tiistaina, toukokuuta 01, 2018

Suru-uutinen

Viikolla tietooni tuli, että tämän blogin pitkäaikainen kommentaattpro Kari oli löydetty kotoaan kuolleena. Tapahtunut muistuttaa meitä kaikkia elämän rajallisuudesta ja siitä, että olemme täällä vain käymässä.

Karin muistoksi sopii tämä nimimerkki Kumitontun kommentti:

" Kari oli erittäin lämminsydäminen ihminen. Hän oli äärettömän viisas eli paljon nähnyt ja kokenut ihminen. Vaikka en kirjoittele blogejani kenellekään erityisesti, rehellisesti sanoen monissa kirjoituksissani näkyy viestejä, joita lähetin Karille.

Keskustelimme usein hänen kanssaan, viimeksi vajaa viikko sitten. Usein, kun en ollut varma, kuinka suhtautua johonkin asiaan, soitin hänelle kysyäkseni hänen mielipidettään. Jos joku asia on varmaa niin se, että Kari toivoisi meidän muistavan häntä hyvällä. Itselleni ei kertaakaan sattunut niin, että olisin loukkaantunut hänen takiaan. Hän jaksoi aina kärsivällisesti selittää ja perustella, miksi moraali on tärkeää.

Kari antoi minulle henkilökohtaisessa elämässäni hyviä neuvoja, joita olen noudattanut ja tästä eteenpäin tulen vielä vahvemmin niitä seuraamaan. Hän oli mies, jollaiseksi haluaisin itse kasvaa.

Suru on valtava. Menetys kuitenkin opettaa entistä enemmän arvostamaan niitä ihmissuhteita, joita jäljellä on. Karilla oli loistava huumorintaju ja hän sanoikin joskus kun kuolemasta puhuttiin, että turha on surra maallista elämää - sillä on väistämättä äärensä."

Toivotan Karin omaisille jaksamista. Toivottavasti teitä lohduttaa tieto, että Karia kaipaavat myös monet, jotka eivät häntä koskaan tämän elämän aikana ehtineet häntä henkilökohtaisesti tapaamaan.

Rauha Karin muistolle. Olkoon Jumala hänen sielulleen armollinen.

5 kommenttia:

joppos 123 kirjoitti...

Syvä osaanotto. Ei täällä kukaan ikuisesti ole ja pitää yrittää elää niin ettei lähdön tullessa jäisi hirveästi tekemeättömiä asioita tai sanomattomia sanoja.

Seppo Lehto Maakuntavaaliehdokas kirjoitti...

Kari ansaitsisi sukunimensä julki?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Muistoa kunnioittaen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kauniista viesteistä Vasarahammer ja Kumitonttu. Kiitos myös joppos 123 ja Ykä.

Välitin muistamiset eteenpäin.

Sepolle: Kari tykkäsi täällä virtuaalimaailmassa esiityä pääsääntöisesti vain etunimellään eikä muuten juuri julkisuudesta välittänyt, niin jätetään sukunimi niiden tiedoksi, joille hän on itse tahtonut sen ilmoittaa. Ihan omaistenkin rauhan takia.

Valkoinen hetero kirjoitti...

Samaa mieltä kuin anonyymi