tiistaina, joulukuuta 10, 2019

Ulkoministeri ja kalifaatin maahantuonti


Vuonna 2014 uutisoitiin näyttävästi, että Suomesta on lähtenyt muslimien määrään nähden eniten jihadisteja taistelemaan Islamilaisen valtion eli ISIS:in riveissä. Tuolloin uutinen ei ehkä järkyttänyt mutta kertoi ainakin suomalaisten viranomaisten välinpitämättömyydestä islamilaisen ylivaltaideologian suhteen. Nyt vuoden 2019 loppupuolella naiivi typeryys yhdistyy pelottavalla tavalla ihmisoikeuksilla poseeraamiseen, kun on selvinnyt, että Ulkoministeriöllä ja jopa lastensuojeluviranomaisilla on tarkat suunnitelmat tuoda takaisin Islamilaiseen valtioon muuttaneita Suomen kansalaisia eli ”ISIS-vaimoja” ja heidän lapsiaan.

Tämä massiivinen operaatio olisi jäänyt huomiotta, jos Iltasanomien Timo Haapala ei olisi paljastanut, että ulkoministeri Pekka Haaavisto on salaa junaillut hanketta tuoda Islamilaisen valtion alueelle muuttaneita al-Holin leirillä majailevia Suomen kansalaisia tänne ja samalla painostanut Ulkoministeriön virkamiestä toimimaan lain vastaisesti. Haavisto itse kiisti tämän.

Vasemmistohallitus edistää ihmisoikeusfundamentalismia

Nykyisen yhä vasemmistolaisemmaksi muuttuvan hallituksen aikana moinen aktiivisuus tuskin yllättää ketään. Sen sijaan merkittävää on salamyhkäisyys asian ympärillä. On selvää, että Haavisto on ainakin jollain tasolla ymmärtänyt olevansa kyseenalaisella asialla. Monet Länsi-Euroopan maat ovat kieltäytyneet ottamasta vastaan omia kansalaisiaan turvallisuussyihin vedoten.

Syynä on ainakin se, että  Islamilaisen valtion alueella oleskelleita vastaan on hyvin vaikea löytää todisteita rikoksista, vaikka he kannattaisivat Islamilaisen valtion murhanhimoista ideologiaa ja olisivat kasvattaneet lapsensakin siihen. Käytännössä ”ISIS-vaimot” ja -taistelijat pitäisi päästää yhteiskuntaan, hankkia heille asunto ja saattaa heidät sosiaalivaltion etuisuuksien piiriin. On vaikea löytää vanhempaa, joka haluaisi ISIS-taistelijoiden lapsia oman lapsensa kanssa samaan kouluun, kun tiedossa on, että Islamilainen valtio on opettanut lapsille päiden katkaisua ja antanut näiden osallistua teloituksiin ja leikkiä sen jälkeen irtileikatuilla ihmisen päillä.

Haaviston tukena al-Holin asukkaiden maahantuonnissa on ollut ihmisoikeusprofessori ja SKP:n keskuskomitean entinen jäsen Martin Scheinin. Tämän käytös Twitterissä sen jälkeen, kun Haavistokohu alkoi, muistuttaa, miksi maalittamista halutaan rikoslakiin.

Scheininin kaltaisten äärivasemmistolaisten ihmisoikeusasiantuntijoiden mielestä ihmisoikeudet kuuluvat ensisijaisesti kaikkein kunniattomimille paskiaisille. Näiden ihmisoikeuksien edessä kaikki muut näkökohdat saavat väistyä. Scheininin kaltaisten väsymättömien ihmisoikeusfundamentalistien ansiosta terroristien karkottaminen on tullut käytännössä mahdottomaksi Länsi-Euroopassa.
Samalla unohdetaan autuaasti kaikkien Islamilaisen valtion tappamat ihmiset ml. jesidit, kurdit ja kristityt sekä heidän brutaali tapansa teloittaa ihmisiä leikkaamalla heidän päänsä irti ja asettaa irtopäät sen jälkeen julkisesti kaikkien nähtäville. Boko Haramin ohella Islamilainen valtio on ehkä kaikkein vastenmielisin ja brutaalein islamilaisen ylivaltaideologian ilmentymä.

