mm. Saksan ja Venäjän kanssa.

Lisään kesän kunniaksi vielä tämän legendaarisen videon, jossa Suomen legendaarisin urheilutoimittaja näyttää parasta osaamistaan.

3 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Loistava video. Tuosta taas tarkalla silmällä näki sen vanhan totuuden, että jos pelit kuvattaisiin tyylikkäästi monella kameralla niin telkkarikatsojien puheet suomalaisen pelin huonosta tasosta vaimenisivat.

Reippaan oranssimustille raitapaidoille kesäinen :tuoppi:

Mutta asiaan:

What do You think will next happen now? Or how long time you have thouht to booze?

IDA kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Vasarahammer kirjoitti...

Yksi suomalaisen seurajalkapalloilun suurista tragedioista ovat juuri nuo Urheiluruudun välähdykset. Kuvataan yhdellä kameralla ja sekin on kentän tasolla. Peli näyttää sitten miltä näyttää.

Tosin tuossa Litmasen OTP-Reipas -pätkässä näkyy suomifutiksen kuninkaan yksi hyvä oivallus, joka ei valitettavasti johda maaliin.

Mutta asiaan:

Olin itse katsomossa, kun PKK-aktivistit juoksivat kentälle ja ottelu keskeytettiin. En siis nähnyt pussisilmän tepastelua kentällä kuin vasta jälkikäteen.

Pian kurdien juoksun jälkeen Suomen peli romahti ja Turkki meni menojaan.