Joe Bidenin presidenttiys on kestänyt muutaman kuukauden ja jo nyt on aistittavissa muutos huonompaan verrattuna edelliseen presidenttiin. Meksikon vastaisella rajalla on kriisi, inflaatio laukkaa yhtä pahasti kuin surullisen kuuluisalla 1970-luvulla ja Yhdysvaltojen ulkomaiset viholliset koettelevat maailman toistaiseksi johtavan suurvallan kanttia. Öljyputki, jonka kautta kulkee 45 prosenttia Yhdysvaltojen itärannikon tarvitsemasta öljystä hakkeroitiin. Asialla olivat luultavasti venäläiset.
Lisäksi on yksi asia, josta ei Yhdysvalloissa voi avoimesti keskustella. Kyse on siitä, valittiinko Biden virkaansa rehellisillä vaaleilla. Äskettäin yli 120 eläkkeellä olevaa kenraalia ja amiraalia kirjoitti avoimen kirjeen, jossa he asettivat Yhdysvaltojen presidentinvaalien rehellisyyden kyseenalaiseksi. He myös olivat sitä mieltä, että postiäänet mahdollistavat vaalipetoksen. Lisäksi kenraalit ja amiraalit epäilivät presidentti Bidenin henkistä kyvykkyyttä hoitaa tehtäväänsä. Kaikki nämä kysymykset ovat tabuja valtamediassa ja niiden esitttäjä potkitaan yleensä pois tekno-oligarkkien hallitsemilta sosiaalisen median alustoilta.
Vaalien rehellisyyden epäily on sidoksissa toiseen tapahtumaan eli tammikuun 6. päivän mielenosoitukseen, jonka aikana joukko mielenosoittajia tunkeutui Capitol-kukkulalla sijaitsevan Yhdysvaltojen kongressin tiloihin. Tätä tapahtumaa Bidenin hallinto yrittää selittää ”aseelliseksi kapinaksi”, vaikka yksikään mielenosoitukseen osallistunut ei surmannut ketään. Ainoa tammikuun kuudentena Capitolissa surmattu oli mielenosoittajiin kuulunut Yhdysvaltojen armeijan veteraani Ashli Babbit, jonka Capitolin poliisi ampui pistoolilla Capitolin käytävälle. Babbit oli aseeton ja hänen pahin rikoksensa oli asiaton oleskelu Yhdysvaltojen kongressin tiloissa. Babbitin ampunut poliisi ei joudu rikosoikeudelliseen vastuuseen teostaan eikä hänen nimeään ole julkaistu. The Sun -lehden jutussa kerrotaan, että syytteen taakse ei löydy riittävästi todisteita. Mielenosoituksen aikana kuoli viisi ihmistä mutta ainoastaan Babbit surmattiin. Demokraatit ja amerikkalainen valtamedia väittivät pitkään valheellisin perustein, että Capitolin poliisi Brian Sicknick olisi surmattu lyömällä häntä vaahtosammuttimella. Vähän aikaa sitten kuitenkin selvisi, että Sicknick kuoli luonnollisen kuoleman eikä siihen liity rikosta.
American Greatness -sivustolla Julie Kelly kirjoittaa tammikuun 6. päivän tapahtumista uutena Venäjä-huijauksena. Yhdysvaltojen tiedusteluorganisaatiot, Demokraattinen puolue ja valtamedia yrittivät usean vuoden ajan esittää, että Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump olisi vehkeillyt Venäjän valtion kanssa ja näin tullut valituksi presidentiksi Hillary Clintonin asemesta. Mitään yhteyttä ei koskaan löydetty ja Venäjä-kytkökset paljastuivat mielikuvituksen tuotteeksi. Kuitenkaan huijauksesta vastuussa olevat henkilöt eivät koskaan joutuneet asiasta oikeuden eteen. Toki suuri osa keskeisistä henkilöistä menetti työpaikkansa FBI:ssä mutta rikosoikeudellisesti kukaan ei joutunut vastuuseen. Tälläkin hetkellä suuri osa Demokraattien äänestäjistä luultavasti uskoo, että Trumpilla oli kytkös Venäjään. Amerikkalainen valtamedia ei koskaan korjannut valheellista uutisointiaan Trumpin Venäjä-kytköksistä. Raportointi asiasta vain päättyi kuin seinään, kun Robert Muellerin raportti julkaistiin.
