perjantaina, toukokuuta 15, 2009

Poliittisesti korrekti tyrannia

Poliittisesti oikeaoppisia mielipiteitä ilmaisevia ihmisiä nimitetään erheellisesti suvaitsevaisiksi, koska taustalla oleva äärimmäiseen lopputuloksen tasa-arvoon pyrkivä ideologia ei nimittäin suvaitse eriäviä mielipiteitä. Kun Pentti Oinonen ilmaisi oman mielipiteensä homoparien sisäisestä adoptiosta ja siitä, mihin se lopulta johtaa, hän sai vastaansa poliittisen ja mediaeliitin halveksunnan.

Siksi ei ole yllättävää, että ”pk-media” Helsingin Sanomien johdolla antaa Oinosen kaltaisen juntin kuulla kunniansa. Helsingin Totuus kirjoittaa pääkirjoituksessaan ”Rajansa kaikella eduskunnassakin”:

” Oinonen kauhisteli yhteiskunnan nopeaa muuttumista viime vuosikymmenien aikana. Hän uskoo, että vielä 30 vuotta sitten tällaisen lain esittäjä olisi saanut varmasti sakinhivutuksen, ja saattaa olla jopa oikeassa. Nyt Oinonen itse kuulostaa senaikaiseen maailmankuvaan ja arvomaailmaan jämähtäneeltä.”

Tuossa lauseessa tiivistyy hybris, joka on olennainen osa ns. suvaitsevaisuutta. Ihmiset, jotka uskovat täydelliseen syrjimättömyyteen, moraalirelativismiin ja kaikkien ryhmien tasa-arvoon, kuvittelevat edustavansa modernia, aiempaa kehittyneempää maailmankuvaa. Toista mieltä olevat ja erityisesti perinteisiin arvoihin uskovat puolestaan ovat kehittymättömiä ja pahimmillaan sairaita, jotka tarvitsevat tautiinsa hoitoa.

Pehmototalitarismi

Toki homoseksuaalisen ”perheen” sisäistä adoptiota voi vähätellä toteamalla, että kyse on vain lasten hakemisesta päivähoidosta tai koulun lupalappujen allekirjoittamisesta. Kyynisimmät antifeministit sanovat, että sisäinen adoptio on tarkoitettu lesbopariskunnille, jotka haluavat kieltää lapsen biologisen isän oikeuden vanhemmuuteen ja tehdä tästä pelkän siittäjän.

Minä taas olen taipuvainen uskomaan, että homoadoptio on vain yksi askel kohti poliittisesti korrektia tyranniaa eli pehmototalitarismia, jossa ihmiset ovat suvaitsevaisia tai sitten he itkevät ja suvaitsevat. Vain oikeat mielipiteet sallitaan ja vääristä rangaistaan. Esimerkkiä tulevasta kannattaa ottaa kehityksessä pitemmälle ehtineistä maista kuten Britanniasta.

The Australian –lehden artikkelissa on kerrottu muutamia esimerkkejä siitä, miten suvaitsevaisuuteen pakottaminen käytännössä tapahtuu. Artikkelin kirjoittaja Hal G.P. Colebatch toteaa:

”Keskitysleirejä tai vankileirien saaristoa ei ole, mutta ajatuspoliisilla on ennennäkemättömät valtuudet sanella ajatustavat ja metsästää kerettiläisyyttä. Toisinajattelusta voidaan rangaista ankarasti.”

Britannian hallitus ajaa lakia, jolla poliittisesti epäkorrektit vitsit kriminalisoitaisiin. Maksimirangaistuksena vitsin kertomisesta voisi saada seitsemän vuotta vankeutta. Vuonna 2002 hallituksen metsästyksenvastaisia lakeja protestoinut Robin Page sanoi: ”Haluan samat oikeudet kuin musta kasvissyöjä islaminuskoinen turvapaikkaa hakeva yksijalkainen lesbo rekkakuski.” Page pidätettiin ja hän sai neljän kuukauden päästä kirjeen, jossa kerrottiin, että syytettä ei nosteta mutta lisätodisteiden ilmaantuessa jatkotoimiin ryhdyttäisiin.

Edes lapset eivät säästy mielipidepoliisilta. Syyskuussa 2006 14-vuotias koulutyttö halusi toiseen tiedeprojektiryhmään, koska aiemman ryhmän muut jäsenet puhuivat keskenään urdua. Opettaja ei kehottanut muita jäseniä pitäytymään englannin kielessä vaan soitti poliisille, joka kutsui tytön kuulusteluihin. Tyttöä epäiltiin rasistisesta rikoksesta, mutta hänet vapautettiin. Koulu puolestaan ei nähnyt opettajan menettelyssä mitään väärää vaan käynnisti tutkimukset tyttöä kohtaan.

Joskus suvaitsevaisuuskaan ei riitä vaan se pitää osoittaa käytännössä. Eläkkeelle jääneille papeille ja kirkon työntekijöille tarkoitettu vanhainkoti menetti avustukset, kun se ei suostunut kertomaan viranomaisille, kuinka monta homoseksuaalia asukkaiden joukosta löytyy.

Jotkut myös närkästyvät homoliittoja ja homoadoptiota esittelevästä aineistosta kouluissa. Kun erään koulun muslimivanhemmat valittivat tästä, heidän toiveisiinsa suostuttiin ja aineisto poistettiin opetusohjelmasta. Toisessa koulussa kristityt ja muslimivanhemmat valittivat samasta asiasta, mutta heidän valituksensa jätettiin huomiotta ja heitä uhattiin syytteellä, jos he vetäisivät lapsensa pois opetuksesta.

