perjantaina, toukokuuta 22, 2009

Islamisti I

Iltalehti tietää kertoa, että Suomen Islamilaisen Puolueen johtaja Abdullah Tammi eroaa vaimostaan uhkailujen takia. Tammi itse kertoo Iltalehden mukaan:

” Harkinnan jälkeen päätimme yhdessä näin. Meidän perheeseemme on kohdistunut paljon väkivaltaista uhkailua eikä vaimoni enää halunnut elää pelossa.”

” Uhkauksia on tullut tekstiviesteinä, sähköposteina, tuntemattomina puheluina. Niissä on käytetty hyvin härskiä kieltä ja joukossa on ollut suoranaisia tappouhkauksia. Uhkaajat ovat sanoneet hoitavansa minut päiviltä. Se on ollut käsittämätöntä.”

” Vaimoni ei enää jaksanut elää tällaisen pelon alla. Se oli yksi suuri syy eroomme.”

Tammen ja hänen vaimonsa eron todellinen syy ei kuulu minulle tai kenellekään muulle, vaan se on heidän oma asiansa. Tammi tietää varmasti, että uhkailuista on syytä ilmoittaa poliisille. Laiton uhkaus on rikollinen teko, josta kuuluu saada rangaistus.
Tammen tarina
Tässä blogissa on käsitelty paljon Abdullah Tammen sanomisia. Tosin en ole enää aikoihin viitsinyt noteerata miestä. Hän kertoi taustansa suoraan noin vuosi sitten esitetyssä dokumentissa, jossa hän väitti olleensa KGB:n agentti ja vakoilleensa suomalaisia raamattujen salakuljettajia. Tammen hyppelehtiminen uskonnollisesta liikkeestä toiseen viittaa siihen, että Tammen tarinoissa on jotakin perää.

Iltalehden kirjoituksen lopulla kuitenkin mennään vähän liian pitkälle Tammen uhristatuksen pönkittämisessä. Tammi kertoo:
”Tämä on ollut hurjanlaista. Voi olla, että osa uhkailijoista on saanut pontta muiden kirjoitteluista. Joku kirjoittaa nettiin jotain, mikä kiihottaa toista toimimaan. Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta niillä ei saa ajaa ketään toisen kimppuun.”
Tammi antaa ymmärtää, että nettikirjoittelu olisi vaikuttanut uhkailijoihin. Tässä vaiheessa on syytä todeta, että Tammi itse ei ole pitänyt erityisen matalaa profiilia. Hänen ylistävät lausuntonsa Talibanista ja Somalian islamisteista olivat vastenmielisiä puhumattakaan Virolle esittämästään peitellystä terroriuhkauksesta.

Itse asiassa kokonaan muut tahot ovat vaatineet Tammen puolueen kieltämistä. Maahanmuutto- ja eurabiaministeri Astrid Thorsin yhdessä lukemattomista aivopieruista vaadittiin Suomen Islamilaisen puolueen kieltämistä ja väitettiin shariaa islamin vastaiseksi.
Tammi ei mielestäni ole hörhöydestään huolimatta syyllistynyt laittomuuksiin eikä väkivaltaan yllyttämiseen. Itse asiassa Tammen kaltaiset hahmot auttavat kantasuomalaisia ymmärtämään islamin luonnetta usein paremmin kuin poliittisesti korrektia liturgiaa latelevat ja islamin ääretöntä monimuotoisuutta taivastelevat päivystävät dosentit.
Miksi sitten Tammi julkisti avioeronsa? Ehkä Tammen tähti julkisuudessa on laskusuunnassa eikä media enää samalla tavalla kiinnostu Islamilaisen puolueen edesottamuksista. Tammen paikan valtakunnan ykköshörhönä on perinyt dosentti Johan Bäckman. Ehkä Tammi halusi päästä mukaan Bäckmanin nosteeseen osallistumalla ”Suomen Antifasistisen Komitean” järjestämään mielenosoitukseen Soviet Story –elokuvan esittämistä vastaan.

3 kommenttia:

Jumalanpilkasta vankeutta kirjoitti...

Correcting those who do not know about blameshy trial in next week in Finland

Seppo Lehto got 2 years 7 months prisonery about blameshy etc 30.5.2008

Next time the issue is in trial Turun hovioikeus 26-27.5.2009

Wellcome to see and listen to mika illman lies

Seppo Lehto Tampere
Muhammed caricaturist

PS:

Look at
http://death-in-prison.blogspot.com/

http://juutalaisten-pilakuvakilpailu.blogspot.com/

Keskustelua suomalaisista arvoista kirjoitti...

Tervetuloa Turun hovioikeuteen muslimien uskonrauha ja sananvapaus oikeudenkäyntiin tiistaina ja keskiviikkona

26-27.2009 Turun hovioikeudessa keskustellaan ryssä- ja neekerisanoista, kansankiihotuksesta ja muslimien uskonrauhan häirinnästä muhammed pilakuvina

Valtionsyyttäjä mika illman vaatii Seppo Lehdolle 2 vuotta 4 kk ehdotonta vankeutta

Tule paikalle kuulemaan ja tulkitsemaan argumentointia

Elämme uudelleen synnytettyjen noitavainojen aikaa - Kohta palavat vääräuskoisten roviot toreilla?

Seppo Lehto ( Jan Hus, Jeesus Kristus )
http://kavkaz.fiPaluu viimeisimpiin:
http://keskustelua-neekeri-ja-ryssa-sanasta.blogspot.com/

Vasarahammer kirjoitti...

Tuomio muuttuu ilmeisesti lainvoimaiseksi Hovioikeuden päätöksen jälkeen.