Julie Kellyn mukaan tammikuun 6. päivän tapahtumat ovat jossain määrin jopa pahempia kuin Venäjä-huijaus. Tavallisia amerikkalaisia, jotka käyttivät oikeuttaan protestoida hallintoa vastaan kohdellaan poliittisina vankeina. Heitä on pidetty vangittuina ilman oikeudenkäyntiä kyseisestä päivästä lähtien. Bidenin nimittämät virkamiehet ovat kohdistaneet voimakkaimmat valtiolliset työkalunsa poliittista oikeistoa vastaan ja uhkailevat lentokieltolistoilla ja väittävät, että puolet amerikkalaisista eli Donald Trumpia äänestäneet ovat itse asiassa kotimaisia terroristeja.
Ihmisiä on myös haettu kotoaan pelkästään siitä syystä, että he osallistuivat tammikuun 6. päivän mielenosoitukseen. Liittovaltion poliisi FBI teki ratsian alaskalaispariskunta Paul ja Marilyn Hueperin kotiin. FBI:n agentit väittivät, että heillä on kotietsintälupa mutta he eivät koskaan esittäneet sellaista. He kohtelivat Hueperin pariskuntaa kuin rikollisia. Huepereilla ei ollut lakimiestä paikalla ja pariskuntaa pidettiin käsiraudoissa tunnin ajan. Rouva Hueperista oli tehty ilmianto ja häntä epäiltiin Edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosin tietokoneen varastamisesta. FBI:n agentit ottivat rouva Hueperin tietokoneen ja huomasivat myöhemmin, että se ei ollut Nancy Pelosin tietokone.
Amerikkalaisia, jotka asettavat kyseenalaiseksi vuoden 2020 vaalituloksen, kohdellaan valtion vihollisina. FBI seuraa heidän sosiaalisen median viestejään ja osa heistä on siirretty Washingtoniin, jossa heitä pidetään vangittuina eristyksessä ilman mahdollisuutta takuumaksuun. Useilla ei ole minkäänlaista rikostaustaa.
Bidenin hallinto pyrkii myös puhdistamaan Yhdysvaltojen sotavoimat ”epäkelvosta” aineksesta. Käynnissä on eräänlainen puhdistus, jossa ”valkoista ylivaltaa” kannattavat tai ”kapinallisia” tunteita omaavat halutaan pois armeijan palveluksesta. Käytännössä kyse on konservatiivien puhdistamisesta pois asevoimista.
Suurin osa tammikuun 6. päivään liittyvästä videoaineistosta on peräisin sosiaalisesta mediasta. Capitolin poliisilla on kuitenkin hallussaan tuhansia tunteja videoaineistoa tammikuun 6. päivän tapahtumista. Tämä aineisto annettiin demokraattijohtoisten kongressin komiteoiden haltuun mutta sitä ei ole annettu julkisuuteen tai ”kapinasta” syytettyjen amerikkalaisten lakimiehille.
Julie Kellyn mukaan ainoa syy pitää aineisto salaisena on se, että se ei tue valtamedian ja demokraattien antamaa kuvaa tammikuun 6. päivän tapahtumista.
Vaalihuijaus
Valtamedia ja tekno-oligarkit voivat pakottaa ihmiset olemaan sanomatta mitään vuoden 2020 vaalien rehellisyydestä. Jossain vaiheessa asiaa on kuitenkin mahdotonta pitää piilossa.
Republikaanien sisäisessä pelissä on meneillään valtataistelu Trumpin kannattajien ja vastustajien välillä. Äskettäin Trumpin vastustajiin kuuluva kongressiedustaja Liz Cheney, joka on George W. Bushin ajan varapresidentti Dick Cheneyn tytär, syrjäytettiin Republikaanien Edustajainhuoneryhmän johdosta. Cheney on tullut tunnetuksi ex-presidentti Donald Trumpin kovaäänisenä vastustajana.
Conrad Black kirjoittaa American Greatness-sivustolla Liz Cheneystä ja ”suuresta valheesta”. Black kertoo, että NeverTrump-republikaanien mielestä ”suuri valhe” on väite, että vuoden 2020 vaalit eivät olleet vapaat ja rehelliset. He myös väittävät, että Donald Trump yritti 6. tammikuuta väkivaltaisesti syrjäyttää Bidenin hallinnon. He tukevat Bidenin väitettä, että tämän edeltäjä olisi jättänyt maan tuijottamaan tyhjyyteen kohti kapinaa ja autokratiaa.
