tiistaina, maaliskuuta 17, 2015

Rasismia vastustetaan – raiskauksen uhri unohdetaan


Rasisminvastainen viikko ei olisi voinut pyörähtää käyntiin huonommissa merkeissä, kun viisi somalinuorukaista vangittiin epäiltynä nuoren naisen joukkoraiskauksesta (vai pitäisikö sanoa ”ryhmäraiskauksesta”).

Sinänsä viikko edustaa valtion virallista monikulttuuripropagandaa tympeimmillään. Koko Suomi on nyt ”asennematkalla” ja pääministeri Stubbkin sanoi ponnahtavansa seisomaan, jos joku Eduskunnassa yrittää flirttailla rasismilla. Stubbin kaltaiset omasta mielestään asioihin avoimesti suhtautuvat ihmiset siis tietoisesti kieltäytyvät keskustelemasta maahanmuuton aiheuttamista ongelmista. Niitä ei ole tai jos on, ne johtuvat rasismista. Luonnollisesti rasismia voi esiintyä vain valkoihoisen kantaväestön keskuudessa.

Poliisit asennematkalla

Poliisitkin osallistuvat aktiivisesti rasismin vastustamiseen monella eri tavalla. Vantaan Havukoskella poliisit hajottivat uhkaavan joukkotappelun ja haastoivat sen jälkeen nuoret jalkapallo-otteluun, jonka nuoret voittivat murskaavasti 13-5. Tilaisuudessa otettiin yhteiskuva, jossa yksi Tapanilan raiskauksesta vangituista nuorista esiintyy eturivissä kolmantena oikealta.

Eläkkeelle jäävä poliisiylijohtaja Mikko Paaterokin yrittää tehdä osansa. Hän toivoo poliisikuntaan lisää maahanmuuttajia. Hän vaatii poliiseilta lisää kielitaitoa:

”Poliisin kielitaitoa pitää lisätä, pitää tietää, mitä maailmalla tapahtuu. Poliisikuntaan pitäisi saada vauhdilla lisää maahanmuuttajia ja eri etnisen taustan omaavia, erilaisia ihmisiä.”

Maahanmuuttajien kohdalla kielitaitoa ei sitten enää vaaditakaan:

”Maahanmuuttajia pitää lisätä myös muuhun poliisihallintoon, ei vain poliiseiksi. Kielitaitokynnystä, suomen osaamista, pitää sitten vain jotenkin madaltaa.”

Tätä en olisi itse keksinyt. Paatero näyttää, että kaikissa huonosti toimivissa organisaatioissa mätä löytyy ylimmältä tasolta ja valuu sieltä organisaatiossa alaspäin.

Aikaa riittää myös kaikkein tärkeimpään eli internetin valvontaan:

”Keskusrikospoliisin internet-yksikkö on ottanut internetin tietyt sivustot tehostettuun seurantaan Tapanilan raiskaustapauksen johdosta. Pyyntö Krp:lle on tullut Itä-Uudenmaan poliisista Vantaalta.”

”Vantaan poliisi haluaa varautua ennakolta siihen, ettei rajuna käyvä maahanmuuttovastainen kirjoittelu johda väkivaltaan tai järjestyshäiriöihin.”

Eräs tietty sivusto on poliisin erityisseurannan alaisena:

”Poliisin mukaan rajuinta tekstiä syytää tällä hetkellä mitavittua.fi -sivusto. Se on sekä Vantaan poliisille että Krp:lle tuttu.”

Mitävittua-sivuston edustaja Ilja J puolustautuu seuraavasti:

Onko Poliisi tutkinut kuinka näitä nettikirjoitteluita, mitä nämä raiskareiden puolustelijat kirjoittelee? Lisäksi kirjoituksemme on jo aikaisemmin julkaistu jossain muualla eli välitämme tietoa vaan eteenpäin alkulähteistä julkaisualustana ja omaa kirjoitustuotantoa meillä ei ole. Kiitos lähettämistänne jutuista, jatkakaa vaan.”

Sivuston ylläpitäjä on internet-tietojen perusteella ollut aiemmin tekemisissä virkavallan kanssa muissa yhteyksissä. Ei kuitenkaan ole sivuston vika, jos valtamedia tarkoituksella pimittää tietoja maahanmuuttajataustaisten tekemistä törkeistä rikoksista. Valtamedian seuraaja ei välttämättä tiedä, että taannoin M/SAmorella -laivalla tapahtuneesta ruotsalaisnaisen raiskauksestasyytetyt olivat Ruotsissa asuvia somaleja.