Media piilottelee ISIS-vaimojen ja -taistelijoiden taustoja

Alaston totuus -blogia aikanaan pitänyt Pikkupoika on kerännyt Twitter-ketjuun (koko ketju ilman välejä) suomalaisiin ISIS-vaimoihin liittyvää aineistoa. Tietojen perusteella Suomesta Islamilaisen valtion alueelle lähteneisiin liittyy kaksi keskeistä paikkaa: imaami Abdul Mannanin johtama moskeija Oulussa sekä suomalaisten käännynnäismuslimien suosima Roihuvuoren moskeija.
Abdul Mannanin vävypoika Taz Rahman eli Abu Ismail al-Bengali taisteli Islamilaisen valtion riveissä ja menehtyi vuonna 2017. Bangladeshilainen Dhaka Tribune tietää myös kertoa, että Mannanin perhe kuuluu paikallisen Jamaat-e-Islami -puolueen innokkaisiin kannattajiin.

Myös vihervasemmistolainen Helsingin Sanomat on kirjoittanut Suomesta lähtöisin olevista ISIS-taistelijoista useita artikkeleita. Yhteistä näille on ollut se, että taistelijoiden ja heidän vaimojensa henkilöllisyyttä on yritetty peitellä. Lisäksi heidän sanomisiaan on siivottu todellisia kauniimmiksi.
ISIS-propagandassa esiintynyt pohjoissuomalainen ”Jonna” (HS:n keksimä nimi) kertoi, että Suomessa ei ole ”oikeita muslimeja” eikä suvaita ”oikeaa islamia” sekä kehotti ”oikeita muslimeja” tulemaan ISIS:iin.

HS ei myöskään kertonut, että ”Jonnan” aviomies ja hänen lapsensa isä oli ISIS-taistelija Abu Musa al-Bengali, jota Yle haastatteli nimellä Samir. Tämä taas oli aiemmin työskennellyt imaami Abdul Mannanin halal-kaupassa Oulussa.

Yksi HS:n haastattelemista naisista oli Espoossa asunut suomensomali ”Farah”, jonka aviomies ”Aziz” taisteli Islamilaisen valtion riveissä. Sama espoolaispariskunta oli aiemmin esiintynyt HS:n haastattelussa nimillä ”Aisha” ja ”Hussein”.

Otan vielä esiin yhden tapauksen ja loput voi lukea Pikkupojan Twitter-ketjusta. Portugalilainen Nero Saraiva kuului Portugalista Itä-Lontooseen muuttaneisiin ns. jalkapallofaneihin. Nero Saraiva oli yksi Islamilaisen valtion johtohahmoista ja kuuluisan ”Jihadi Johnin” oikea käsi. Saraivan vaimo on suomalainen ja pariskunnalla on kolme lasta. Lasten äitiä on suomalaismediassa haastateltu nimellä ”Heli” ja ”Minna”. (Twitter-ketju).

Kolmannessa Twitter-ketjussa voi tutustua kalifaatin lapsi Mikaeliin. Ylen artikkelissa Mikaelista piirretään sympaattinen kuva. Siinä myös kerrotaan, että Mikaelin äidin mies oli ISIS-taistelija kuten myös Mikaelin isoveli. Kurdit vangitsivat Mikaelin helmikuussa 2018 talosta, jossa hän yöpyi poikien ja miesten kanssa. On todennäköistä, että myös Mikael oli ISIS-taistelija.

Pitäiskö nämä ihmiset tuoda Suomeen?

