tiistaina, joulukuuta 04, 2018

Nuoret tytöt monikulttuurin uhreina


Kun ulkomaalaistaustaisten Oulussa tekemät alaikäisten tyttöjen raiskaukset ja seksuaalinen hyväksikäyttö paljastuivat kaikessa karmeudessaan, myös presidentti Sauli Niinistön oli pakko reagoida. Presidentti kommentoi MTV:lle seuraavaa:

”Julkitulleet rikosepäilyt järkyttävät meitä epäinhimillisyydellään. Ne järkyttävät jokaista, jolla on rahtuakaan inhimillisyyttä. Oikeus koskemattomuuteen kuuluu niihin arvoihin, joihin yhteiskuntamme perustuu ja joita jokaisen täällä on noudatettava.”

Sanat ovat kauniita ja toivottavasti lohduttavat niitä, jotka ovat joutuneet kärsimään.

Miksi tapahtunut ei ollut yllätys

Tapahtunut ei kuitenkaan voinut tulla minkäänlaisena yllätyksenä kenellekään, joka on vähänkään seurannut vastaavia tapauksia muissa eurooppalaisissa maissa, jotka ovat olleet laajamittaisen muslimien maahanmuuton kohdemaita.

Britanniassa toimi eri kaupungeissa vuosikymmenien ajan enimmäkseen pakistanilaistaustaisista muslimeista koostuneita ”grooming-jengejä”, jotka värväsivät systemaattisesti nuoria tyttöjä prostituutioon. Näistä rikoksista on hiljattain jaettu useita tuomioita.

Lisäksi naapurimaassamme Ruotsissa nuorten tyttöjen ja naisten joukkoraiskaukset ovat suhteellisen tavanomaisia. Jopa poliittisesti korrekti Ruotsin valtiontelevisio SVT julkaisi sivuillaan uutisen, jossa kerrottiin joka kolmannen nuoren tytön joutuneen seksualirikoksen uhriksi vuoden 2017 aikana.

Koska uutinen oli SVT:llä, kehityksellä ei nähdä olevan yhteyttä viime vuosikymmeninä Ruotsiin Lähi-idästä ja Afrikasta kohdistuneeseen massamaahanmuuttoon. Yleisesti väkivaltarikollisuus on Ruotsissa vähentynyt, mutta joukkoraiskaukset ovat lisääntyneet dramaattisesti. Ilmoitettujen joukkoraiskausten määrä kasvoi vuosien 1995 ja 2006 välillä 113:sta 553:een. Sen jälkeen tilastoja ei löydy, mutta ei ole aihetta olettaa, että määrä olisi ainakaan pudonnut.

Raiskaukset liittyvät myös vuoden 2015 maahanmuuttokriisin. Tunnetuimmat tapaukset löytyvät Saksasta, jonne saapui yli miljoona maahanmuuttajaa lyhyen ajan sisällä. Uudenvuodenyönä 2015-2016 tapahtui useissa Saksan kaupungeissa joukkoahdisteluja, joista tunnetuin oli Kölnin tapaus, jossa noin 1200 naisen arvioidaan tulleen seksuaalisesti ahdistelluksi. Tekijöinä oli arviolta 2000 miehen joukko, joista on tunnistettu vain 120. Näistä noin puolet oli äskettäin Saksaan saapuneita ulkomaan kansalaisia.

Jos joku vakavalla naamalla väittää, että Oulun tapahtumilla ei ole mitään tekemistä harjoitetun maahanmuuttopolitiikan kanssa, hän valehtelee.

Miksi muslimi raiskaa

Kaikki muslimimiehet eivät luonnollisesti raiskaa tietoisesti länsimaalaisia naisia. Voidaan kuitenkin väittää, että ne, jotka raiskaavat, tekevät sen tietoisesti. Syitä voi hakea lähtömaiden kulttuurista eli tulijoiden tavoista, arvoista ja asenteista.