Trumpin kannattajien ja monien riippumattomien mielestä tällaiset provosoivat väitteet edustavat itsessään suurta valhetta. Tässä vaiheessa on selvää, että Cheney menettää paikkansa Edustajainhuoneen republikaaniryhmän johdossa. On myös todennäköistä, että hän häviää seuraavan esivaalin eli häntä ei enää valita kongressiin. Wyomingin osavaltion äänestäjille tuskin tulee häntä ikävä.
Todellinen valhe
Yhdysvaltojen liberaali media on koko vaalien jälkeisen ajan pitänyt yllä narratiivia Donald Trumpista huonona häviäjänä, joka oikeasti hävisi vapaan ja rehellisen vaalin. Todellisuudessa pääasiallinen syy, miksi Trumpin väitteillä on kaikupohjaa on se, että Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmä ei missään vaiheessa tarkastellut Trumpin väitteitä vaaleihin liittyvistä epäselvyyksistä. Trump varoitti vaalilippujen keräilyn (ballot harvesting) vaarallisuudesta, mutta hänen kampanjansa ei onnistunut tämän torjumisessaa kentällä.
Amerikkalaisille kerrotaan, että 86 tapausta jätettiin käsittelemättä tuomioistuimessa, ja tämä itsessään todistaa Trumpin väitteet vääriksi. Todellisuudessa oli vain 28 tapausta vaa’ankieliosavaltioissa presidentti Trumpin puolesta sekä Teksasin oikeusministerin oikeusjuttu, jota tuki 18 muuta osavaltiota.
Teksas väitti, että Pennsylvania, Georgia, Michigan ja Wisconsin olivat rikkoneet perustuslakia muuttamalla ääntenlaskentamenetelmiä lainsäädännön ulkopuolella ja olivat epäonnistuneet rehellisten vaalien järjestämisessä. Korkein oikeus näytti ensin kiinnostuvan asiasta mutta päätti myöhemmin, että Teksasilla ei ollut perustetta haastaa toisen osavaltion vaalia. Todellisuudessa maan ylin tuomioistuin kieltäytyi ottamasta kantaa vaaleissa esiintyneisiin epäselvyyksiin, koska se pelkäsi kannanoton seurauksia.
Conrad Blackin jutusta voi lukea syitä, miksi kanteet hylättiin ilman oikeudenkäyntiä.
Juuri näihin aikoihin Arizonan osavaltiossa ollaan aloittamassa vuoden 2020 presidentinvaalin auditointia Maricopan piirikunnassa. Yhdysvaltojen liberaali valtamedia suhtautuu vaalituloksen auditointiin epäluuloisesti. En itsekään usko, että näin kauan vaalin jälkeen mitään olennaista uutta paljastuisi. Joka tapauksessa Bidenin ja Trumpin välinen ero äänissä vaa’ankieliosavaltioissa mitattiin muutamassa kymmenessä tuhannessa. Lisäksi tiedetään, että kuolleet äänestivät vaaleissa kuten myös osavaltion ulkopuoliset ihmiset. Yhdysvalloissa Demokraatit vastustavat tiukempia vaatimuksia tunnistaa äänestäjät. Pelkkä henkilöllisyyden todistaminen, joka esimerkiksi Suomessa on itsestäänselvys, on joillekin liikaa.
Mao sanoi aikoinaan tylysti, että valta kasvaa kiväärin piipusta. Demokraatit ja tekno-oligarkit käyttävät nyt valtaa, eivätkä he aio vallastaan luopua. Miksi luopuisivat? Olennainen kysymys ei ole enää Bidenin porukan legitimiteetti. Olennaista on, mitä Trumpin äänestäjät tekevät, kun huomaavat, ettei heillä ole väliä. Äänestämällä tätä ei enää ratkaista kahdesta syystä. Ensinnäkin demokraatit huijaavat. Toiseksi väestörakenne muuttuu koko ajan epäedullisemmaksi, koko Amerikka muuttuu pikku hiljaa Kalifornian tapaan yksipuoluemaaksi. Mitä siis teette, punaniskat?
