torstaina, syyskuuta 16, 2010

Kusti polkee 2

Innokas lukijani lähestyi minua taas sähköpostilla. Taso ei viimeisestä ole parantunut, mutta kielenkäyttö vaikuttaa aiempaa aggressiivisemmalta. Sähköpostiosoite oli vaihtunut ja palaute tuli tällä kertaa osoitteesta abzayman (at) webinfo.fi. Kuitenkin mitä ilmeisimmin kyseessä on sama kirjoittaja kuin edellisessä julkaisemassani viestissä.
---

Kuule Natsien huorien Penikka!
Se on ihme että nyt olet (Proud Friend of Israel) ja sinun äiti hourittelee natsien kanssa ja ainakin Paavo Lipponen tunnisti että olette lopettaneet muutama juutalaisia, tämä jos katsotaan Suomen osuus mutta mitä muu Eurooppa teki juutalaisille on ehkä selvä kaikille olette lopettaneet osaa ja tehneet muista juutalaisista laboratorion koeruttoja.
Tällainen raakuus ei ole koskaan tapahtunut muslimimaissa että juutalaiset poltettiin joukoittain uunissa.
Sinun ylpeys ystävyydestä Israelin kanssa on jatke em. asioista, eikä ole uusi juttu länsimaalaisille.
Aina Länsimaalainen epidemia perustuu siihen että länsimaalainen kävelee ihmisten kallojen päälle.
Sinun esikuva USA lopetti miljoonia ihmisiä (alkuperäisasukkaat) ja nyt asuu niiden kallojen päällä.
Samalla teki Australia ja muut tunnettuja länsimaita, tämä ei ole uusi asia eikä ole salaisuus.
Mutta kuvottava juttu että nyt kun kävelette kallojen päälle olette ylpeitä että Juutalaiset tappavat joka päivä lapsia ja tuhansia lapsia vuonna 2008-2009 ja nyt olette ylpeitä siitä, tämä tarkoittaa kallojen päälle kävelevän länsimaalaisen hirviön mentaliteetti jatkuu, ja pahin asiasta että olette ylpeitä tästä.
Jos katsot kaikki mitä länsimaat tekevät se on sama periaate, Irakissa tapetaan miljoonia ihmisiä länsimaalaisten arvojen mukaan ja näin tehtiin Afganistanissa mutta voimat tähän loppuivat.
Nyt tämän raakuuden jatko muualla tarkoittaa että Peli on ohi, jos uusi hyökkäys tulee esim. Iraniin saatte takaisin kaikki mitä olette tehneet, jos olette hävettäneet kyliä tai kansoja siten tiestä tulee häipymään kyliä ja kansoja, siis mitä koko asiasta on varsin selvä on se että länsimaalaisten kallojen päällä kävelevä kulttuuri on jo OHI!
Peli on jo pelattu ja sota tuodaan kotikontille….

8 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Sööttiä.

Ann-Marie kirjoitti...

Blaaaablaaaablaaaa...
Jauhaavat samaa vanhaa p-skaa yhä uudelleen.
Eikös olis jo aika lähettää takaisin mistä tulivat?!

Jaska Brown kirjoitti...

No mutta tuohan on ihan viatonta huumoria. Kuten Panu toteaa, uhkailijoita olemme me netsit, ei missään tapauksessa Rauhanuskonnon tunnustajat.

Vakavasti puhuen, älä välitä (en uskokaan että mokomasta pelästyt) ja jatka hyvää työtä!

Vasarahammer kirjoitti...

Kuuman ilman puhaltelua tuo enimmäkseen on.

Muutamia tyypillisiä piirteitä näistä posteista voi erottaa:

- uho muslimien tulevasta ylivallasta
- silmitön liioittelu
- solvaukset
- länsimaiden syyttäminen omista ongelmista
- kyvyttömyys itsekritiikkiin.

Joidenkin Lähi-idän suunnalta tulevien kirjoittelussa pistää silmään tapa, jolla he samanaikaisesti esittävät itsensä uhreina ja toisaalta uhoavat muslimien voimalla.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö olisi parempi pysytellä ihan kokonaan erossa muslimeista? Ei meidän tarvitse ottaa osaa Lähi-idän raakuuksiin tai tukea Israelia, mutta ei meidän toisaalta myöskään tarvitse ottaa muslimeja tänne turhaan kiihottumaan.

catulux kirjoitti...

Herra Vasara;

voi herranen aika noita rauhan ja suvaitsevaisuuden lähettiläitä! Ehkä lienee parempi panna seuraava postaus korkkaamattomana mappi-ööhön.

Tänään Suoman Kuvalehdessä oli kuva näistä mielenosoituksessa riehuvista "pyhänkirjanpuolustajista". Yksi kuva kertoo tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa. Olikohan kuvassa islamilaisuuden ydin?

Odotan innokkaasti ja hartaudella niiden kuuluisien maltillisten muslien näkyvää esiinmarssia julkisuuteen puhumaan järjen äänellä.

Se päivä taitaa jäädä näkemättä.

Abzylle kuitenkin pieni kiitos itseltäni; tuollainen syljen sekainen, absurdi ja umpimielisen typerä vuodatus helpotti ainakin hetkellisesti alkavaa ja mustaa syysmasennustani.

Nauru pidentää ikää.

Vasarahammer kirjoitti...

Tämä on viimeinen Abzy-postaus, jonka julkaisen. En oikein usko, että hän pystyy enää parantamaan.

Ann-Marie kirjoitti...

Nauru pidentää ikää, eikö niin?!:
http://madaboutmahound.blogspot.com/
Tämä on Australiasta... nauran melkein joka päivä, mutta joskus itken myös.