On kuitenkin poliittisesti epäkorrektia tai mahdollisesti jopa rikollista väittää, että islamin opetuksilla olisi jotakin tekemistä raiskausten kanssa. Toisaalta islamin opetukset ja dualistinen etiikka varmasti vaikuttavat tulijoiden tapoihin, arvoihin ja asenteisiin.

Tässä vuoden 2017 helmikuussa kirjoitetussa artikkelissa kerrotaan muslimien asenteista mm. seuraavaa:

”Raiskaavat muslimimaahanmuuttajat uskovat, että puutteellisesti vaatetun naisen raiskaaminen on sallittua. Islamilainen sharia-laki vaatii naisia pukeutumaan säädyllisesti. Pukeutumisellaan naiset saavuttavat kunnia, kun taas pukeutumalla paljastavasti he häpäisevät itsensä ja sukunsa. Lähes kaikki islamilaiset maat rohkaisevat ja joskus jopa lain kautta pakottavat naisia pukeutumaan säädyllisesti. Joissakin tämä tarkoittaa päähuivia, joissakin huntua ja joissakin kaikkien ruumiinosien peittämistä vaatetuksella.”

Paljastavasti pukeutuvia naisia pidetään prostituoituina ja avionrikkojina. Vallitsevan käsityksen mukaan raiskauksen kohteeksi joutunut paljastavasti pukeutunut nainen ansaitsi kohtalonsa.

Australian arvostetuin islamilainen uskonoppinut sheikki Taj Din Hilali syytti vuonna 2006 pitämässään Ramadan-saarnassaan säädyttömästi pukeutuneita naisia siitä, että he joutuvat miesten saalistamiksi. Vuonna 2000 14 libanonilaismiestä tuomittiin Sydneyssa joukkoraiskauksista. Sheikki al-Hilali esitti tuolloin kuuluisaksi tulleen kissa ja lihanpala -vertauksensa, jonka mukaan kissaa ei voi syyttää, jos se nappaa peittämättömän lihanpalan.

Raiskaaminen rasistisena rikoksena

On myös mahdollista pitää muslimimaahanmuuttajien raiskauksia etnisuskonnollisesti motivoituina. Näin tekee Ruotsin Maltillisen Kokoomuksen kansanedustaja Hanif Bali Twitterissä. Balin mukaan joukkoraiskausten uhriksi joutuneet tytöt ovat mediaani-iältään 15-vuotiaita, mikä vastaa Suomen tapausta ja Englannin grooming-skandaaleja. 88 prosenttia tekijöistä on hänen mukaansa alkuperältään ulkomaalaisia.

Britanniassa uhreiksi valikoituivat etupäässä työväenluokkaisten perheiden tyttäret, mikä selittää varmasti ainakin osan viranomaisten hitaudesta puuttua tapahtumiin. Suomessa tällaista ongelmaa ei ainakaan pitäisi olla. Oulun poliisin toiminta, jossa se jopa varoittaa perheitä nuoriin tyttöihin kontaktia ottavista ulkomaalaisista, osoittaa jopa selkärankaisuutta. Jos Oulun poliisista löytyisi enemmän ryhtiä, se tutkisi tapahtuneita rasistisina rikoksina. En kuitenkaan pidättele hengitystäni tätä odotellessa.

On kuitenkin epätodennäköistä, että nykyinen hallitus millään tavalla katsoisi peiliin ja tarkastelisi omaa vastuutaan tapahtuneesta. Olisi uskomatonta, jos Sipilän hallitus myöntäisi vuonna 2015 tekemänsä virheen ja se nyt lupaisi ryhtyä asianmukaisiin toimiin vastaavien estämiseksi tulevaisuudessa.


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Presidentti näyttää olevan raiskausuhrien näkökulmasta samalla linjalla kuin Halla-aho. Antti Rinteen ja Petteri Orpon arvopohja on jotain muuta.

Bogreol kirjoitti...