Al-Holin ISIS-vaimojen ja -lasten maahantuonti on jo hyvässä vauhdissa. Ylen tietojen mukaan suomalaisviranomaiset ovat jo pyytäneet kurdeja toimittamaan leiriläisiä rajalle. Ylen haastatteleman lähteen heidät on tarkoitus kuljettaa erissä rajalle. Yle kertoo:

” Tähän päädyttiin Ylen tietojen mukaan siksi, ettei asiassa tarvitsisi tehdä poliittista päätöstä, vaan kotiutus voitaisiin tehdä pelkän viranomaispäätöksen ja konsulilainsäädännön nojalla.”

Näin pelastettiin Pekka Haaviston ura ulkoministerinä. Toteutetaan ISIS- naisten ja -lasten maahantuonti näennäisen laillisesti mutta sen henkeä rikkoen. Ulkoministeriön johtamaa suunnitelmaa leiriläisten maahantuonnista kutsutaan ”Korpi-projektiksi”.

Perussuomalaisten kansanedustaja Riikka Purra ounasteli jo varhain, että al-Holin leiriläiset tuodaan Suomeen. Ylen artikkeli on kirjoitettu vain pari tuntia sitten ja sen perusteella Riikan esittämät kaikki neljä kohtaa toteutuvat juuri kuten hän 7.12. kertoi. Suomen hallitus haluaa isisläiset Suomeen, poliittista päätöstä ei tehdä, asiaa edistetään salassa ja isisläiset tulevat Suomeen pian.

Vastuun pakoilu on jo alkanut. Uunituore pääministeri Sanna Marin on jo ilmoittanut, että ei tiedä asiasta mitään, koska on ollut pääministerinä vasta kuusi tuntia. 

Uskon ja toivon, että al-Hol -jupakka pani lopullisen pisteen Pekka Haaviston presidentinhaaveille. Minulla on Isis-Pekalle vaalilausekin valmiina: Koko kalifaatin presidentti.

9 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Näille sitten valmistellaan jo lastensuojelussa huostaanottoja ja sijoituksia. Lastensuojelu kiittää syliinsä heitetystä aikapommista. Mutta mitäpä suomalaisten turvallisuudella on väliä kun pakkototeutetaan vihervasemmistolaista vääristynyttä hoivaviettiä.

Anonyymi kirjoitti...

Katson olevani sodassa maanpetturihallintoa vastaan sillä sekunnilla kun yksikin noista ISIS-syöpäläisistä äpärineen on maassa.Toimin sen mukaisesti.

vieras kirjoitti...

Alankomaalainen tuomioistuin totesi ettei Alankomaiden ole pakko päästää jihadisteja maahan. Alankomaista en tiedä mutta jotkin maat ovat perunneet Islamilaiseen valtioon liittyneiden kansalaisuuksia ja määränneet maahantulokiellon.

Junes Lokka näytti sen videon jossa Ranskasta lähteneitä, arabin näköisiä lapsia aseiden kanssa. Lapset uhosivat tappavansa vääräuskoisia ja länsimaalaisia tms.

https://www.bitchute.com/video/f9FG3wZy9Nk/

Hyvässä lykyssä uusi hallitus ei istu kauaa ja saatetaan pitää hajotusvaalit jossain kohdin.

Vasarahammer kirjoitti...

Ykä: "vihervasemmistolaista vääristynyttä hoivaviettiä."

Ja sitä, että ihmisoikeudet kuuluvat ensisijaisesti paskiaisille, jotka haluavat tuhota länsimaisen yhteiskunnan, eivät Isisin todellisille uhreille.

Anonyymi: "sodassa maanpetturihallintoa..."

Hallinto voidaan vaihtaa rauhanomaisesti ainakin vielä toistaiseksi. Ei ole syytä vaipua epätoivoon.

Vieras: "Lapset uhosivat tappavansa vääräuskoisia ja länsimaalaisia tms."

On mahdollista ja jopa todennäköistä, että maahan tuotavat Isis-lapset ovat syyllistyneet rikoksiin ihmisyyttä vastaan. Oikeudessa pitäviä todisteita vain on aika hankala tässä vaiheessa hankkia.

