sunnuntaina, tammikuuta 27, 2008

Geert Wildersin haastattelu

Seuraavassa on video Geert Wildersin Fox News -kanavalla esitetystä haastattelusta (via Tundra Tabloids)

Osa 1


Osa 2Haastattelussa Geert Wilders juttelee ihan järkeviä ja mielestäni perustelee hyvin, miksi hänen edustamansa poliittinen kanta on tarpeellinen. Wildersiltä kysyttiin, miksi hän ei esiinny maltillisemmin sanankääntein. Wilders vastasi aivan oikein, että tällöin epädemokraattista vaikuttamista kuten tappouhkauksia harrastavat tahot voittaisivat.

Wildersin tulevan filmin ilmestymisajankohta on siirtynyt maaliskuun alkuun. Alkujaan Koraania käsittelevän elokuvan piti ilmestyä tammikuussa. Haastattelussa Wilders kertoi neuvottelevansa hollantilaisten tv-kanavien kanssa elokuvan esittämisestä ja sanoi, että kaikki eivät ole erityisen innokkaita esittämään sitä.

Wildersin elokuva käsittelee Koraania, mutta Koraania ei voi ajatella ilman profeetta Muhammadia. Tässä kirjoituksessa Lawrence Auster luonnehtii profeettaa Hitleriksi, joka onnistui (successful Hitler). Siinä missä natsismi tuhosi itsensä 12 vuodessa, Muhammadin seuraajat jatkavat edelleen 1400 vuotta profeetan kuoleman jälkeen.

Auster on lukenut Sir William Muir esquiren profeetan elämää käsittelevän kirjan Life of Mahomet, joka on luettavissa täällä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei näy videot ei!