Homoadoptiot ja Oinonen

Britanniassa osa katolisen kirkon adoptiovälittäjistä on lopettanut toimintansa, koska he eivät halua noudattaa Britannian tasa-arvolakia, jonka mukaan homopareja ei saa syrjiä uskonnollisin perustein adoptiovanhempia valittaessa. Osa välittäjistä on katkaissut yhteytensä katoliseen kirkkoon ja pystyy näin jatkamaan toimintaa.

Kun Oinonen spekuloi äärimmäisen arvoliberalismin johtavan lopulta ihmisen ja eläimen välisiin liittoihin, hän oli väärässä. Ensin ihmiset pitää kasvattaa pakolla suvaitsevaisiksi ja kieltämään oman kulttuurinsa paremmuus muihin verrattuna. Tämä tietysti koskee vain valkoihoista kristillistä valtakulttuuria eikä esimerkiksi muslimeja, joille puolestaan tarjoillaan sharia-lakia.

Ovathan Ruotsin vihreät nuoret jo esittäneet lukumääräneutraalia avioliittoa, mutta se oli tarkoitettu muslimeille. Suomessa ollaan vielä jäljessä, kun joku kansanedustaja kehtaa vielä vastustaa homoperheiden ”sisäistä” adoptiota eikä edes joudu mielipiteistään vankilaan vaan selviää puhemiehen nuhteilla ja valtamedian lynkkauksella.

7 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

"Lukumääräneutraali"???

Hävettääkö noita suvaitsevaisia niin paljon itseäänkin, etteivät kehtaa käyttää suomea?

Sinänsä Oinonen käytti tehokkainta mahdollista kielikuvaa, ja ihmettelen miksei Totuus sitä älynnyt. Kautta aikain ja rantain ihmisen arvostelukyvyttömyyttä on paneteltu käyttämällä hyväkseen ihmisen suhdetta eläimeen.

Vasarahammer kirjoitti...

Tuo lukumääräneutraali on itse asiassa svetisismi eli oma käännös ruotsinkielisestä termistä "antalsneutral äktenskap".

Juha Kettunen kirjoitti...

Poliittisesti korrekti tyrannia on juuri niin helvetillistä kuin kirjoitatkin. Erityisesti Iso-Britannian tilanne on lievästi sanottuna uskomaton ja pöyristyttävä. Siitä huolimatta Oinosen mielipiteissä ja lausunnoissa ei ole mitään puolusteltavaa. Näin sattumalta pätkän, jossa Oinonen jyrisi eduskunnassa: "Minkä on Jumala on säätänyt, sitä älköön ihminen hajottako" tjsp, ja olin vähällä oksentaa. Sinänsä toki Oinosella on oikeus mielipiteisiinsä, ja mitä enemmän hän niitä televisiossa mölisee, sitä paremmin näkevät äänestäjät mitä ovat tehneet ja millaista systeemiä tukevat. Pois siis poliittinen korrektius eduskunnasta - antakaa Oinoselle enemmän puheaikaa ja medianäkyvyyttä!

Tapio Tuuri kirjoitti...

Mitenkähän mahtaisi käydä, jos Oinonen pääsisi televisioon laukomaan mielipiteitään oikein usein. Ehkä hänen äänimääränsä kasvaisi roimasti seuraavissa vaaleissa. Sitten suvaitsevaisto saisi taas aiheen sanoa, että "suomalaisten huonosti peitelty umpimielisyys, muukalaisviha ja kaikenlaisen ulkopuolisen vaikutuksen pelko tulee oikein komeasti esille..."

(Lainaus kommunisti Lievemaalta.)

Jos nykyään haluaa olla nuori tai nuorekas kapinallinen ja vastustaa vallanpitäjiä, on pakko tukea "suvaitsemattomuutta".

Minusta on sittenkin parempi, että joku Suomen eduskunnassa vetoaa jumalaan kuin allahiin.

Olen itse vanha suvaitsevainen ja edistyksellinen nuori, mutta olen havainnut, että jonkun Oinosen mielipiteet ovat sangen kesyjä, ainakin paljon kesympiä kuin poliittisen korrektisuuden tyrannia antaa ymmärtää.

En ollenkaan pelkää, että Oinosen kaltaiset tyypit vievät meitä piikkilanka-Suomeen. Sen sijaan pelkään, että suvaitsevaisto voi meitä sellaiseen hyvinkin viedä: uudelleenkoulutusleirejä ja sähköshokkeja suvaitsemattomille.

Naujocks kirjoitti...

Oliko tuossa lukumääräneutraalissa avioliittoehdotukssa myös naisilla mahdollisuus ottaa useampia aviopuolisoita ? Sovinistinen esitys jos se on tarkoitettu ainoastaan muslimimiehille.

Ilkka kirjoitti...

Miten ne aikoo oikeasti hoitaa sen että samanaikaisesti muslimeja suvaitaan niin että heidän ei tarvitse osallistua homoadoptio- yms. koulutukseen ja samalla pakottaa kaikki suvaitsemaan samaa asiaa.

Ilman segressiota tossa törmätään kyllä loogiseen mahdottomuuteen.

Kansakuntamme omaa sokean peilin kirjoitti...


http://juutalaisten-pilakuvakilpailu.blogspot.com/
Valtionsyyttäjä mika illmanin teesit voidaan kohta kohdalta osoittaa erheellisiksi

Tervetuloa Turun hovioikeuteen 26-27.5.2009

Oikeusmurhan uhri Seppo Lehto
Tampereen käräjäoikeudesta illmanismin seurauksena 2 vuotta 7 kk ehdotonta vankeutta päivästä päivään

On uusinnan aika - Tervetuloa seuraamaan