tiistaina, elokuuta 30, 2011

Lue ja vertaa

En tiedä, kuka on Jussi Jaakkola, mutta hän kirjoitti Uuden Suomen blogipalveluun kelvollisen esityksen eurokriisin syistä ja pohdiskeli vielä, mitä Suomen pitäisi tehdä. Tietääkseni Uusi Suomi -tavaramerkkiä hallinnoiva miljonääri ei ole maksanut Jaakkolalle kirjoituksesta mitään.

Tämän tusinakolumnistin me kaikki tunnemme. Hänen kirjoituksensa keikkuvat Uuden Suomen blogipalstalla luetuimpien joukossa ehkä siksi, että verkkolehden julkaisija haluaa hänet esille. Hän on Uusi Suomi -tavaramerkkiä hallinnoivan miljonäärin hyvä kaveri ja hänelle maksetaan kirjoittamisesta.

3 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Onhan noilla selvä tasoero, mutta huomaa kuitenkin, että Relander on jututtanut asiantuntijoita. ;)

En tiedä oletko huomannut, että PS on palkannut Oskari Juurikkalan eduskuntaryhmän talouspoliittiseksi asiantuntijaksi. Mielestäni toivoa herättävä tapaus ainakin PS:n talouspoliittisen linjan kannalta.

Valkea kirjoitti...

Relander: "New York Timesin mukaan ”Suomi on elävin esimerkki siitä, kuinka nurkkapatrioottinen kotimaanpolitiikka voi kasvaa mantereenlaajuiseksi ongelmaksi uhaten euroalueen jäsenien yhtenäisyyttä, kun niillä on edessään kaikkien aikojen syvin kriisi”."

- Kyllä on hienoa olla suomalainen (Ei sarkasmia). Toivottavasti kovapäiset suomalaiset ovat ainainen vaiva ja ahdistus liittovaltiota tavoitteleville.

C.G.B. Spender kirjoitti...

Juurikkalan palkkaaminen on hyvä veto.

Tosin Opus Dei varman hiertää monia.