lauantaina, huhtikuuta 06, 2019

Oliko Sipilä tyhmä vai toteuttiko hän määräyksiä?


Pääministeri Juha Sipilä moitti äskettäin julkisesti niitä, jotka flirttailevat ja hakevat valtaa kuolemalla ja raiskausrikoksilla. Lausunto sai valtavasti julkisuutta, vaikka se oli lähinnä epäonnistuneen pääministerin epätoivoinen yritys saada puolueensa romahtanut kannatus nousuun. Sipilä kävi myös julkisesti herkistymässä Ylen Sannikka ja Ukkola -ohjelmassa.

Sipilä otti myös esiin toimintansa vuoden 2015 maahantulijakriisin yhteydessä ja väitti, että hänen Kempeleen kotinsa olisi aikanaan tarkoitettu kristitylle pakolaisperheelle. Tämä väite ei pidä yhtä hänen syyskuussa 2015 antamien lausuntojensa kanssa. MTV:n uutisen mukaan Sipilä tarjosi kotiaan 20 turvapaikanhakijan väliaikaiseksi majoitukseksi. Sipilä ei koskaan lunastanut lupaustaan.

Kaikkein pahinta Sipilän lausunnossa oli se, että se levisi kulovalkean tavoin Lähi-idän mediaan. Tässä on uutinen Al-Jazeeran englanninkielisestä versiosta. Uutinen lisäsi Suomeen pyrkivien turvapaikanhakijoiden määrää.

Sipilä myös vieraili syksyllä 2015 oululaisessa vastaanottokeskuksessa ja keskusteli siellä alaikäiseksi turvapaikanhakijaksi tekeytyneen Fahad Firasin kanssa. Sipilä antoi itsestään naiivin vaikutelman. Hätää kärsivä kristitty perhe ei todellakaan edustanut tyypillistä vuoden 2015 Balkanin halkijuoksun osallistujaa vaan ennemminkin Firasin kaltainen huijari ja onnenonkija.

On todennäköistä, että Sipilä nyt ymmärtää, mitkä seurauksen yli 30 000 turvapaikanhakijan päästämisellä Suomeen on ollut. Epäselvää sen sijaan on, mitä hän tiesi syksyllä 2015.

Järjestetty pakolaiskriisi?

Sipilän ja hänen johtamansa hallituksen toimintaa syksyllä 2015 voi yrittää selittää typeryyden ja naiiviuden kautta. Toisaalta on perusteita väittää, että koko maahantulijakriisi oli ennalta järjestetty ja päätökset tästä oli tehty EU-tasolla. Sipilän hallitus vain toteutti sitä, mitä EU oli määrännyt.

Jo ennen maahantulijakriisiä liikkui tietoja siitä, että kuntia olisi kehotettu varautumaan suureen turvapaikanhakijamäärään. Tämä tieto tuli esille, kun turvapaikanhakijoita alkoi saapua kesällä 2015.

Myös itse kriisin eteneminen kertoo suunnitelmallisuudessa. Yhtäkkiä Kreikka alkoi tyhjentää omia leirejään ja kuljettamaan niiden asukkaita mantereelle. Kun tulijat ylittivät rajan, heitä odottamassa oli useita linja-autoja.

Siinä vaiheessa, kun maahantulijat saapuivat maksuttomalla kyydillä Tukholmaan, heitä oli ohjaamassa keltaliivisiä hyväntekeväisyysjärjestön työntekijöitä. Luulajasta tulijoille oli järjestetty maksuton bussikyyti Haaparantaan, josta tulijat kävelivät Suomen rajan yli. Kaikkiaan maahantulijoita varten järjestetty logistiikka toimi suurimmalta osaltaan erinomaisesti.

On todennäköistä, että Suomen ja Ruotsin välillä oli jonkinlainen sopimus sen varalle, että Ruotsin vastaanottokyky ei riitä. Tätä sopimusta tuskin on millään paperilla mutta Suomen hallituksen teot kertovat omaa kieltänsä. Kun maahantulijat saapuivat Tornioon, he olivat tulleet sinne seitsemän turvallisen maan kautta.

Tulijoilla maksukortteja

Unkarin hallituksen ministeri Zoltan Kovacs kertoi äskettäin, että EU on myöntänyt maksukortteja maahantulijoille. 64 000 maahantulijalle oli annettu maksukortti, jota nämä voivat käyttää matkan aikana koituviin kustannuksiin.

