maanantaina, syyskuuta 13, 2010

Kusti polkee

Tässä blogissa on kommentointimahdollisuus. Palautetta voi kuitenkin antaa myös sähköpostitse profiilin takaa löytyvään osoitteeseen. Luen postia harvakseltaan ja vastaukset saattavat siksi viipyä. Pääsääntöisesti en julkaise sähköpostitse lähetettyjä viestejä.

Sähköpostiosoitteesta absayman (at) hotmail.com tuli kuitenkin sen verran häiriintyneen oloinen viesti, että päätin julkaista sen kokonaisuudessaan.  Lähettäjä ilmoittaa nimekseen Ayman Abu Saleh. Saman niminen henkilö on oikeasti olemassa. On kuitenkin täysin mahdotonta sanoa, onko viestin lähettäjä oikea Ayman Abu Saleh, koska internetissä on niin helppo lähettää sähköpostia kenen tahansa nimissä.

Viesti on kieliasun perusteella käännetty jostakin muusta kielestä todennäköisesti Google Translate -sivustoa apuna käyttäen. Alkutervehdyksessä oleva sana Puro minua hieman ihmetyttää.
-----
Kuule Puro

Kun Israel perustettiin Palestiinassa vuonna 1948 arabit olivat 150 000 ja juutalaiset 4 miljoona, nyt arabit tai muslimit jos näin tykkäät sanomaan 1,5 miljoona eli 20% asukkaista jos lisätään tähän Gazan ja länsirannan asukkaita juutalaiset ovat pieni vähemmistö, ja 4 miljoona juutalaiset tulevat tukahtumaan 300 miljoonan muslimien keskellä jos kutsutaan kuten tykkäät kaikki arabian maiden asukkaat muslimiksi.
Jos puhut suomessa muslimit eivät tarvitse valloittaa suomea sisältää koska venäjä on 20% muslimi maa ja pitää tästä huolta.
Muusta Euroopasta ehkä merkit ovat selviä ranskassa ja tanskassa ja englannissa ja alankomaissa, hyökkääjät 11/9 ovat lähteneet saksasta tietysti.
 Euroopalla oli hyvää taloudellinen tilanne koska ei ollut sisäistä sota, mutta jos itse valitat että Euroopassa ja Amerikassa on sisällissota tästä eniten kärsi Eurooppa ja Amerikka ja kriisi on paras näyttö nykytilanteesta, ja tietysti venäjä voittaa (20% muslimit).
Minusta jos jatkat tällä tyylillä, uskon että aiheutat eniten vahinko Euroopalle ja Amerikalle koska tilanne oli hyvää tässä kun oli rauhallista ja vakaa, mutta sinun toimintamalli aiheuttaa levottomuutta, sisällissota ja te kärsitte eniten ja tietysti Venäjä nousee, mutta se on sun oma valinta mitä teet, tämä on ainoastaan minun kommentti.
Kaikki suurvallat ovat nousseet ja poistuneet, ja uskon että Euroopan ja Amerikan nousukausi on jo ohi, nyt on alamäkeä poistumiseen, ja tilalle on tulossa omia vuoriaan odottavia.

6 kommenttia:

nytriittaapoliitikot kirjoitti...

Niin, kuten me kaikki edes jotakin ymmärtävät tiedämme, muslimit ovat sikaporukkaa, jotka pitää lähettää kaikki takaisin aavikolle kameleita paimentamaan.
.

Vasarahammer kirjoitti...

Nimimerkki nytriittaapoliitikot voi olla muslimeista mitä mieltä tahansa, mutta tuollaiset sikaporukkaa- ja saunan taakse -lausunnot tulen jatkossa poistamaan.

Kumitonttu kirjoitti...

No jopas! Vaikuttaa siltä, että kirjoituksesi osuvat arkoihin paikkoihin, kun ne aiheuttavat Euroopan ja Suomen tuhoa ennustavaa palautetta. Jos ihminen tarkastelee historiaa (ja siis samalla myös tulevia trendejä) ainoastaan uskonnollisen viitekehyksen läpi, on ymmärrettävää, että hänelle islamin voittokulku on tärkein maailmankuvan muodostava selittäjä. Meillä länsimaisen koulutuksen saaneilla uskonnon merkitys on osa antiikin klassisesn maailmankuvan antamassa ymmärryksessä eurooppalaisen ihmiskunnan historiasta.

Selkein ero muslimien ja euroopplaisten välillä on siinä, että muslimit näkevät menneisyyden ja tulevaisuuden oman uskontonsa jatkumona kun taas eurooppalaiset tietävät historiansa ajalta ennen kristinuskoa. Jokaiselle kristitylle on helppoa tajuta, että käsitys "taivaassa istuvasta Jumalan pojasta" on lainattu kreikkalaisista tarinoista, joissa jumalat asuivat taivaassa ja olivat ihmisen kaltaisia henkilöitä, jotka pystyivät liikkumaan maan ja taivaan välillä.

Koskahan tapaamme ensimmäisen muslimin, joka olisi valmis tarkastelemaan julkisesti uskontonsa kulttuurihistoriallisia juuria. Ilman käsitystä omasta kulttuurihistoriasta ei voi olla käsitystä omista mahdollisuuksista.

catulux kirjoitti...

Ayman on varmaan lukenut Timo Vihavaisen Länsimaiden tuho-kirjan ja tutkinut Euroopan demografista ennustetta.

Muslimina, eli rauhan ja suvaitsevaisuuden edustajana, mies ei voi olla kuin äärimmäisen tyytyväinen ennusteisiin. Erityisen ylpeä hän on Venäjän kehityksestä ja painottaa sitä, että jo 20% Venäjän alueella asuvista ihmisistä on muslimeja.

Näille venäläisille muslimeilla on Abulla tarjolla missio, ei sen enempää ja vähempää kuin Suomen valloitus.

Kaiken kaikkiaan uhoava kirjoitus osoittaa Keijo Korhosen sanat SK: ssä oikeiksi:
"Musliminaisten lanteet jatkavat siitä mihin Kaarle Martel (vasara!!) muslimimiehet vuonna 732 pysäytti."

Jumala on suuri.

Vasarahammer kirjoitti...

"Koskahan tapaamme ensimmäisen muslimin, joka olisi valmis tarkastelemaan julkisesti uskontonsa kulttuurihistoriallisia juuria."

Ibn Warraq on tehnyt tämän ansiokkaasti kirjassan Why I am not a muslim.

Kumitonttu kirjoitti...

Ibn Warraq on tehnyt tämän ansiokkaasti kirjassan Why I am not a muslim.

Eihän sitä lasketa, jos hän ei ole muslimi :-)