keskiviikkona, toukokuuta 06, 2009

Todellisuuden kieltäminen

Jos todellisuus ei vastaa omia toiveita, tämä ei läheskään aina johda omien mielipiteiden tarkistamiseen. On paljon helpompaa keksiä vaihtoehtoinen selitys tapahtuneelle ja teeskennellä, että mitään ongelmia ei ole.

Reepalu ja juutalaisvastaisuus

Ennen lukemisen jatkamista kannattaa katsoa tämä video. Siinä amerikkalainen kristillinen CBN- tv-yhtiö kertoo ruotsalaisen Malmön kaupungin tilanteesta Gazan konfliktin aikana. Raportissa kerrotaan, kuinka Malmössa monikulttuurikokeilussa kaikki ei ole onnistunut. Maahanmuuttajavaltaisessa Rosengårdin lähiössä työttömyys on 70 prosenttia. Palo- ja pelastustyöntekijät eivät suostu menemään lähiöön ilman poliisisaattuetta.

Raportissa myös kuvataan, kuinka äärivasemmisto ja muslimit yhdistivät voimansa Ruotsin ja Israelin välisen tenniksen Davis cupin ottelun yhteydessä. Raportti myös mainitsee Israelin puolesta Gazan konfliktin yhteydessä järjestetyn mielenosoituksen, jonka muslimeista koostunut vastamielenosoitus onnistui hiljentämään, koska poliisi ei reagoinut vastamielenosoittajien palopommeihin vaan keskeytti Israelin puolesta järjestetyn mielenosoituksen.

Viimeisimmässä numerossaan Ruotsin juutalaisten lehti Judisk Krönika haastatteli Ilmar Reepalua (katso sivut 25-27). Kun Reepalulta kysytään, ymmärtääkö hän juutalaisten uhanalaista asemaa Malmössa, hän vastaa:

”En ole itse havainnut merkkejä tästä lukuun ottamatta lukemiani yleisönosastokirjoituksia. On kuitenkin ikävää, että sellaista tapahtuu ja että juutalaiset tuntevat olonsa uhatuiksi antisiionististen ja oikeistolaisten ryhmien kuten Bevara Sverige Svenskt taholta.”

Bevara Sverige Svenskt –nimistä yhdistystä ei enää ole olemassa. Lisäksi mielenosoituksessa juutalaisten puolesta esiintyi ”äärioikeistolaisen” Ruotsindemokraatit-puolueen aktiiveja. Judisk Krönika –lehden kansikuvateksti ”Khaybar, Khaybar ya Yahud” lisäksi kertoo, miltä taholta uhka juutalaisia kohtaan oikeasti on peräisin.

Reepalua tämä ei kuitenkaan haittaa. Judisk Krönika kysyy häneltä, keitä hän pitää syyllisinä juutalaisiin kohdistuviin viharikoksiin. Reepalu vastaa:

”He voivat olla pelkkiä huligaaneja. Mutta oikealta laidalta löytyy myös ryhmiä, jotka ahdistelevat ihmisiä eli ns. historiallisia revisionisteja.”

Tässä Reepalu on oikeassa, vaikka historiallisesta revisionistista tulee ensimmäisenä mieleen länsimainen holokaustinkieltäjä. Muslimien keskuudessa holokaustin kieltäminen on yleistä, ja Adolf Hitlerin Mein Kampf keikkuu bestseller-listojen kärjessä useissa muslimimaissa. Reepalu ei kuitenkaan tarkoita revisionisteilla muslimeja.

Lopuksi Repalulta kysytään, mitä hän tekisi asukkaiden suojelemiseksi, jos linja-autot ja kahvilat räjähtelisivät Malmössa. Reepalun vastaus on paljon puhuva:

”Rehellisesti sanottuna pitäisi katsoa tapahtuneen syitä. Miksi ammutaan ja pommitetaan? Tämä kysymys on esitettävä. Keskeinen kysymys on se, että Israel miehittää palestiinalaista maata.”

Reepalu on vastauksissaan epärehellinen ja kieltää juutalaisvihan todelliset syyt. Ehkä hän sisimmässään ymmärtää, että muslimien juutalaisviha on vastenmielistä. Samalla hänen on pakko tunnustaa, että Malmössa muslimit muodostavat merkittävän osan sosiaalidemokraattien äänestäjistä. Siksi hän valehtelee ja kieltää todellisuuden.

Raiskauksien suurvalta Ruotsi

Helsingin Sanomat uutisoi Ruotsin raiskausepidemiasta otsikolla ”Ruotsissa eniten rikosilmoituksia raiskauksista Euroopassa”. Hs kertoo:

”Ruotsissa tehdään vuosittain 46 ilmoitusta 100 000 asukasta kohden, mikä on neljä kertaa enemmän kuin muissa Pohjoismaissa.”