VastaaPoistaKennedy opasti suunnilleen tähän tapaan itäisiä maita: ne, jotka tekevät rauhanomaisesta vallanvaihdosta mahdotonta, tekevät väkivaltaisesta vallanvaihdosta väistämättömän. Amerikka ja myös Eurooppa on matkalla sotaan.
Hessu: " käyttävät nyt valtaa, eivätkä he aio vallastaan luopua. Miksi luopuisivat?"
VastaaPoistaVallasta ei ole tapana luopua vapaaehtoisesti. Bidenin presidenttiys on suurelta osin sosiaalisen median jättien ansiota. Mark Zuckerbergin hyväntekeväisyysjärjestö rahoitti "Zuckerberg-laatikot", jonne ihmiset saivat palauttaa postiäänensä. Luonnollisesti näitä laatikoita riitti lähinnä demokraattien kannatusalueille.
Demokraatit toki huijaavat mutta heidän huijaamisensa on mahdollista vain, koska valtakeskukset kuten sosiaalisen median yhtiöt ja valtamedia ovat heidän takanaan.Kaikkien korporaatioiden pitää myös tunnustaa väriä eli myötäillä vallitsevaa woke-ideologiaa.
Jos nyt jälkikäteen katsoo Trumpin kautta taakse päin, huomaa, että hänestä pyrittiin koko ajan pääsemään eroon. Trump ei kuulunut Washingtonin sisäpiiriin ja siksi ihmiset häntä äänestivät.
"Olennaista on, mitä Trumpin äänestäjät tekevät, kun huomaavat, ettei heillä ole väliä."
Yksi vaara on demoralisaatio eli passivoituminen väistämättömän edessä. Tämä on huono vaihtoehto, koska Demokraatit harjoittavat tuhoisaa vasemmistolaista politiikkaa eli korottavat veroja, lisäävät inflaatiota ja kasvattavat sääntelyä.
Mitä tulee väestörakenteeseen, valkoiset ovat edelleen suurin väestöryhmä. Trump lisäsi kannatusta mustien ja latinojen keskuudessa, joten rehellisessä vaalissa hänen populistisella nationalismillaan kyllä pärjäisi.
Tällä hetkellä Trumpin kannattajat ovat jo tajunneet, että hallinto pitää heitä valkoisen ylivallan kannattajina ja kotimaisina terroristeina, joiden kotiin FBI voi iskeä koska tahansa.
Sivullisena on vaikea tietää mitä todella tapahtui ja tapahtuu. Mutta yksi asia minua askarruttaa: miksi demokraatit – noin puolet kansasta – haluaisivat tuhota USAn?
VastaaPoistaEihän siinä ole järkeä.
Toisaalta muistan kyllä nekin ajat, jolloin meillä suuri osa kansaa nuoleskeli neukkuja ja uskoi sosialismiin. Mutta moni kai kuvitteli oikeasti, että sosialismi on tulevaisuuden järjestelmä.
Mikä siis on tyhmien demokraattien utopia? Pelkkään pahuuteen en usko.
Käykö niin että muutaman kymmenen vuodens päästä mietetään että tästäkö alkoi Yhdysvaltain hajoaminen, vähän samanlailla kuin mietetiään mistä alkoi Neuvostoliiton hajoaminen ..
VastaaPoista-jpt-
Nimetön: " miksi demokraatit – noin puolet kansasta – haluaisivat tuhota USAn? "
VastaaPoistaVasemmisto menee ideologia edellä. Terve järki jää siinä kakkoseksi. Biden on puolueensa vasemmiston vietävissä, heikko presidentti, jonka kognitiiviset kyvyt ovat kaiken lisäksi heikentyneet. Monet äänestivät Bidenia, koska luulivat hänen olevan keskitien kulkija, Joe Scrantonista Pennsylvaniasta.
" Mutta moni kai kuvitteli oikeasti, että sosialismi on tulevaisuuden järjestelmä. "
Suomi oli erikoistapaus, koska Suomi jäi sodan jälkeen Neuvostoliiton vaikutuspiiriin. Siksi Suomessa 1970-luvulla oli vielä perinteiseen marxismi-leninismiin suuntautunut nuorisoliike, vaikka neuvostokommunismin hohto oli ajat sitten kadonnut länsimaisen vasemmiston piirissä yleisesti. Kannattaa lukea kirja "Kenen joukossa seisoin".