Valtamedian asenteet

Valtamedia on myös päästänyt maahanmuuttajataustaisia mediaan kertomaan tapauksesta ja esittämään itsensä uhreina. Sinänsä on jännittävää, että tiukkaa sisäryhmämoraalia harjoittavan kollektivistisen yhteisön jäsenet esiintyvät nyt yksilöinä. Ei ole suuri yllätys, että yksikään julkisuudessa esiintynyt somali ei sano, mistä joidenkin yhteisön jäsenten hyväksyntä yhteisöön kuulumattomiin kohdistuvaa rikollisuutta kohtaan kumpuaa tai mistä johtuvat asenteet, jotka johtivat Tapanilan raiskaukseen. Somalien mielestä ne johtuvat yksilöistä itsestään.

Tätä virttä veisasi Yleisradiossa esiintynyt Maryam Ismail, jolta toimittaja Sanna Ukkola uteli etupäässä rasismikokemuksia eikä selvyyttä saatu siitä, mistä johtuu somalien suhteellinen yliedustus raiskaustilastoissa. Keneltäkään ei kysytty, mistä johtuu joiden suomalaisten negatiivinen suhtautuminen somaleihin. Voisiko se kenties johtua esimerkiksi tämän kaltaisista yksittäistapauksista?

Asiantuntijoita tarvitaan myös selittämään asioita parhain päin. Feminismi ja monikultturismi lyövät kättä Elisa Rimailan mielipidekirjoituksessa, jossa todellisia raiskaajia ovat ensisijaisesti kantasuomalaiset miehet, jotka edustavat kahta kolmannesta raiskauksista tuomituista.

Rimailan trollaus huipentuu seuraavaan kappaleeseen:

Kaksi kolmesta raiskauksesta tuomitusta on ns. kantasuomalaisia miehiä. Suurin osa raiskauksista kun tapahtuu muualla kuin juna-asemien pimeissä pusikoissa ja niihin syyllistyvät suurimmaksi osaksi ne ”aivan tavalliset suomalaiset miehet”. Suomalaisista 77,2 prosenttia kuului vuoden 2011 lopussa evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Tapahtuvatko raiskaukset näin ollen edelleen etnis-kulttuurillisista ja uskonnollisista syistä?

Tällaista lukiessa miettii, ovatko Rimailan kaltaiset oikeasti yksinkertaisia vai näyttelevätkö pelkästään sellaista. Kumpikaan ei kerro hyvää kirjoittajasta. Jälkimmäinen vaihtoehto tarkoittaa, että kirjoittaja ei halua edes ajatella syitä, miksi ulkomaalaistaustaiset ovat väestömääräänsä nähden yliedustettuina raiskaustilastoissa eli he edustavat tuomituista yhtä kolmannesta. Siksi on parempi kiinnittää huomio hyvään viholliseen eli tavalliseen suomalaiseen mieheen.

7 kommenttia:

Oinomaos kirjoitti...

Vasara, Rimailakin on Tampesterin universtaalta oppinsa ammentanut. Raiskaukset ovat lisääntyneet, ulkomaalaisilla on hirmuinen yliedustus ja pitää vielä muistaa se, että tuomituissa on Suomen kansalaisuuden saaneita tänne muualta haalittuja.

Taapero on ääliö, jonka olisi pitänyt erota vuosia sitten. Samalla kun lähtee, pitäköön palatsinsa miljardeiksi sirpaleiksi hajoitettaman. Poliisin nykytoimet nakertavat lisää sen uskottavuutta ja kansalaisten luottamusta poliisin kykyihin, taitoihin ja haluun huolehtia sille laissa määrätyistä tehtävistä. Niihin ei kuulu paaterointi eikä fobbailu.

Kari kirjoitti...

Paatero on vuosikaudet tehnyt vasemmistopolitiikkaa. Hänessä median mannekiinina kulminoituu koko virkakunnan tympeä poliittinen korrektius ja älyllinen laiskuus. Kantaväestön valvonta ja mukauttaminen maahanmuuttajien ja rikollisten tavoille tuntuukin olevan poliisin tärkein tehtävä nykyään. Oikeasti heidän itsensä tulisi herätä todellisuuteen.

Järjestin taannoin pari virkavallan edustajaa vankilaan. Paikkakunnan poliisit tietysti syyttivät ensin minua virkakunnan lokaamisesta ja väärästä ilmiannosta. Kun KRP sai selville, että virkamiehet todella olivat varastaneet poroja, niin poliisit järkyttyneinä tulivat noloina kysymään, tarvitsemmeko kriisiapua? Tuumailin vain, että joku muu tässä tuntuu olevan kriisiavun tarpeessa.

Kumitonttu kirjoitti...