Euroopan komissio myönsi, että maksukortteja on myönnetty, mutta ”EU:n apu ei rohkaise maahanmuuttoa” ja että kortteja on annettu Kreikassa jo oleskeleville turvapaikanhakijoille ja pakolaisille. Näille jaetut kortit ovat nimettömiä eli ainoa tunniste on kortin numero, mikä rikkoo useita rahanpesua ja terrorismin rahoittamista koskevia EU-sääntöjä. Luonnollisesti tavallinen EU-kansalainen ei koskaan voisi saada korttia todistamatta luotettavasti henkilöllisyyttään.

Slovenialainen Nova24-uutissivusto kertoi Bosniassa oleskelevista maahantulijoista, joilla on vastaavat maksukortit, joissa on EU:n ja YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n logot. Kroatian poliisi on nähnyt näitä kortteja Kroatian rajan yli pyrkivillä maahantulijoilla.

Mastercard kertoi vuodelta 2017 peräisin olevassa lehdistötiedotteessaan:

”George Soros ilmoitti, että hän varaa 500 miljoonaa dollaria yksityisiin sijoituksiin, joilla parannetaan maahanmuuttajien, pakolaisten ja heitä ylläpitävien yhteisöjen mahdollisuuksia vastata näiden kokemiin haasteisiin eri puolilla maailmaa.”

Lyhyesti sanottuna Euroopan Unioni tukee yhdessä miljardöörifilantropisti George Sorosin kanssa EU:n jäsenmaihin kohdistuvaa laitonta maahanmuuttoa.

Luonnollisesti tällainen herättää kysymyksiä ja epäilyksiä. On melko epätodennäköistä, että Juha Sipilä ja hänen johtamansa hallitus olisivat olleet täysin tietämättömiä tällaisesta. Miksi EU sitten toimii näin? Yksi selitys on se, että EU ja sen takana oleva globalistieliitti haluavat heikentää kansallisvaltioita maahanmuuton avulla. Joka tapauksessa vastareaktio on jo alkanut eikä se ole enää pysäytettävissä.

10 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

On täysin paskapuhetta, että matuvyöry Ruotsista olisi ollut jollain tavalla yllätys. Armeijan yksiköt saivat asiasta käskyn jo 3 päivää ennen kuin yksikään läpsyttelijä oli Torniossa, tiedän koska olen kyseisen käskyn lukenut.
Maavoimissa oltiin valmiina aika radikaaleihin tekoihin ennen kyseistä käskyä mutta hallitus teki sotilaista laukunkantajia.
Se oli täysin organisoitu ja hallituksemme hyväksymä operaatio jota yritettiin peitellä itärajan ongelmilla.
On sata varmaa, että noin 1000 jätkän marssi itärajan yli oli pelkkä harhautus jolla kiinnittettiin huomio pois siitä, että samaan aikaan Torniosta läpsytteli yli 30000 sotokaskarkuria ja rikollista maahan.
Ne olisi pitänyt torpata siihen paikkaan tai ampua mutta kun meillä inkkareilla ei siihen valta riitä.
Olen kyllä kuullut erään kenraalinkin sanovan samaa.
Ihan turha edes kuvitella, että väestönvaihto olisi ohi, päinvastoin nyt se vasta alkaa.
Veikkaan, että seuraavan hallituskauden aikana tänne pukkaa vähintään 100000 sotaa ja vainoa pakenevaa geelipäätä.

Joppos123 kirjoitti...

Jakutunut kansa on helppo hallita ja sitä on iisimpää kusettaa. Eiköhän sama ilmiö ole havaittavissa vähän joka puolella Eurooppaa. Poikkeuksen tekevät Puola, Tsekki, Iätävalta, Unkari ja toivottavasti Italia.
Siksi nämä maat ovatkin EU:n hampaissa. Ne eivät suostu kansakunnan jakamiseen ja islamisaatioon.

Tupla-J kirjoitti...

Soros on kaikkea muuta kuin filantrooppi. Ei häntä motivoi rakkaus muukalaisia, vaan viha kristikuntaa, kohtaan.