"Mikä siis on tyhmien demokraattien utopia? Pelkkään pahuuteen en usko."
Ideologinen sokeus on pahuutta.
Nimetön 2: "Käykö niin että muutaman kymmenen vuodens päästä mietetään että tästäkö alkoi Yhdysvaltain hajoaminen, vähän samanlailla kuin mietetiään mistä alkoi Neuvostoliiton hajoaminen .."
Viime kesänä näytti, että Yhdysvallat sellaisena kuin sen tunnemme, olisi mennyttä. En vielä kirjoittaisi muistokirjoitust kuitenkaan.
Mihin demokraatit pyrkivät, miksi ja mikä on heidän (muuttunut) ideologia?
VastaaPoistaTähän kysymykseen löytyy vastauksia kirjasta Rupert Darwall: Green tyranny. Suomennettu nimellä "Vihreä tyrannia".
Sen verran avataan, että kulttuurimarxilaisuudella on lusikkansa sopassa ...
"Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiita uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi."
VastaaPoista- Risto Ryti 1944 -
Ei tähän länsimaiden perikatoon oikein voi mieltää muuta järkevää syytä kuin ne vanhat KGB:n jäärät, jotka nyt katsovat nykymenoa haikean katkerina:
heidän pitkän aikavälin suunnitelmansa mädättää Länsi kulttuurimarxismilla niin, ettei se enää kykenisi puolustautumaan invaasiolta on saatettu loppuun, mutta hedelmät kerää täysin odottamaton taho!
Tässä klipissä päästään mädätyksen syvimpään olemukseen. Koululaisilla luetutettavat kirjat ovat rasistisia ja ne pitää vaihtaa pornoon ja transupropagandaan.
VastaaPoistaTässä mm. vanhemmat lukevat otteita kirjoista, jotka lasten pitää lukea.
https://www.youtube.com/watch?v=9KfNMjIJmEQ
Jos pidetään vaaleja samalla kaavalla vuosikymmentolkulla, niin yleensä syntyy ns. pattern eli esimerkiksi äänestysvilkkaus on vaalista toiseen n. 75 %:n tienoilla ja yht'äkkiä se nousee n. 90 %:iin tässä vaalissa, niin luulisi typerämmänkin toimittajan alkavan kaivaa asiaa ja tilastomiesten pitävän ääntä, että tuo ei ole normaalia vaihtelua.
VastaaPoistaNo, 2022 on välivaali ja sitten katsotaan miten edustajainhuoneen valta vaihtuu ja mahdollisesti myös senaatissa voimasuhde muuttuu.
Nimetön kirjoitti: "Jos pidetään vaaleja samalla kaavalla vuosikymmentolkulla, niin yleensä syntyy ns. pattern eli esimerkiksi äänestysvilkkaus on vaalista toiseen n. 75 %:n tienoilla ja yht'äkkiä se nousee n. 90 %:iin tässä vaalissa, niin luulisi typerämmänkin toimittajan alkavan kaivaa asiaa ja tilastomiesten pitävän ääntä, että tuo ei ole normaalia vaihtelua. "
VastaaPoistaLuulisi, että ylisuuriin äänestysprosentteihin kiinnitettäisiin mediassa huomiota. Tällaisia nähtiin joillakin demokraattien kannatusalueilla. Yksi näistä taisi olla Wayne County, jossa sijaitsee Detroitin kaupunki. Ylisuuret äänestysprosentit eivät ole todiste vaan merkki siitä, että asiaa kannattaisi tutkia.
Vaalien rehellisyyttä ei tosin Yhdysvalloissa saa enää julkisesti epäillä vaan kaikkien on tyydyttävä siihen, että vaalit olivat rehelliset.
Lisäksi demokraatit ovat suhtautuneet kielteisesti kaikkiin toimiin, jotka lisäävät vaalien rehellisyyttä tai auttavat selvittämään vuoden 2020 presidentinvaalin mahdollisia epäselvyyksiä. Liäksi Demokraatit ovat tuoneet kongressiin lakialoitteen (HR 1), joka entisestään helpottaa vaaleissa huijaamista.