torstaina, marraskuuta 12, 2009

Monikulttuurin uhrit

Spekuloin viimeisimmässä 9/11-terrori-iskuja käsittelevässä artikkelissani poliittisen korrektiuden osuutta iskujen toteutumisessa. Kukaan ei puuttunut lentokouluissa opiskelevien arabien erikoiseen käyttäytymiseen. Asiasta raportoitiin viranomaisille, jotka eivät puuttuneet asiaan.

Samalla tavalla voidaan väittää, että poliittisella korrektiudella ja monikulttuurisuudella oli osuutensa myös Fort Hoodin sotilastukikohdan tapahtumissa, joissa 12 ihmistä kuoli ja 30 loukkaantui. Melanie Phillips kirjoittaa asiasta blogissaan otsikolla ”Multikulturalismi tappaa”. Phillips siteeraa Nidal Malik Hasanin opiskelutoveri Val Finnellia:

”Hasan laati opiskeluaikanaan [vuonna 2007] esityksen, jossa puolusteltiin itsemurhapommituksia, ja laukoi väittelyissä amerikkalaisvastaista propagandaa, kun hän kutsui terrorisminvastaista sotaa sodaksi islamia vastaan. Finnellin mukaan hän yhdessä toisen opiskelijan kanssa valitti Hasanin käytöksestä ja ihmetteli, miten henkilö, joka kannattaa pahantahtoista ideologiaa, voi pitää upseerin univormua. Kukaan ei kuitenkaan tehnyt Hasanin puheista kirjallista valitusta, koska opiskelijat pelkäsivät syyllistyvänsä syrjintään.”

Finnell itse muistaa Hasanin elävästi ja kommentoi ampumistapausta:

”Sen perusteella, mitä hän sanoi aiemmin, en ole yllättynyt. Olen järkyttynyt tapahtuneesta mutta en yllättynyt.”

Kun muut opiskelijat haastoivat Hasanin näkemykset, tämä meni pois tolaltaan, hikoili ja hermostui.

Finnell kommentoi tapahtunutta myös Fox Newsille:

”Asevoimissa vallitsee poliittisen korrektiuden ilmapiiri. Ihmiset ovat haluttomia puhumaan, koska he eivät halua asettaa toisen uskonnollista vakaumusta kyseenalaiseksi tai he pelkäävät syrjintäkannetta.”

”Hän teki käsityksensä selväksi ja oli hyvin suorasanainen. Hänellä oli äärimmäsen radikaaleja jihadistisia mielipiteitä.”

”Kun palvelet asevoimissa upseerina, vannot puolustavasi maatasi kaikkia ulko- ja kotimaisia vihollisia vastaan.”

”Tiedekunnan professorien ja upseerien olisi pitänyt puuttua asiaan, mutta heille oli liian tärkeää näyttää poliittisesti korrekteilta.”

Finnellin mukaan tiedekunnan jäsenet ja upseerit todistivat omin silmin Hasanin antiamerikanismia. Finnell myös muistaa, kuinka Hasan sanoi luokkatovereilleen ja upseereille:

”Olen ensisijaisesti muslimi ja pidän islamilaista sharia-lakia tärkeämpänä kuin Yhdysvaltojen perustuslakia.”

Kun Hasan tunnistettiin Fort Hoodin joukkomurhan tekijäksi, Finnell kertoi kokemuksistaan armeijan edustajille ja sanoi: ”Tällä kertaa he kuuntelivat.”

Jopa Yhdysvaltojen armeija on sairastunut muun yhteiskunnan tavoin poliittisen korrektiuden virukseen, jota vastaan ei tunnu löytyvän minkäänlaista lääkettä. Islam on edelleen kahdeksan vuotta syyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeen rauhan uskonto.

Presidentti Barack Obaman hallinto on lisäksi luopunut alkujaankin kehnosta ”terrorisminvastaisen sodan” käsitteestä. Irakin ja Afganistanin sotia kutsutaan nimellä ”Overseas contingency operation” (ulkomainen varautumisoperaatio). Kuitenkin sodan rintamalinja kulkee yhä selkeämmin länsimaisten yhteiskuntien sisällä, mutta tämän myöntäminen vaikuttaa nykyilmapiirissä mahdottomalta.

5 kommenttia:

  1. Kuten aiemmin ilmaisin, niin tavallinen terroritekohan se oli. Näitä saadaan nyt sitten varmaan lisääkin, jos vanhat merkit pitävät paikkansa. Vrt. itsemurhapommittajat.

    VastaaPoista
  2. Poliittisen korrektiuden konekiväärit niittävät satoaan: pollllkorrrrrrrrrrrpollllkorrrr... Niin se käy. Katsokaas kun poliittinen korrektius on yhteiskuntavastuullisuutta.

    VastaaPoista
  3. ”Olen ensisijaisesti muslimi ja pidän islamilaista sharia-lakia tärkeämpänä kuin Yhdysvaltojen perustuslakia.”

    Tämä lause ja deja vu samasta asiasta.

    Suomen Kuvalehden sivuilla pari vuotta sitten mediatilaa (kuinkas muuten) saivat nuoret somalimiehet, jotka ilmoittivat rehellisesti, mitkä ehdot suomalaisen yhteiskunnan/suomalaisten pitää hyväksyä ennen teoreettista integraatiota.

    Nuori Mohammed X kertoili muistaakseni näin:

    "Olen ensisijaisesti afrikkalainen; toiseksi olen harras muslimi ja kolmanneksi olen mustaihoinen. Nämä kolme asiaa suomalaisen yhteiskunnan on hyväksyttävä ennen kuin suostun edes harkitsemaan sopeutumista."

    Mitäpäs tähän enää lisäämään. Teksti puhuu puolestaan ja kertoo samalla sen, miksei kukaan puutu Hasanin et Co:n käytökseen.

    Poliittisen korrektiuden nimessä ja rasismin pelon vuoksi länsimainen yhteiskunta kieltää mieluummin itsensä ja hylkää arvonsa. Ja samalla hyväksyy yhä pahemman röyhkeyden, suvaitsemattomuuden ja taloudellisen hyväksikäytön muslimimaahanmuuttajien taholta.

    JOtain tarttis tehrä. Ja nopeasti. Luulen ma.

    VastaaPoista
  4. Tuosta Muhammad X:n kysymyksistä tuli mieleen vastakysymys, että eillä tavalla suomalainen yhteiskunta ei muka hyväksy sitä, että sen jäsen on afrikkalainen, harras muslimi ja mustaihoinen.

    VastaaPoista
  5. Monikulttuurisuus ja kaikenlainen muu väärien ratkaisujen propagoiminen ideologisista syistä tappaa. Kuhnehoito tappoi aikoinaan Suomessa lapsen, jonka vanhemmat uskoivat kylpyyn sokeritaudin hoitokeinona. homeopatia on tappanut sekin ihmisiä.

    Ihmiset jotka levittävät uskoa että radikaali islam maltillistuu nopeasti ovat suoraan osavastuussa esimerkiksi 9/11-uhrien syntymisestä.

    VastaaPoista

Toivon kohteliasta ja asiassa pysyvää kommentointia.