Monikulttuurinen yhteiskunta instituutioineen on edistänyt lapsien ja nuorten kohtaamista turvapaikanhakijoiden kanssa, aikuisia miehiä istutetaan koulunpenkkiin lasten rinnalle. Kirkko on kunnostautunut kutsumaan Lähi-idän miehiä tutustumaan seurakuntalaisiin, lastentarhoissakin he vierailevat.

Vapaa kasvatus, ja arvopohjan mureneminen on vaarallinen yhdistelmä kun luottamusyhteiskunta murenee, eikä nuoria monikultturismin huumassa ole varoitettu islamin vaarasta. Poliitikot eivät tunnusta syyllisyyttään, he löytävät jatkuvasti syyllisen kansan vihapuheesta, rasismista ja ksenofobiasta.

Anonyymi kirjoitti...

On käsittämättömän naiivia kuvitella, että näillä Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan muslimeilla olisi samanlainen arvopohja kuin meillä suomalaisilla. Ehkä suvakkienkin silmät vihdoin alkavat avautua Oulun tapausten takia. Päättäjien toimiin suhtaudun kuitenkin pessimistisesti. Eli toimimattomuus jatkuu, ja GCM-sopimus allekirjoitetaan, vaikka se siis ei olekaan sopimus, eikä sitä allekirjoiteta, kuten ulkoministeri niin pontevasti on meille vakuuttanut.
Olisi muuten todella kiinnostavaa kuulla, mitä mieltä meidän "omat" muslimit, tataarit, ovat näistä muukalaisista. Tataarithan ovat täysin integroituneet suomalaiseen yhteiskuntaan pitämättä melua itsestään.
Dissidentti

Professori kirjoitti...

Jos tästä jotain hyvää voisi seurata, se olisi ihmisten silmien avautuminen tosiasioille. Siinä voisi auttaa, jos perussuomalaiset tekisivät välikysymyksen suomalaisten tyttöjen ja naisten turvallisuuteen liittyen, kuten tänä aamuna ehdotin. Näin asialle olisi pakko antaa mediatilaa jopa Ylellä ja Sanomatalossa.

Affu kirjoitti...

Jokainen viriili mies, tai mies viriilillä menneisyydellä tietää, kuinka hiuksen hieno ero on kiehtovalla vonkauksella ja nykyisellä metoo-henkisellä suhtautumisella. Omat raikulivuoteni osuivat 60-luvulle jolloin, vie sie mie vikisen, oli vielä elävää kansanperinnettä. Silloin aikoinaan en kertaakaan saanut korvilleni liiallisesta vonkaamisesta, mutta nykyään minulla olisi jatkuvasti kylmä rinki perseen ympärillä, että kenelläköhän saattuu olemaan feministi tuttu, joka vaatisi nostamaan syytteen seksuaalisesta häirinnästä. Jos olisin ollut rallikuski, futaaja tai ioku muu julkkis, niin ei kai sitä voisi olla aivan rauhallinen vieläkään.

Tuohon kun lisää tämän kehitysmaiden naiskäsityksen, jonka ansiosta vonkauksesta raiskaukseen mennään miehisellä kulttuurioikeudella niin väitän, että Oulu on vain pieni pilkahdus peiton alta ja päältä nykyisten nuorten naisten intiimielämästä.

joppos 123 kirjoitti...