"Hyvässä lykyssä uusi hallitus ei istu kauaa ja saatetaan pitää hajotusvaalit jossain kohdin."

Toiveajattelua. Nykyisillä gallup-luvuilla yksikään hallituspuolue ei halua ennenaikaisia vaaleja eli hallitus istuu kuin tatti paikallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Finnarin vuosia sitten ollut mainos "jouluksi kotiin" saa ihan uuden meriktyksen nyt

-jpt-

Anonyymi kirjoitti...

"Scheininin kaltaisten äärivasemmistolaisten ihmisoikeusasiantuntijoiden mielestä ihmisoikeudet kuuluvat ensisijaisesti kaikkein kunniattomimille paskiaisille. Näiden ihmisoikeuksien edessä kaikki muut näkökohdat saavat väistyä."

Eipä tuohon toteamaan voi enää paljoa lisätä. Mitähän Kari Suomalainen olisikaan tästäkin tilanteesta piirtänyt, jos olisi nyt tilannetta seuraamassa? Ainakin nämä ovat ajankohtaisempia nyt kuin 30 vuotta sitten;

https://twitter.com/antianarkisti/status/1167088730269724672

Tilanteen groteskisuutta lisää entisestään myös sen seikan käsillä olo, että tavallisen maailmanmatkaajan on hyvin vaikeaa saada konsulikyytiä, jos joutuu pulaan ulkomailla ollessaan.

Ja toisaalta, matkustusvapauden kääntöpuolena sitten on, että ulkomaille lähtenyt on ensisijaisesti itse vastuussa itsestään, minkä mielessä pitäminen on ainakin omilla reissuillani ollut itsestäänselvyys. En toisaalta ole milloinkaan tuntenut vähäisintäkään viehtymystä lähteä jonnekin konfliktialueelle, jonkin eksotiikan kaipuun nimissä tai muutenkaan, ja Venäjä onkin toistaiseksi ollut "vaarallisin" matkakohde, jossa on tullut vierailtua. Ilmeisimmät riskit siellä (ainakin Pietarissa) liittyvät lähinnä liikenteeseen ja taskuvarkaisiin, varsinkin jos ei pimeän aikana liiku tarpeettomasti ulkosalla, muistaa kohtuuden alkoholinkäyttöön liittyen ja pysyy valppaana muutenkin.

Edellisen kerran, kun suomalaisia naisia läksi merkittävämmin sotaa käyvään maahan, eli syksyllä 1944 saksalaisten sotilaiden mukana pois Suomesta, lopputulemana oli, että ne jotka eivät jääneet sille tielleen, saattoivat sodan päätyttyä Suomeen palattuaan (konsulikyydeistä ei silloin voinut haaveillakaan) saada syytteen jopa maanpetoksesta. Tällä kertaa mainittavampia oikeustoimia tuskin tullaan edes näkemään, ehkäpä ei edes huostaanottoja, vaikka tuskin ns. lapsen etua voi enää tuon karmeammalla tavalla vaarantaa kuin viemällä tämän sotatoimialueelle aivan tieten tahtoen. Vaikutelmaksi ainakin jää, että väärinkäytökset siis kaiketi muuttuvat jotenkin hyväksyttävämmiksi, mikäli ne ovat riittävän räikeitä.

Ja tässäkin asian irvokkuutta lisää myös sen seikan käsilläolo, että ns. normivirtasista voidaan tehdä hyvin herkästi lastensuojeluilmoitus jo jostakin tukkapöllystä, mikä vielä omassa lapsuudessani oli varsin tavallinen sanktio niissä tilanteissa, joissa viesti käytöksen korjaamisesta ei kehotuksista huolimatta mennyt perille. (En toki kannata lasten pahoinpitelemistä mitenkään lähtökohtaisesti edes ns. kasvatuksellisessa tarkoituksessa, mutta asia on syytä nostaa esiin edes jonkinlaisen mittakaavan saamiseksi.)

-J.Edgar-

Veijo Hoikka kirjoitti...

