lauantaina, toukokuuta 10, 2014

Usarin blogien round-up

Tässä lyhyessä ja pinnallisessa kirjoituksessa käsittelen kaiken, mitä Uusi Suomi -verkkolehden blogeissa on käsittelemättä.

Sieltä löytyy aina mainio Jiri Nieminen kuten myös aina sekopäinen Jaana Paju. Oma suosikkini on kuitenkin Lars-Erik Wilskman, jonka kanssa en ole juuri mistään samaa mieltä mutta joka aina käyttäytyy herrasmiehen tavoin.

Ennen pidin Hemmo Koskiniemeä perusrehtinä perussuomalaisena. En pidä enää, koska hän paljastui putinistiksi. Hänen asemansa on perinyt Seppo Leskinen.

Wilskmanin ase on hillity charmi, kun taas hänen hengenheimolaisensa Seppo-Juha Pietikäinen valehtelee kuin Münchausen, puolueen edun takia tietenkin. Pidän enemmän Lars-Erikistä, koska Seppo-Juhan tyylittömyys häiritsee.

Reija ja Jorma Härkösen mainitsen vain nimeltä, koska he eivät enempää ansaitse.

7 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Itse olen jo vuosien ajan nauttinut Jani Korhosen jutuista. Harmi vain että hän kirjoittelee nykyään niin harvoin.

Myös minä yllätyin aikanaan James Hirvisaaren päätöksestä valita uudeksi eduskunta-avustajakseen vihreitä edustava Fija Saarni, mutta nyt hänen juttujaan lukeneena, ainoa mikä yllättää on se, miksi hän on vihreiden riviessä.

Panu Gabriel Höijerlund kirjoitti...

Edustaako Pietikäinen jonkun puolueen asiaa?

Vasarahammer kirjoitti...

"Edustaako Pietikäinen jonkun puolueen asiaa?"

Pietikäinen edustaa virallista totuutta.

Vasarahammer kirjoitti...

"miksi hän on vihreiden riviessä."

En välitä, minkä puolueen riveihin kirjoittaja on Usarin blogeissa rekisteröitynyt. Fija Saarni kirjoittaa hyvin ja on uskollinen sille, mitä hän pitää oikeana ja totena.

James Hirvisaari kirjoitti...

Uusi Suomi on murheellinen ilmiö.

Alku oli hyvä, monet meistä olimme vuodesta 2008 sitä rakentamassa, poliitikkoja pyydettiin mukaan. Silloinen tekniikan tyyppi (en nyt muista nimeä) oli aivan erityisen loistava.

Sittemmin moderointi on mennyt sairaalloiseksi.

Esimerkiksi minulta otettiin kirjoitusoikeudet pois, sain ne alkuvuodesta hetkeksi takaisin, mutta jostakin tekosyystä ne otettiin taas pois, eikä syytä kerrtota eikä viesteihin vastata.

Ilmiselvästi poliittisista syistä toisinajattelijat vaiennetaan, nyt kun palvelu on kasvanut suureksi.

Aika monelta on kirjoitusoikeudet evätty. Mielestäni häpeällistä toimintaa MUKA poliittisesti puolueettomalta verkkolehdeltä.

Katson, että US on poliittinen vihervasemmistolainen toimija, joka ei oikeasti kannata moniarvoisuutta.

Oireellista on, että toimitus sallii törkeitä henkilökohtaisuuksiin meneviä bogauksia, mutta maaahamuuton ihanuutta kritisoivat tekstit poistetaan ja kirjoittajia bannataan.

Marko Parkkola kirjoitti...

Usarihan on hyvä palvelu, siis se blogialusta. Sitä pitää vain lukea käänteisesti. Jos siellä sanotaan ulkona olevan lämmin, voi olla varma, että ulkona on kylmä.

suvaitsematon kirjoitti...

Härköset ovat hyödyllisiä idiootteja kaksimielisesti ajatetuna. Itse pidän hyödyllisenä sitä, että jos haluat tieteellisen tutkimuskohteen imbesillistä poliittisen korrektiuden aivopesun tuotteesta niin tutki arvon Härkösiä.