Paateron ehdotus siitä, että poliisien suomen kielen osaamisen tasoa voisi laskea on kuvaava. Eli poliisi ei ole palvelemassa kansalaisia vaan Puoluetta. Ei sen väliä ymmärtävätkö alamainen ja poliisi toisiaan, tärkeää on että poliisi auttaa Puoluetta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tuota perintöään Paateronhan jo on mainostanut aikaisemmin. Itse mietin kovasti sitä, että jos poliisi ilmoittaa suoraan nostavansa tietyt kansalliset, väen vängällä tänne hankitut vähemmistöt toimintansa ja suojelunsa ykköskohteeksi sekä vähättelemällä ja mitätöimällä heidän kantaväestöä kohtaan tekemiä rikoksia että vaatimalla näitten vähemmistöjen edustajia riveihinsä, vaikka heillä olisi puutteellinen kielitaito, niin minkälainen moraalinen velvollisuus kantaväestöllä on enää totella tällaisen organisaation määräyksiä?

Onko muuten kellään mitään käsitystä, minkälaista tyyppiä tuon Paateron seuraajaksi suunnitellaan?

Becker kirjoitti...

Paaterolla han on sekoomuksen jäsenkirja ja hänet valitsi poliisipäälliköksi Anne Holmlund jolla on myös sekoomuksen jäsenkirja ja Holmlundin erityiavustajana on Paateron poika Sami Paatero joka on Mikko paateron poika.

Ei siis minkäänlaista korruptiota kyseessä vaan ihan puhdas maan tapa.

Tuo kuva selustarosvoista ja mamuista on jo jotenkin kuvaava,
jossa auto toimii sopivasti kulissina.

"To serve and protect, your local police."

arska kirjoitti...

Paateron lausunnoista tulee vahvasti mieleen rapakon takaa Michael Brown ja Ferguson.

Myös siellä nousi kova kohu rasismista kun valkoihoinen poliisi Darren Wilsonin ampui 18-vuotiaan mustan Michael Brownin, joka käyttäytyi öykkärimäisesti ynnä väkivaltaisesti ja yritti riistää poliisin aseen.

Huomattiin, että-voivoi- kun mustia poliiseja on niin kovin vähän siellä Fergusonissa. Ja synteesi asiasta oli, että mustia poliiseja pitäisi saada Fergusoniin enemmän.

Realisti kysyy, että miksi ihmeessä niitä mustia on niin vähän kun kuitenkin poliisiksi pääsy ei kai kuitenkaan vaadi mitään lääketieteen pääsykoetta ja Einsteinin älykkyyttä?

Realistin mielestä vastaus tähän voisi olla se, että jokin yhdysvaltain mustien maailmankatsomuksessa, elinympäristössä, elämänasenteessa ja ns.henkilökohtaisissa resursseissa johtaa heidät tilanteeseen, jossa he liukuvat osaksi yhteiskunnan marginaaliporukkaa.

Myös rapakon takana poliittinen korrektius on akuuttivaiva ja Paateron ajatuksilla olisi siellä kannatusta. Eli mustia pitäisi saada enemmän poliisivoimiin, hinnalla millä hyvänsä. Eli lasketaan rimaa niin paljon jonkun ryhmän kohdalla, että poliisia ei enää voi pitää valkoihoisen enemmistön vallan ja ennakkoluulojen linnakkeena.

Eli Paateron keino on monikulttuuriuskovaisille ja suvaitsevaistolle tuttu: jos todellisuus ei vastaa heidän ideaalista aatemaailmaansa niin muutettakoon todellisuutta....

arska kirjoitti...

No niin nuivat realistit. "Hyvä" keskustelu Tapanilan raiskauksesta A-studiossa on ohi.

Paljon sanoja ja hymistelyä. Toimittajatkin "tutustuivat" samalla maahanmuuttajien arkeen ja itse asiassa olivat ihan niin kuin kavereita heidän kanssaan.

Ydinkysymykseen eli tilastolliseen tosiasiaan (!) miksi rikastajat raiskaavat 17 kertaa useammin kuin kantasuomalaiset, ei tietenkään saatu vastausta, vaan sanallista sumua ja selitystä. Jonka jälkeen "toimittajatkin" vähän pahoittelivat juttua, että kun tällainen asia pitikin ottaa ohjelmassa esille.

No. Kuitenkin tällainen keskusteluteatteri esitettiin ja Yle omasta mielestään ilmeisesti oli hetken jopa kriittinen maahanmuuttokysymyksessä.

Kiitos Ylemme Sankia Priha. Tutkivan tsurnalismin taso on siellä huippua ja loistavaa. Kyllä on hienoa veronmaksajana ylläpitää tällaista puolueetonta ja asiantuntevaa journalismin lippulaivaa!!

Lopuksi sanan määritelmä.

JOURNALISMI on toimintaa, jonka tehtävänä on kerätä, varmentaa ja eritellä tietoa ja esittää se joukkoviestimien avulla esimerkiksi uutisten muodossa.

P.S. Joukkoraiskaukset ovat 98% täysin tuontitavaraa ihquista mamu-maista. Siitä ei kyllä puhuttu, mutta se ei varmaan olisi ollut kovin korrektia.