sunnuntaina, elokuuta 28, 2016

Reaalimonikulttuuria

Tässä nurmijärveläisen isän viesti Facebookista:

Nyt tämän isän suhtautuminen maahanmuuttaja nuoriin positiivisella asenteella loppui!!!
15 v. tyttäreni oli viettämässä tyttökavereiden kanssa iltaa Nurmijärvellä Maaniitulla, kun yksi samaa koulua käyvä maahanmuuttaja "koulukaveri" oli tullut tyttäreni luo ja sanaharkan jälkeen oli käynyt käsiksi ja läpsinyt tytärtäni.
Tyttäreni oli pyytänyt 18 vuotiasta isoveljeään tulemaan apuun ja puhumaan tälle maahanmuuttaja pojalle, että jättää pikkusiskonsa rauhaan. Tämä päihtyneenä oleva mamu oli lyönyt poikaamme ja tämän jälkeen kymmenkunta maahanmuuttajaa oli tullut mukaan pieksemään poikaamme. Nämä raukkamaiset nuoret olivat hakanneet ja potkineet nappulakengillä maassa makaavaa poikaamme, joka oli täysin avuton niin monen hakkaajan edessä!!! Onneksi kaikista vakavimmilta vaurioilta säästyttiin, mutta pahemminkin olisi voinut käydä!
Poikamme pari kaveria tulivat auttamaan, mutta vastassa oli liian monta mamu nuorta. Poikamme yksi kaveri sai kahinassa pahempia ruhjeita ja joutui ambulanssiin paikattavaksi. Häntä potkiittin ja hypittiin maassa ollessaan nappulakengillä!
Poikamme soitti tyttäremme puhelimesta äidille ja kertoi mitä oli tapahtunut. Poikamme puhelin (1kk vanha Iphone 6S) oli ilmeisesti varastettu tapahtuman tuoksinassa. Itse lähdin samantien paikalle hakemaan tytärtäni kotiin ja katsomaan mitä on tapahtunut. Paikalle tullessani alueella oli viisi poliisipartiota ja yksi ambulanssi. Maahanmuuttaja nuoret oltiin tullut hakemaan takaisin keskukseen kahdella vastaanottokeskuksen paketti autolla (niitä oli siis paljon!).
Tapahtumasta on tehty rikosilmoitus ja tapahtumia tutkitaan.
Aikaisemminkin olen kuullut lapsiltani mitä nämä mamut ovat tehneet nuorille tytöille ja miten he heitä kohtelevat. Tyttäreni on ollut todella ystävällinen heidän suhteen. Kun he saapuivat tyttäreni kouluun uusina opiskelijoina, hän opasti, neuvoi ja auttoi mamuja sopeutumaan uuteen kouluun.
Nyt käsitys on muuttunut aivan toisenlaiseksi! Tällä hetkellä hän pelkää mennä kouluun, koska ei tiedä milloin taas tapahtuu jotain uhkaavaa.
Nimimerkillä: huolestunut nuorten suomalaisten lapsien isä
SAA JAKAA, ETTÄ TIEDETÄÄN MITÄ SUVAITSEVAISUUS TUO TULLESSAAN!!!
Be careful out there...

7 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Tätä ne paskiaiset haluavat meille lisää. Monellako poliitikolla on omia alaikäisiä lapsia tai lapsenlapsia? Me muutama joilla on, taitavat luottaa siihen että HEIDÄN asuinalueensa ovat turvallisia. Ehkä ne ovatkin, toistaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Maassamme on suuri määrä "pakolaisia" joiden primitiiviset tavat ja pyhän kirjan ohjeet joista he eivät tingi pätkääkään ovat monasti vastoin lakejamme, demokratiaa, ihmisoikeuksia, sananvapautta ja sivistystä.
Kuvitteleeko joku että tällaiset ihmiset voisivat muuttua eurooppalaisiksi?

Anonyymi kirjoitti...

Kannatan täysin avoimesti tuon paskasakin ja heitä palvovien sekä suojelevien yhteistoimintahuorien tappamista.Laitonta?Yhdentekevää.Mädäntyneellä hallinnolla ei ole mitään legitimiteettiä koska se suojelee tuota paskasakkia.

Kumitonttu kirjoitti...

Kummallisesti Nurmijärven yhteiskoulun rehtori Mikko Jordman kieltäytyy keskustelemasta aiheesta Twitterissä samoin kuin Lasitalon Pravdan penaali Satu Vasantola, jotka molemmat koululla järjestetyssä keskustelutilaisuudessa vuosi sitten tukivat turvapaikan hakijoitten kouluopetusta sen sijaan että opetus olisi järjestetty vastaanottokeskuksessa. Rehtori jopa väitti että hänen tärkein tehtävänsä on varmistaa oppilaiden turvallisuus.

Vastaanottokeskus kuulemani mukaan kuljettaa näitä potkimaan palloa Maaniitun koululle ja sillä tavalla kyllä varmistaa että tappeluita syntyy. Täysin vastuutonta toimintaa kaikilta viranomaisilta ja turvapaikkabisnekseen sotkeutuneilta.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.satakunnankansa.fi/satakunta/lounais-suomen-poliisilla-1000-halytysta-kankaanpaan-horhiaisista-ilmeisen-kyllastynyt-kommentti/

Vasarahammer kirjoitti...

Yksi Turkkulaanen: "...taitavat luottaa siihen että HEIDÄN asuinalueensa ovat turvallisia. Ehkä ne ovatkin, toistaiseksi."

Mikään asuinalue ei ole turvassa paitsi ne, joiden asukkailla on varaa turvautua vartiointiliikkeen palveluihin liiketunnistimineen ja automaattihälytyksineen. Meilläkin päin niitä on markkinoitu.

Slarba: "Kuvitteleeko joku että tällaiset ihmiset voisivat muuttua eurooppalaisiksi?"

Kyllä kuvittelee. Itseään suvaitsevaisina pitävät kuvittelevat, että kaikki lopulta muuttuvat samanlaisiksi kuin he itse.

Anonyymi 2: Ei ole helppoa Lounais-Suomen poliisilla etenkään tiedottamisessa.

Kumitonttu: "Vastaanottokeskus kuulemani mukaan kuljettaa näitä potkimaan palloa Maaniitun koululle ja sillä tavalla kyllä varmistaa että tappeluita syntyy. Täysin vastuutonta toimintaa kaikilta viranomaisilta ja turvapaikkabisnekseen sotkeutuneilta."

Jos epäilee turvisten aiheuttavan ongelmia, silloin on rasisti. Kuka uskaltaa vastustaa onnistuneeseen kotouttamiseen tähtääviä toimia? Epäilijä saa automaattisesti rasistin leiman eikä häntä kuunnella, koska hän on rasisti.Anonyymi: "Mädäntyneellä hallinnolla ei ole mitään legitimiteettiä koska se suojelee tuota paskasakkia."

Ykä on jo pohdiskellut tuota samaa.

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2016/08/ymmarrysharjoitus-maanpetoksesta.htmlAnonyymi kirjoitti...

Suomalainen on pitkämielinen mutta se ajankohta lähenee, jolloin katsotaan, ketkä tätä maata isännöivät.