Tässä vaiheessa lukijalle herää kysymys, mikä ajaa Lennartin ja Sven-Åken väkisinmakaajiksi. Valistuneena lehtenä Helsingin Sanomat kertoo vastauksen:

” Suurta eroa selittävät osittain eri maiden oikeusjärjestelmien erilaiset käytänteet ja luokitukset. Tutkimuksen mukaan raiskaus on silti yleisempi rikos Ruotsissa kuin muualla

Euroopassa. Tätä selitetään muun muassa korkealla alkoholinkulutuksella, vapaalla seksuaalisuudella ja sukupuolielämän aloittamisella jo nuorella iällä.”

Tietysti sillä, että Ruotsi ottaa väkilukuun nähden enemmän siirtolaisia Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta kuin mikään muu EU-maa, ei voi olla mitään tekemistä raiskauksien suuren määrän kanssa. Ilmoitettujen raiskausten määrä on Ruotsissa kasvanut 400 raiskauksesta 4200:an vuosien 1979 ja 2006 välisenä aikana. Samaan aikaan myös maahanmuutto Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta on kasvanut, eli näiden välillä on selkeä korrelaatio. Tämä ei kuitenkaan ole sama kuin kausaliteetti, eli Helsingin Sanomat voi hyvillä mielin uutisoida, että raiskausten lisääntyminen johtuu korkeasta alkoholinkulutuksesta, vapaasta seksuaalisuudesta ja sukupuolielämän aloittamisesta jo nuorella iällä.

Äskettäin Ruotsissa tuomittiin kuusi ns. raiskaajaliigan jäsentä tuomittiin vankeusrangaistuksiin törkeistä alaikäisiin kohdistuneista raiskauksista. Tapaukset sattuivat Tukholman eteläpuolella sijaitsevassa Södertäljen kaupungissa, jossa asuu paljon Lähi-idästä kotoisin olevia maahanmuuttajia (ja toki myös suomalaissiirtolaisia). Expressenin uutisesta herää epäilys, että Lennart ja Sven-Åke eivät kuulu syyllisten joukkoon, vaikka syyllisen kasvot on ruotsalaismedian tyyliin pikselöity.

Helsingin Sanomat lainaa valheellista uutista, koska lehden journalismiin ei kuulu lähdekritiikki. Valheellinen uutinen lisäksi palvelee Helsingin Sanomien vasemmistoliberaalia linjaa, joten Helsingin Sanomat kieltää todellisuuden.

Ruotsin mediahan ei tunnetusti valehtele. Kun kaksi ruotsalaista tyttöä, Jenny ja Linda, raiskattiin uudenvuodenaattona 2005, Ruotsin suurin sanomalehti Aftonbladet kertoi raiskaajien koostuvan kahdesta ruotsalaisesta, yhdestä suomalaisesta ja yhdestä somalista. Aftonbladet ei kertonut, että raiskaukseen osallistuneet kaksi ruotsalaista ja yksi suomalainen olivat alkuperältään somaleja. Aftonbladet valehteli, koska ruotsalaisten ei tarvitse tietää tätä asiaa. Onneksi suomalaismedia kertoo totuuden sellaisenaan, mitään salaamatta.

5 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Toi on kyllä paras - tai siis tragikoomisin - juttu, että Jennyn ja Lindan raiskasi kaksi ruotsalaista, yksi suomalainen ja yksi somali... Pakkohan tuollaiselle on nauraa.

Juho kirjoitti...

Kiitos taas kiinnostavasta jutusta. Tuo viimeinen kappale oli yhtaikaa hilpeä ja pelottava.

Korhonen kirjoitti...

Niin, yksi pointti raiskausten suurta määrää tarkasteltaessa voisi olla vertailu Suomen kanssa: täällä on suhteellisen samanlainen (alkuperäis)kulttuuri Ruotsin kanssa, eli viina maistuu, seksuaalisuus ei ole tabu ja hommat aloitetaan nuorina. Silti Suomessa ilmoitetaan vain noin 300-500 raiskausta vuodessa Ruotsin yli 4000 vastaan. Syy tuskin on erilaisessa oikeuskäytännössäkään, sillä maiden lainsäädäntö on hyvin pitkälle toisiaan vastaava. Mielestäni tällä voidaan kumota suvaitsevaisuuden hengessä esitettyjen syiden paikkansapitävyyttä melkolailla tehokkaasti.

Pro hakaristi Seppo Lehto kirjoitti...

Moro - Korjaus Jätä kommenttiosioosi: "henkilöön" tarkoittanet
------------------------
Ohessa tekemäni myyrävideo nähtävissä tukivideona Sampo Terholle


http://seppo-lehto-eurovaaliehdokas.blogspot.com/
blogin kautta

Jukka kirjoitti...

Onpa mielenkiintoista että juutalaisiin kohdistuvat toimet ovat äärioikeiston aikaansaannosta ja samalla kuitenkin väkivalta johtuu Gazan miehityksestä.

Sosialidemnokratia ja HS ovat näemmä lähetyneet toteuttamaan Orwellin 1984 kirjan ideoita oikein todenteolla.