EU:n pahin ongelma on se, että sitä johtaa kansaansa vihaamaan opetettu Saksa, joka pyrkii loputtoman media- ja Hollywood-syyllistyksen lannistamana levittämään itsemurhansa koko Euroopan alueelle.

Sipilä taas on tahdoton ihmisroska, josta jollakulla on sen verran väkevä ote, ettei uskalla tehdä mitään selkärankaista suomalaisten eduksi.

Olavi Koskela kirjoitti...

Oikea vastaus tuohon otsikon kysymykseen lienee sekä että. Kyllä suomalaisilla, lue: maksumiehillä on oikeus saada tietää, mitä kulisseissa tapahtui, mitä sovittiin ja ketkä sopivat silloin 2015. Ennen asian perinpohjaista selvittämistä ei Sipilällä tai Orpolla tulisi olla MITÄÄN asiaa mihinkään päättävään asemaan. Tämä on sen luokan asia, että se oikeastaan vaatisi käsittelyn valtakunnanoikeudessa - mutta taitaapa olla turha kuvitella, että oikeus tässä asiassa ikinä toteutuisi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Olipa vaihtoehto kumpi hyvänsä tai niitten yhdistelmä niin on selvää, ettei Suomessa tuolloin ollut enää mitään kansallista hallintoa vaan pelkkä maakuntahallinto joka kuuliaisesti toteutti pääkonttorin määräyksiä. Mikä pistää muistelemaan että mitenkäs se menikään se laki maanpetturuudesta? Tilannehan ei ole parantunut sen jälkeen ollenkaan eikä valitettavasti parane vielä seuraavienkaan vaalien jälkeen.

Tuo uutinen maksukorteista oli minulle uusi ja täytyy todeta että homma on harvinaisen härskiä. Tulee mieleen vertaus perääntyvien omien joukkojen jättämistä muona- ja patruunatäydennyksistä etenevälle viholliselle kun sen huoltotie on muuten niin hankalan pitkä.

Heikki R. Paasinen kirjoitti...

Nimenomaisesti sen jälkeen kun Mastercard ja Soros aloittivat yhteistyönsä, on Mastercardin painostuksesta lopetettu monen "ei-vasemmostolaisen" bloggarin ja sivuston rahavirrat. Näistä ovat monet US bloggaajat ja sivustot kertoneet.

Esim Paypalia on painostettu Mastercardin toimesta katkaisemaan rahaliikenne useille sivustoille, samoin Patreonia.

Ennen Soros yhteistyön alkamista tällaisesta painostuksesta ei olut merkkiäkään.

Kummallista miten yksi mies (Soros) voi vihata länsimaista yhteiskuntaa niin paljon, että tekee kaikkensa sen tuhoamiseksi. Ja pyrkyrit kuten Soini ja Sipilä , suostuvat kaikkeen mitä isommat käskevät, selkärankaa ei heillä ole nimeksikään.

Luottokorteista olen laittanut useita kertoja uutisvinkkiä medioille, mutta ei kiinnosta, tai on ohjeet että ko. asiasta ei kerrota. Ulkomaisissa medioissa asiaa kyllä on käsitelty.

Anonyymi kirjoitti...

https://yle.fi/uutiset/3-7901553

Satalinnan sairaalalle löytyi ostaja – kiinteistön kohtalo auki
AVH Satalinna ostaa Satalinnan vanhan sairaalan Satakunnan sairaanhoitopiiriltä 1,3 miljoonalla eurolla. Satalinnaa on yritetty myydä jo pitkään.

Kotimaa31.3.2015 klo 15:41päivitetty 31.3.2015 klo 16:43

Anonyymi kirjoitti...

Sipilä on maanpetturi jonka paikka on hirressä.Myös koko lestapaskan klaanin omaisuus on täysin perusteltua takavarikoida.Kovin ottein.

Anonyymi kirjoitti...

Sipilän päällystakki ja palleista puristaja. Olisiko se ruåtalsiapankkiin siirtyvä Berner? Joka saa palkkionsa svenkipankin hallitukspaikkana?
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän tuo invaasio 2015 ollut ylhäältä saneltua Sipilälle ja cuckoomukselle.

Keskeisimpänä todisteena monien jo unohtama median ja keskeisten ministeriöiden järjestämä propagandapläjäys nimeltään Operaatio Valtaisa Myrsky: https://yle.fi/uutiset/3-8420824

-dM