Kysymys on myös islamilaisen kulttuurin ihmiskäsityksestä. Osa varmaan ihan tolkunsakkia mutta kuten muuallakin Euroopassa on käynyt ilmi niin kysymys uskonnosta.
Edes vääräuskoiset tytöt eivät nauti heiltä suojaa vaan ovat hunnuttomina heti huoria. Kysymys on myös islamin suomasta ylivallasta kaikkiin muihin nähden ja teot ovat keskisormennäyttöä meille ja koko järjestelmälle.
Länsimaat voidaan pikkuhiljaa kyllästää tapoille ja raiskauksille kunnes se on uusi normaali, mitä muuten viljellään jo nyt.
Länsimaat ovat auttamattoman heikkoja niinkin brutaalia valtio-/uskontojärjestelmää vastaan kuin islam.
Ei ole olemassa maltillisia muslimeita, vain muslimeita. He eivät toisiaan ilmianna vaikka eivät hyväksyisikään joidenkin sikamaisuuksia. Kufireille ei laverrella.
Ruotsissa ollaan päästy niin pitkälle, että joukkoraiskaukset lienee jo uusi kansallinen urheilulaji, tähän nämä valloittajat pyrkivätkin.
Kyllästetään pikkuhiljaa yhteiskunta sellaisella väkivallalla ettei siinä ole enää mitään uutta.
Politiikot pöyritystyvät ja seuraavan päivän uutisissa raakkuvat lisää samaa paskasakkia maahan, koska ne ihmisoikeudet. Kantikset vaan eivät siinä vaiheessa omaa mitään oikeuksia, vain elatusvelvolvillisuuden valloittajien osalta.
Näinhän he toimivat kotimaissaankin.
Kysymys on vain ja ainoastaan invaasiosta. Mitä enemmän saavat sitä enemmän vaativat ja jos eivät itse osaa vaatia niin valtio palkkaa puolestavaatijat.
Luulekohan joku vielä tosissaan, että tämä päättyy yhteiseen gumbaajaa tai vastaavaan lauluun nuotiolla vai verilöylyyn? Veikkaan jälkimmäistä, siinä vaiheessa härmäläiset tappelevat taas kerran olemassaolostaan kuten koko Eurooppa.

Vasarahammer kirjoitti...

Bogreol: "Poliitikot eivät tunnusta syyllisyyttään, he löytävät jatkuvasti syyllisen kansan vihapuheesta, rasismista ja ksenofobiasta."

Mielestäni vihapuhesyytökset ovat epäsuora tunnustus. Siinä poliitikon selviytymisvietti puhuu. Jos et osaa siirtää huomiota muualle, et selviä politiikassa.

Dissidentti: "Päättäjien toimiin suhtaudun kuitenkin pessimistisesti. Eli toimimattomuus jatkuu, ja GCM-sopimus allekirjoitetaan,"

Suomen päättäjiltä ei ole syytä odottaa enempää kuin Ruotsin vastaavilta, kun he joutuivat kohtaamaan maahan tuomansa monikulttuurin varjopuolet. Odotettavissa on tosiasioiden kieltämistä, hurskastelua, paskapuhetta ja persujen syyttelyä. Tästä viimeisestä saatiin jo näyte "tulevalta pääministeriltä" eli Antti Rinteeltä.

Kansalaiset eivät usko, miten paha tilanne oikeasti jo on, eikä heillä ole käsitystä, miten pahaksi tilanne vielä muuttuu.

Vasarahammer kirjoitti...

joppos 123: "Kysymys on vain ja ainoastaan invaasiosta. Mitä enemmän saavat sitä enemmän vaativat ja jos eivät itse osaa vaatia niin valtio palkkaa puolestavaatijat."

Maahanmuuton takana on voimakkaita painostusryhmiä, jotka eivät ainoastaan kannata massamaahanmuuttoa vaan myös tukeat sitä ja sen hyväksi työskenteleviä organisaatioita taloudellisesti. Bosniassa on tällä hetkellä jopa 70 000 tulijaa odottamassa pääsyä Eurooppaan. EU maksaa näille käteistä rahaa.

Kun yhteiskunta tuhotaan massamaahanmuutolla, vanhaa hyvää yhteiskuntaa ei enää saa takaisin rauhanomaisin keinoin. Tuhoaminen on päätarkoitus. Muuten ei olisi mitään järkeä tuoda islamilaisen maailman patologioita tavallisten ihmisten sekaan.

Vasarahammer kirjoitti...

Kiitokset blogin kommentoijille siitä, että jaksattel. En itse aina ole aktiivinen kommenteissa. Se ei tarkoita, että en arvostaisi panostanne vaan lähinnä työkiireistä. Kiitos ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille kommentaattoreille.