torstaina, lokakuuta 30, 2008

50 000 täynnä

Tämän blogin vierailujen määrä ylitti tällä viikolla 50 000 ja lokakuussa on tulossa kuukausikohtainen kävijäennätys (noin 5500 käyntiä). Luulen, että suurin syy tähän on kunnallisvaaleissa. Joku on osunut naapuriblogien kautta tännekin.

Perustin blogin vuonna 2006 ja kirjoittelin harvakseltaan alle yhden artikkelin kuukausitahtia. Myöhemmin tiivistin tahtia ja juttujen taso huononi. Kävijämäärien kehitystä aloin mittaamaan vuoden 2007 heinäkuusta lähtien. Seurannan perusteella juttujen tasolla ei ole niin väliä, kunhan kirjoittaa usein.

Samalla huomasin, että tämä blogi on mainittu suomenkielisen Wikipedian yhtenä lähteenä valokuvien väärentämistä koskevassa jutussa. Linkki löytyy sieltä jostakin pohjalta.

10 kommenttia:

Pikkupoika kirjoitti...

Onnittelut! Blogisi on ehdottomasti suomalaisten blogien eliittiä, ja sillä soisi toki olevan enemmänkin lukijoita.

Mielestäni myös viimeaikainen kirjoittelusi, jossa olet hieman entistä enemmän avannut blogia muullekin kuin pelkälle islam-kritiikille, on ollut positiivista. Mieluummin paljon kirjoituksia monistakin aiheista kuin harvoin yhdestä. Lukijat kyllä löytävät itseään kiinnostavat aiheet!

Unknown kirjoitti...

Onneksi olkoon! Olet omalta osaltasi todistanut ja todistat sitä, että kanslaisjournalismi täyttää propagandan repimän aukon suomalaisessa tiedonvälityksessä.

Veikko Suvanto kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Veikko Suvanto kirjoitti...

Onnittelut kävijämäärästä! Mielestäni kirjoitusten taso on jatkuvasti vain noussut, en ole huomannut kirjoitustahdin kiihtymisen sitä haitanneen. Alkupään kirjoituksissa, esim. Jaakko Hämeen-Anttilaa käsittelevässä, oli tiettyä kangertelevuutta tai sitten (esim. Puumalais-jutussa "Halveksittava niljainen viemärirotta") asiallisen ja raflaavan tyylin hieman väkinäistä yhdistämistä, mutta noin viimeisen vuoden ajan kirjoituksesi ovat mielestäni olleet parhaita suomenkielisessä blogosfäärissä. Esimerkiksi Mark Steynin, Ezra Levantin ja Bruce Bawerin (joista valtamedioissa ei ole tietääkseni piipahdettu sanaakaan) tuominen suomalaisen lukijakunnan tajuntaan on jo hatunnoston arvoinen teko.

Juttusi ovat sillä tavoin kuivahkon asiallisia ja hyvin kirjoitettuja, että ainakin joidenkin lehtien (no, mieleen tulee lähinnä Kanava) voisi kuvitella olevan niistä kiinnostunut. Oletko mahdollisesti harkinnut jatkossa kirjoitusten tarjoamista myös painettuun sanaan?

IDA kirjoitti...

Taso on kyllä jatkuvassa eksponentiaalisessa laskussa.

Juttutuvan mukana meni paljon, ellei kaikki ;)

Kumitonttu kirjoitti...

Onnea tästäkin ilmansuunnasta. En meinannut uskoa todeksi, kun lukaisin parin viikon takaista Talouselämää (nro 35). Lukijakirjeessä KTM Jukka Tjäderhane (Islamin Aika ry, jossa Risto Tammi on pj.) oikaisee muutamia väärinkäsityksiä sharia-laista:
1. Jos nainen joutuu raiskauksen uhriksi, hänen ei tarvitse tuoda neljää silminnäkijää teolle. Neljä todistajaa tarvitsee se, joka väittää jonkun muun tehneen aviorikoksen. Naisen, joka väittää tulleensa raiskatuksi, tarvitsee vannoa Jumalan nimeen, että hän puhuu totta. Tällöin asia tutkitaan, ja jos mies todetaan syylliseksi, saa hän avionrikkojan tai ryöstäjän tuomion. Sharia siis palvelisi naisten etua, mutta käytännössä monessa muslimimaassa valitettavasti heimoperinteet menevät sharian edelle.
2. Alkoholin nauttimisesta rangaistus on 40 raippaa eikä kuolemantuomio.
3. Pohjois-Nigeriassa ei ole pantu toimeen yhtäkään kivitystuomiota sen jälkeen kun sharia tuli voimaan. Joitakin tuomioita on kumottu ylemmissä oikeusasteissa todisteiden puutteen vuoksi.


Jumankekka, kylläpä helpotti. Onkohan tuo 40 raipaniskua samanlainen kuin venäläinen rattijuoppous-sakko, jossa kuski jatkaa matkaansa maksettuaan miliisille?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jatka erinomaisia kirjoituksiasi. Voimia eloon muutenkin tv Ykä.

Jukka Aakula kirjoitti...

Kiitos. Juttujen taso on korkea. Näkökulma on erilainen kuin monessa muussa monikulttuurisuuskriittisessä blogissa. Maltillisempi.

Annat luotettavan ja asiantuntevan kuvan itsestäsi.

KGS kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Vasarahammer on yksi Suomen yleisesti tunnetuimmista bloggaajista. Olet yksi Tundra Tabloid'sin suosikki suomalaisista bloggaajista!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Hammer.

Olet mielestäni Suomen blogistien kirkasta kärkikastia ja olen varma, että lukijamäärä vain kasvaa.

Noista juttujen tasoista sen verran, että minun milestäni ne ovat vain parantuneet koko ajan.