Lapsia?
Kopioin tähän kommenttini proffan blogiin (http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/12/isis-naiset-haluavat-ratsastaa.html):

Ymmärtääkseni al-Holin leirillä majailevat naiset lapsineen ovat muslimeja, jopa äärisellaisia. He siis noudattavat sharialakia ja muslimisaarnasmiesten välittämää heille pyhää sanaa.

Eli:
Sheikh Al-Makharze said that menstruation is Allah’s way of saying: “This woman is ready for marriage"
https://www.jihadwatch.org/2019/12/muslim-cleric-allah-permitted-the-prophet-muhammad-to-marry-aisha-when-she-was-9-years-old

Eli: 9-vuotiaista ainakin sellaiset yksilöt, joilla ensimmmäiset kuukautiset ilmaantuvat, ovat naisia eivätkä lapsia. Ja heillä on uskonnonvapaus ja vapaus elää uskontonsa mukaisella arvopohjalla. He eivät ole lapsia. He ovat naisia.

Nekin, jotka tulkitaan lapsiksi, eivät välttämättä ole niitä mukavia pikku taaperoita, eivätkä heidän äitinsä rauhaarakastavia mameja:
https://www.ibtimes.co.uk/isis-release-2-new-child-soldier-videos-featuring-son-french-jihadi-new-kids-regiment-1560401?fbclid=IwAR3lrA94uhLOULwoJ_zcvw0NWR4EGPZjampBn6x31kKqNUXqjAU2x3Amkl0

Strix Senex kirjoitti...

Yrjöperskeles: "Näille sitten valmistellaan jo lastensuojelussa huostaanottoja ja sijoituksia".

Pakko kysyä, että onko lastensuojelun henkilöstölle hankittu jo luotiliivejä ja viiltosuojahaalareita vai täytyykö ne kustantaa omista varoista.

Magnus Hagelstam kirjoitti...

Leo Mannermaan Facebook seinällä on tämä mielenkiintoinen analyysi:
"Al-Holin sekoilussa on yksi aspekti jäänyt käsittelemättä kunnolla: millä perusteella leirin "suomalaiset lapset" ovat suomalaisia lapsia?

Median mukaan äideistä kaksi on kantasuomalaisia, loput somalialais- tai arabitaustaisia. Lasten isät ovat todennäköisimmin syyrialaisia, irakilaisia, marokkolaisia, somaleja jne.. Eli puhumme ulkomailla syntyneistä lapsista, joilla on ulkomaalaiset vanhemmat, joista toisella on ehkä myös Suomen passi.

Ja sitten on kansalaisuuskysymys: eihän useimpia lapsia ole Suomessa minkäänlaisissa kirjoissa eikä heillä ole suomalaista sotua. Suurin osa lapsista on kalifaatissa syntyneitä. He eivät ole kansalaisia, joita kohtaan Suomella olisi velvoitteita.

Sitten on se, että vaikka Suomessa kansallisuus periytyy äidiltä, niin Syyriassa on Syyrian laki. Ei siellä kansalaisuus Suomen lain mukaan periydy. Syyriassa kansalaisuus peritään isältä, ei äidiltä, joten lapset eivät ole suomalaisia, vaikka äidillä olisi Suomen passi vaan sitä, mitä heidän isänsä on."

Ihmetyttää kuvakaappaus Erbilin lentoaseman taululta, jossa Helsingistä tulossa "unknown" kone ja palaamassa sinne sekä tieto Flight Radarista, että tuntematon kone tuli ja hävisi Helsinki-Vantaan lähellä, sekä viranomaisten yhteisharjoitus Helsinki-Vantaalla ottaa vastaan koneellisen sairastapauksia. Connecting the dots: Ovatkohan p-leet jo Suomessa, salaa?

Unkariin laillisuusperiaatetta kohdistetussa kysymyksessä jäi huomaamatta: Miten on asian laita kun hallitus ja virkakoneisto viis veisaavat laista ja perustuslaista?